30/9/19

Η ελληνική κυβέρνηση συνεργεί στη Σιωπηρή Άλωση της χώρας


Μία εικόνα χίλιες ανεκδιήγητες λέξεις κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη


4 σχόλια:

  1. Μόλις έγραψα ένα σχόλιο στην παραπάνω ανάρτηση ("Ντου από παντού - Όχι δεν είναι επιχείρηση Αμφίβιων με Zodiac, είναι απόβαση μεταναστών"), που απαντά στην εύκολη μεν, πλην χιλιοειπωμένη, παρότρυνση "αντιδράστε σθεναρά!" Πώς και ποιος είσαι εσύ που παροτρύνεις άλλους να αντιδράσουν; Πολλές "κυρίες" μάς τα έχουν πει αυτά, καμμία όμως δεν έδωσε συγκεκριμένο σχέδιο.

    Θα μπορούσε π.χ. η ιταλική εισβολή το '40 ν' αντιμετωπισθεί, τού κράτους συνεργούντος; Η προδοσία λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας χρόνια τώρα, αλλά ουδείς αντιδρά. Ο Παυλόπουλος, που το 2006 ευχαριστούσε εκείνους που "επιλέγουν την χώρα μας για να δώσουμε τον κοινό αγώνα" (αρλούμπες και αερολογίες, δηλαδή, που εκστομίζονται από ανόητους πολιτικάντηδες, χωρίς αίσθηση κι ευθύνη τής επικινδυνότητας αυτών που λένε), σήμερα είναι ΠτΔ. Λυπάμαι, η χώρα τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Γερο θυσιαστηκες εσυ και 800.000 Ελληνες απο ολον τον τοτε Ελληνικο κοσμο (διοτι δεν ηταν μονο Μωραιτες, Ρουμελιωτες και Νησιωτες που πολεμησαν, σκοτωθηκαν,και πληρωσαν τα αντιποινα των μουσουλμανων, αλλα και Επτανησιοι, και Θετταλοι, και Ηπειρωτες, και Μακεδονες και Θρακες, και Κρητες και Μικρασιατες και Ποντιοι, και Κυπριοι, ολος ο Ελληνισμος πληρωσε βαρυ φορο αιματος για την Ελευθερια απο την Ισλαμικη τυραννια), για να φτασουν οι απογονοι σου να φερουν εκατμομμυρια περισσοτερους μουσουλμανους στην Ελλαδα, απο οσους ηταν επι τουρκοκρατιας τοτε στον Ελληνικο χωρο. Η απολυτη καταντια και αποτυχια ενος εθνους, 200 χρονια μετα απο τον τιτανιο αγωνα για την Ελευθερια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΤαϋγέτη.

    Ὁ Στρατὸς,λένε,ὑπάρχει γιὰ νὰ προστατεύη τὴν Πατρίδα ἀπὸ τοὺς ἐχθροὺς.

    Καμαρῶστε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στρατός δεν κινείται αυτόνομα. Υπακούει στην πολιτική ηγεσία. Λίγη σοβαρότητα και δη στην ηλικία σου, δεν θα έβλαπτε.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.