8/9/19

Προκλητικός Τσαβούσογλου προς Ελληνοκύπριους: «Να μάθετε να μοιράζεστε» - Ανοίγει «προξενείο» στην Αμμόχωστο


«Προξενείο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ανοίγει η Τουρκία, ανακοίνωσε το απόγευμα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε κατοίκους εκ Τουρκίας, έποικους, σε χωριά της κατεχόμενης Καρπασίας.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κατεχόμενη Γιαλούσα όπου ο κ. Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται από χτες στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη, δήλωσε ότι η Τουρκία θα ανοίξει το «προξενείο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο για να εξυπηρετεί τους πολίτες της που μένουν στην περιοχή της κατεχόμενης Καρπασίας.

«Πρόξενος» θα είναι ο Τούρκος διπλωμάτης Κασίμ Κανμπάν, όπως ανακοίνωσε.

«Στέλνουμε προειδοποίηση στους Ελληνοκύπριους: Όποιος κι εάν σας στηρίζει, ΕΕ ή Ελλάδα, κανένας από αυτούς δεν θα εμποδίσει τη δραστηριότητά μας στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν θα τα καταφέρει. Αυτό που πρέπει να μάθετε είναι να μοιράζεστε». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Τσαβούσογλου προς την Κυπριακή Δημοκρατία λίγο προτού συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Στην ανάρτησή του, ο Τούρκος ΥΠΕΞ σημειώνει ακόμη ότι «κανείς δεν έχει τη δύναμη να σπάσει τον δεσμό των Τουρκοκυπρίων με τη Μητέρα Πατρίδα».


Πηγή: philenews/ ΚΥΠΕ


5 σχόλια:

  1. Ὁ ὑπουργός Ἐξωτερικῶν τῆς Τουρκίας, ἀναγνωρίζοντας "τουρκοκυπριακό" κράτος, παραβιάζει εὐθέως τά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών γιά τήν Κυπριακή Δημοκρατία, καί τό γνωρίζει.
    Πρέπει, νά παύσῃ τήν παραβίαση αὐτήν.

    ΥΓ. Πρέπει ἀκόμη, νά διευκρινίσῃ, μιά καί μιλάει γιά μαθήματα μοιρασιᾶς,
    πῶς οἱ Τοῦρκοι μοιράσθηκαν τήν Μικρά Ἀσία μέ τούς Ἕλληνες,
    καί πῶς τήν μοιράζεται τήν Μικρά Ἀσία ἡ Τουρκία σήμερα μέ τούς Κούρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως είναι φυσικό, Ο ισλαμοφασίστας δέν χαμπαριάζει από σωφροσύνη ή δικαιοσύνη διαφορετικά δεν θα ήταν τέτοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νου σας τα ΜΟΕ τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστων τα να μην είμαστε μοναχοφαηδες κτλπ... Έχουμε γίνει παγκόσμιος περιγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....θα τους επιβάλλουν κυρώσεις οι "μεγάλοι" και ισχυροί του ΟΗΕ; ειδικά τώρα που τους σιγονταρουν οι Ρώσοι; .... δεν νομίζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χώρος που έθεσε τις διεκδικήσεις του(νέες) για μοιρασιά είναι ενδεικτικός .
    Ευρισκόμενος παράνομα σε κατεχόμενο χωριό όπου οι νόμιμοι τίτλοι ιδιοκτησίας όλης της ακίνητης περιουσίας του κράτους μέλους της ΕΕ ονόματι Κυπριακή Δημοκρατία ανήκουν όλοι σε βίαια εκτοπισμένους Ε/Κ κ απόντες από τις περιουσίες τους .
    Αφού θεωρεί ότι του ανήκουν ή θα του ανήκουν σε μια λύση -διάλυση (ελέω ημετέρων νενέκων ) θέτει με απύθμενο θράσος και τα όρια της νέας αρπαγής .
    Αποκλειστικά υπεύθυνο γι'αυτή την αποθράσυνση είναι το ΕΔΑΔ για λόγους που χρήζουν πολύ μεγάλης ανάλυσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.