10/9/19

Κλοπή όπλων στη Λέρο: Τα περίεργα περιστατικά στη μονάδα και η παρουσία δυο αλλοδαπών

Ολοένα και περιπλέκεται η υπόθεση στο νησί της Λέρου. Η εξαφάνιση αντιαρματικών, χειροβομβίδων και πυρομαχικών και ο ρόλος δυο Γερμανών. Πότε αποκαλύφθηκε η υπόθεση.
Επί ποδός είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η ΕΛΑΣ με την περίεργη υπόθεση κλοπής από το στρατόπεδο της Λέρου, δυο αντιαρματικών, χειροβομβίδων και μεγάλης ποσότητας πυρομαχικών.
Τα όπλα φυλάσσονται στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο και η κλοπή του στρατιωτικού υλικού αποκαλύφθηκε χθες κατά τη διάρκεια καταμέτρησης. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό πότε είχε γίνει η προηγούμενη καταμέτρηση, ώστε να προσδιοριστεί το διάστημα που έγινε η κλοπή.
Αυτό που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και εξετάζουν εκ νέου οι αρχές είναι ότι τον περασμένο Αύγουστο, στην ίδια μονάδα είχε συμβεί ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό. Το Militaire.gr, είχε δημοσιεύσει τότε, χωρίς να κατονομάζει τη βάση στην οποία είχε γίνει το γεγονός. Τι είχε συμβεί; Εντός της μονάδας είχε εντοπιστεί ένα ζευγάρι Γερμανών, το οποίο υποστήριξε ότι βγήκε στη βάση… κολυμπώντας.
Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η αντιτρομοκρατική, ενώ από τα στοιχεία που υπάρχουν δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια διάρρηξης στον χώρο.
Το ΓΕΝ ανακοίνωσε σχετικά ότι: “τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).
Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό”.
Σημειώνεται ότι το 2002 είχαν κλαπεί από αποθήκες μονάδας στην Κω, τρία οπλοπολυβόλα, 17 45άρια και τρία αυτόματα G3.
Πηγή: militaire

16 σχόλια:

  1. Aφήστε ωρέ τις βάσεις αφύλακτες να μπαινοβγαίνει όποιος γουστάρει...
    Ετσι κι'αλλιώς είμαστε αγαπητικοί των τούρκωνε...
    Προς τι όλος αυτός ο σπαραγμός;
    Εξάλλου,όποιος γουστάρει έρχεται στην Ελλάδα και κάνει ό,τι του καπνίσει...
    Παίρνει και ταυτότητα...
    Μην μας πούνε και αντιρατσιστές...
    Εξάλλου,γιά ποιά πατρίδα μιλάμε...
    Πατρίδα μας το σύμπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η ...σκοτεινη υλη του..που ειναι πιο πολλη απ οτι φαινεται το ιδιο..( λενε οι νεωτερες ανακαλυψεις )..Αυτοι οι τυποι μιλανε μονο για το ορατο. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ...

      Διαγραφή
  2. Τέτοιοι πού είναι τί νά πώ, ουδείς διαθέτει σοβαρότητα καί υπευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακραίες ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ πιστοποιήσεις κρατικής διάλυσης αλλά και εθνικής αποσύνθεσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παντα ειναι στον αυτοματο πιλοτο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με επιβατες αυτοματα..
      Η πτηση των ρομποτ...ολα τα λαμπακια ειναι σβηστα..Δεν εχουν μπαταρια.

      Διαγραφή
  5. Μια Χαρούλα.... Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξανδρε αυτο...δεν μας το πηραν !!! Το ..ωραιο....Κι
      Ουτε θα το δωσουμε ποτε...Ελληνες εσμεν..λατρεις του.ωραιου...του Αριστοφανη..και του Αισωπου..Τι ηθελες να λατρευουμε ?? Τους ..Τζιατζιαδες απ την Κασπια ?? Διοτι απο εκει ηταν οι πιο πολλοι...

