30/9/19

Σέρρες: Φτάνουν σταδιακά στη Δομή οι νέοι πρόσφυγες – Τι λένε οι Γιαζίντι



Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν να καταφτάνουν τα πρώτα λεωφορεία με πρόσφυγες στην επέκταση της δομής των προσφύγων των Σερρών...
Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει 400 πρόσφυγες ενώ ο αριθμός έως και το βράδυ αναμένεται να φτάσει τους 700 που είναι και ο αριθμός που μπορεί να χωρέσει μέσα στη δομή.
πρόκειται για προσφυγές Γιαζίντι του οποίους και υποδέχθηκαν θερμά οι πρόσφυγες που βρίσκονταν ήδη στην παλιά δομη.

Μιλώντας στο δίκτυο τηλεόραση οι πρόσφυγες αυτό που υποστήριξαν πως δεν πρόκειται να δεχτούν σε καμία περίπτωση μουσουλμάνους παρά μόνο Γιαζίντι.

Πηγή: DiktyoTV.gr

7 σχόλια:

  1. Και με τη σειρά τους θα στείλουν μηνύματα σε άλλους που περιμένουν στην Τουρκία, να περάσουν κι αυτοί στη Μόρια...

    Και η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος 2020 θα απελάσει 10.000, όταν μόνο τον Αύγουστο, αν δε με απατά η μνήμη μου, μπήκαν 6000. Απλή αριθμητική είναι, κάποιος κοροιδεύει κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρωνικο κοντραστ το επωμενο αρθρο...Απ την απελευθερωση απ τους μουσουλμανους στην Ελασσονα...στην επιστροφη τους στις Σερρες..Τσαμπα κοπος δηλ.
    Δεν πειραζει ...θαρθει και το κρυφο σχολειο συντομα...Μην φυγει κανεις απ τις καφετεριες...Μια χαρα ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέ τήν αὔξηση τῶν μουσουλμάνων μεταναστῶν, ἡ Ἑλλάδα μετατρέπεται σέ χώρα-παρία.
    Ἡ Εὐρώπη τήν ἔχει ξεγράψει ἀπό συστατικό μέρος της, ἄν δέν τό καταλάβατε. Ἕνα εἶδος ἀποθήκης, μέ ζῶνες τουρισμοῦ.
    Τό ὑπόλοιπο, πρός πώληση γιά ζῶνες παραγωγῆς φτηνῶν προϊόντων (καί φτηνῶν πρώτων ὑλῶν ἀπό ἄγρια φυτά γιά τίς φαρμακοβιομηχανίες, ἤ ἀπό ὁρισμένα μεταλλεύματα, γιά τίς τεχνολογίες αἰχμῆς), μέ ἐργάτες σκλάβους, ἀλλοδαπούς τε καί ἡμεδαπούς.

    Μέ τήν ἐν ψυχρῶ πώληση τῆς Μακεδονίας - θέμα δωροδοκιῶν, γιά τό ὁποῖο πρέπει νά ἐπέμβῃ ἡ Εἰσαγγελία - ἄν δέν ἐπέμβῃ ἡ Εἰσαγελία, κόβεται σέ κομμάτια ἡ Ἑλλάδα.

    Εἶναι σφόδρα ἀνησυχητικό, τό ὅτι ὁ Τράμπ θεώρησε ὅτι δέν εἶχε τίποτα σοβαρό νά ἀκούσῃ ἤ νά πῆ μέ τόν Μητσοτάκη.

