25/9/19

Αγ. Όρος στη Ν.Κεραμέως: Προσαρμοστείτε στην απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά!

Την ανάκληση του προγράμματος σπουδών για τα θρησκευτικά και την απόσυρση των "Φακέλων Μαθήματος Θρησκευτικών" ζητά η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους από την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να προσαρμοστεί η Ελληνική πολιτεία στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ.

4 σχόλια:

  1. Στην Τερακοτα το εστειλαν ?? Ψυχη βαθυα...Ποτε να το στειλει αντιγραφο στο Συμβουλιο βρυκολακων...ποτε ναρθει φαξ απ εκει...παει ο καιρος...Τρεχουν και με την Πελοζι..αστα...βραστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωριζουν οι πατερες τοπαρελθοντης Κεραμεως και τα παρε-δωσε με την τριμερη (εκει ανηκει και ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ) και τη Bilderberg? Αν οχι ας τα μαθουν και να μην χανουν το χρονο τους με ηπιες συστασεις. Να βγουν να πουν την αληθεια χωρις φοβο. Βεβαια μπορει να τους μαλωσει ο Αρχοντωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Ν.Κεραμέως ακούτε τον ήχο της επιστολής που εκπορεύεται απ΄την κορυφή της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης του Αγίου Όρους?και μην προσποιηθείτε κόφωση, διότι οι καιροί ου μενετοί,αφενός, και σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν αφετέρου.
    Το ύφος χωρίς ήθος είναι ....καταδίωξη εσαεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.Αλεξανδρου μην μιλατε με το Σαβουαρ βιβρ.. σε καλικατζαρους..Δεν κατανοουν τον ηχο..Θελει στην γλωσσα που κατανοει...Αυτη συνωμοτει..πριν γινει οτι ειναι...χρονια πριν...Εθελοντης ..εκτελεστης. Ουτε επειδη ειναι γυναικα παιζει εδω ρολο...Ειναι ...ακτιβιτρια φανατικη ..γενιτσαροπραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.