16/9/19

Όταν η Τουρκία πωλούσε τα οστά Γενοκτονημένων Ελλήνων και Αρμενίων σε εργοστάσια στη Γαλλία!


Λίγο αργότερα, απο την Γενοκτονία του 1915, η Τουρκία έχοντας αφανίσει 2.500.000 πολίτες της Αρμένιους κατά την περίοδο 1890-1923.


Η Τουρκία "πώλησε" τα οστά των πολιτικών θυμάτων της,των Αρμενίων καθώς και των Έλληνων σε ευρωπαϊκά εργοστάσια στη Γαλλία!

Ο Τούρκος συγγραφέας "Baskin Oran" δημοσίευσε σε άρθρο (T24) ένα άρθρο που ασχολείται ειδικά με αυτό το ζήτημα, επικαλούμενος ένα επίσημο άρθρο από την Αμερικανική εφημερίδα "The New York Times" το 1914 στο οποίο η αμερικανική εφημερίδα μιλά για την άφιξη ενός πλοίου " με 400 τόνους ανθρώπινων οστών που ανήκουν στους Αρμένιους, Έλληνες, Ασσύριους ... στο γαλλικό λιμάνι της Μασσαλίας
Η εφημερίδα «Midi» που εκδόθηκε στη Γαλλία το 1924 δημοσίευσε την ίδια είδηση, επιβεβαιώνοντας ότι η αποστολή 400 τόνων οστών που συλλέχθηκαν από περιοχές όπου πραγματοποιήθηκαν οι αρμενικές σφαγές στην Τουρκία !!!

Ο Τούρκος συγγραφέας Baskin Oran κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ενώ τα οστά των θυμάτων των ελληνικών σφαγών συλλέχθηκαν από το Μαρμαρά, τα οστά των Αρμενίων συλλέχθηκαν από τη Συρία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε εργοστάσια στη Γαλλία για τη χρήση στην κατασκευή πλαισίων ζελατίνης και γυαλιού. Και για ζωοτροφές !!!

Οι κατασκευαστές αυτής της βιομηχανίας ήταν οι Τούρκοι φεντεραλιστές, ενώ οι εισαγωγείς των οστών Αρμενίων και άλλων θυμάτων ήταν 100% Ευρωπαίοι.

Μιλώντας για την υποκρισία των μεγάλων δυνάμεων και δίνοντας απάντηση γιατί η Τουρκία μέχρι σήμερα παραμένει αμετανόητη διαπράττοντας τα ίδια εγκλήματα, γιατί γνωρίζει την ελαστική συνείδηση των Ευρωπαίων και λοιπών "συμμάχων"...

* Η φωτογραφία, δείχνει
Τα οστά από Βίσονες, συγκεντρωμενα
για να χρησιμοποιηθούν
για λίπασμα,το 1870.
Οι Βίσονες κυνηγήθηκαν σχεδόν μέχρι την εξαφάνιση τους τον 19ου αιώνα και μειώθηκαν σε πληθυσμό μερικές εκατοντάδες μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1880. Με την ίδια μέθοδο αφανισμού και με ίδια στυγνή μεταχείριση στις μνήμες και στα λείψανα των θυμάτων της Γενοκτονίας έδρασε η Οθωμανική και η νεώτερη Τουρκία στους πολίτες της Αρμένιους, Έλληνες και Ασσύριους




Armenologio

7 σχόλια:

  1. Είναι ΦΥΣΙΚΟ ο Τούρκος να θέλει να εμπλέξει στά Εγκήματά του άλλες χώρες φιλικές πρός Ελλάδα αλλά εχθρικές πρός Τουρκία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποτε απλα η τουρκια ξερει με τι συναφι εχει να κανει και γι αυτο βγαινει παντα κερδισμενη.Εμποριο οστων αρχικα , οργανων αργοτερα βλεπε βορεια αλβανια κοσοβο. Και μετα μιλαμε για βοξθεια απο ευρωπαιους σε μας. φηλ τους ελληνες,γι αυτο δεν μπορεσαμε μεχρι στιγμης να ανακαμψωμεν. Με ποιους να συμμαχησωμεν? με τους ανθρωποφαγους ευρωπαιους?
    σιχτιρισμα λοιπον αρχομενο απο Παιατ.ΟΥΣΤ δρομο. Μια ιδεα ειναι ολα.ΚΑΙ ακολουθουν κι αλλοι. σα ν πολυ τραβηξε αυτη η ιστορια,
    Δρομο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέρωσαν πνευματικά τούς Γάλλους πολύ μέ τήν πράξη τους αὐτήν οἱ Τοῦρκοι, καί δή οἱ τότε ἡγέτες τους, και ντολμέζ καί ἀποκρυφιστές τοῦ ἰσλαά, ξέροντας τί πνευματικό κακό κάνουν μέ τέτοια βεβήλωση τῶν ἀνθρώπων,
    δηλαδή βάζοντάς τους, ἐν ἀγνοία τους τούς περισσότερους, νά συμμετέχουν πνευματικά καί σωματικά στό ἀποτρόπαιο ἔγκλημά τους (βλ. ἀποκρυφισμό καί τῆς καμπάλα, ἀλλά καί τῶν σουφικῶν ταγμάτων....).
    Οἱ Γάλλοι εἶναι πνευματικῶς ζαλισμένοι ἀκόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. it's just business
    I'm looking for 400 tons of French bones if anyone can help out . i.pay 2 cents a pound . tourkish bones half a centalb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι βλακώδης η ένθεση της φωτογραφίας από όστα από βίσωνες. Απαξιώνει το πραγματικό γεγονός της πώλησης των οστών των σφαγιασθέντων από τους Τούρκους Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων στους Ευρωπαίους. Ετοιμαζόμουν να το ανεβάσω, ευτυχώε είδα τη σημείωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντα οι ευρωπαιοι ηταν δυπροσωποι προς εμας! Φιλοι στα λογια και στην πραξη φονιαδες αποδιγμενο πολλες φορες! Οσο για τους τουρκους ο Κολοκοτρωνης ελεγε! Οταν εχεις τουρκο φιλο κρατα παντα και ενα ξυλο! Ειναι μια κακοβουλη φαρα ανθρωπων οχι ολοι, αλλα το πλειστον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.