29/9/19

Τρίζουν τα κόκκαλα του Κοσμά του Αιτωλού! Τελετή... γενιτσαροποίησης - Ο Θεσσαλονικιός Θανάσης έγινε μουσουλμάνος στην Καισάρεια…


Ο Έλληνας πολίτης 30 ετών μηχανικός Αθανάσιος Καρανάτσιος επέλεξε το Ισλάμ
Ο Καρανάτσιος ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη και έχει μουσουλμάνους φίλους, λόγω του επαγγέλματός του επί δύο χρόνια ερχόταν συχνά στην Καισάρεια και εκεί στην μουφτεία της Καισάρειας με ειδική τελετή έγινε μουσουλμάνος.

Ο μουφτής της περιοχής Σαχίν Γκιουβεν, ανέφερε πώς είναι το δεύτερο αίτημα αυτού του είδους μέσα σε μία εβδομάδα.

Ο Γκιουβεν ανεφερε πως ο Έλληνας πολίτης Καρανάτσιος έγινε μουσουλμάνος και είπε πως “Ο αδερφός μας επί δύο έτη ερεύνησε το Ισλάμ και στο τέλος των δύο ετών αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος”.

Ο Γκιουβεν ανέφερε πως από το 2016, τέλεσε 28 τελετές εξισλαμισμού.

Ο Καρανάτσιος ανέφερε ότι έβλεπε τα βάσανα που βιώνουν οι μουσουλμάνοι και επηρεασμένος από την αρνητική προπαγάνδα σε βάρος του Ισλάμ είχε αρχίσει να το ερευνά.

Ο Καρανάτσιος ανέφερε πως το Ισλάμ είναι μονοθεϊστική πίστη, ότι εκεί βρήκε το σωστό δρόμο και πρόσθεσε: ” ¨Οταν πήγα στο τζαμί το Ισλάμ με τράβηξε, ήταν κάτι από μέσα μου. Υπάρχει μία αρνητική προπαγάνδα σχετικά με το Ισλάμ. Διαδίδονται συνεχώς άσχημες ειδήσεις. Βλέποντας αυτό, άρχισα να ερευνώ το Ισλάμ. Αντιλήφθηκα πως η κατάσταση δεν είναι έτσι. Το Ισλάμ είναι γεμάτο από ωραία πράγματα. Όταν οι άνθρωποι ερευνούν, αποκτούν πιο ξεκάθαρες πληροφορίες”.

Ο Καρανάτσιος ανέφερε πως ιδιαίτερα οι ΗΠΑ προβάλλουν τους μουσουλμάνους ως τρομοκράτες και αυτό το διαδίδουν, ενώ όπως είπε αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς το Ισλάμ είναι θρησκεία της ειρήνης. Μετά από την τελετή ο Γκιουβεν χάρισε στον Καρανάτσιο ένα κοράνι.

29/9/2019

Σχ: Τρίζουν τα κόκαλα του Κοσμά του Αιτωλού και των μαρτύρων μας που προτίμησαν τα βασανιστήρια και τον θάνατο από το να αλλάξουν την πίστη τους…
Βρήκαμε και το παρακάτω βίντεο από την τελετή…

ΠΗΓΗ: tourkikanea.gr

37 σχόλια:

  1. "Θρησκεια της ειρηνης" βρωμογενιτσαρε, αυτη η οποια εχει κατασφαξει εκατομμυρια Ελληνες εδω και 1.500 χρονια. Τουρκος εισαι λοιπον και μεινε εκει που ανηκεις, σκουληκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως γνωρίζει ότι θα μας εξισλαμίστηκαν όλους και έτρεξε να προλάβει την πρωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό είαστε χριστιανοί, δημοκράτες, ελεύθεροι, και αξιπορεπείς.
    Για να μπορεί ο καθένας από εμας να είναι ότι θέλει.

    Μεγιά του κα χαρά του - να είναι πάντα καλά ο συμπολίτης μας.
    Είναι διικαίωμά του Θανάση και εμείς σεβόμαστε τόν όποιον Ελληνα συμπολίτης μας.
    Μπορούν να πούν τό ίδιο όμως οι νέοι ομόθρησκοί τού θανάση για συμπολίτες τους μουσουλμάνους που αλλάζουν πίστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε με τον τούρκογενιτσαρο. Είναι νεκρός για τον Ελληνισμό.