    Ξυπνεῖστε καί μή παραπλανᾶσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η άφιξη αυτών των ανθρώπων δεν μπορεί να ανακοπεί, διότι γίνεται υπό την επιτήρηση (και την αμέριστη βοήθεια) των ΜΚΟ (και οχι μόνο..), γίνεται με την συνενοχή των ελληνικών κυβερνήσεων (όλων..) που εκτελούν κατα γράμμα τις επιταγές των Βρυξελλών (και όχι μόνο...), και οργανώνεται βιομηχανοποιημένα πλέον, με προηγμένα τεχνολογικά μέσα και υλικά από το δουλεμπορικό παρακράτος του σουλτάνου απέναντι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοπούν οι ροές παρά μόνο με εκατόμβες πνιγμένων που θα γινόταν μόνο αν αυτές οι αφίξεις δεν είχαν την υποστήριξη ....όλων! Η λύση (πολιτισμένη και νόμιμη) υπάρχει και είναι μία και μοναδική: ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ! Δυστυχώς όμως είμαστε αντιμέτωποι με παράνομη εισβολή, που οργανώνεται απο παρανόμους του τουρκικού υποκόσμου, υποστηριζόμενη απο παράνομες οργανώσεις που υποστηρίζουν τις παρανομίες των Ευρωπαίων και Αμερικανών (κυρίως), και όλα αυτά τα διαχειρίζονται η φερόμενες ελληνικές κυβερνήσεις παρανόμως εγκλωβίζοντας ανθρώπους που δεν επιθυμούν να μείνου εδώ! Μεγάλη απάτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω να υπάρχει μια παρανόηση που επιμένει και αναπαράγεται. Η Ελληνική Κυβέρνηση απλούστατα δεν μπορεί να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα σε ξένους υπηκόους και μάλιστα σε μαζική κλίμακα. Το μόνο ταξιδιωτικό έγγραφο που υπάρχει είναι το διαβατήριο στο οποίο επικολλάται η βίζα που εκδίδεται για συγκεκριμένο λόγο (τουρισμό, σπουδές, εργασία). Αρμόδιες αρχές έκδοσης αυτών των εγγράφων είναι οι χώρες προέλευσης και οι χώρες προορισμού και μόνο. Τι ισχύει στην περίπτωση της Ελλάδας. Εφόσον υπάρχει εύλογη αιτία παραμονής αλλοδαπού στην χώρα εκδίδεται προσωρινό έγγραφο (χρώματος μπλε) και εξετάζεται σε επόμενο χρόνο αρμοδίως αν συντρέχουν οι λόγοι παραμονής στην χώρα (σπουδές, εργασία, γάμος κ.λ.π.) εφόσον συντρέχουν αυτοί οι λόγοι εκδίδεται άδεια παραμονής συγκεκριμένης διάρκειας η οποία έχει ισχύ και σαν άδεια εργασίας. Εφόσον υπάρχει ο ενιαίος οικονομικός χώρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης η άδεια εργασίας έχει ισχύ σε όλες τις υπόλοιπες χώρες. Αλλά αν η άδεια εργασίας δοθεί χωρίς κανένα κριτήριο τότε θα θεωρηθεί παράνομη και η χώρα μας θα αποβληθεί από τον ενιαίο χώρο. Δεν μπορούμε λοιπόν να “δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα” σε Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Νιγηριανούς, Κονγκολέζους, Σομαλούς, Αλγερινούς, Μαροκινούς επειδή έτσι θέλουμε. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι κλειστά κέντρα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ υπό την ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου και μόνο. Διμερής συμβάσεις με Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Κογκό, Νιγηρία, Αλγερία, Μαρόκο, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με δεδομένο πως πολλές απ’ αυτές τις χώρες παίρνουν άμεση ή έμμεση βοήθεια από την Ε.Ε. ώστε αεροπορικός να επαναπροοθούνται κατευθείαν στις χώρες καταγωγής τους. Έτσι θα δημιουργήσουμε αξιόπιστη αποτροπή ώστε όλοι αυτοί να μην έρχονται να μην καίγονται να μην πνίγονται.
    ΥΓ1 Αν εγώ εκθέσω σε κίνδυνο το παιδί μου θα επέμβει ο εισαγγελέας και θα μου πάρει την επιμέλεια. Γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο με τα παιδιά των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ εφόσον υπάρχει προφανείς έκθεση σε θανάσιμο κίνδυνο; Υπάρχουν ακόμα ορφανοτροφεία στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κτήρια. Θα μπορούσαν τα παιδιά να φιλοξενούνται εκεί μέχρι οι γονείς τους να τα πάρουν επιστρέφοντας με ασφάλεια στην χώρα τους.
    ΥΓ2 Για τους ανθρώπους που χρήζουν προστασίας όπως οι Γιαζίντι δεν τίθεται θέμα κλειστών κέντρων, φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταξιδιωτικά έγγραφα σε αλλοδαπούς ή ανιθαγενείς, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως δικαιούχοι καθεστώτος του πρόσφυγα, δίνονται με την διακριτική ευχέρεια του κράτους εισόδου. Αυτοί μπορούν να μεταβούν όπου επιθυμούν! Οι λαθραίοι μετανάστες που σκοπεύουν να μετοικήσουν στην Ευρώπη ποτέ δεν παραδέχονται ότι είναι λαθραίοι,αλλά παίζουν το χαρτι του πρόσφυγα για να επωφεληθούν..Για τις επαναπροωθήσεις συμφωνώ. Φαίνεται όμως και στις δύο περιπτώσεις (πρόσφυγα, παράτυπου μετανάστη) ὀτι το επίσημο ελληνικό κράτος δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα, και προτιμά να εκτελεί επιταγές και να υπογράφει συμβάσεις που αποσκοπούν στην μεταφορά και αποθήκευση ανθρώπων εδώ, τους οποίους εκμεταλλεύεται η παγκοσμιοποίηση με κτηνώδη τρόπο!Αυτοί που έχουν δημιουργήσει αυτό το απάνθρωπο πρόβλημα δεν ενδιαφέρονται ούτε για την απώλεια των μεταφερομένων, ούτε για τα τεράστια βάρη που αντιμετωπίζουν οι χώρες «υποδοχής». Παρανομούν, εθελοτυφλούν, κωλυσιεργούν, εγκληματούν μόνο για το συμφέρον τους! Δυστυχώς συνεργούν και οι φερόμενες ως ελληνικές κυβερνήσεις.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.