14/9/19

Η Ελλάδα και το Ισλάμ: Μία συζήτηση που αποφεύγουμε!

Θανάσης Μαυρίδης
Ας φανταστούμε την Ελλάδα του 2050, διαθέτοντας λιγότερους από 8 εκατομμύρια «παλαιούς κατοίκους» και μάλιστα στην πλειοψηφία τους γερασμένους και άλλα 3 ως 5 εκατομμύρια «πολίτες του κόσμου», από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Συρία, την Σομαλία, το Μαρόκο. Όταν θα έχουμε φτάσει εκεί θα είναι αργά. Θα είναι γεγονός η αγαπημένη για τους αριστερούς πολυπολιτισμική κοινωνία, αλλά δεν θα υπάρχει Ελλάδα!
Είναι μία δύσκολη συζήτηση. Στο μακρινό μέλλον που δεν θα υπάρχουν σύνορα και δεν θα υφίσταται η βία για θρησκευτικούς και εθνικούς λόγους, η συζήτηση αυτή θα στερείται αντικειμένου. Σήμερα όμως δεν μπορούμε να την αποφύγουμε βάζοντας το κεφάλι μας μέσα στην άμμο.
Θα πρέπει να αποδεχτούμε μία απλή αλήθεια: Αν αύριο η πλειοψηφία των κατοίκων στην Ελλάδα είναι μουσουλμάνοι, η Ελλάδα θα είναι μία μουσουλμανική χώρα. Δεν θα υπάρχει Ελλάδα όπως την εννοούμε σήμερα. Να δείτε τότε που θα μας κάνουν, φιλελεύθερους ανθρώπους, να αρχίσουμε να φωνάζουμε για τα δικαιώματα των… χριστιανών! Εκεί που νομίσαμε ότι όλα αυτά τα περί θρησκευτικών ανταγωνισμών και ελευθεριών ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.
Και τι κάνουμε; Εξαρτάται από το τι θέλουμε να κάνουμε! Μπορεί οι Έλληνες να βαρέθηκαν να αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες και να θέλουν να δημιουργήσουμε μία νέα κρατική οντότητα, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Μεσογείου. Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αντίρρηση. Αλλά να το έχουμε αποφασίσει εμείς. Να μην μας το έχουν επιβάλει οι περιστάσεις.
Το βέβαιο είναι ότι δεν θα τους πνίξουμε στην Θάλασσα, όπως «προτείνουν» διάφοροι ναζί. Επίσης δεν θα τους στοιβάξουμε σαν τα ζώα σε στρατόπεδα τύπου Μόριας, όπως έκαναν οι «ανθρωπιστές» της Αριστεράς.
 Ούτε και θα επιτρέψουμε σε ΜΚΟ να λειτουργούν σαν να βρίσκονται στο τσιφλίκι του πατέρα τους. Φιλοξενούμε ανθρώπους με αξιοπρέπεια. Ούτε τους αντιμετωπίζουμε ως κατάδικους του μεσαίωνα ούτε τους αφήνουμε να… εξαφανιστούν στην Ομόνοια.
Είναι προφανές ότι στο Αιγαίο αυτή τη στιγμή υπάρχει πάλι πρόβλημα, ανάλογο ή και μεγαλύτερο ακόμη από εκείνο του 2015. Και όσοι δεν θέλουν να ξεχωρίσουν το προσφυγικό από το μεταναστευτικό, δεν έχουν παρά να περάσουν μερικές μέρες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Αιγαίου για να διαπιστώσουν την αλήθεια. 
Οι πρόσφυγες δεν έχουν σχέση με τους οικονομικούς μετανάστες. Η προσωπική μου θέση είναι ότι οφείλουμε να προστατεύσουμε τους κατατρεγμένους και να τους προσφέρουμε μία αξιοπρεπή φιλοξενία. Όχι μόνο γιατί υπάρχουν σχετικές διεθνείς συμβάσεις, αλλά γιατί αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της δικής μας εθνικής ταυτότητας. 
Σεβόμαστε τους ξένους και πολύ περισσότερο τους κατατρεγμένους. Οι άλλοι, όμως, οι παράτυποι μετανάστες, πρέπει να γυρίσουν στα σπίτια τους! Όχι γιατί δεν χρειαζόμαστε οικονομικούς μετανάστες. Η μετανάστευση ήταν ένα πάντα ένα υγιές χαρακτηριστικό.
 Το μπόλιασμα των κοινωνιών με νέο αίμα. Αλλά διότι το ποιοι θα έρθουν, με ποιες δεξιότητες και πόσοι, αυτό θα πρέπει να το αποφασίζει η ελληνική κοινωνία. Ούτε ο Ερντογάν, ούτε οι ΜΚΟ, ούτε όποιος διαθέτει κότσια να περάσει τα σύνορα.
Η Ευρώπη δεν ενδιαφέρεται για την ουσία της υπόθεσης. Αρκεί οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να μην περάσουν τα ελληνικά σύνορα! Να μην φτάσουν στην αυλή τους. 
Η Ευρώπη είναι διατεθειμένη να κάνει μία ακόμη επωφελής εμπορική πράξη, να δώσει μερικά δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα και να υπερασπιστεί έτσι το φιλελεύθερο προσωπείο της, από το να βρεθεί η ίδια στην δυσάρεστη θέση να αλλάξει τα δικά της πληθυσμιακά χαρακτηριστικά. 
Ας μην περιμένουμε, λοιπόν, ότι θα μας λύσει το πρόβλημα η Ευρώπη. Κι ούτε μπορούμε μόνοι μας να ανακόψουμε τις ροές στα σύνορα. Άρα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξεκαθαρίσουμε από τώρα τους όρους του παιγνιδιού. 
Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, τι είδους δικαιώματα θα έχουν και πότε. Αρκεί να ξέρουμε και ποια είναι η Ελλάδα που θέλουμε! Θέλουμε μία Ελλάδα που τα παιδιά των σημερινών κατοίκων να είναι μειοψηφία;
Η φιλελεύθερη Δύση έχει γίνει φιλελεύθερη επειδή έχει περάσει τον Διαφωτισμό. Οι μουλάδες του καθολικισμού έριξαν πολλούς στην πυρά και πότισαν έτσι το δέντρο της Ελευθερίας.
 Στο Ισλάμ η διαφώτιση δεν έχει ακόμη έρθει. 
Σε εκείνες τις κοινωνίες επικρατούν διαφορετικές απόψεις από τις δικές μας για τις θρησκευτικές ελευθερίες, για τη θέση της γυναίκας, τα δικαιώματα των μειοψηφιών, τους ομοφυλόφιλους. Είναι ένας άλλος πλανήτης. 
Κι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έχουν παρατηρηθεί στην Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας, φαινόμενα όπου μια ιδιότυπη ισλαμική αστυνομία προσπάθησε να επιβάλλει κανόνες στους ομοεθνείς τους.
Τι το φιλελεύθερο, λοιπόν, περιέχει μία αντίληψη πλήρους ανεκτικότητας; Από την άλλη ο φόβος του Κεντρώου χώρου να θέσει τις δικές του θέσεις απέναντι στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, μην τυχόν και κακοχαρακτηριστεί, έχει ως αποτέλεσμα να δίδεται αντίστοιχα χώρος πολιτικά στην ακροδεξιά και στην αριστερά. 
Η μεν ακροδεξιά υιοθετεί απαράδεκτες θέσεις από κάθε άποψη, ενώ η αριστερά «πουλάει» εθνομηδενισμό με το τσουβάλι. 
Η ακροδεξιά επιχειρεί να ψαρέψει ψήφους στο βούρκο του φόβου, εκμεταλλευόμενη την απουσία προτάσεων από το Κέντρο. Η αριστερά θέλει περισσότερους ψηφοφόρους και αυτούς τους αναζητά στους μετανάστες. Τα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων της είναι στην πράξη αδιάφορα, όπως έδειξε και στη διαχείριση του προσφυγικού στα 4,5 χρόνια της παραμονής της στην εξουσία. Το προσφυγικό για την αριστερά είναι άλλο ένα εργαλείο στην εργαλειοθήκη της.
Ως φιλελεύθερος δεν υποστηρίζω τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες με την έννοια που το υποστηρίζει ο «προοδευτικός» κόσμος της Ευρώπης.
 Δεν επιθυμώ την υποταγή της Δύσης στις αρχές μιας ισλαμικής σέκτας. Όπως αντίστοιχα και σε μία χριστιανική σέχτα. 
Η Ευρώπη έχει ανάγκη να ανοίξει τις πόρτες της σε μετανάστες. Είναι απαραίτητη συνθήκη επιβίωσης για μία πραγματικά γερασμένη ήπειρο. 
Αρκεί αυτό να συμβεί με κανόνες και με βάση τις πραγματικές ανάγκες των κοινωνιών και να μην είναι προϊόν μιας άναρχης εισβολής. Και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε έναν που θα περνάει τα σύνορα θα είναι να σέβεται τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας.
Η Ελλάδα, για παράδειγμα, χρειάζεται μετανάστες. Πρέπει να μπολιάσει την κοινωνία της με νέο αίμα. Διαφορετικά θα χαθεί! Αλλά πόσοι πρέπει να είναι; Αυτή είναι μία δύσκολη συζήτηση. Θέλουμε να την κάνουμε; Μπορούμε;

