8/9/19

Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία…

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO. Μαζί του οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ
Φέτος αποφάσισα να μην ακούσω την πρωθυπουργική ομιλία στο Βελίδειο. Απλά και μόνον γιατί είναι εκτός θέματος. Δεν αποτελεί πλέον κυρίαρχο θέμα για τη χώρα η πολυθρύλητη «ανάπτυξη».
Ούτε αν το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα χωρέσει όλους ή τους μισούς. Τα γεγονότα δυστυχώς μας έχουν ήδη ξεπεράσει. Και προκαλούν εντύπωση τα αμβλυμένα ανακλαστικά των πολιτικών μας και ειδικότερα μιας κυβέρνησης που μοιάζει βυθισμένη στην δική της εκδοχή «success story».
  • Για ποιό «success story» μιλάμε σε μία χώρα που δέχεται υβριδικό πόλεμο και χάνει μέρα με τη μέρα την εθνική της συνοχή και την εθνική της κυριαρχία; Δεν χρειάζεται να βγάλουν τον στόλο έξω οι Τούρκοι αγαπητοί μου. Στέλνουν τα παιδικά φουσκωτά με τις στρατιές των «λάθρο» και καθαρίζουν. Ακόμη να το καταλάβετε;

Αν ήμασταν σοβαρό κράτος με υπεύθυνη πολιτική ηγεσία η φετινή ΔΕΘ έπρεπε να ήταν αφιερωμένη στα συστήματα καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης. Ανιχνευτές ασφαλείας, κάμερες νυκτερινής όρασης, drones, ελικόπτερα και ότι άλλο μέσο αποτροπής ανεπιθύμητων επισκεπτών υπάρχει. Κι αντί για τιμώμενη χώρα την…Ινδία, έπρεπε να έχουμε το Ισραήλ ή όποιο άλλο κράτος πρωτοπορεί στην αναχαίτιση του κύματος λαθροεισβολής αλλόθρησκων.
Μην ξανακούσω για πρόσφυγες, κατατρεγμένους και άλλα παρόμοια ψυχοπονιάρικα. Υπάρχουν ασφαλώς και τέτοιοι. Όμως μια ματιά να ρίξετε στις φωτογραφίες από τις καραβιές των μεταφερόμενων ισλαμο-εποίκων θα αντιληφθείτε ότι οι μισοί από δαύτους δεν είναι Αραβες. Σχιστά μάτια, προτεταμένα μήλα και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της Τουρανικής φυλής έχουν, από την οποία προέρχονται και οι Τούρκοι!
  • Δεν έχουν έρθει από τη Συρία οι σύγχρονοι Μογγόλοι εποικιστές, είναι το μόνο βέβαιο. Από το Αφγανιστάν και τις γύρω περιοχές ξεκινούν, εισρέουν στην Τουρκία, η οποία μετά τους μεταφορτώνει στα ακριτικά ελληνικά νησιά. Τόσο απλά.
Φέτος μην ξεχνάτε, μας έφαγε το μελτέμι. Στην πρώτη καλοσύνη, έφτασε ένα τάγμα από «λάθρο» στις ακτές της Μυτιλήνης. Ετσι για πλάκα. Χωρίς να ανοίξει μύτη. Μια μικρή πρόγευση του τι μπορεί να ακολουθήσει.
Ο Ερντογάν μόλις προχθές το είπε: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε με την Ευρωπη. Θα ανοίξουμε τις πύλες και θα σας τους στείλουμε πεσκέσι». Και ήδη ξαπέστειλε 65000 «πρόσφυγες» από τις δομές της Κωσταντινούπολης προς τα παράλια…
Ξέρετε πόσους άλλους έχει να ξεφορτωθεί; Τέσσερα εκατομμύρια! Και μην περιμένετε να τους πάρει η χοντρή κυρία της Καγκελαρίας σπίτι της. Αυτά τελείωσαν το 2015.
Ο εκβιασμός του Σουλτάνου προς την Ευρώπη είναι ωμός. Και πολύ χρήσιμος για τα συμφέροντα της χώρας του: «Η με αφήνετε να μπουκάρω στη Συρία και να φτιάξω μια φαρδιά, τάχα μου ζώνη ασφαλείας, για να εγκαταστήσω ως ανθρώπινη ασπίδα 1,5 εκατομμύριο εκτοπισμένους του πολέμου(μεταξύ των οποίων δεκάδες χιλιάδες Τζιχαντιστές), ή τους στέλνω στα παράλια για να βρουν τρόπο να σας επισκεφθούν».
  • Για τα υπόλοιπα 2,5 εκατομμύρια επίδοξων μεταναστών που «φιλοξενούνται» σε τουρκικό έδαφος, απαιτεί πρόσθετα κονδύλια μαμούθ. «Πληρώστε με για να τους κρατάω», είναι η φιλοσοφία…
Για την περίπτωση της Ελλάδας οι «φιλοξενούμενοι πρόσφυγες» της Τουρκίας, αποτελούν ένα πρόσθετο ασύμμετρο όπλο. Πεντακόσιους την ημέρα να μας στέλνει, μέσα σε δυό-τρία χρόνια θα φθάσουν το μισό εκατομμύριο. Πάπαλα η πολυδιαφημισμένη «εθνική και θρησκευτική ομοιογένεια» της χώρας και φυσικά απόλυτη ανατροπή στα πληθυσμιακά δεδομένα των ακριτικών μας νησιών του ανατολικού Αιγαίου όπου ήδη η αναλογία μεταξύ «προσφύγων» και γηγενών έχει φτάσει το 1 προς 7!
Ετσι λοιπόν χάνεται η εθνική κυριαρχία Κυριάκο, χωρίς να πέσει ντουφεκιά και να ανοίξει μύτη. Γι αυτό φωνάζει ο Κώστας Μουτζούρης που πολεμήθηκε λυσσαλέα για το αξίωμα της Περιφέρειας, γι αυτό σου λέει ο υποστράτηγος Κωσταντινίδης να «σταματήσεις δια πυρός και σιδήρου την λαθροεισβολή».
Κακά τα ψέματα. Ελάχιστη σημασία έχει πόσο έπεσε το ομόλογο, πόσα φωτοβολταικά θα φυτέψουν οι Γερμανοί στο κάμπο της Καρδίτσας και αν θα μας «δανείσουν» τα μάρμαρα οι Βρετανοί. Αυτά είναι για να «τουιτάρουν» οι αυλικοί του Μαξίμου και να απαντούν οι Συριζαίοι. Εδώ όμως χάνεται η πατρίδα. Και στα πανηγύρια για τα 100 χρόνια της Παλιγγενεσίας που ετοιμάζει ο Κυριάκος κινδυνεύουμε μαζί με τα βεγγαλικά της Γιάννας να γιορτάζουν οι απέναντι την πρώτη αναίμακτη κατάληψη ελληνικών νησιών…