      Διαγραφή
    2. Εχει δικαιωμα ναναι ..νεκρος.Το σεβομαστε.Με γεια του με χαρα του.Δημοκρατης ισλαμιστης ειναι . Ταχα ο Μωαμεθ τι ηταν ?? Της εκκλησιας του Δημου ηταν.Γιος του Κλεισθενη...Απ ευθειας απο ενα ...μπαλακι του.
      .

      Διαγραφή
  4. Εκφράσεις όπως "βρωμογενιτσαρε" και "σκουλήκι", δεν πρέπει να βγαίνουν από στόματα ορθοδόξων χριστιανών. Αντίθετα, οφείλουμε να προσευχόμαστε γι' αυτόν τον άνθρωπο, για να μετανοήσει και να επιστρέψει στην Ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε από εκεί πέρα ρε με τον τουρκογενιτσαρο. Νεκρός είναι πλέον.

      Διαγραφή
  5. Όταν κάποιος δεν έχει λάβει γενικότερη παιδεία κι αγωγή αλλά μονομερή εκπαίδευση αποκλειστικά για να εργασθεί, ειδικά οι μηχανικοί είναι εντελώς αμόρφωτοι κοινωνικά, είναι αναμενόμενο να συμβεί οτιδήποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Melissa,

      Μιλώντας για αμόρφωτους μηχανικούς, έχεις κάποιον στο μυαλό σου; Ας πούμε κάποιον που - μηχανικός γαρ - μπερδεύει την περιστροφή 180 μοιρών με αυτή των 360 μοιρών; Μήπως κάποιον που ακόμη αναρωτιέται που είναι η Λέσβος και που η Μυτιλήνη;…

      …και πάλι καλά να λέμε, που ο θείος Tayyip πέταξε την κοτσάνα «I speech kürsü» πριν λίγες ημέρες και στα διεθνή σαλόνια ξέχασαν για λίγο τα ανέκδοτα με τον μικρό Τοτό / Αλέξη.

      Διαγραφή
  6. Σίγουρα ότι συμβαίνει στη Μέση Ανατολη είναι καταστροφικό
    Υπάρχει δυτικός και ανατολικός φονταμενταλισμός
    Όπου δράση και αντίδραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνοι τους σφάζονται στην Μέση Ανατολή, και ούτε που ξέρουν για ποιο λόγο. Το Ισλάμ μας έχει ξεσκίσει εμάς τους Έλληνες εδώ και 1500 χρόνια που υπάρχει.

      Διαγραφή
  7. εσύ που βρήκες το φως σου στο Ισλάμ, ρώτα να μάθεις και να μας πεις τι είναι "τα πράσινα χέρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ὁ Θεός εἶναι ἀποκάλυψη, ἀποκαλύπτεται, καί ἄν κάποιος "πείσθηκε" ψάχνοντας γιά τό ποιός εἶναι ὁ Θεός, καί δή μόνος του, σημαίνει ὅτι δέν βρῆκε τόν ἀληθινό Θεό, ἀλλά κάτι ἄλλο.

    Πέραν αὐτοῦ, δέν τρίζουν τά κόκκαλα τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ, ἀλλά ὁ ἴδιος ὁ Θεός θλίβεται, πού ἕνας ἄνθρωπος, Τόν ἀρνεῖται, γιά νά ζήσῃ μόνο σύμφωνα μέ τά ἁμαρτωλά θελήματα τοῦ σαρκίου του, ψυχικῶν καταστάσεων σαρκίου περιλαμβανομένων.

    Τέλος, Εὐθύνη μεγάλη, στόν ἐπιτόπιο κλῆρο, ἐκεῖ ὅπου ζοῦσε, καί στό οἰκουμενιστικό μήνυμα μέρους τῶν ἱερέων, ὅτι τάχα ὅλοι οἱ ἄνθρωποι εἶναι ἐξ ἴσου παιδιά τοῦ Θεοῦ ἀνεξαρτήτως συγκεκριμένης πίστεως καί εἰς ποῖον Θεόν,
    ἤ ὅτι, τάχα, καί ὁ Ἀλλάχ εἶναι "ὁ Θεός".
    Εὐθύνη μεγάλη, ὅμως, στήν οἰκογἐνεια τοῦ θανόντος....