Και φτάνουμε στο περίφημο θέμα που δημιουργήθηκε με την Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός είπε αυτό ακριβώς που αναφέρει το Σύνταγμα της χώρας και στο οποίο έχει ορκιστεί η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. Μπορεί να μην έχουν διαβάσει το Σύνταγμα. Αυτό δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει! Εδώ δεν διαβάζουν τα νομοσχέδια που ψηφίζουν. Κι ερχόμαστε στο κρίσιμο!
 Πώς αλλιώς μπορείς να μπολιάσεις τους νεοφερμένους με την ελληνική Παιδεία και να τους ενσωματώσεις στην κοινωνία; Είναι ή δεν είναι η ελληνική Παιδεία το κριτήριο για να έχουμε όλοι μας μία κοινή αφετηρία; Αν απορρίψουμε (και δικαίως) τα περί ελληνικού DNA, αν αφήσουμε απ’ έξω την Ορθοδοξία, τότε τι άλλο μένει; Είναι άλλο πράγμα ο εθνικισμός και άλλο η εθνική ταυτότητα. Και η Νίκη η Κεραμέως δεν μίλησε για εθνικισμό.
 Μίλησε γι αυτό ακριβώς που λέει το Σύνταγμα. Αν δεν μας αρέσει το Σύνταγμα, ας το αλλάξουμε. Αλλά και πάλι να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε.
Το ερώτημα επαναλαμβάνεται: Πώς θα είναι η Ελλάδα το 2050; Πρέπει να είναι μία κανονική χώρα που θα κυριαρχούν οι φιλελεύθερες απόψεις για την οικονομία και την κοινωνία και ταυτόχρονα να αποτελεί ένα παράθυρο προς την Ανατολή. 
Θα πρέπει όμως να είναι μια κυρίαρχη χώρα και όχι μία χώρα υπό κατοχή…

Πηγή: Λιμπεραλ

15 σχόλια:

  1. Σωστά τα λέει, αλλά το μπόλιασμα (στη γεωπονία) είναι μια δύσκολη διαδικασία, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πετύχει. Στην ενσωμάτωση πληθυσμών, το ίδιο.

    Βέβαια, όταν πας να ενσωματώσεις τέτοιο όγκο πληθυσμού, σίγουρα θα έχεις και κάποιες επιτυχίες αλλά όμως γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι όταν πας να ενσωματώσεις άτομα με σκληροπυρηνικό-φανατικό ισλαμιστικό υπόβαθρο, τότε δεν έχεις καμία ελπίδα.

    Και η πλειοψηφία των μουσουλμάνων είναι σε αυτή τη κατηγορία. Και το αντιλαμβάνεστε σε κάθε ευκαιρία. Για παράδειγμα σε κάθε video στο youtube όπου δείχνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια μουσουλμάνου με εκατόμβες νεκρών και από κάτω υπάρχουν ένα κάρο σχόλια του τύπου "το ισλάμ δεν είναι έτσι..." "το ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με τη βία..." Και εν το μεταξύ αυτός που έχει ανατιναχθεί μέσα στην εκκλησία δεν ήξερε να λέει τίποτα άλλο από μικρό παιδί πέρα από το ότι ο "αλάχ είναι μεγάλος". Και προσπαθούν οι καημένοι ανεκτικοί και δικαιωματιστές δυτικοί να τους ρωτήσουν μα πως γίνεται αυτό όταν ο μωάμεθ ήταν ένας κοινός βιαστής και το κοράνι προτρέπει τους πιστούς να σφάξουν όλους τους "κάφρους-άπιστους" στην ουσία όλους τους αλλόθρησκους. Για να εξακολουθήσουν να παίρνουν τις ίδιες, γεμάτες επιχειρήματα απαντήσεις, ότι το "ισλάμ δεν είναι έτσι".

    Προσωπική εκτίμηση, είμαστε πολύ πιο πέρα από το "point of no return". Όσο για αυτά που συζητάει η Κεραμέως για το εάν θα πρέπει να κάνουμε, είναι πράγματα αυτονόητα που θα έπρεπε να είχαν σχεδιαστεί και ακολουθηθεί πιστά από όλες τις κυβερνήσεις προ 20ετίας, τώρα είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας πω εγώ τι "μπόλιασμα" θα γίνει... Το ίδιο μπόλιασμα που είχαν οι Χριστιανοί του Λιβάνου, που το 1920 ήταν 80% και αποκαλούνταν "Παρίσι της Ανατολής" και σήμερα ο λαός ψηφίζει τη Hezbollah στην κυβέρνηση.