hellasjournal

    13 σχόλια:

    1. Ακριβως αυτα ! Ποια αναπτυξη και μπλε αλογα ?? Το καραβι βουλιαζει ολο !!! Περασε και δεν ακουμπησε . Χασανε ολο τον.χρονο...και τωρα κυριες και κυριοι...μπηκε θεμα ζωης και ..απωλειας.Τοσο καλα τα πηγε η ...αφασια..!!! Το ρολοι τρεχει με χιλια..Θα φαμε ολοι καλαααα....Τερμα η ..πλακα..το "ασε μωρε"...κλπ.
      Δυστυχως...η σοβαρευομαστε...η ...τρια πουλακια...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ευριπίδης Μπίλλης
        Να ξαναπώ ντροπή τους; Το ντροπή τους είναι πολύ λίγο για τους διαχρονικούς τουλάχιστον από το 1996, εθνομηδενιστές καταστροφείς του Ελληνισμού. Τους υπόλογους της χειρότερης Εσχάτης Προδοσίας που υπήρξε ποτέ

        Ντροπή όλων των μη «λαϊκιστών», μη «εθνικιστών», μη «ρατσιστών» κτλ, εθνομηδενιστών ανθελλήνων.

        Και ντροπή κυρίως για τον Πρόεδρο Παυλόπουλο, πράγματι του «σκληρού πυρήνα του ευρώ». Τον επίορκο του όρκου του, του άρθρου 33 του ιερού Συντάγματος της πατρίδας μας. Που όχι μόνο καταπάτησε αλλά πάλιν ανερυθρίαστα κουρέλιασε.

        Της πατρίδας ημών των εις «τα όρια του ναζισμού» ως ανερυθρίαστα είπε όντας Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας!