    ΥΓ. Ἄς διαβάσῃ ὁ ταλαίπωρος τούς βίους τῶν νεομαρτύρων, τῶν Ρωμηῶν πού μαρτύρησαν ἐπί Τουρκοκρατίας γιά τή πίστη μας τήν Ἁγία καί ἴσως, ἄν τό θελήσῃ ὁ ἀληθινός Θεός, Πατήρ, Υἱός καί Ἅγιο Πνεῦμα, θά καταλάβῃ....Ἀλλά οὐδείς ἔρχεται πρός τόν Θεόν-, τόν Πατέρα μας, εἰ μή μόνον διά Ἰησοῦ Χριστοῦ, τόν δι' ἡμᾶς σταυρωθέντα καί ἀναστάντα ἀπό τῶν νεκρῶν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνδρομο της Στοκχολμης λεγεται αυτο που επαθε ραγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρεμπιπτόντως, τούς εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες/Πόντιους πού έμειναν πίσω στήν Μ. Ασία θα τούς χαρίσουμε όλους στούς Τούρκους επειδή έτυχε να είναι μουσουλμάνοι?
    Αν κάποιοι εχουν Ελληνική συνείδηση αλλά εξισλαμίστηκαν βίαια τότε δέν θα ήταν αμαρτία από τον (όποιο) θεό να τούς γυρίσουμε τήν πλατη?
    Τώρα υπάρχουν και τα DNA τεστς οπότε δέν ξέρεις τί γίνεται.
    Δηλαδή μπορούμε να έχουμε εναν δουρειο ιππο μέσα στήν Τουρκία που μπορεί μάς ανοιξει πύλες κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα...δεν ...ετυχε οπως ειπες πιο πανω.
      Τελικα ..ετυχε η οχι?
      Πιο κατω λες τους εξισλαμισαν..Τι ισχυει ??

      Διαγραφή
    2. Δεν υπαρχουν Ελληνες Ποντιοι στον Ποντο. Τα DNA ειναι καραγκιοζιλκια. Απαξ και ειναι μουσουλμανοι, Τουρκοι ειναι. Οπως ελεγαν και οι προγονοι μας οταν καποιος γινοταν μουσλουλμανος, οτι τουρκεψε. Ελληνας και μουσουλμανος ειναι ασυμβατες εννοιες. Σιγα μην δεχτουμε τους οπαδους του παιδοφιλου ψυχανωμαλου γενοκτονου ψευτοπροφητη, που εχουν κατασφαξει τον Ελληνισμο εδω και 1500 χρονια, ως Ελληνες.

      Διαγραφή
    3. @ dimitri,

      Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου περί άμεσης σύνδεσης «Ελληνισμού» και «χριστιανισμού».

      - Λαμβάνοντας υπ’ όψη όσα είπες, οι - πολλές χιλιάδες - Έλληνες μη-χριστιανοί που σφαγιάσθηκαν στον ιππόδρομο από σπαθί μισθοφόρων Γότθων κατ’ εντολή Χριστιανού, δεν ήταν αρκετά «Έλληνες». Σωστά;

      - Λαμβάνοντας υπ’ όψη όσα είπες, οι ζηλωτές χριστιανοί (άρα - κατά την δική σου λογική «σούπερ Έλληνες») που με σφυριά & τσεκούρια έσπασαν τα μάρμαρα του Παρθενώνα και επί Αιώνες ξερίζωναν αρχαιοελληνικούς ναούς, το έκαναν για το καλό του Ελληνισμού. Σωστά;

      - Λαμβάνοντας υπ’ όψη όσα είπες, όλοι οι - πολλές χιλιάδες - αλλόθρησκοι Έλληνες αξιωματικοί & στρατιώτες πεσόντες στα πεδία των μαχών στην υπηρεσία του Έθνους & της Γαλανόλευκης, δεν είναι αρκετά «Έλληνες» για εσένα, άρα κακώς τους τιμούμε. Σωστά;