      Δεν ξέρω αν έχει μεταφραστεί κάποιο βιβλίο του στα ελληνικά, διαβάστε όμως, έστω από περιέργεια, την περίπτωση ενός Αιγύπτιου που πολιτογραφήθηκε Ιταλός, ήταν 20+ χρόνια δημοσιογράφος στη Repubblica και αντιδιευθυντής στην Corriere della Sera, μπήκε και στην πολιτική ένα φεγγάρι και από υπερασπιστής της μετανάστευσης και ενσωμάτωσης του Islam, έγινε φωνή προειδοποίησης εναντίον του, μέχρι που αλλαξοπίστησε. Γιατί αυτός πίστευε πως οι ομόθρησκοί του, είχαν τα ίδια μυαλά με αυτόν και θα γίνονταν σαν αυτόν. Μετά, είδε την "ενσωμάτωση" και τρόμαξε.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Magdi_Allam

      Η δε βιβλιογραφία στην αγγλική Wikipedia, είναι ελλιπής. Τελευταία του βιβλία είναι "Stop Islam" , "Io amo l'Italia, ma gli italiani la amano?" (Eγώ αγαπώ την Ιταλία, αλλά οι Ιταλοί την αγαπούν;), "Grazie Gesù. La mia conversione dall'Islam al cattolicesimo" (Ευχαριστώ Ιησού. Η μεταστροφή μου από το Ισλάμ στον Καθολικισμό), "Europa Cristiana libera" (Ελεύθερη χριστιανική Ευρώπη), "Islam, siamo in guerra" (Islam, βρισκόμαστε σε πόλεμο), "Io e Oriana" (Eγώ και η Οριάνα- Φαλάτσι), "Maometto e il suo Allah" (Ο Μωάμεθ και ο Αλλάχ του - η αλλιώς, η εφεύρεση του Κορανίου,), "il Corano senza veli" (To Κοράνι χωρίς ενδύματα-γυμνό).

      Βέβαια στην Ελλάδα θα τον έλεγαν ναζί και ακροδεξιό Αιγύπτιο... Το καλό με την Ιταλία είναι πως η αριστερά δεν έχει ηθικό πλεονέκτημα. Όσο βαρύ είναι να σε βρίζουν ως ακροδεξιό, το ίδιο βαρύ είναι να σε αποκαλέσουν κομουνιστή.

      Διαγραφή
  2. Το ζητούμενο λοιπόν είναι η απόκτηση εθνικής συνείδησης, όπως συμβαίνει και στις ΗΠΑ. Τι ζητάνε οι Αμερικάνοι από τους νέους πολίτες; Πίστη στη σημαία, πίστη στο σύνταγμα και τους νομούς, γνώση της γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού των ΗΠΑ, σεβασμός στην ανεξιθρησκία. Επίσης οι χώρες δέχονται μετανάστες ύστερα από βούληση τους και όχι ανεξέλεγκτα. Τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα ώστε να αποτρέψει τον βίαιο εποικισμό της; Ποια μπορεί να είναι η κεντρώα πρόταση η οποία θα αποτρέπει εθνομηδενιστικές και ναζιστικές ακρότητες; Μια έξυπνη και πρακτική πρόταση που ταυτόχρονα θα σέβεται και τα δικαιώματα του ανθρώπου θα μπορούσε να είναι η μετατροπή ενός ακατοίκητου νησιού του Αιγαίου σε ένα λειτουργικό καταυλισμό 50000 ανθρώπων, όπου θα γινόταν ο διαχωρισμός τους σε πρόσφυγες και μετανάστες και όπου θα εξετάζονταν τα αιτήματα τους για άσυλο. Στο νησί αυτό θα είχαν ελεγχόμενη παρουσία οι ΜΚΟ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και ο ΟΗΕ για να συντονίζει την όλη διαδικασία. Το ελληνικό κράτος θα παρείχε την ασφάλεια του χώρου και τις υποδομές με χρηματοδότηση από την ΕΕ. Σε αυτό το νησί θα μεταφέρονταν όσοι εισέβαλαν στην ελληνική επικράτεια, αλλά και όσοι συλλαμβάνονταν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Από αυτόν τον χώρο θα έφευγαν αυτοί οι άνθρωποι είτε για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, είτε για να αρχίσουν μια νέα ζωή ύστερα από γραπτή πρόσκληση είτε της Ελλάδας είτε οποιουδήποτε άλλου κράτους ανάλογα με τις ανάγκες του για εργατικό δυναμικό ή ανάλογα με τις ανθρωπιστικές του ευαισθησίες και τις δυνατότητες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβάμαι πως ο κύριος Μαυρίδης δεν έχει ενημερωθεί για τις τελευταίες προβλέψεις που αφορούν τα δημογραφικά της Ελλάδας. Λέει πως το 2050 η Ελλάδα θα έχει 8 εκ. "παλαιούς" Έλληνες και άλλα 3-5 εκ. μετανάστες.

    Εγώ έχω διαβάσει και μια έκθεση ιδιωτικού (δε θυμάμαι ακριβώς) κέντρου μελετών και της Eurostat, που και οι 2 μιλούν για ελληνικό πληθυσμό περίπου 8 εκ. το 2050-2060, ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Από αυτά δηλαδή τα 8 εκ. μέρος θα είναι οι τωρινοί Έλληνες (μετανάστες και μη) και όσοι έρθουν και γεννηθούν μέχρι το 2050.

    Αντιλαμβάνεστε πως η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ό,τι λέει ο κ. Μαυρίδης και θα είναι ζήτημα, αν από τα 8 αυτά εκ., τα 4 θα είναι "Έλληνες το γένος", για να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο.

    Λίγο αργά (όπως πάντα) άρχισε να αναρωτιέται ο Έλληνας, οι δε πολιτικοί του μάλλον έχουν συμφιλιωθεί με την ιδεά της "αραβίζουσας" Ελλάδας, οπότε τα μέτρα που λαμβάνονται είναι χαλαρά, για τα μάτια του κόσμου, μέχρι να το συνηθίσει και ο απλός πολίτης που γκρινιάζει και απλά ξυπνήσει μια μέρα μπροστά σε τετελεσμένα, που κανείς δε θα έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει, ακόμα κι αν είχε τη βούληση.

    Μην ανησυχείτε, η Ελλάδα θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγή προς τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, αφού θα είναι η πρώτη χώρα που θα γνωρίσει "το δημοκρατικό ισλάμ", ακριβώς όπως η χρεωκοπία της Ελλάδας χρησιμοποιήθηκε ως φόβητρο για τις άλλες χώρες, ώστε να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους, "πριν να είναι αργά". Έτσι ακριβώς θα γίνει και με το δημογραφικό, με τους άλλους να λένε "να προσέξουμε πριν καταντήσουμε Ελλάδα".

