9/9/19

Τέρμα οι παραλίες για τούς- μη έχοντες- πολίτες.

Νομοσχέδιο-έκτρωμα, που θα παραδώσει τις παραλίες στήν υπερεκμετάλλευση με ομπρέλλες και ξαπλώστρες και στο χτίσιμο του αιγιαλού από ιδιώτες με παραχώρησή του από το δημόσιο προωθεί η κυβέρνηση.
Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση που κατηγορούσε την προηγούμενη ότι νομιμοποιεί αντί να κατεδαφίζει τα αυθαίρετα, νομιμοποιεί μ αυτο το νομοσχέδιο όλα τα αυθαίρετα που εχουν χτιστεί στον αιγιαλό μέχρι τις 28/7/2011 (όποιος έχτισε στις 29... έχασε!). Στον αιγιαλό! Όχι όπου νά ναι.

Το νομοσχέδιο- έμπνευση των οπαδών της ... ανάπτυξης, καταργεί τον περιορισμό των ομπρελών στο 60% στίς παραλίες και τις παραδίνει ολόκληρες σε εκμετάλλευση. Δηλαδή, διώχνει τους πολίτες απ αυτές για να τις χαίρονται μόνο όσοι έχουν ή θέλουν να πληρώσουν. Ταυτόχρονα, αποτελειώνει την εικόνα των ελληνικών παραλιών και τις μετατρέπει σε δάση από ομπρέλες καφετέριες και ξαπλώστρες.
Το τραγελαφικό είναι ότι οι φραγκοφονιάδες εμπνευστές του, δεν έχουν ιδέα ότι η Ισπανία ξήλωσε εκατοντάδες χιλιόμετρα από τις ομπρέλες στίς παραλίες της που τις είχε καταστρέψει εικαστικά και οικολογικά η υπερεκμετάλλευση, μαζί με δεκάδες χιλιάδες κακόγουστα χτίσματα εκτρώματα εκμετάλλευσης των τουριστών.
Αλλά, η ελευθερία να έχει πρόσβαση κάθε πολίτης στήν Ελλάδα στίς παραλίες της καταργείται και με την άλλη ιδέα του νομοσχεδίου των νεοφιλελεύθερων Ελλήνων θαυμαστών του Τραμπ:
Στο νομοσχέδιο προβλέπεται να μπορεί να παραχωρείται ο δημόσιος αιγιαλός σε ιδιώτες και να οικοδομείται! Ο αιγιαλός!
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τους ταλιμπάν μπαχαλάκηδες υπουργούς, που κατέστρεφαν τη χώρα μη κάνοντας τίποτε και αφήνοντας τα πάντα στήν παλιά κακή τους μοίρα. Φαίνεται ότι η ΝΔ έχει στελέχη ταλιμπάν από την ανάποδη. Αντί να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών βάλθηκαν να παραδώσουν τα πάντα στον Μαμωνά.
Υπάρχει κανείς να τραβήξει κανένα αυτί; Ή η χώρα θα ζεί διαρκώς μεταξύ άσπρου- μαύρου; Δηλαδή γκρίζου;

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δημήτρη,

      Ο Κυριάκος με το πριόνι ήρθε. Ήταν η σειρά του. Τώρα το επόμενο στάδιο είναι να έρθει-πέσει και το ξύλο της αρκούδας. Θυμάσαι που τα λέγαμε. Πάρε ποπκορν και μπύρες, αποθήκευσε τα και περίμενε.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ανάπτυξη και περισσότερες και καλύτερες δουλειές για όλους.
      Ανάπτυξη με ομπρέλες παντού, καζίνα και...ζέπελιν.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.