23/9/19

Κύμα στήριξης (και νομικής;) για τον καθηγητή χημείας. Απόντα τα κόμματα…

Πρόταση για αγωγή εναντίον όσων απειλούν τον καθηγητή.
Μ. Ράπτη: Για πιο λόγο τώρα;
Γιάννης Ρίγγας: Εγώ συγχαίρω τον καθηγητή!

Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κέρκυρας Μαρίνα Ράπτη
Μετά το συνεχώς διογκώμενο κύμα «διαδικτυακού λιντσαρίσματος» με αλαλαγμούς κατά του Κερκυραίου καθηγητή Χημείας, πληθαίνουν οι νηφάλιες και με επιχειρηματολογία φωνές υποστήριξης ενώ θέση πήρε και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες, δικηγόροι έχουν προτείνει την κατάθεση αγωγής κατά όσων απειλούν τον εκπαιδευτικό.
Διαστάσεις παίρνει η επιχείρηση διαδικτυακού λιντσαρίσματος του Κερκυραίου καθηγητή Χημείας ο οποίος, στο περιθώριο του μαθήματος πριν από δύο χρόνια καταγράφηκε να επιχειρηματολογεί για ιστορικά στοιχεία που φέρουν ήρωες του ΄21 να βιαιοπραγούν κατά των αντιπάλων τους εν μέσω πολέμου.
Για τη συνέχεια CorfuPress

8 σχόλια:

  1. Με τετοιους ρεπουσιους εκπαιδευτικους, καταλαβαινετε γιατι εχουμε φθασει να διεκδικουν οι Τοθρκοι μεχρι και τα Αντικυθηρα και να μην αντιδρουμε. Η μεγαλυτερη καταστροφη μας ειναι η ανθελληνικη Παιδεια. Σε λιγο οι εκπαιδευτικοι θα λενε στα παιδια μας οτι πρεπει να ζητησουμε συγνωμη απο τους Οθωμανους δυναστες 200 χρονια μετα την Επανασταση, για το 1821.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας απο τοος μεγαλυτερους αγωνες για την επιβιωση του Ελληνες, ισως ο κρισιμοτερος, αφορα την Παιδεια. Αρκετοι σημερινοι εκπαιδευτικοι δυστυχως, εχοντας λαβει μεσα απο τα πανεπιστημια, μια νεοταξικη (κατα τα αλλα "αριστερη") "εκπαιδευση", μεραφερουν τον ανθελληνικο δηλητηριο στις σχολικες αιθουσες, και στις ψυχες των ελληνοπουλων. Απαξιωνοντας, αποδομωντας, συκοφαντωντας, διαστρεβλωνοντας, την Ιστορια μας (την "εθνικη μυθολογια", οπως την αποκαλει ευθρασως, ενας απο αυτους στο δημοσιευθεν αρθρο), με σκοπο αντι να δημιουργησουν Ελληνες πολιτες, με συνειδηση της ταυτοτητας τους, και αγαπη και σεβασμο για την πατριδα τους, οπως προβλεπει αλλωστε το Συνταγμα, μεριμνα τους ειναι να κατασκευαζουν γενιτσαρους γεματους μισελληνισμο και απεχθεια για την καταγωγη τους, ή ραγιαδες με σκυμμενο κεφαλι χωρις καμια θεληση για αντισταση. Ετσι φτασαμε απο τους ρεπουσιους "συνωστισμους" στην Σμυρνη, και την "μυθολογια" του Ζαλογγου, στον αφορισμο του Κολοκοτρωνη (α ρε Γερο για δευτερη φορα σε δικαζουν μετα απο 190 χρονια, οι απογονοι των Σχοινιαδων, των Κωλεττηδων, και των Βαυαρων αφενταδων τους), του Παυλου Μελα (τον οποιο δολοφονουν ακομη μια φορα), της Μπουμπουλινας, αλλα ειναι και οι ιδιοι εκπαιδευτικοι οι οποιοι αναθεματισαν το 16χρονο Ελληνοπουλο απο την Λυση της Κυπρου, που τολμησε να κατεβασει την σημαια του κατακτητη, και να χαλασει το "θετικο κλιμα". Σε ολους αυτους τους αφορισμους, πρωτοστατες ειναι δυστυχως εκπαιδευτικοι. Οι οποιοι εχουν χασει οποιαδηποτε επιγνωση της αποστολης τους, οπως αυτη οριζεται απο το Συνταγμα. Κατα καποιο τροπο επιβεβαιωνεται ο Μπισμαρκ, ο οποιος ελεγε "καθηγηταδες τρεις κι εχαθη η Πατρις". Αντι να μαθαινουν στα ελληνοπουλα την ομιλια του Κολοκοτρωνη στην Πνυκα, κοιταζουν πως να στησουν τον Γερο του Μωρια και παλι στο σκαμνι. Οπως ειχε πει και ο Πολυζωιδης στον Σκωτσεζο εισαγγελεα Μασσον, ο οποιος ζητουσε την καταδικη σε θανατο του Κολοκοτρωνη, "για αλλο πραγμα τον κατηγορεις Επιτροπε. Τον κατηγορεις γιατι ελευθερωσε την Ελλαδα, τον μισεις για αυτο. Επιβουλευσαι τον Κολοκοτρωνη, ο οποιος επικεφαλης ενος εθνους, σας υποχρεωσε να του παραχωρησετε την ελευθερια του, διοτι εσυ και οι προισταμενοι σου, δεν θελατε να απελευθερωθουμε, διοτι εχετε μισος εναντιον του Γενους μας, που παντοτε στην Ιστορια του, σταθηκε απεναντι στους Τυραννους και την Τυραννια." Φαινεται οτι αυτο το μισος ποτε δεν καταλλαγιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθλιος ο "καθηγητης" και οι λοιποι "καθηγηταδες". Νομισα οτι στο σχολειο διδασκεται η ιστορια σε επιστημονικη επιπεδο και οχι να διακινουνται οι αποψεις πρακτορων. Αποκαλυπτικο για τον χαρακτηρα του ανθελληνα κρετινου καθηγητη, ειναι η απανθρωπη αποψη του σαν μελος της κομμουνιστικης σιωνιστικης antifa, που ανεβaσε στο face book, για τον εθνικο απελευθερωτικο αγωνα των Παλαιστηνιων δικαιoλογωντας και υπερασπιζομενος τα εγκληματα που διαπρατουν καθημερινα οι Εβραιοι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το σκεπτικό ότι το μάθημα της Ιστορίας διδάσκεται στα σχολεία από Φιλολόγους , και όχι από Υδραυλικούς ... ή έστω Χημικούς , δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε την αυθαίρετη παρέμβαση του καθηγητή που μόνο αθώα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ή έτσι να θεωρείται .