      Διαγραφή
  6. Οσοι εχουν υπηρετησει ξερουν ποσο σχολαστικα γινονται οι καταμετρησεις και οι διαδικασιες παραδοσης/παραλαβης υλικου στο στρατο. Απλα αυτη τη φορα βρεθηκε καποιος "σχολαστικος" και εγινε πραγματικη καταμετρηση. Επισης το κλαπεν υλικο ειναι σοβαρο και πηρε δημοσιοτητα (εκουσια η ακουσια) Επιπλεον, ειναι λιγοι οι Αξιωματικοι που εμπλεκονται πραγματικα σε τετοιους ελεγχους. Συνηθως αφηνονται ειτε σε Υπαξ η φανταρους να κανουν την καταμετρηση και να αναφερουν.

    Στη λιγοτερο σοβαρη διασταση (για να γελασετε και λιγο) οταν υπηρετουσα στη Λεσβο ειχαμε εναν Υπαξ υπευθυνο για 30 Jeep που ειχαμε στη μοναδα. Στην εβδομαδιαια επιθεωρηση ο Υπαξ ειχε μια λιστα με τις πινακιδες των Jeep και τσεκαρε οτι δεν ελειπε κανενα απο τα Jeep επιβεβαιωνοντας τη λιστα του με τις μπροστινες πινακιδες απο τα Jeep, παροτι ηταν παρατεταγμενα σε εξι σειρες των πεντε. Φυσικα η διαδικασια αυτη ηταν χρονοβορα και εμεις επρεπε να στεκομαστε προσοχη για τον Υπεξ να τελειωσει την καταμετρηση των Jeep. Καποια φορα ενας απο εμας αποφασισε να παρει την πισω πινακιδα απο ενα Jeep και να την βαλει μπροστα σε ενα αλλο Jeep. Οπως μαντεψατε σε αυτη την επιθεωρηση ο Υπεξ ειχε ενα Jeep ελλειμμα παροτι και αυτη τη φορα ηταν παρατεταγμενα σε εξι σειρες των πεντε οπως παντα.
    Οσο και να φενεται απιστευτο, η ιστορια αυτη ειναι πραγματικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει ξαναγίνει να χαθεί οπλισμός από αποθήκες.Όχι μόνο το 2002 αλλά και πιο παλιά με την 17Ν. Το πιο πρόσφατο ήταν στην Κω σε μονάδα Εθνοφυλακής το 2002 (όπως αναφέρει και το άρθρο στο τέλος) μόνο που εκεί υπήρχε παραβίαση πόρτας διπλανής αποθήκης και τρύπα στον τοίχο μεταξύ αποθηκών ιμαντισμού και οπλισμού.Έτσι είχαν μπει στην ιμαντισμού για να αποφύγουν τον συναγερμό της αποθήκης οπλισμού που κάλυπτε με αισθητήρες μόνο την πόρτα (αν είναι δυνατόν δηλαδή!Κωμικοτραγικά πράγματα) σε εκείνο το στρατόπεδο. Ήταν Εθνοφυλακής στρατόπεδο και δεν είχαν πολύ αυστηρά μέτρα φύλαξης. Ένα συναγερμό στην πόρτα και ένα περίπολο...όταν περάσει κι αυτό. Και πόσες φορές θα περάσουν τα παιδιά μέσα στο δίωρο? 2 φορές οι "δεν βαριέσαι", 3 φορές οι νορμάλ-κανονικοί.
    Και άντε 5 φορές το σπάνιο είδους του φραπεδοφόρου μεν εκτός υπηρεσίας αλλά σε υπηρεσία "καυλόστρατου-ράμπο-τυπικού-ψυχαναγκαστικού-ισραηλινής στρατιωτικής νοοτροπίας" φαντάρου έτοιμου με το G3, με δικό του(όχι τον υπηρεσιακό) δυνατό γερμανικής κατασκευής φακό (που χρησιμεύει και σαν μικρό μεταλλικό γκλοπ σε μάχη σώμα με σώμα) και τον ασύρματο στο χέρι και που γενικά την υπηρεσία "Περίπολο" την γουστάρει και την κάνει με πολύ υψηλές προδιαγραφές. Το χει πάρει "πατριωτικά" που λένε και σκανάρει σαν ραντάρ AESA τα πάντα στις περισσότερες φορές από τις 5 που περνάνε, του αρέσει και η φύση έξω και όχι θαλαμοφυλίκι και ο δεύτερος του γκρινιάζει.