        Ευριπίδης Μπίλλης
        Ο κατά τον Πρόεδρο Παυλόπουλο … κτλ

        Διαγραφή
      2. @ Unknown

        Κανείς δεν λαμβάνει στα σοβαρά υπ' όψιν του το κουρελόχαρτο, που λέγεται "σύνταγμα". Μήπως δεν το καταπάτησε δεχόμενος να ορκισθούν από τον Ιανουάριο τού 2015 και μετά κυβερνήσεις, υπουργοί και βουλευτές με πολιτικό όρκο; Το Σύνταγμα, καλώς ή κακώς (κάκιστα, κατά την γνώμη μου) δεν τον προβλέπει. Πώς τον δέχτηκε ο Παυλόπουλος, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ρυθμιστής τού πολιτεύματος και θεματοφύλαξ τού Συντάγματος;

        Διαγραφή
    2. Αμα εχουμε αναπτυξη τυπου Γουατεμαλας , να μας λειπει .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Η Ελλάδα ποτέ δεν θα είχε φτάσει στο σημερινό χάλι εάν δεν υπήρχε μια μικρή μειοψηφία, μία ελίτ ' γενιτσάρων ', που έφερε ενσυνείδητα την χώρα μας σε αυτό το χάλι.
      Η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, η διάλυση της Παιδείας, η τεράστια δημογραφική αλλοίωση, η εξαχρείωση των ηθών, ο Αφελληνισμός και η Αποχριστιανοποίηση της χώρας μας, θα ήταν αδύνατη χωρίς αυτούς.

      Έχουν μάλιστα επιτύχει να ψηφιστούν νόμοι με τους οποίους μπορούν ποινικά να διώκονται όσοι αντιδρούν δικαίως στα τεκταινόμενα, κατηγορώντας τους για δήθεν ρατσισμό και για κηρύγματα μίσους.
      Τα κτυπήματα κατά των πυλώνων του Ελληνικού Έθνους, ομοιογένεια, θρησκεία, πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, είναι αδιάκοπα. Πρωταρχικό προφανώς ρόλο έχουν τα περισσότερα ΜΜΕ, πολλά κόμματα της αριστεράς και όχι μόνο.
      Δεν αποκλείεται να βλέπουμε συχνότερα, πως σύλλογοι δήθεν δια τα 'ανθρώπινα δικαιώματα', Μ.Κ.Ο. ή ύποπτοι οργανισμοί, (που πίσω από αυτούς μπορεί να κρύβονται ξένα κράτη), να σέρνουν στα δικαστήρια Έλληνες πατριώτες, με νόμους που έχουν επιβάλλει τα εγχώρια όργανα τους, κατηγορώντας τους δήθεν για ρατσισμό, μισαλλοδοξία, κ.λ.π.

      Οι προδότες πάντα ήταν μάστιγα για την Ελλάδα.
      Πρέπει όλα τα δημόσια πρόσωπα να λογοδοτούν για τις πράξεις τους, καί όταν βλάπτουν την χώρα μας, να πληρώνουν το ανάλογο τίμημα.
      Για την προδοσία της Κύπρου δυστυχώς δεν έγινε δίκη.
      Για την επιβλαβέστατη, για τα εθνικά μας συμφέροντα, "Συμφωνία των Πρεσπών" θα γίνει σοβαρή έρευνα, θα ασκηθούν ποινικές διώξεις?
      Για τον εξαιρετικά επικίνδυνο, για την χώρα μας, μαζικό εποικισμό της Ελλάδος από μουσουλμάνους θα αποδοθούν ευθύνες και ποινές, από τα αρμόδια δικαστήρια?

      Αυτή η κυβέρνηση είναι μάλλον η τελευταία ελπίδα της Ελλάδος να ανακάμψει.
      Πρέπει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της η χρεοκοπημένη χώρα μας, έργο τιτάνιο, να σταματήσει και να αντιστρέψει τον εποικισμό της Ελλάδος, να σταματήσει τους μαινόμενους Τούρκους και να επαναφέρει τις πατροπαράδοτες αξίες του έθνους μας.
      Εάν αποτύχει, αλίμονο στην Ελλάδα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Συνοχη και αλλα εχουν χαθει απο χρονια.Απ την στιγμη που γεμισαμε ...ομαδουλες ..και πυρηνες ..μαμαδες ..καπετανατα.πολιτικης μισαλοφοξιας αντικρουομενα φανατικα σαν ναναι ..αλλες χωρες.μονα..Εδω πιστευουν ηδη...μονο στην ομαδα...πανω απ το εθνος..πανω απ.ολα.
        Και αφου ειναι ετσι...ας τους σωσουν.οι ...ομαδες τους.!! Δηλ.τα γκρουποσκουλα που ανεβασαν στον θρονο της πατριδας που υποβαθμισαν...Οι Συριζαιοι.τους συριζαιους..
        οι ΝΔουδες τους ομοιους...οι ΚΚΕεδες τους ιδιους...κλπ..Δεν ειναι ανωτερα ολων αυτα ?? Αρα...πανισχυρα..Αρα σωζουν..θα γελαει και το παρδαλο κατσικι μπροστα σε αδιαφορους γιαυτα ...μουσουλμανους....

