30/9/19

Βίντεο ντοκουμέντο από την Μόρια – Σκηνές χάους


Νέες συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στον καταυλισμό της Μόριας και στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα.
Εκατοντάδες ήταν αυτοί που επιτέθηκαν αρχικά στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Ασύλου και στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις διοίκησης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Μάλιστα, κατέστρεψαν οικίσκους και έβαλαν […]

Νέες συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στον καταυλισμό της Μόριας και στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα.

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που επιτέθηκαν αρχικά στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Ασύλου και στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις διοίκησης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Μάλιστα, κατέστρεψαν οικίσκους και έβαλαν φωτιά σε σκουπίδια. Στη συνέχεια δε επιτέθηκαν στο Κέντρο Κράτησης με στόχο να απελευθερώσουν τους κρατουμένους εκεί παραβατικούς κρατουμένους, αλλά αντιμετωπίσθηκαν από τους αστυνομικούς που βρισκόταν μέσα στο Κέντρο Κράτησης κάνοντας από μέσα χρήση νερού.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

5 σχόλια:

  1. Ο Στρατηγός Άνεμος και ο Στρατάρχης Χειμώνας, για να παραφράσω παλαιότερο υπουργό ΝΔ, είναι πλέον οι μόνοι που δύνανται να σώσουν προσωρινά την Ελλάδα, γιατί αν περιμένει κανείς να σωθούν με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μάλλον θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανα απ την Λεσβο πηρε τηλ.τοπικο δημοσιογραφο εξαλη και τον εκραξε να σταματησει να λεει για τις ΜΚΟ γιατι το παιδι της υπαλληλος σε μια απ αυτες πσιρνει 1200 ευρω και θα μεινει ανεργος αν φυγουν.
      Την ...πατας απο κατω ναι η οχι ??? Της σπας τα κοκκαλα ναι η οχι ???

      Διαγραφή
  2. γεμίζουν με άγρια σκυλιά την χώρα μας , έχουν σχέδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.