30/9/19

Gatestone Institute: Ο Salvini έφυγε οι μετανάστες ήρθαν κατά χιλιάδες σε Ιταλία και Ελλάδα και η ύποπτη MKO Open Arms

Από την αποχώρηση Salvini από την κυβέρνηση της Ιταλίας... οι μεταναστευτικές ροές αυξήθηκαν κατακόρυφα

Ο Salvini έφυγε οι μετανάστες ήρθαν κατά χιλιάδες σε Ιταλία και Ελλάδα είναι το συμπέρασμα μιας ενδιαφέρουσας ανάλυσης του Gatestone Institute.
Επίσης αναλύεται ο ύποπτος ρόλος της ΜΚΟ Open Arms και επισημαίνεται ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι οικονομικοί μετανάστες δεν προέρχονται από εμπόλεμη ζώνη.

Η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας, έχει δεσμευθεί να ανατρέψει την σκληρή προσέγγιση του πρώην υπουργού Εσωτερικών Matteo Salvini για τη μεταναστευτική πολιτική, φαίνεται να προκάλεσε ένα νέο κύμα μαζικής μετανάστευσης από τη βόρεια Αφρική.
Περισσότεροι από 1.400 μετανάστες έφτασαν στις ιταλικές ακτές από τότε που η νέα κυβέρνηση ανέλαβε καθήκοντα στις 5 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που συνέταξε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM).
Πολλοί από τους λαθρομετανάστες φτάνουν στην Ιταλία χρησιμοποιώντας νέες διαδρομές ξεκινώντας από την Τουρκία.
Οι μαφίες λαθρομεταναστών χρησιμοποιούν επίσης νέες διαδρομές στη Νότια Μεσόγειο για να μεταφέρουν τους ανθρώπους στην Ιταλία από την υποσαχάρια Αφρική.
Τις τελευταίες εβδομάδες, εγκληματικές ομάδες χρησιμοποίησαν μικρά σκάφη για τη μεταφορά μεταναστών από τη Λιβύη στην Τυνησία κ.α..
Γιατη συνέχεια BankingNews

2 σχόλια:

  1. Το είχα γράψει εδώ πως μόλις έφυγε ο Σαλβίνι και μπήκε στην κυβέρνηση το PD (κεντροαριστερά), το πρώτο πράγμα που έγινε, ήταν να ακυρώσουν το διάταγμα Σαλβίνι που έκλεινε τα λιμάνια (γιατί ως γνωστόν, αριστερά και ΜΚΟ πάνε χέρι-χέρι). Μόλις το έμαθαν οι ΜΚΟ και οι λαθρομετανάστες, άρχισαν πάλι να ζεσταίνουν τις μηχανές και σε 10 μέρες οι αφίξεις ΤΡΙπλαστιάστηκαν...

    Η δε συμφωνία με Γαλλία-Γερμανία, κατά τη γνώμη μου, θα ήταν επωφελής για την Ελλάδα, που είναι ξέφραγη, αλλά στην περίπτωση της Ιταλίας, είναι επικοινωνιακό τρικ, για να φανεί τάχα πως έλυσαν το πρόβλημα, ενώ στην πραγματικότητα, το 10% που θα κρατάει η Ιταλία, με τον καιρό θα γίνει μεγάλο νούμερο. Επίσης δεν καλύπτει αφίξεις που γίνονται με μέσα δουλεμπόρων, οι οποίοι δουλέμποροι κυρίως τώρα αναχωρούν από Τυνησία, γιατί όπως είχα γράψει, στα 12νμ της Λιβύης, ο Σαλβίνι είχε διώξει τα ξένα πολεμικά και είχε βάλει το ιταλικό ναυτικό, με διαταγή απώθησης και ειδοποίηση του λιβυκού λιμενικού να τους μαζεύει. Οπότε, επειδή το ποσοστό επιτυχούς εξόδου από τα λιβυκά ύδατα είχε μειωθεί, οι "πελάτες" δυσαρεστήθηκαν, γιατί πετούσαν τα λεφτά τους και ως γνωστόν, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, οπότε οι διακινητές, σκέφτηκαν να παρακάμπτουν το ιταλικό ναυτικό, φεύγοντας από Τυνησία.

    Δεν είναι μόνο η Open Arms. Τώρα θα εμφανιστούν πάλι οι πάντες, με πρώτη και καλύτερη την Καρόλα, μόλις ξεμπερδέψει με την ιταλική δικαιοσύνη.

    Πριν, με το διάταγμα Σαλβίνι και μόνο η δικαστική ταλαιπωρία και η κατάσχεση του σκάφους, ασκούσε αποτροπή σε πολλές ΜΚΟ. Πλέον μπαίνουν και πάλι "με το νόμο" στα λιμάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει εννοια της αρχαιας Ελλαδας και του Χριστιανισμου που να μην εχουν μοστρα οι εγκληματικες οργανωσεις καθε ειδους με το χαριτωμενο ονομα :"πολιτικες". Η λεγομενη κεντροαριστερα η φιλελε η οτι ,ειναι σαν τον γυφτο με σμοκιν στα καρναβαλια. Σαν να λες την κοζα νοστρα ιδρυμα απορων κορασιδων. Η εμονη ομως αυτων ολων ειναι εξωφρενικη.Δεν κοπαζει με τιποτε. Εκει ..να ξεκανουν ολα . Προκειται για τον νεο διεστραμμενο δυτικο - καπιταλιστικο τζιχαντισμο. Μανιακη εκδηλωση λιγων διεστραμμενων του πλουτου.Μην αυταπατασαι του πλουτου της τζιχαντ ειναι και οι αριστεροι κι ολοι.Μονο αφρους απ το στομα δεν βγαζουν ακομη.Τοση μανια εχουν επιμονη.Λυσσα.Αδιακοπη..Παρασερνουν δυστυχως αφελεις πολλους με ιδεες ταχα μεγαλειωδεις.Οτι θελει ο καθε στερημενος.Οι περιφημοι οπαδοι τους αυτοι ειναι ..Δεν εχουν παρει πρεφα που τους πανε σαν φτερα πουλωντας ιδεες τζαμπα.Δυστυχως ..κι εδω ειναι απειρως χειροτερα λογω της προηγηθεισης Τουρκοκρατιας που εφερε την αργια των μυαλων απ την Ανατολια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.