    Όσο για την Ευρώπη, την αριστερά, το "φιλελεύθερο" Ευρωπαίο και το Διαφωτισμό, να τι κάνουν οι Γάλλοι στα ιταλογαλλικά σύνορα, στους "παράτυπους" (sic) μετανάστες, όπως τους αποκαλεί ο κύριος Μαυρίδης:

    https://www.ilfattoquotidiano.it/2018/04/05/migranti-polizia-francese-trascina-fuori-da-un-treno-una-donna-incinta-proveniente-da-ventimiglia/4273435/

    Η συγκεκριμένη μετανάστης, ήταν έγκυος (εμφανές την εποχή εκείνη) και πέθανε 1 μήνα μετά στο νοσοκομείο του Torino, κατά της διάρκεια καισαρικής. Παρεμπιπτόντως έπασχε και από λέμφωμα.

    Γιατί τέτοιος ζήλος από τη γαλλική αστυνομία; Γιατί άπαξ και μπει στο έδαφός σου, μετά η απέλαση παίρνει πολύ χρόνο ή γίνεται ανέφικτη (από παράτυπους χωρίς χαρτιά που η χώρα καταγωγής αρνείται ότι είναι υπήκοοί της). Ενώ αν απωθηθούν στα σύνορα, είναι πρόβλημα της Ιταλίας.

    Το αστείο βέβαια της υπόθεσης, είναι πως ο Μακρόν, έβγαινε κάθε 3 και 5 και κατηγορούσε το Σαλβίνι ως άκαρδο φασίστα...

    Σε άλλο περιστατικό, άνδρες της γαλλικής Ζενταρμερί, με τα όπλα στο χέρι, έκαναν έφοδο σε κέντρο ΜΚΟ σε ιταλικό έδαφος (στη Bardonecchia, στα σύνορα), προκειμένουν να ελέγξουν προληπτικά τους εκεί αλλοδαπούς, μην τυχόν και είχαν σκοπό να μπουν στο τρένο από Ιταλία για Γαλλία. Έγινε ολόκληρο διπλωματικό επεισόδιο, διάβημα στο Γάλλο πρέσβη, κλπ.

    Όσο για τους "κατατρεγμένους πρόσφυγες", αυτό το παραμύθι έχει κουράσει πολλούς στη "πεφωτισμένη Ευρώπη", εξ ου και οι Αυστριακοί είχαν κατεβάσει τους αστυνομικούς τους στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και πρόσφυγας είναι αυτός που προσφεύγει σε άλλον για να σώσει τη ζωή του. Στην Τουρκία τους σκοτώνει κανείς;

    Στον τάφο του νεοελληνικού έθνους, θα γράφει: 1821-2050: Πέθανε με ανθρωπισμό, σώζωντας "πρόσφυγες", όταν κανείς "πεφωτισμένος" δεν ήθελε πια.

    Καλή παρηγοριά! Η Ελλάδα θα σώσει την "προσφυγιά" όλου του κόσμου, μιας που για τους Έλληνες πολιτικούς είναι η φθηνότερη λύση για το δημογραφικό, ακόμα κι αν αυτό φέρει τη de facto παύση της ύπαρξης του ελληνικού έθνους όπως το ξέραμε (όση σχέση έχουν οι Άραβες με τους Φαραώ, τόση θα έχουν και οι "Έλληνες" του μέλλοντος με τον Κολοκοτρώνη, για να μην πάω πιο πίσω και στενοχωρήσω τον κύριο Μαυρίδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η Ελλάδα, για παράδειγμα, χρειάζεται μετανάστες. Πρέπει να μπολιάσει την κοινωνία της με νέο αίμα. Διαφορετικά θα χαθεί! Αλλά πόσοι πρέπει να είναι; Αυτή είναι μία δύσκολη συζήτηση. Θέλουμε να την κάνουμε; Μπορούμε;"

    Μπορούμε. Έλα να ξεκινήσουμε.

    Από τη Ελλάδα την τελευταία δεκαετία έφυγαν πάνω από 5000000 νέοι άνθρωποι γεννήτορες.
    Πες τα αίτια και αν υπάρχει τρόπος να μεταναστεύσουν από την ξενιτιά, πίσω στην πατρίδα τους (να τους χαίρονται βρε αδελφέ και οι γονείς που τους μεγάλωσαν).
    Το να δώσει το κράτος κίνητρα ικανά (όχι μόνο χρηματικά), ώστε να αυξηθούν οι γεννήσεις των γηγενών, περνάει καθόλου από τη σκέψη;
    Διότι τους μουσουλμάνους δεν τους τρομάζει τίποτα. Γεννάνε σαν κουνέλια υπό οιανδήποτε συνθήκη.

    Υπάρχουν ή όχι σύνορα; Όταν κάποιος εισβάλει δια της βίας στο σπίτι σου, πως πρέπει να αντιμετωπίζεται;

    Αυτό το μπόλιασμα που λες, πρέπει να γίνεται με κριτήρια δεξιοτήτων. Λίγο "ρατσιστικό" δεν ακούγεται, όπως θα έλεγαν και οι "political correct";

    Από την άλλη, κανείς δεν απαντά στο ερώτημα για τους "πρόσφυγες". Ήρθαν για να μείνουν ή μέχρι να τελειώσει η μπόρα και να επιστρέψουν; Ήρθαν για τα λεφτά ή για να προστατευτούν; Γιατί στην Τουρκία ή στο Λίβανο ή στην Ιορδανία δεν τους κυνηγάει κανείς.

    Το 99% αυτών που εισβάλουν από τα σύνορα είναι μουσουλμάνοι. Γνωρίζεις πιο δικανικό σύστημα αναγνωρίζουν και εφαρμόζουν; Το Ελληνικό - Ευρωπαϊκό ή τη Σαρία;
    Μήπως στην προσπάθειά μας να αναζωογονήσουμε την Ελληνική κοινωνία, δημιουργήσουμε δύο κράτη σε ένα γεωγραφικό χώρο;

    Ποια ελληνική παιδεία μπορούν να ενστερνιστούν οι μουσουλμάνοι;
    Άντε βγάλαμε το DNA, την ορθοδοξία. Τήν Ιστορία θα την ξαναγράψουμε; Τον σταυρό στην σημαία θα τον αφαιρέσουμε; Να αλλάξουμε τα ήθη και έθιμά μας ή να τα ξεχάσουμε για να μην ενοχλούμε. Την 25η Μαρτίου, τον αγώνα ενάντια στους μουσουλμάνους Οθωμανούς,να την αφαιρέσουμε;
    Γιατί αν κάνουμε αυτά και διάφορα άλλα, για ποια εθνική τα ταυτότητα μιλάμε;

    Αμ το άλλο με την γεωπολιτική διάσταση του θέματος με την γείτονα, τι κάνουμε; Ή δεν είναι του παρόντος.