      …κάπου έχεις μπερδευτεί φίλε μου και κάπου σ’ έχει πάρει από κάτω. Να το προσέξεις φίλε μου, διότι για να μπορείς εσύ να αναπνέεις ελεύθερος σήμερα και να έχεις το προνόμιο να γράφεις τα γεμάτα αχαριστία σχόλιά σου σε κάποιο δημόσιο ιστολόγιο, κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ στρατιώτες που δεν ήταν απαραίτητα Χριστιανοί ή δεν μιλούσαν απαραιτήτως την γλώσσα, ξεψύχησαν μέσα σε λάσπες, λουσμένοι στο αίμα τους, κρατώντας σφικτά το Fusil Gras Modèle 1874 M80 τους κι έχοντας αδειάσει εύστοχα τα πυρομαχικά τους πάνω στο εχθρό. Δεν ξέρω πόσοι ήταν αυτοί - ήταν χιλιάδες, αλλά ακόμη κι ΕΝΑΣ μόνο να ήταν, για αυτόν τον ένα, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βγάλεις τον σκασμό και να σεβαστείς την θυσία αυτού του ενός!

      Άσε λοιπόν κατά μέρος τις «περίεργες» απόψεις σου, άσε τους θρησκοληπτικούς σου φανατισμούς, σύνελθε και κοίτα να συντονιστείς με την πραγματικότητα. Ε, λοιπόν όχι! «Έλληνας» δεν σημαίνει απαραιτήτως και «χριστιανός» και φυσικά «χριστιανός» δεν σημαίνει αυτομάτως «Έλληνας». Κι αν έχεις ακόμη απορίες, να αναλογιστείς πως για τις μεγαλύτερες καταστροφές και Ήττες τους Ελληνισμού, Έλληνας ευθυνόταν και (ω, τι σύμπτωση) και μάλιστα χριστιανός. Οπότε, για καλό και για κακό… κράτα μικρό καλάθι!

      Διαγραφή
    4. Δεν μιλησα για τους παγανιστες. Μιλησα συγκεκριμενα για την θρησκεια του Ισλαμ, που εξαφανισε ολον τον Ελληνισμο της Ανατολης. Και αν αυτο δεν τον καταλαβαινεις, τοτε προβλημα σου γιουσουφακι, πηγαινε κανε τεμεναδες στον αγα.

      Διαγραφή
    5. Το Ισλάμ απο την αρχή του εξαφάνισε όλο τον ελληνιστικο κόσμο της Ανατολής. Από Αντιόχεια, Αλεξάνδρεια δεν έμεινε τίποτα. Στο τέλος μας κατέκτησε για 400 χρόνια. Και μας ξεσκίσει. Η τυραννία του Ισλάμ πάνω μας αποκλείει οποιονδήποτε συμβιβασμο. Και δεν μίλησα ούτε για την αρχαία θρησκεία ούτε για την γλωσσα. Αλλά εάν θελεις να εισαι τουρκογιοσουφακι δικό σου το πρόβλημα.

      Διαγραφή
    6. @ dimitri,

      Από ότι βλέπω στο κείμενό σου, χρησιμοποιείς πολύ συχνά τη λέξη «γιουσουφάκι». Δεν με χαλάει να μιλάς όπως αισθάνεσαι εσύ καλύτερα… αλλά αναρωτιέμαι μήπως μικρός την άκουγες (τη λέξη «γιουσουφάκι») συχνά μέσα στο σπίτι που μεγάλωσες και σου ‘μεινε κουσούρι. Ε; Μήπως;

      …άει ρε τράβα στη γωνιά να δεις αν ερχόμαστε που εμφανίστηκες ξαφνικά να παραστήσεις τον σούπερ ΕλληνοΧριστιανό σταυροφόρο, λες κι εμείς είμαστε γατάκια που τρώμε πρόλογο και παραμύθι. Μάθε πρώτα σε τι ιστολόγιο φιλοξενείσαι, με ποιους συνομιλείς κι αν παρ’ όλα αυτά η τρικυμία στο κρανίο σου δεν κοπάσει, τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
    7. Πόϊντμαν, Έλληνες μη-χριστιανοί μετά τόν τρίτο μ.Χ αἰῶνα, δέν ὑπάρχουν.
      Σήμερα, ὑπάρχουν ὀπαδοί τῆς ΝΤΠ, ἀντίθεοι, πού τό παίζουν ἀρχαιολάτρες.

