4/9/19

Αποκαλυπτική έρευνα Ισραηλινών - Οι Τούρκοι ήταν πολύ πιο σαδιστές από τους Ναζί!



Γράφει ο Colin Shindler * -

Οι Benny Morris και Dror Ze’evi έρχονται να ταράξουν για τα καλά τα "ήρεμα" τουρκικά νερά με τη φρέσκια αρχειακή τους δουλειά! Το αξιόλογο βιβλίο των δύο εξεχόντων Ισραηλινών ιστορικών "Thirty-Year Genocide by Benny Morris and Dror Ze’evi" (Harvard University Press) φέρνει στη μνήμη τη σφαγή των Αρμενίων από τους Τούρκους κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σφαγή που συντελέστηκε στο ευρύτερο πλαίσιο του τρόπου, με τον οποίο οι Τούρκοι αντιμετώπισαν τις μειονότητες.

Οι συγγραφείς παρατήρησαν ότι το διάστημα 1894-1924, οι Τούρκοι εξολόθρευσαν τέσσερα εκατομμύρια χριστιανούς (Αρμένιους, Έλληνες, Ασσύριους) στη Μικρά Ασία σε τρία διαδοχικά κύματα εκκαθαρίσεων. Το πρώτο ήταν επί εποχής Σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ, το δεύτερο από τους Νεότουρκους και το τρίτο από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Τον Δεκέμβριο του 1895, σφαγιάστηκε ο ένας στους δύο Αρμένιους της πόλης Urfa, ως δήθεν απάντηση σε ψεύτικες ειδήσεις περί σφαγιασμού μουσουλμάνων από Αρμένιους. "Εβραίοι και γαϊδούρια" χρησιμοποιήθηκαν για να απομακρύνουν τους νεκρούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο slpress.gr

6 σχόλια:

  1. Τα ίδια κάνουν και σήμερα με τους κούρδους και κανείς δεν μιλάει.εμείς σαν Έλληνες θα έπρεπε να το διατυμπανίζουμε αυτό που κάνουν με τους κούρδους σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπίσουμε ότι θα μεταφραστεί σύντομα και στα ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως το μεγαλυτερο στρατηγικά σφαλμα του ελληνισμου,ειναι που δεν τα ειχαμε βρει μ τουσ εβραιους απο το 50,θα ειχαμε αποφυγη πολλα.Ολιγων ασχετο βεβαια αλλα το καταθετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ατερμον.
      Ενας απο τους πυλωνες της ενδυναμωσης της τουρκιας και ισως ο σημαντικοτερος ηταν η συμμαχια τουρκιας-ισραηλ με υποδειξη βεβαια απο τους αμερικανους και μαλιστα σε εποχη που η Ελλαδα ηταν οδαλισκη βων αγγλων και μετεπειτα των αμερικανων,μεχρι το στρατηγε μου ιδου ο στρατος σας,αν θυμασαι.
      Ηταν αδυνατο να αντικατασταθει η τουρκια που παντα γκρινιαζε και ζηταγε και παντα επαιρνε γιατι ο ψυχρος πολεμος μεσουρανουσε.
      Οι τουρκοι ειχαν παντα πατριωτες πολιτικους που ουδεποτε αμφισβητησαν την εξωτερικη πολιτικη τους,σε αντιθεση με τους 'δικους' μας πωλητικους που για μια ημερα ακομα στην εξουσια πουλουσαν τα παντα.
      Ποιος λοιπον θα μας εμπιστευοταν και ιδιως οι ισραηλινοι που τοτε εβαζαν τα θεμελια του κρατους τους.

      Διαγραφή
  4. Εκαναν πολλα οι Εβραιοι μαζι με τους Τουρκους κατα των Ελληνων...
    Ας μην ξεχναμε και τις δικες τους αγριοτητες εις βαρος μας.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9D%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο εμεις δεν αγριευουμε ποτε.
    Ηρεμοι βοσκοι στα χορταρακια..Ποιμενικος λαος ..χωρις ποιμενες. Για μας εγραψε κι ο Μπετοβεν την "Ποιμενικη" συμφωνια του....Προβατακια μυρικαστικα...και βοσκοπουλες πονοψυχες..( τα βραδυα ομως...αλλο !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.