    Για όλα τα παραπάνω, ποτέ δεν μας ρωτήσατε. Θέλετε απλά να το αποδεχτούμε a priori.

    Υ.γ. Ήθελα να ήξερα, όλοι εσείς οι δικαιωματιστές, human rights, liberal, political corrects, vegan,femme, αριστεριστές, τόσο δύσκολα περνούσατε στην Ελλάδα, έστω πριν 30 χρόνια. Είχατε τόσο δύσκολα παιδικά χρόνια; Σας έπνιγε η ανελευθερία και ο σκοταδισμός που επικρατούσε;
    Από πού βρε παιδιά τόση αφέλεια ή μίσος για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ.Μαυριδη λετε νεοταξικες και εθνοκτονες ανοησιες. Θα σας υπενθυμισω οτι η Ελλαδα δεν συνορευει με το Βελγιο και το Λουξεμβουργο, αλλα με μια επεκτατικη μουσουλμανικη περιφερειακη δυναμη που λεγεται Τουρκια, η οποια διεκδικει ολους τους μουσουλμανικους πληθυσμους στην γυρω περιοχη ανεξαρτητως "εθνικοτητας". Καταλαβαινετε λοιπον τι σημαινουν τρια και τεσσερα και πλεον εκατομμυρια μουσουλμανοι στην Ελλαδα; Τετελεσθαι. Ξαναγινομαστε οθωμανικη επαρχια χωρις να πεσει ντουφεκια. Αλλωστε αυτη ηταν και η επιδιωξη της Τουρκιας εδω και 30 χρονια. "Δεν χρειαζεται να κανουμε πολεμο με την Ελλαδα ελεγε ο Οζαλ. Φτανει να τους στειλουμε καποια εκατομμυρια μουσουλμανους και τελειωσαν οι Ελληνες." Εσεις κ. Μαυριδη προτεινετε λοιπον οτι ακριβως επιθυμουν οι Τουρκοι. Και βεβαια οσο για την "ενσωματωση" των μουσουλμανων στην Ελλαδα ειναι γελοιο επιχειρημα. Το Ισλαμ στα 1500 χρονια υπαρξης του εχει δειξει οτι δεν ενσωματωνεται, αλλα αντιθετως ενσωματωνει. Εδω δεν ενσωματωθηκαν και δεν απεκτησαν ελληνικη συνειδηση οι μουσουλμανοι της Θρακης, οι οποιοι ειναι πανω απο 100 χρονια στην Ελληνικη επικρατεια, και ειναι και πιο κοντα σε εμας. Θα ενσωματωθει ο Αφγανος, και ο Πακιστανος. Πατε καλα μωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Εδω δεν ενσωματωθηκαν και δεν απεκτησαν ελληνικη συνειδηση οι μουσουλμανοι της Θρακης, οι οποιοι ειναι πανω απο 100 χρονια στην Ελληνικη επικρατεια, και ειναι και πιο κοντα σε εμας<

      Γιατι, μήπως απέκτησαν οι Τσιγγάνοι, οι οποίοι είναι πάνω από 500 χρόνια στην ελληνική επικράτεια και που τα τελευταία 25 περίπου χρόνια έχουν "εξελιχθεί" σε μία άκρως εγκληματική κι επικίνδυνη μειονότητα;

      Διαγραφή
  6. Όπως ήρθαν έτσι θα φύγουν , δεν ηρθαν ουτε γιατι τους αρεσε η χωρα , ουτε γιατι τους ενδιέφερε , ήρθαν για καλοπέραση με υποστηριξη και προωθηση απο τα πιο σκοτεινα συμφεροντα του πλανητη και φυσικά ακάλεστοι.

    Το Εθνος ειναι προεκταση της οικογενειας , εχουμε και σχεσεις αιματος μεταξύ μας (οι αριστεροι και οι δεξιοι δεν το δεχονται οι περισσοτεροι αυτο).

    Γιατι να φερουμε ξενους ; Δεν τους χρειαζομαστε, δεν χρειαζεται προπαγανδα πληρωμενη με Success Story Ινδων αγροτών, ακομα και στην οικονομια κακο κανουν , το θυμαμαι προσωπικα ποσο επεσαν τα μεροκαματα και το ποσο δυσκολα ηταν να δουλεψει καποιος εργατης αφαλισμενος κλπ τη στιγμη που υπηρχαν άπειρα εργατικα χερια με τιμη ...Λεκ και Ρουπιας.

    Απο την άλλη αν υποθεσουμε οτι δεν ειμαστε Εθνος με κοινα χαρακτηριστικα και μπορει ο καθενας να ερθει και να γινει Ελληνας απλα μιλόντας ελληνικα ή και γινομενος Ορθοδοξος (περιμενε να γινουνε οι Μουσουλμανοι Χριστιανοι.... ειδικα οταν γινουν πλειοψηφια) τοτε και παλι γιατι δεν πρεπει να διαλεξουμε ποιος ερχεται; Όσοι μας εχουνε ερθει εχουν ομως καποια κοινα χαρακτηριστικα οπως χαμηλο εως πολύ χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και προερχονται απο κοινωνιες χαμηλης εμπιστοσυνης χωρις να το παμε παραπερα αυτα και μονο τα χαρακτηριστικα ειναι ενα δυσοιωνο μέλλον για τη χωρα. Το μονο που θελουν απο εμας ειναι να λαβουν τιποτε άλλο.

    Οι Ελληνες ειμαστε Έθνος και εχουμε ιδιαιτερα χαρακτηριστικά , δεν ειμαστε προφορικος λόγος , γεωγραφικός χωρος ή θρησκευτική κοινότητα.

    Όπως σε μια οικογενεια και στα μελη της ετσι και η αγαπη για το εθνος δεν ειναι θεμα ανωτερότητας, οπως η προπαγανδα ψευδως διατεινεται, αλλα θεμα (γονιδιακης) επιβιωσης και προκοπης.


    ΥΓ. Για οποιον διαβασει το σχολιο του φιλου Oraculum και συγκεκριμενα για τους συγχρονους Αραβες Αιγυπτιους, οι Αιγυπτιοι υπαρχουν, ειναι οι Κόπτες, απλα ειναι μειονοτητα μεσα στη χωρα τους μετά τους Άραβες και τους μαυρους Σουδανους και περισσότεροι δεν γινοντα.