      Διαγραφή
    8. @ Nikolaos Kavasilas,

      Αυτά, τα περί «…μετά τον 3ο αιώνα μΧ…», τα περί «…αρχαιολάτρες…» και λοιπές αστειότητες περί «…νέας τάξης πραγμάτων…» πες τα αλλού, μη τα λες σε εμένα δεν πιάνουν. Κι αν το μελετήσουμε στα σοβαρά τι κακό κάνουν οι θρησκείες, θα απογοητευτείς - κι εσύ και όλοι όσοι έχουν βιάσει την Λογική υποστηρίζοντας τις αρλούμπες ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ θρησκείας.

      Φιλικά προτείνω να μην την ανοίξουμε στα σοβαρά αυτή την κουβέντα, διότι αν καθίσεις και σκεφτείς πόσοι Έλληνες είναι κατ’ ουσία χριστιανοί κι όχι τι δηλώνουν στα χαρτιά, θα εκπλαγείς δυσάρεστα. Κι εγώ «χριστιανός» υποτίθεται πως είμαι στα χαρτιά, αλλά αν με ρωτήσεις εάν η Μαρία ήταν παρθένα ή αν ο Ιησούς περπάτησε στο νερό, θα βάλω τα γέλια - μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας έτσι; Κι απ΄ ότι βλέπω οι ανωτέρω απαντήσεις μερικών που δηλώνουν «χριστιανοί», μόνο χριστιανικό Λόγο δεν εκφράζουν. Άρα… μούφα χριστιανοί κι αυτοί - όχι πως εκπλήσσομαι βέβαια!

      Εγώ τουλάχιστον το δηλώνω πως ΔΕΝ πιστεύω σε θρησκείες & λοιπές ανοησίες οπότε είμαι ειλικρινής και με τον εαυτό μου και με τους διπλανούς μου. Εσείς οι υπόλοιποι που δηλώνετε δήθεν «χριστιανοί» και στην ουσία κοροϊδεύετε τον εαυτό σας αφού ΔΕΝ ζείτε βάσει Λόγου Θεού, πως αισθάνεστε; Τέλος, σκέψου το εξής: Το ότι δηλώνω ΜΗ-χριστιανός (επίσης ΜΗ-οποιαδήποτε άλλη θρησκεία), νομίζεις πως με κάνει λιγότερο Έλληνα από εσένα; Γελιέσαι αγαπητέ!

      Διαγραφή
  11. Δημήτρη K. Έχω γνωρίσει εξισλαμισμένοι Πόντιο εκ Τουρκίας και του είπα ότι είναι Έλληνας Αν αυτό το πεις σε έναν Τούρκο που δεν ξέρει ότι έχει ελληνική καταγωγή θα βγάλει ιλαρά σπυράκια.... θα πάθει ζημιά. Συμφωνώ με τον Κοσμά Αιτωλός μετανοεί τε. αυτούς πρέπει να τους πάρουμε με το μέρος μας. Όντως έχουν ελληνικό dna. μιλάνε ποντιακά ενδυμασία ποντιακή.... Όλα τα πάντα. Η μαγκιά μας θα είναι να τους κάνουμε ξανά χριστιανούς. μερικοί από αυτούς εξισλαμίστηκαν βίαια άλλη πίστεψαν στο Ισλάμ και άλλοι μεταπήδησαν στο Ισλάμ για οικονομικούς λόγους και άλλη είναι ακόμη κρυπτό χριστιανοί. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Είναι όλα από πολύ καλές πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σας εκανε να νομισετε οτι διαφωνησα σ αυτο ? Ισια ισια το ιδιο ειπα και μαλιστα οτι με την βια αλλαξαν. Αλλα ο νεαρος εδω χαριστηκε στους αλλους απο μονος ! Αυτο δεν εχει σχεση με το αλλο.