    Σε μονάδα πρώτης γραμμής που η αποθήκη έχει ξεχωριστή δική της γερή, καλοσυντηρημένη και καθαρή από χόρτα περίφραξη, κάμερες, συναγερμό και θωρακισμένη πόρτα κτιρίου αποθήκης αποκλείεται να έχει γίνει κλοπή από κάποιον εκτός στρατοπέδου.

    ΑΝ ήταν έτσι η αποθήκη πρέπει να ψάξουν ταχύτατα και με πολλούς τρόπους εκτός από τα στελέχη κι αν κάποιος στρατεύσιμος έχει σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ο τελευταίος έλεγχος οπλισμού αποθήκης ακούστηκε ότι έγινε τον Δεκέμβριο του 2018.

    Εκτός από τα στελέχη έχουν μπει στην αποθήκη στρατεύσιμοι και ποιοι? Έλεγχος προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα, άρση τηλεφωνικού απορρήτου όλων όσων είχαν πρόσβαση στην αποθήκη οπλισμού (χωρίς καμία εξαίρεση) κ.α. Να μην χαθεί άλλος χρόνος.

    Επειδή στη θητεία μου είχα βασική ειδικότητα τεχνικού αποθηκάριου γραφέα (ΤΑΓ), στο Διδυμότειχο όποτε κάναμε έλεγχο οπλισμού στην αποθήκη και άνοιγαν οι πόρτες κανένας δεν έμπαινε μέσα εκτός από τον αξιωματικό(ανθυπολοχαγός ήταν) οπλισμού, έναν συγκεκριμένο υπαξιωματικό και κάποιες φορές και ο διοικητής ή ο υποδιοικητής. Τις μισές φορές ούτε εγώ που ήμουν ο δεύτερος βοηθός του αξιωματικού οπλισμού δεν έμπαινα στην αποθήκη και περιοριζόμουν απλώς σε ρόλο "μαντρόσκυλου" στην πόρτα...της περίφραξης της αποθήκης για να μην μπει ΚΑΝΕΝΑΣ εντός της περίφραξης της αποθήκης οπλισμού. Η διαταγή ήταν ξεκάθαρη:

    "(επίθετο) πήγαινε στην πόρτα και να μην περάσει κανένας"

    Τα πάντα ξεκινάνε από τον διοικητή μιας μονάδας. Η νοοτροπία του διοικητή περνάει σε όλα τα στελέχη και τους στρατεύσιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πιο σοβαρά θέματα λύνονται με γελειες δικιολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπήρχε και κρούσμα το 1987 στην Ροδο στο 211 Τάγμα! Τα όπλα βρέθηκαν θαμμένα σε σακούλες πλαστικές παστωμένα γρασσο! Την είχαν κάνει Κρητικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Unknown

      Μην τη ψάχνεις.Για γέλια και κλάματα. Ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Ξέρω δύο κωμικοτραγικά περιστατικά από δεκαετία 80 σχετικό με όπλα, μέτρα ασφαλείας και Ένοπλες δυνάμεις. Και τα 2 περιστατικά στο Πολεμικό Ναυτικό.Όχι δεν χάθηκε οπλισμός αλλά είχαν και γέλιο οι 2 αυτές "φάσεις":

      1) Μετά την εισβολή και κλοπή οπλισμού της 17Ν στο ΑΤ Βύρωνα το 88 και την κλοπή οπλισμού από στρατιωτικές αποθήκες στο Συκούριο το 89, είχαν δώσει σήμα (τέλη 89-αρχές 90) να προσέχουν σε κάποιες στρατιωτικές μονάδες. Μία από αυτές ήταν μια μικρή(αλλά σημαντική) βυσματομονάδα του πολεμικού ναυτικού στη Βόρεια Ελλάδα.Αυτή η μονάδα τότε το βράδυ είχε ελάχιστα άτομα(όσοι είχαν υπηρεσία λιγότερα από 10 άτομα). Εκεί είχε πάρει μετάθεση ένας μορφωμένος δόκιμος έφεδρος σημαιοφόρος που μετά από σκληρή θητεία σε αντιτορπιλικό ήρθε η ώρα του να υπηρετήσει κι αυτός πιο χαλαρά λίγο μερικούς μήνες προς το τέλος της θητείας του (επειδή δεν ήταν βύσμα να πάει από αρχή σε βυσματομονάδα) κοντά στο σπίτι του.