    ΥΓ2. Σε όλη τη δυση εχουμε αντικατασταση / αλλοίωση πληθυσμου οχι μονο στην Ελλάδα, ναι και στη Γερμανια π.χ. Φρανκφουρτη , Ντουισμπουργκ κλπ οποιος δεν το πιστευει να παει ταξιδι σε πολεις χωρων της Ε.Ε. ειδικα δυτικες να τα δει ιδιοις όμμασι. Μετα ας διαβασει και τα στατιστικα εγκληματικοτητας οταν επιτρεπεται η αναφορα σε εθνικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, οι Κόπτες μείναν στην Αίγυπτο. Όλη η πρώην βυζαντινή αυτοκρατορία, ήταν χριστιανική μέχρι την Αίγυπτο. Σήμερα είναι μονοψήφιες μειοψηφίες.

      Δε θα φύγουν όπως ήρθαν. Ο κ. Τσίπρας φρόντισε να μειώσει το χρόνο για απόκτηση ιθαγένειας και η ΝΔ σήμερα δεν έχει καμία διάθεση να το αλλάξει αυτό. Στην Ιταλία έχουν και φορολογικά κριτήρια για να γίνεις Ιταλός (όχι μόνο χρονικά, που είναι κι αυτά υψηλότερα από τα ελληνικά) και τεστ γλωσσομάθειας. 30 χρόνια να είσαι, αν δεν πιάσεις τα φορολογικά κριτήρια της Ιταλίας, υπηκοότητα δεν παίρνεις.

      Στην Ιταλία, τα παραμύθια της δήθεν ενσωμάτωσης του Ισλάμ και των μουσουλμάνων που θα γίνουν "αγνώριστοι" από τους άλλους Ιταλούς, τα πουλούσαν, αλλά μεγάλη μερίδα του λαού, δεν "αγοράζει" πια. Γιατί είδε πως παραμένουν σαν τη μύγα μες στο γάλα, πως δημιουργήθηκαν γκέτο, πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τη δική τους νοοτροπία, κλπ.

      Η καραμέλα που στην Ελλάδα κρατάει ακόμα του "έχουμε ανάγκη μετανάστες" και που είχα ακούσε πολλάκις στο παρελθόν να λέγεται από Έλληνες πολιτικούς στην τηλεόραση, με το περίφημο "και ποιος θα μαζέψει τις πατάτες", είναι ντροπή και να λέγεται, γιατί βαθιά υποκριτική. Είχα ξαναγράψει σε παλιότερο σχόλιο πως ακόμα κι ο "ξενοφοβικός, ρατσιστής", Σαλβίνι, είχε υπογράψει, όπως κάθε χρόνο το ιταλικό "διάταγμα ροών". Και για το 2019, η Ιταλία θα έβαζε μέσα 30.000 νόμιμους μετανάστες, εποχικούς και μη, από χώρες της αρεσκείας της ΙΤΑΛΙΑΣ. Όχι "όποιος ήρθε τον βάζουμε μέσα, γιατί έχουμε ανάγκη". Οι επίδοξοι εργοδότες δηλώνουν ηλεκτρονικά από το ίντερνετ πόσους θέλουν, για ποια δουλειά, τι μισθό, για ποια περίοδο και το ιταλικό κράτος με τις διπλωματικές αντιπροσωπίες, αναλαμβάνει ως άλλο γραφείο ευρέσεως εργασίας να τους φέρει "συστημένους" στην Ιταλία, με έτοιμες βίζες, τα πάντα. Αυτοί μόλις μπουν Ιταλία, έχουν 7 μέρες να πάρουν την προσωρινή ή μόνιμη άδεια παραμονής από τη νομαρχία και να πάνε να εργαστούν. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αλλά υπήρχε και σύστημα μοριοδότησης για τους εποχικούς. Πχ, ήρθες, μάζεψες τις πατάτες, δούλεψες σαν κύριος και έφυγες στην ώρα σου; Του χρόνου αν θες να ξανάρθεις, θα προτιμηθείς.

      Ειδικά όταν ακόμα ήταν ο Σαλβίνι, για μόνιμους, η Ιταλία φέτος προτιμούσε λατινοαμερικάνους (παιδιά Ιταλών μεταναστών ή μη). Ο λόγος προφανής. Αυτοί είναι καθολικοί και πολλοί απόγονοι Ιταλών μεταναστών. Σε 10 χρόνια θα έχουν ιταλοποιηθεί αρκετά και πάντως τα παιδιά τους θα είναι σα βέρα ιταλάκια, λόγω πολιτισμικής εγγύτητας. Μεγάλη προτίμηση δείχνουν και σε ανατολικοευρωπαίους.

      Φυσικά, αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Ελλάδα, γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα, ψάχνει απλά φύλλο συκής και δικαιολογίες. Τη μια είναι "πρόσφυγες", άρα να τους κρατήσουμε. Την άλλη "ποιος θα μαζέψεις τις πατάτες", άρα να τους κρατήσουμε. Γιατί στην Ελλάδα, είναι πολλοί βολεμένοι με τους λαθρομετανάστες. Μαύρη εργασία από το γεωργό μέχρι τον πολιτικό που έχει αλλοδαπή οικιακή βοηθό με μαύρη εργασία. Ενώ οι νόμιμοι που μπαίνουν με το ιταλικό μοντέλο, έχουν εισφορές, υγειονομική ασφάλιση, ακόμα και κίνητρα για να καταγγέλουν αφεντικά στυλ Μανωλάδας. Όπως ακριβως η ιταλική μαφία στο νότο, προτιμά να απασχολεί σε χωράφια λαθρομετανάστες, έτσι και η Ελλάδα έχει βολευτεί με αυτό το μοντέλο εργασίας και γι αυτό ο κ. Μαυρίδης και ο κάθε κ. Μαυρίδης, δικαιολογεί πάντα τα αδικαιολόγητα με το "ποιος θα μαζέψει τις πατάτες, χρειαζόμαστε μπόλιασμα" και άλλα ευτράπελα.

      Όταν πια ο Έλληνας ξυπνήσει, θα είναι αργά, θα βρεθεί σαν τον Κόπτη Αιγύπτιο να παρακαλάει να μην τον σφάξουν, όπως έγινε στην αραβική "άνοιξη", που πάλι την πλήρωσαν οι Κόπτες.