        Διαγραφή
    4. Οἱ πολιτικοί μας μέχρι σήμερα, δέν ἔχουν κάνει σχεδόν τίποτα ἀπό τά συνταγματικά καθήκοντά τους γιά τήν ἐξασφάλιση τοῦ ἐθνικοῦ συμφέροντος ἀπό τόν κίνδυνο μαζικῆς εἰσορῆς παρανόμων μεταναστῶν.
      Ἀντίθετα, συμπράττουν στήν πληθυσμιακή καί θρησκευτική ἀλλοίωση τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ, μέ ΜΚΟ καί ξένα κέντρα ἀποφάσεων, ὅπως τοῦ Σόρος.

      Πολλοί ἄλλοι "δικοί μας", ἀκόμη καί σέ ὑπεύθυνες θέσεις, βαυκαλίζονται ὅτι εἶναι ἤ ὅτι εἴμαστε "Εὐρωπαῖοι", ἐνῶ τήν Εὐρώπη τήν ἔχει καταστρέψει ὁριστικά ἡ Γερμανία.

      Τό παραμύθι τῆς "ἀνάπτυξης" τελείωσε πρίν ἀρχίσει. Θά παίζεται γιά λίγο ἀκόμη στίς τηλεοράσεις τῶν ἐλεγχομένων ΜΜΕ. Μέ ἔνα στόχο: Τήν συγκάλυψη τοῦ ἐγκλήματος κατά τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ, πού ἤδη ἄρχισε: Τήν εἰσροή γρήγορα, πολύ περισσοτέρων μεταναστῶν ἀπό ὅ,τι μέχρι σήμερα.

      4 ἑκατομμύρια ἐπιπλέον ἀλλοδαποί θά συνωστίζονται καί ζητιανεύοντας καί ἐγκληματοῦντες, καί ἀπαιτοῦντες "ἴσα" δικαιώματα, δίπλα στά σπίτια μας, σέ δύο χρόνια μόνον ἀπό σήμερα.

      Τό 1999, ὁ Ὑπουργός .... τότε, κ. Σκ...., εἶχε πεῖ ὅτι μέχρι τό 2014 θά εἴχαμε στήν Ἑλλάδα τέσσερα ἑκατομμύρια ἀλλοδαπούς μετανάστες. Προφανῶς ἦταν τό σχέδιο πού ἡ συνείδησή του ὡς Ἕλληνος ἄντεχε τότε νά τό δεχθῆ, γιά νά εἶναι ὑπουργός.

      Ἀλλά τό σχέδιο ἔφθασε τούς 2 ἑκατομμύρια περίπου μετανάστες μέχρι σήμερα. Πολλούς "Ἑλληνοποιημένους" ἤδη βέβαια. Ὑπῆρξε καθυστέρηση δηλαδή, μᾶλλον λόγῳ τοῦ ὅτι στόν ὑβριδικό πόλεμο κατά τῆς Ἑλλάδος χρησιμοποιήθηκε, γιά τόν φόβο τῶν Ρώσων, καί ἡ οἰκονομική κρίση.

      Ὁ ἀριθμός τῶν ἐπί πλέον 4 ἑκατομμυρίων μουσουλμάνων πού θέλει νά μᾶς στείλει ὁ Ἐρντογκάν, εἶναι προφανῶς ὁ ἀριθμός πού πρέπει νά ἔχουμε μέχρι τό 2020-2022, κατά τά ἴδια σχέδια
      - "ἁπλῶς" ὁ Ἐρντογκάν, πού ξέρει τό νο΄θμερο 4 ἑκατομμύρια, κυττάζει νά ἔχουμε αὐτούς που ἐκεῖνος θά μᾶς στείλῃ, καί ὄχι ὅποιους ἄλλους (Ἀφρικανικούς κυρίως) θέλει νά μᾶς στείλει τό γενικό σχέδιο Σόρος καί σία...