      Ένα βράδυ λοιπόν ενώ είχε χαλαρή υπηρεσία αξιωματικού υπηρεσίας στο γραφείο με τηλεορασούλα και ξηροκάρπια (πασάς μετά το "κάτεργο" του παλιού αντιτορπιλικού) τον ειδοποίησε ο σκοπός(19-20 χρονών βύσμα απευθείας από το κέντρο κατάταξης δίπλα στο σπίτι του, βουτυρόπαιδο, καμία σχέση με στρατιωτική νοοτροπία) από πύλη ότι... απ' έξω μπροστά κολλητά στην πόρτα της πύλης μια μερσεντές με μουσική και φώτα τέρμα, 2 καλοντυμένες κοπέλες και ένας νεαρός με σακάκι που...χορεύει ζειμπέκικο και οι άλλες χτυπάνε παλαμάκια (!)

      Ο "ψημένος" έφεδρος σημαιοφόρος θητείας φρίκαρε κυριολεκτικά. Τα τελευταία 2 χρόνια(88-89) η 17Ν είχε μπουκάρει σε ένα ΑΤ και ένα στρατόπεδο, τους είχαν πει μετά να προσέχουν, σου λέει αυτοί είναι! Στο ΑΤ μπήκε ο άλλος της 17Ν ντυμένος αστυνομικός ο ένας και κρατούμενος ο άλλος, εδώ μας το παίζει μεθυσμένος-κεφατος με ζεμπεκιές και γκόμενες...μας τη πέσανε γιατί ξέρουν τη χαλαρότητα της βυσματομονάδας μας (και δεν είχαν μικρό φορητό οπλισμό στην αποθήκη οπλισμού)

      Ακολούθησε ο εξής κωμικοτραγικός διάλογος στην τηλεφωνική γραμμή πύλης-γραφείου:

      Σημαιοφόρος: "Μην τους πλησιάσεις, μπες μέσα ασφάλισε πόρτα(μικρού φυλακίου πύλης) πάρε θέση κάλυψης, ερχόμαστε!"

      19αρης βυσματοΝαύτης: "Τι?!!"

      Σημαιοφόρος: "Αυτό που σου είπα! Ερχόμαστε!"

      Ο σημαιοφόρος πήρε οπλισμό κι έναν ναύτη(πιο σοβαρός εκείνος, δεν ήταν τόσο βύσμα όσο ο άλλος στην πύλη) που είχε κι εκείνος υπηρεσία και τρέξανε.

      Φτάσανε γρήγορα στην πύλη(δεν ήταν μακριά, λίγα βήματα)

      Έβλεπε τον τύπο(μόλις είχε πηδήξει τη μικρή πύλη, ήταν και ψηλός σκαρφάλωσε εύκολα) να χορεύει ζεμπεκιές εντός της πύλης πλέον, και οι άλλες έξω από την πύλη χαχα μέσα στην τρελή χαρά συνέχιζαν παλαμάκια.

      - "Σταματήστε"

      Κέφι ο νεαρός και κοπέλες στο τέρμα, δεν τον άκουσαν καν το σημαιοφόρο, τράβηξε κλείστρο και ούρλιαξε:

      Διαγραφή
  10. και ούρλιαξε: "Σταματήστε και πέστε κάτω!!! Τώρα!!!"

    Μόλις άκουσαν τον ήχο τους κλείστρου, τα όπλα να τους σημαδεύουν και τη δυνατή φωνή, τους κόπηκε το γέλιο και άρχισε η τσιρίδα-πανικός από τις κοπέλες.