      Διαγραφή
  7. Αν ενδωματωνουμε λαδι και νερο...πιθανον μετα αφου τελειωσουμε με τον ανθρωπισμο ( ποιον ανθρωπισμο ?? Εδω κλεβει ο ενας τον αλλον.!!)....τοτε μπορει να πιεστουμε ευκολα απ τον ...διαφωτισμο να ενδωματωσουμε και Ουρακοταγκους..και φιδια και σαυρες. Πραγματι οταν τρως πετρα στο κεφαλι με γωνιες ..φωτιζεσαι πολυ..Αναθεμα την ωρα που τους διαφωτισαμε ...
    Σημειωση : Οι Γυφτοι ...ενσωματωθηκαν 500 χρονια ?? Εεε αλλο τοσο κι εδω...
    Το αρθρο μοιαζει με την γυναικα...που λεει ..κοιταξε να το συζητησουμε ..πως και τι...να σου καθησω...Οτι εχει την προθεση να ...καθησει ..κανει μπαμ.
    Υπαρχει και κατι προοδευτικα δημοκρατικο και ..διαφωτισμου κολπο.: θα τραβηξουμε μια γραμμη καθετη στην χωρα..Κι οποιος θελει να ενσωματωθει..να γινει ενα ..χαλκομανια με τους εποικους να παει απ την μια πλευρα...κι οποιος οχι απ την αλλη..Γιατι αγαπητοι συμπολιτες και φιλοι ολοι ξεχναμε κατι τρομερα σοβαρο .: "" οτι το χωραφι εδω ειναι κοινο κι αδιαιρετο..κι αν εστω ενας δεν θελει ...δεν γινεται τιποτε !!! Δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος μονου !!! Καμμιας ομαδας...μονης.Και δεν θα το επιτρεψουμε οι αλλοι ολοι ποτε !! Δεν ειναι εδω μια χωρα αδεια..με σκοτωμενους Ινδιανους οπως οι ΗΠΑ ..!!!!Δεν θαχουμε την μοιρα 100 εκατομμ. Ινδιανων....!!! Ενα εγκλημμα που καποτε θα πληρωθει πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή είναι μεγάλο για να το μεταφράσω μόνος μου, αυτό το έβαλα σε αυτόματο μεταφραστή. Είναι μια συνέντευξη με τον αείμνηστο Giovanni Sartori και τα αριστερά παραμύθια περί "ενσωμάτωσης" του ισλάμ. Δεν το πέτυχε κανείς, θα το πετύχει η...Ελλάδα...Με την Τουρκία δίπλα. Πιο πιθανό είναι η Τουρκία να οικειοποιηθεί τους εν Ελλάδα μουσουλμάνος, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ανεπίσημη τουρκική επαρχία, παρά το ελληνικό κράτος να πετύχει εκεί που απέτυχαν όλοι οι άλλοι.Ποιος ήταν ο Sartori:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Sartori


    Αν επικολλήσετε αυτό το σύνδεσμό στο browser σας, ελπίζω να σας βγάλει έτοιμη την ελληνική μετάφραση:

    https://translate.google.it/translate?sl=it&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.ilgiornale.it%2Fnews%2Fspettacoli%2Fecco-perch-integrare-lislam-resta-soltanto-unillusione-1382714.html

    Αν όχι, το αρχικό άρθρο είναι εδώ:

    http://www.ilgiornale.it/news/spettacoli/ecco-perch-integrare-lislam-resta-soltanto-unillusione-1382714.html

    Και όποιος θέλει το βάζει στο google translate μόνος του και το μεταφράζει στα ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ἡ συνιστῶσα τοῦ Ἰσλάμ, δέν εἶναι θρησκεία, εἶναι ἐπιστροφή στήν θρησκευτικότητα τῆς βαρβαρότητας, καί ἐπέκτασή της (τῆς θρησκείας αὐτῆς , τῆς βαρβαρότητας) κυρίως διά τῆς βίας.
    Τά πολιτισμικά "'επιτεύγματα" εἶναι προσωπεῖο καί χρεωστεῖται στό μή ἰσλαμικό παρελθόν κάθε λαοῦ, πού εἶχε τήν ἀτυχία ὕστερα νά πέση στά χέρια τῶν φανατικῶν τοῦ ἰσλάμ.

    Οἱ ἰδέες περί χρησίμου "μπολιάσματος" λαῶν, καλλιεργοῦνται σήμερα, "ἐκ του ἀσφαλοῦς", μέ κοινωνιολογιές ἀναφορές, γιά μετακινήσεις οἰκονομικῶν μεταναστῶν μεταξύ χριστιανικῶν χωρῶν, π.χ. Ἰταλῶν πρός Νότια Γαλλία, ἤ Εὐρωπαίων πρός ΗΠΑ κλπ. ἐνδεχομένως καί μέ ἀναφορές σέ μετακινήσεις μουσουλμάνων μεταναστῶν ἀπο μουσουλμανική χώρα σέ ἄλλη μουσουλμανική χώρα (π.χ ἐντός τῶν χωρῶν τῆς ὀθωμανικῆς "αὐτοκρατορίας").

    Ἀλλά, μετακίνηση μεταναστῶν μουσουλμάνων ἀπό μουσουλμανική χώρα, σέ χριστιανική χώρα, εἴτε ὀρθόδοξη εἴτε μή, σημαίνει ἁπλῶς κατάκτηση.
    Ἀντίθετα, κυριαρχία ὀρθοδόξων χριστιανῶν σέ περιοχές μέ μουσουλμανικές μειονότητες, ὁσοδήποτε μετακινούμενες ἐντός ἰσχυροῦ Ὀθροδόξου χριστιανικοῦ περιβάλλοντος, σημαίνει σταδιακό ἐκπολιτισμό τῶν μουσουλμάνων καί ἀπελευθέρωσή τους ἀπό τήν ἰσλαμιστική μέγγενη.
    Τό ἴδιο εὐεργετικό ἀποτέλσμα δέν μπορεῖ νά ἔχῃ ποτέ, ἡ δυτικοῦ τύπου κοινωνία (παπική ἤ προτεσταντική ἤ καί τά δύο) μέ τήν ἀτομοκεντρική θρησκευτική ἐλευθερία της: Σέ ἀτομοκεντρικά πολιτισμικά περιβάλλοντα, οἱ φανατικοί ἰσλαμιστές αὐξάνουν, γκετοποιούμενοι, διά μέσου τῆς σαρκικῆς ἔως ἀρρωστημένης "κοπαδοποιήσεώς τους" ὑπό πολιτικο-θρησκευτικές ἡγεσίες εἴτε πολύ ἀμφίβολης ἰσορροπίας εἴτε μίσους.
    Βλ. παράδειγμα
    α) "γκρίζων λύκων" στή Γερμανία, ἤ
    β) ριζοσπαστικοποημένων νέων γάλλων, πού ὅμως εἶναι συγχρόνως μουσουλμάνοι, καταγόμενοι ἰδίως ἀπό τό "Μαγκρέμπ", στήν Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. There is ni economic benefit at all from bringing all these illegal immigrants to Greece. Just a high cost for the Greek tax payer. Would someone who as family receives more than €2,000 a month go to work for €400?

    Now Mitsotakis is announcing more packages like that to attract all EU gypsies.

    As far as resisting as Greeks, it tould Christianity 10 centuries to convert us by brutal force and tool Islam 150 yrs to convert the great majority of Greek Christians to muslims. Think carefully the kind of Greek you choose to fight the invasion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλελέ προπαγάνδα με πολύ σάλτσα για να μασήσει πιο εύκολα ο λιγότερο ενημερωμένος ή προσεκτικός αναγνώστης.