    Η πρόθεση του εν λόγω καθηγητή να δημιουργήσει Σύγχυση ,Υπαρξιακό Πρόβλημα , και να ενσταλάξει το Μίσος στα παιδιά για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι εμφανής . Ορατά και !!! τα αλλότρια συμφέροντα που προωθεί !!! Οι συνεχείς και σε βάθος χρόνου επιθέσεις του στα Ιδανικά , τα Ιερά και τα Όσια της φυλής , αλλά και την Ιστορική Αλήθεια εν γένει , δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες , αλλά ούτε και να γίνουν επιτρεπτές και καθεστώς στα σχολεία .
    Ο κύριος αυτός βλάπτει συνεχώς και από πρόθεση , ότι συλλογικά προσπαθούμε να πετύχουμε σαν λαός μέσω της Παιδείας . Σίγουρα η θέση του δεν είναι στα σχολεία , και οι συμπεριφορές αυτού του είδους δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές αλλά να αποδοκιμάζονται από την Πολιτεία .
    Η προσπάθεια στήριξης του εν λόγω καθηγητή από την ΕΛΜΕ Κέρκυρας , νομίζω εντάσσεται στα πλαίσια της " Συναδελφικής Αληλεγγύης " αλλά δεν θα έπρεπε να είχε γίνει καν , προκειμένου να αποφευχθεί το ρίσκο να βρεθεί η ΕΛΜΕ στην ανάγκη να εκτεθεί με έωλα επιχειρήματα .
    Γιατί το συμφέρον των παιδιών και του λαού υπερισχύει του συμφέροντος ενός μεμονωμένου καθηγητή και του ιδεολογικού χώρου που ανήκει . Το να ακουσθεί μία άποψη , έστω αιρετική :-) από κάποιον καθηγητή σε ένα διάλειμμα σε μία ερώτηση των παιδιών , είναι κάτι το ανθρώπινο και ανεκτό , αλλά το να προπαγανδίζει ασύστολα ένας καθηγητής , δεν θεωρείται άποψη , αλλά Προπαγάνδα ! Και ακόμη χειρότερα στην περίπτωση του καθηγητή μας , Αντεθνική Προπαγάνδα !!!
    Το σχολείο δεν μπορεί και δεν πρέπει να θεωρείται " αποστειρωμένο " όταν δεν προπαγανδίζει με τέτοιο επαίσχυντο τρόπο , το μίσος εναντίον της ίδιας μας της φυλής βασιζόμενο σε ιστορικές ανακρίβειες .
    Εάν τέλος οποιοσδήποτε καθηγητής ερωτηθεί για την καταστροφή του περιβάλλοντος ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα , σαφώς και μπορεί να απαντήσει όπως εξάλλου και ο καθένας μας που ερωτάται , με την διευκρίνηση όμως πάντα ότι δεν!!! είναι Ο !!! Ειδήμων , και ότι είναι πιθανόν να σφάλλει επειδή αγνοεί βασικές παραμέτρους του προβλήματος ή τυχόν παρασκήνιο με όποια τυχόν άνομα συμφέροντα , που κάλλιστα μπορεί να κρύβονται πίσω από μία φαινομενικά αθώα διαπίστωση ή θεωρία .
    Τέλος η μεγάλη καχυποψία που πρέπει να έχουν όχι μόνον οι καθηγητές αλλά και οι πολίτες όλων των χωρών της Δύσης , είναι που μας οδηγει αυτή η πρωτοφανής προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για εποικισμό των χωρών της Δύσης από το Ισλάμ , καθώς και η προσπάθεια της να ελέγξει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να τον προγραμματίσει εάν είναι δυνατόν μέσω της τρομερής πλύσης εγκεφάλου των μαζών που έχει επιδοθεί με την αγαστή βοήθεια τόσο των ΜΜΕ σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα , όσο και του Hollywood .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά αν πεις ότι το 48 οι αριστεροί σφάζανε με κονσερβοκούτια θα σε πουν ανιστόριτο φασίστα!!!
    Βρε δεν πάνε να @@ λέω εγώ. Τους ζήσαμε φαιομαυρους φασιστερους!!!
    Να είναι καλά ο αλ6ης ο ξανθός που μας ξεστράβωσε και εθαψε όλους του μύθους της φασιστεράς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή αυτοί οι καθηγητές, σμιλεύουν το φρόνημα των αυριανών φαντάρων, που θα φοβάται για πάντα ο Τούρκος... Καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Τσίπρα βλέπεις που μας οδήγησες; Και δεν φτάνει η καθ' όλα κατακριτέα στάση του "καθηγητή" έχουμε τώρα και φωνές από ομοϊδεάτες του που τον στηρίζουν. Για να πάρουν το πτυχίο τους όλοι αυτοί, ο ελληνικός λαός πλήρωσε πάρα πολλά χρήματα, Τώρα με τη στάση τους αυτή μας εμπαίζουν και μας προκαλούν. Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να διδάσκουν ότι τους κατεβεί στο αρρωστημένο τους κεφάλι. Δυστυχώς κ. Τσίπρα αυτούς τους εκπαιδευτικούς έφτιαξες για να "γαλουχήσουν τους νέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να τσακιστει ο κουλις και ολοι οι σφαλιαροφαγοι νουδουληδες να ζητησουν συγγνωμη απο τον μπολσεβικο για την ταλαιπωρια!
    τα φασιστερα αφεντικα αυτο διεταξαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.