    - "Μηηηη μηηηη"

    - "Όλοι κάτω! Όλοι κάτω!"(ενώ συνέχιζε κανονικά η μουσική)...ουρλιαχτά ο σημαιοφόρος και ο δεύτερος ναύτης που είχε έρθει μαζί του. Ο 19αρης ναύτης-σκοπός πύλης είχε παγώσει και ψιλοέτρεμε με τη φάση.

    -"Ρε παιδιά ναύτης είμαι απολύομαι αύριο" ψέλλισε ο ζεμπεκάκιας.

    -"Πέσε κάτω τώρα!!!"...΄"Εσύ(στον μικρό της πύλης) όπλισε μην κοιτάς! Όπλισε και στόχευε!"

    - "Είμαι ναύτης παιδιά, απολύομαι αύριο"(πλέον ξαπλωμένος στο πάτωμα και τα χέρια του στο σβέρκο)

    - "Τον ξέρετε?"(στους δυο ναύτες). Όχι απάντησαν αυτοί αλλά ήταν καινούργιοι λίγων μηνών, ο τύπος ήταν βυσματοφάντασμα με άγραφη άδεια πολλών ημερών(έκανε κι αυτός "θητεία" και γλεντούσε τη λήξη της...θράσος ο τύπος), μηνών για την ακρίβεια και είχε την ατυχία να μην είναι της ΕΣΣΟ του κανένας από τους 2 ναυτές εκείνη τη στιγμή.Ναύτες και σημαιοφόρος είχαν μέγιστο 2,5 μήνες στη μονάδα. Και όχι μόνο αυτό...δεν είχε πάνω του ούτε στρατιωτική ταυτότητα του...τόσο χύμα.

    - "Μην μιλάς!!!"

    Σιγουρεύτηκαν ότι δεν υπήρχαν άλλα άτομα στο χώρο,κάνανε σωματικό έλεγχο στον τύπο ενώ τον είχαν κάτω κι εντός πύλης, ανοίξανε πύλη, έκλεισε ο μικρός σκοπός πύλης τη μουσική-ζεμπεκιά στη μερσεντές,σβήσανε μηχανή, τη κλειδώσανε, πήραν τα κλειδιά, βάλανε και τις κοπέλες εντός της πύλης. Η μία σοκαρισμένη την έπιασαν τα κλάματα..."Τι θα μας κάνετε τώρα?"..."Εκτελεστικό απόσπασμα" απάντηση ο σημαιοφόρος :) Τηλεφώνημα απευθείας στον διοικητή. Τον ενημέρωσε τι έγινε και τον ρώτησε αν χρειαζόταν να τηλεφωνήσει Ναυτονομία.

    - "Ισχυρίζεται ότι είναι ναύτης της μονάδας και ονομάζεται...δεν έχει χαρτιά μαζί του"

    Διοικητής(νευριασμένος αλλά ήρεμα, αν ήθελε ας έκανε αλλιώς...τόσα βύσματα στη μονάδα...μιλάμε για φίρμες της εποχής...ο συγκεκριμένος ήταν γιος γνωστού βιομήχανου της Βόρειας Ελλάδας): "Έρχομαι. Ειδοποιήστε σπίτι του να φέρουν τα χαρτιά του"

    Ήρθε νυχτιάτικα ο διοικητής(με κάτι νεύρα...). Μετά από καμιά ώρα ήρθαν και οι γονείς του τύπου με μια μερσεντές(κι αυτοί).Φέρανε τα στρατιωτικά έγγραφα του.