    Τι μας λέει στην ουσία ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «φιλελεύθερος» (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) κ. Μαυρίδης.
    Ότι:
    1) Η μετανάστευση, δηλαδή ο εποικισμός, είναι επιθυμητή και αναγκαία («Η Ελλάδα, για παράδειγμα, χρειάζεται μετανάστες. Πρέπει να μπολιάσει την κοινωνία της με νέο αίμα. Διαφορετικά θα χαθεί!», «Η μετανάστευση ήταν πάντα ένα υγιές χαρακτηριστικό», «Το μπόλιασμα των κοινωνιών με νέο αίμα», «Η Ευρώπη έχει ανάγκη να ανοίξει τις πόρτες της σε μετανάστες. Είναι απαραίτητη συνθήκη επιβίωσης για μία πραγματικά γερασμένη ήπειρο». Φυσικά δεν μας λέει πώς θα χαθεί η Ελλάδα ή ακόμη και η Ευρώπη εάν δεν επιτρέψει τον εποικισμό της από Αφροασιάτες, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες που οι φιλελέδες της Παγκοσμιοποίησης δεν είναι υποχρεωμένοι να εξηγήσουν.
    2) Η Ελλάδα αδυνατεί να εμποδίσει την εισβολή των αλλοφύλων στό έδαφός της («Ας μην περιμένουμε, λοιπόν, ότι θα μας λύσει το πρόβλημα η Ευρώπη. Κι ούτε μπορούμε μόνοι μας να ανακόψουμε τις ροές στα σύνορα». Πάλι δεν μας εξηγεί πώς η Ελλάδα αδυνατεί να φυλάξει τά χερσαία και θαλάσσια σύνορα της.
    3) Η Ελλάδα δεν πρέπει να εμποδίσει τον εποικισμό της από αλλοφύλους και δή Αφροασιάτες («Το βέβαιο είναι ότι δεν θα τους πνίξουμε στην Θάλασσα, όπως «προτείνουν» διάφοροι ναζί», «Επίσης δεν θα τους στοιβάξουμε σαν τα ζώα σε στρατόπεδα τύπου Μόριας», «…οφείλουμε να προστατεύσουμε τους κατατρεγμένους και να τους προσφέρουμε μία αξιοπρεπή φιλοξενία» και προσθέτει « Όχι μόνο γιατί υπάρχουν σχετικές διεθνείς συμβάσεις, αλλά γιατί αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της δικής μας εθνικής ταυτότητας»). Δηλαδή, στην ουσία μας λέει ότι ΔΕΝ μπορούμε να κλείσουμε τά σύνορα αλλά και ότι ΔΕΝ πρέπει να τά κλείσουμε. Μά υπ’ αυτές τίς προϋποθέσεις δεν μένει τίποτα άλλο να συζητηθεί. Ανοιχτά σύνορα και άγιος ο Θεός λοιπόν. Επιχειρεί όμως ο κ. Μαυρίδης να συγκαλύψει αυτήν του την πρόταση με λαθροχειρίες και αναλήθειες.

    Συνεχίζεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. …συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου

    Επί παραδείγματι, γράφει ο κ. Μαυρίδης ότι «…οφείλουμε να προστατεύσουμε τους κατατρεγμένους και να τους προσφέρουμε μία αξιοπρεπή φιλοξενία» γιατί δήθεν το επιβάλλουν διεθνείς συμβάσεις. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Ουδεμία σύμβαση υποχρεώνει ένα κράτος να «προστατέψει» ή «φιλοξενήσει» τους «κατατρεγμένους» του πλανήτη. Εξ’ άλλου, από το 7 δισεκατομμύρια κατοίκων του πλανήτη, τουλάχιστον 2 με 3 απ’ αυτά είναι κατατρεγμένοι της ζωής. Μόνον ένας παράφρων θα ισχυρίζετο ότι το όποιο κράτος έχει οποιανδήποτε υποχρέωση σ’ αυτούς. Η μόνη δέσμευση πού έχει ένα κράτος είναι, ΕΦ’ ΌΣΟΝ ΔΥΝΑΤΑΙ, να παράσχει στοιχειώδη περίθαλψη (σκέπη, τροφή, υγειονομική φροντίδα) σε άτομο ή άτομα πού φεύγουν από ένα κράτος γιατί η ζωή τους είναι σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ήτοι σε πρόσφυγες. Το οποίο σημαίνει ότι αυτοί οι οποίοι επικαλούνται την ιδιότητα του πρόσφυγα πρέπει κατ’ ανάγκην να προέρχονται από ΟΜΟΡΑ κράτη. Επί πλέον, είναι στήν απόλυτη ΔΙΑΚΡΙΣΗ ενός κράτους τους ποιούς θα αναγνωρίσει ως πρόσφυγες, ακόμη καί εάν αυτοί προέρχονται από όμορα κράτη. Ακόμη, το περιθάλπον κράτος μπορεί ανά πάσαν στιγμήν να άρει τον προσδιορισμό του πρόσφυγα σε όποιον έχει χαρακτηρίσει έτσι, εφ’ όσον κρίνει ότι αυτό απαιτεί το συμφέρον του ιδίου τού κράτους. Όταν δε οι συνθήκες στο όμορο κράτος έχουν βελτιωθεί και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΆΛΠΟΝΤΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ οι μέχρι εκείνη την στιγμή θεωρούμενοι πρόσφυγες δεν διατρέχουν κίνδυνο για την ζωή τους, τότε παύουν πλέον να θεωρούνται τέτοιοι και υποχρεούνται να επιστρέψουν στήν πατρίδα τους. ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ έχει το όποιο περιθάλπον κράτος να εντάξει στην κοινωνία του ή να αποδώσει υπηκοότητα ή ιθαγένεια σε οποιουσδήποτε πρόσφυγες ή «κατατρεγμένους» ή να τους εντάξει στο εργατικό δυναμικό τής χώρας, όπως ονειρεύονται οι φιλελεύθεροι θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης.

    Τέλος, το πού αποβλέπει τελικά ο κ. Μαυρίδης με όσα γράφει μας το μαρτυρεί ό ίδιος στην αρχή του άρθρου. Γράφει: «Στο μακρινό μέλλον που δεν θα υπάρχουν σύνορα και δεν θα υφίσταται η βία για θρησκευτικούς και εθνικούς λόγους, η συζήτηση αυτή θα στερείται αντικειμένου». «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ» λοιπόν. Μά άμα δεν υπάρχουν σύνορα, νομοτελειακά, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΗ! Νά ποιό είναι το όνειρο των οπαδών τής Νέας Τάξης πού γι’ αυτό αγωνίζονται και πληρώνονται. Καταστροφή των εθνών και όλος ο πλανήτης μία χαβούζα όπου θα κυριαρχούν οι «εκλεκτοί» του Μαμωνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.