4/9/19

Καταδίωξη τουρκικής ακταιωρού που παραβίασε τα χωρικά ύδατα στη Χίο


Την καθημερινά προκλητική στάση της Τουρκίας στο ανατολικό Αιγαίο, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η παραβίαση των θαλασσίων συνόρων από ακταιωρό της τουρκικής ακτοφυλακής.

Για άγνωστο λόγο η τουρκική ακταιωρός έβαλε πορεία προς τη Χίο, βρισκόμενη λίγο έξω από τα Νένητα κι ενώ προηγουμένως- κατά πληροφορίες- υπήρξε τζετ σκι που αποβίβασε στην περιοχή άτομα.

Οι κινήσεις της ακταιωρού έγιναν άμεσα αντιληπτές από το περιπολικό σκάφος 611 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, το οποίο προχώρησε σε καταδίωξη με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να αποχωρήσουν άμεσα από την περιοχή.

Δυνάμεις του Λιμεναρχείου σαρώνουν τη χερσαία ζώνη προς εντοπισμό των ατόμων που αποβιβάστηκαν.


Πηγή: Politischios.gr 

5 σχόλια:

  1. Μια τορπιλλη θα ελυνε το προβλημα για πολυ καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι τα αποτελέσματα του Δένδια σε ΗΠΑ, Μητσοτάκη σε Γαλλία-Γερμανία ήταν θετικά. Αν πήρε το ΟΚ και για κάτι πιό σοβαρό, σημαίνει ότι τα ανταλλακτικά για τις διαθεσιμότητες ή ήρθαν ή είναι καθ' οδόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .... κυνήγησαν την ακταιωρό... το-υπό την προστασία της ακταιωρού-ταχύπλοο που αποβίβασε φορτίο "άτακτων" το άφησαν να περάσει...
    Αντί να βάλουν με πυρά και κατά των 2 κυνήγησαν την "αλωπεκή", όντας βέβαιοι ότι θα ξεφύγει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ την Ζακυνθο ..οι αλλοι ..εφευγαν και τους εφεραν ..πισω ...για παρανομη εξοδο !!!!! Ποντιακοι ρυθμοι και νταουλια..Λιμεναρχης..Δεν μπορουσε να πει..." πηγα ..εψαξα..αλλα ξεφυγαν να παρει" !! Ιδιοφυια εε ??

      Διαγραφή
    2. You are funny Dimitri. I am sure the owner of the local cafe called him and told him "bring me back my clients or you pay the 15 eiros they spend"

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.