      Γιατί ἄλλους 4 ἑκατομμύρια ἀλλοδαπούς ψευτοπρόσφυγες (καί 2 μέ 20 χιλιάδες μόνον, ἀληθινούς πρόσφυγες) ; Διότι ἔτσι καταργεῖται ἡ ὕπαρξη Ἑλληνικοῦ Λαοῦ στήν Ἑλλάδα.

      Κάθε μορφή συνεργασίας βέβαια στήν ὡς ἄνω ἀλλοίωση τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ, εἶναι ἐθνική προδοσία, ἀφοῦ συνιστᾶ προσπάθεια γιά ἐκχώρηση τῆς ἐθνικῆς κυριαρχίας ὄχι μέρους, ἀλλά ὅλης τῆς Ἑλλάδος, σέ ξένα κέντρα πολιτικῶν (καί οἰκονομικῶν καί θρησκευτικῶν) ἀποφάσεων.

      Ὑπάρχουν ὅμως δικαστές στήν Ἀθήνα, ἱκανοί νά ποῦν "Ὄχι" στό ὄνομα τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο, αλλά με μια διαφορα:
      Ο πόλεμος είναι ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!
      Ο Μητσοτάκης είναι από τους ελάχιστους (Ίσως και ο μονος) πρωθυπουργούς, που μίλησε στη ΔΕΘ και ΑΞΙΖΕ να τον ακούσει κανείς. Με σχέδιο, πρόγραμμα και κυρίως ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να κάνει το συνονθύλευμα , ΚΡΑΤΟΣ. Και βγαίνει ο πραγματικά ΚΑΘΕΝΑΣ και ΚΑΝΕΝΑΣ και τρομοκρατεί τον κόσμο, ότι τέρμα, τέλος δεν υπάρχει ελπίδα τί να ακούμε τώρα και αλλά τέτοια απαξιωτικά...
      Και μετά τί;;;;
      Να φύγουμε, να πάμε στην Αυστραλια;;;;
      Να πάμε Αμερική, Αστορια;;;Που να παμε;;;
      Τι;;;
      Τα παραταμε όλα και δρομο;;;;
      ΟΧΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.
      Ένα σοβαρό κράτος, θα φέρει και την ανάπτυξη. Θα έχει και ασφάλεια Και καλύτερα μεροκάματα και εν τέλει ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΎΝΟΡΑ που θα φυλάσσονται σωστά. Μετά από 10 χρόνια ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ όμως αυτά δεν γίνονται σε 2-3 μήνες. Ο Μητσοτάκης δεν είναι Καποδίστριας, ούτε Ε.Βενιζελος. Αλλά πραγματικά μπορεί να επιτελέσει ΕΡΓΟ που αν ολοκληρωθεί θα μνημονεύεται ως τέτοιος. ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΙ κι ο ίδιος. Κι αν δεν ολοκληρωθεί, ας γίνει επιτέλους ΜΙΑ ΑΡΧΗ...
      Και όπως ΠΑΝΤΟΤΕ σε αυτόν τον τόπο, ότι ΚΑΛΟ και ΔΎΣΚΟΛΟ, γνώριζε από την αρχή την ειρωνεία και την αριστερή τρομολαγνεία, ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
      Αλλά το ίδιο που τους κάνει...
      Μπήκε το νερό στο αυλάκι και είναι και βαθυ(το τελευταίο)...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Οτι πιο κοντινο σε χιτλερ τη σημερινη περιοδο, δυστυχως στη γειτονια μας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Διάβασα τίς δηλώσεις Βίτσα, https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/802777_tin-ora-poy-o-erntogan-apeilei-na-steilei-ekat-allodapoys-sti-hora-o ,
      Καί εἰλικρινά ἀναρωτιέμαι:
      Ἄν δέν πληρώθηκε ἄμεσα ἤ ἔμμεσα, γιά νά λέῃ ὅτι ....δέν τίθεται θέμα ἀσφαλείας μας (τῆς Κοινωνίας καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ δηλαδή) ἀπό τήν μαζική εἰσροή ἀλλοδαπῶν μετανστῶν, καί τά πιστεύῃ πράγματι αὐτά,
      τότε γιατί ἀσχολήθηκε μέ τήν πολιτική;
      Διότι, ἕνας πολιτικός πρέπει πρῶτα ἀπό ὅλα, νά ἔχῃ αἴσθηση τῶν ἐθνικῶν κινδύνων.

