14/9/19

Εκπρόσωπος Πούτιν: Συζήτηση με Ερντογάν για αγορά ρωσικών μαχητικών από Τουρκία



Ρωσία και η Τουρκία ενδιαφέρονται να καταλήξουν σε μια πιθανή συμφωνία για μαχητικά αεροσκάφη, δήλωσε την Παρασκευή ο διευθυντής του γραφείου του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσάκοφ.

Ο Ουσακόφ υπενθύμισε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέτασε προσωπικά τις τελευταίες ρωσικές τεχνολογίες στο Διεθνές Αεροπορικό και Διαστημικό Σαλόνι (MAKS-2019) στις 27 Αυγούστου, συμπεριλαμβανομένων των 5ης γενιάς μαχητικών αεροσκαφών Su-57 και των 4 ++ γενιάς Su-35.

Αυτές οι συνομιλίες σχετίζονται με ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα, οπότε είναι πρόωρο να μιλήσουμε γι ‘αυτό τώρα. Πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν την παρουσία του Ερντογάν στην MAKS, αυτά που είδε, αυτά που δείξαμε. Και οι δυο πλευρές δείχνουν ενδιαφέρον” δήλωσε ο Ουσάκοφ, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του Τούρκου προέδρου για τα ρωσικά μαχητικά.

Σύμφωνα με τον Ουσάκοφ, το θέμα μιας πιθανής συμφωνίας θα συζητηθεί μεταξύ των ηγετών των δυο χωρών στο περιθώριο της τριμερούς συνδιάσκεψης μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας-Ιράν, που θα λάβει χώρα στις 16/9, και θα επικεντρωθεί στο θέμα της Συρίας.

ΠΗΓΗ: ptisidiastima.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.