    Τον "έψαλε"(ας μην ήταν βύσμα...θα τον σταύρωνε, όχι μόνο "ψαλμό") ο διοικητής. Την επόμενη μέρα απολυτήριο κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Unknown

    2) Δεύτερο περιστατικό(στην ίδια βυσματομονάδα πάλι τότε τέλη 80, αρχές 90). Πάλι ο ίδιος έφεδρος(25ρης τότε) σημαιοφόρος παρόν στο περιστατικό. Είχαν πρόβλημα με ένα τμήμα της περίφραξης του συγκεκριμένου στρατοπέδου από τη μια μεριά. Υπήρχε περίφραξη αλλά απαγορευόταν η πρόσβαση και πέρα αυτής για ορισμένη απόσταση...υπήρχαν παλιές πινακίδες απαγόρευσης για στρατιωτική ζώνη από τη μια μεριά τους στρατοπέδου αλλά πολύ χαλαρά(σαν να μην υπηρχαν) για χρόνια κι πλέον είχαν πρόβλημα με ζευγαράκια σε αυτοκίνητα βραδινές ώρες. Τα "παραπονέμενα - άστεγα"(και ορισμένα και παράνομα) που έλεγε και ο Γύλος στη ταινία. Ο διοικητής είχε πάρει απόφαση να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, να μπει κανονικό περίπολο στρατιωτικής ζώνης. Έτσι μειώθηκε δραστικά το φαινόμενο.
    Όμως ένα βράδυ τσακώσανε ένα ζευγάρι σε ένα αυτοκίνητο που μάλλον δεν είχε πληροφορηθεί την αλλαγή ότι πλέον ότι έγραφε το εννοούσαν "Στρατιωτική ζώνη".

    Μέσα για πλήρη εξακρίβωση στοιχείων. Στο δεύτερο γραφείο της μονάδας.
    Ο κύριος είχε ταυτότητα του μαζί, ήταν αγχωμένος αλλά πλήρως συνεργάσιμος, η κυρία περίπου 40 χρονών (παντρεμένη και στο επάγγελμα δικηγόρος) όμως δεν είχε. Εσείς ποια είστε? Αυτή επειδή ήταν παντρεμένη δεν μιλούσε αρχικά. Άρνηση πραγματικότητας. Δεν έβγαζε λέξη και ο άλλος να της ψιθυρίζει να μιλήσει. Κάποια στιγμή στο γραφείο μέσα επειδή δεν προχωρούσε η κατάσταση, είπε ένας αξιωματικός:

    "Ωραία, αφού δεν θέλετε να μιλήσετε, θα φωνάξουμε την αστυνομία να σχηματιστεί δικογραφία κανονικά να προχωρήσουμε. Δεν έχετε ταυτότητα μαζί σας, μπορούμε να ειδοποιήσουμε στο σπίτι σας να φέρουν την ταυτότητα σας".
    Γυάλισε το μάτι της με θυμό και κλάματα...τελικά όποια κοπέλα πιάνανε σε αυτό το μικρό βυσματοστρατόπεδο του Πολεμικού Ναυτικού,έκλαιγε, "μπαμπούλες αγριάνθρωποι" :)

    και μέσα σε κλάματα με φωνές είπε:

    "Όχιιι!Όχι τηλέφωνο στο σπίτι! Όχι να βγει κι από πάνω! Όχι! Ένα κέρατο είπα να του ρίξω η ρουφιάνα να το ευχαριστηθώ στη ψυχή μου! Μία φορά(κάνοντας το δάχτυλο, τον δείκτη προς τη μεριά των αξιωματικών),μία φορά κι εγώ είπα να τον εκδικηθώ, αυτός τάρανδο με έχει κάνει με τη μία και με την άλλη, ο @#@!@#@!"

    Παγωμάρα στο γραφείο :) Να κλάψεις και να γελάσεις με το όλο σκηνικό(εγώ πάντως γέλασα όταν μου τα διηγήθηκε χρόνια μετά κάποιος).

    Τελικά το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό μας φέρθηκε έξυπνα και διακριτικά και μπόρεσε να πάρει την ταυτότητα της κυρίας χωρίς να χρειαστεί τηλέφωνο στο σπίτι και υποψίες του συζύγου. Έγινε πλήρης εξακρίβωση στοιχείων της (είχε προηγηθεί και έλεγχος αυτοκινήτου και σωματικός έλεγχος για υλικό κατασκοπείας) και άφησαν το παράνομο ζευγάρι ελεύθερο.

    Είμαι μια χώρα και ένας λαός ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Είμαστε καταπληκτικοί και ταυτόχρονα και αυτοκαταστροφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.