      Διαγραφή
  12. Dimitri αν εγώ πιστεύω στον ινδουισμό είμαι Ινδός;;; οι πομάκοι στη Θράκη μας που δεν θέλουν να μάθουν τουρκικά και το φωνάζουνε ότι δεν είμαστε Τούρκοι και εμείς τους τουρκεβουμε με το ζόρι τι έχεις να πεις;;;; και αυτοί Τούρκοι με το ζόρι;;; συμφωνώ μαζί σε ότι μας έχουν κατά σφάξει. Όμως η μαγκιά μας είναι να τους κάνουμε ξανά χριστιανούς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας είμαστε ρεαλιστές οι περισσοτεροι Πομάκοι δεν έχουν Ελληνική εθνικη συνειδηση. Υπαρχουν οντως καποιοι που οντως εχουν αλλα ειναι ισχνη μειοψηφια. Πονεμενη ιστορία αλλά η αληθεια να λέγεται και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε κατάματα. Και δεν μπορουν αυτοί οι ανθρωποι να γινουν ετσι ευκολα χριστιανοι. Κατατχην θα τους σκοτώσουν οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι. Πόσους νεομάρτυρες είχαμε με αυτόν τον τροπο. Δεν είναι απλο πραγμα λοιπόν. Απαξ και το Ισλάμ παρεμβληθει η ελληνικότητα χάνεται σταδιακά.

      Διαγραφή
  13. Εξετάστε λίγο τα χαρακτηριστικά ρε παιδιά. Εκτός του ότι φαίνεται από μίλια ΄οτι είναι IQραδικιού, είναι σαν να βλέπεις τουρκόσπορο της Θράκης. Δεν τον συγκρίνω με τους μουσουλμανικής θρησκείας Έλληνες της περιοχής, αλλά για τους περί τους 5000 καθαρόαιμους τουρκόσπορους που ξέμειναν και δημιουργούν όλα τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρις με εντυπωσιασες αληθινα.
      Το πρωτο πραγμα πουκανα κι εγω ..ηταν ζουμ ..στα ανθρωπολογικα χαρακτηριστικα. Ειναι σχεδον παντα ικανα για πολλα.Απ την ευφυια ...εως τα κινητρα..Ο κοσμος τα υποτιμα φοβερα με κατι γενικευσεις αφυσικες. Δηλ. υποτιμα την βιολογια.Αν και αυτη ειναι βεβαια στην φυση των οντων.Απ τις πολλες απλοποιησεις θα παμε χαμενοι ...Αυτο γινεται πχ. Οταν λεμε γενικα "ανθρωπος"..η γενικα "πιθηκος η σκυλος"..κλπ.Αμεσως οι πολλοι λενε "ειναι ολα ιδια". Ειναι ??? Κοιτας γυρω και παθαινεις σοκ.Δεν ειναι !!! Αλλο ουρακοταγκος...αλλο μπαμπουινος...αλλο Γιβων.Μετα κοιτας τα δαχτυλα σου....Δαχτυλα λες.Ιδια με ολα.Ξανακοιτας τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια.
      Μετα λες ..δεντρα.Ιδια.Κοιτας...χαμος ..τιποτε ιδιο.
      Ετσι δεν γινεται ? Σ αυτη την παρανοια στηριζουν πολλες θεωριες τα ψευδη τους κι οι οπαδοι τους τις ψευδαισθησεις τους.

      Διαγραφή
  14. Ο Καραϊσκάκης απαντά στον Μαχμούτ Πασά: «Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω»...
    Εγώ είμαι με τον Καραϊσκάκη και όχι με τον πρώην Θανασάκη... Αλλά επειδή είμαι και χριστιανός λέω "όσοι πιστοί προσέλθετε" για τους άλλους αν θέλουν ας κάνουν σουνέτι στα γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καμάρι της Θεσσαλονίκης και του Αγίου Δημητρίου ο Θανάσης....

    Χιλιάδες συμπατριώτες μας βασανίζονταν και εξισλαμίζονταν βιαίως από τους Τούρκους επί 400 χρόνια κι αυτός λυπήθηκε τους μουσουλμάνους που υποφέρουν....

    Τι να πει κανείς....

    Δεν είναι μόνο η αδιαφορία του για την Πίστη μας είναι και η αδιαφορία του για την Πατρίδα και την Ιστορία της....