      Ἕνας π.χ. ἔμπορος σέ λαϊκή, ἤ ἐργάτης σέ ὀρυχεῖο, ἤ καθηγητής γυμναστικῆς, ἤ ἕνας "καραβανάς" λοχίας, ἤ ἕνας λαχειοπώλης, ἤ ἕνας πυροσβέστης, (ὄχι κάν ἀξιωματικός ἤ ὑπαξιωματικός τῆς πυροσβεστικῆς), μπορεῖ νά ζήσῃ ζωρίς τέτοια αἴσθηση, καί νά κάνῃ ὅ,τι τοῦ ζητᾶνε οἱ ἄλλοι στήν δουλίτσα του,
      ἀλλά δέν ἀσχολεῖται καί μέ τήν πολιτική.

      Μόλις ὄμως κάποιος εἶναι κάτι περισσότερο, π.χ. ὑπαξιωματικός τῆς πυροσβεστικῆς, πρέπει νά μπορῆ νά καταλαβαίνῃ ὅτι πολύ περισσότεροι ἀλλοδαποί,
      συνεπάγονται περισσοτέρους κινδύνους, ὅπως γιά πυρκαγιές ἀπό φτωχούς ἀλλοδαπούς πού στρατολογοῦνται εὔκολα ἀπό τό ὀργανωμένο ἔγκλημα.
      Ἀντίστοιχα, ἕνας μέσος ἔμπορος θά ἀνησυχήσῃ γιά κλοπές καί γιά ἐμπόριο λαθραίων πού θά τόν πλήξη στήν ἀποκόμιση τῶν πρός τό ζῆν ἀναγκαίων,
      ἕνας παιδαγωγός θά ἀνησυχήση γιά ἀνομοιογενῆ μίξη διαφορετικῶν παιδιῶν, ὥστε ὅλα νά στερηθοῦν παιδείας σύμφωνη μέ τήν παράδοση τοῦ πολιτισμοῦ τους, κ.ο.κ.
      Καί βέβαια, ἕνας ὑπουργός ἤ πρώην ὑπουργός πρέπει νά μπορῆ νά ξεχωρίζῃ πῶς γίνεται μία "ὑβριδική" ἐπίθεση σήμερα, μέ μετανάστες, σέ βάρος μιᾶς χώρας, προκειμένου αὐτή νά ὑποδουλωθῆ.

      Τό νά ἀνατρέπονται ὅμως δημοσίως, ἔστω θεωρητικῶς, τέτοια αὐτονόητα πράγματα, μέ ἐπίγνωση τοῦ ψεύδους, ἤ μέ φληναφλήματα περί τάχα διαφορετικῆς ἄποψης, εἶναι ἔμπρακτη προετοιμασία γιά παράδοση τῆς Ἑλλάδας μας σέ ξένα κέντρα ἀποφάσεων.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. 1)Οι αλλοδαποί μετανάστες είναι μία τεράστια δεξαμενή ψηφοφόρων για το Σύριζα, (το 'Κ.Κ. Βρυξελλών' με άλλα λόγια), δια αυτό χαίρονται πολλοί Συριζαίοι πολιτικοί με τις μαζικές μετακινήσεις μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ελλάδα.

        2)Η κυβέρνηση πολύ σωστά (αρχίζει να) «αντιμετωπίζει το προσφυγικό σαν θέμα ασφάλειας και τους πρόσφυγες σαν απειλή».
        Είναι προφανώς θέμα χρόνου αλλαγές συνόρων στην Μέση Ανατολή, αλλά και τα Βαλκάνια. Ως αναπληρωτής υπουργός άμυνας οφείλει να γνωρίζει και γνωρίζει τους τρομακτικούς κινδύνους που προκαλεί ο μαζικός εποικισμός της Ελλάδος από αλλοδαπούς, για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
        (Σχέδιο Οζάλ).

        3)Η Ελλάδα δυστυχώς έχει καταντήσει, εδώ και πολλά χρόνια, ξέφραγκο αμπέλι.

        Ιδού και διαφήμιση πρόσκληση να έρθουν και άλλοι μετανάστες-πρόσφυγες στην Ελλάδα, επί Σύριζα:

        FRA Asylum Seeker Animation ENGLISH 29052019

        Υπηρεσία Ασύλου Asylum Service
        Published on Jun 19, 2019

        https://www.youtube.com/watch?v=gMOlSVyn6Bw

        Διαγραφή
    8. Καλά τα λέει ο Χαρβαλιας αλλά φαίνεται ότι η διακυβέρνηση σύριζα είχε τεράστια απήχηση σε όλα τα κόμματα

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

    - Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
    - Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.