    Αυτά σε κάνουν στο τέλος γενίτσαρο....


    Ενας άλλος Θανάσης το 1821 ο Διάκος αρνήθηκε να αλλαξοπιστήσει παρά τού ότι του πρόσφεραν πλούτη και δόξα οι Τούρκοι "και προτίμησε να σουβλιστεί ζωντανός για να μείνει Χριστιανός και Ελληνας....

    Κι αυτόν τον έγραψε ο "φίλτατος" αρνησίθρησκος Θανάσης από την Θεσσαλονίκη.... που πούλησε το ίδιο του το βάπτισμα "εν πνεύματι Αγιο" για να ακολουθήσει την πίστη ενός απατεώνα, την πίστη του μίσους και του αίματος....

    Δυστυχως θα ακολουθήσει και η απώλεια της εθνικης συνείδησης αναπόφευκτα .... αν όχι στον ιδιο σιγουρα στα παιδια του, αν δεν μετανοησει μεχρι το τελος της ζωής του...
    Ορθοδοξία και Ελληνισμός είναι εδώ και αιώνες συνηφασμένα και αλληλένδετα...
    Το βλεπουμε στους ομογενείς μας...
    Οι δευτερες και τρίτες γενιες όταν χάνουν επαφή με την Ελληνορθοδοξη Εκκλησία μας χάνουν και την εθνικη τους συνειδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dimitri. Παραδέχεσαι οτι Λίγη Πομάκοι έχουν ελληνική συνείδηση!!! λογικό Αφού τους άλλους τους έχουμε τουρκέψει. κάποτε οι πομάκοι όταν πηγαίναμε στην Μέκκα να προσευχηθούν κράταγαν ελληνική σημαία τώρα κρατάνε τουρκική. Θάνος κουκ όταν το ελληνικό κράτος δεν μας δίνει παιδεία να μορφωθούμε οντως 2η και 3η γενιά χάνεται αν κιόλας δεν έχουν επικοινωνία με την εκκλησία τότε χάνονται πιο γρήγορα. Από 13 χρόνων άκουγα ότι θα χτίσουμε το δικό μας σχολείο έχω γίνει 46 και δεν έχουμε ακόμα δικό μας σχολείο. αρχίσαμε να το χτίζουμε αλλά δεν μας βοήθησε το ελληνικό κράτος να το ολοκληρώσουμε Και επειδή δεν κρατήσαμε το χρονοδιάγραμμα μας παίρνουν το οικόπεδο πίσω και συγκεκριμένα απο σήμερα θα αρχίσουν να γκρεμίζουν το σκελετό του κτιρίου www.doryforos.org και κάτι άσχετο Ελπίζω να μας δοθεί το δικαίωμά μας να μπορούμε να ψηφίζουμε και εμείς από το εξωτερικό. Οι Τούρκοι ούτε ευρωπαίοι είναι ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι και μπορούν να ψηφίζουν. Εμείς οι Έλληνες ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δικαίωμα του Θανάση να ακολουθήσει όποια θρησκεία επιλέξει. Πολύ απλά, εύκολα και χωρίς συνέπειες έγινε από χριστιανός μουσουλμάνος. Έχει όμως σκεφτεί ή ερευνήσει τς συνέπειες του να γίνει από μουσουλμάνος κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε παιδιά, πολλή σημασία δώσαμε στο γεγονός. Ηρεμία λίγο και χαλαρά...! Ποιος ξέρει σε τι έμπλεξε το παιδί (ο νοών νοείτω) και ήταν ο μόνος τρόπος να ξεμπλέξει... Κατά τα άλλα, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, μηχανικός (συγκρατιέμαι), ηλικία 30 ετών (γιατί τον μεγαλώνουν έτσι; για να μην μπορεί να γίνει ταυτοποίηση;), "μονοθεϊστική θρησκεία" (λες κι η χριστιανική στην οποία -μάλλον;- ανήκε είναι πολυθεϊστική), "της ειρήνης" (ευτυχώς το "ερεύνησε" και το "ανακάλυψε", άντε και στα δικά μας) κλπ κλπ...
    Άντε και καλά στέφανα (και γρήηηηγορα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.