24/10/19

«Κατακόρυφη» αύξηση αριστούχων- 182.000 οι αριστούχοι Γυμνασίων -Λυκείων σε σύνολο 680.000 μαθητών

Έχουμε αύξηση αριστούχων λόγω της μείωσης των γραπτώς εξεταζόμενων μαθημάτων στο Γυμνάσιο από το σχολικό έτος 2015-2016

Οι αριστούχοι μαθητές ανήλθαν το σχ έτος 2018-19 στους 181.790 από 158.500 που ήταν το σχολ. Έτος  2015-16.
Ετσι την Παρασκευή , όπως έχει καθιερωθεί από το υπουργείο Παιδείας , ένας στους 4 μαθητές θα πάρει από το σχολείο του, σε ειδική εκδήλωση, το βραβείο «Αριστεία Προόδου».
Το esos επικοινώνησε με τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής  Σίσσυ Γκίκα, η οποία δήλωσε:
 “Οι μαθητικές βεβαιώσεις (Αριστεία, Βραβεία και Έπαινοι) καθώς και οι σχετικές προμήθειες βαίνουν αυξανόμενες, αφενός λόγω της μείωσης των γραπτώς εξεταζόμενων μαθημάτων στο Γυμνάσιο από το σχολικό έτος 2015-2016 σε 4 (από 12 για την Α΄ τάξη και 13 για τις Β΄ και Γ΄ τάξεις) και στο Γενικό Λύκειο σε 8 (από 12) για την Α΄ τάξη, σε 6 (από 16) για τη Β΄ τάξη και σε 4 (από 14) για τη Γ΄ τάξη και αφετέρου λόγω του γεγονότος ότι φέτος χορηγούνται και οι ειδικοί έπαινοι που εστιάζουν στην αλληλεγγύη, την ανιδιοτέλεια και την κοινωνική προσφορά.

Για τη συνέχεια Esos

4 σχόλια:

  1. Έχω την εντύπωση ότι οι αριστούχοι είναι περισσότεροι γιατί απλά και οι γονείς έγιναν πιο "προστατευτικοι" και κατά συνέπεια και οι καθηγητές πιο πέρα βρέχει !!!!!!! Δέκα θέλεις, δέκα θα σε δώσω !!!!! Μόνο με με ζαλίζεις το κεφάλι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ .

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ .

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ .

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη την στιγμη..απεναντι μου 30 καθηγητες και κσθηγητριες στην τριχα ντυμενες ..καθολου φτωχες..βαμενες σαν για παρτυ...πινουν καφε σαν ομαδα ξεχωριστη...Η κουβεντα τους ακουω καθαρα ειναι η συνταξη και τι ιντριγκα εκαναν αλλοι συναδελφοι τους και πηγαν σε καλυτερη θεση απ αυτους...Ολες οι ιντριγκες καταφανως οπως ακουω ειναι κομματικες και συνδικαλιστικες.. Ουτε μεταναστευκικα..ουτε Τουρκιες..ουτε αγωνιες αν θαχουν μισθο αυριο..Ειναι δεδομενο αυτο...Ουτε αν χτιζονται η οχι εργοστασια για αναπτυξη...Ολα ηρεμα...Γινεται παραλληλα μεταξυ κυριων κουβεντα που θα πανε το διημερο το βραδυ εξω...Οργανωνουν την εξοδο..οχι βεβαια στο χοτ σποτ...
    Για τα παιδια μαθητες ουτε κουβεντα...Αλληλοθαυμαζουν και τα κοσμηματα που φορουν.."που το βρηκες αυτο ?? Ποσο ?? " Τα νυχια στα ποδια ολα αψογα βαμενα..κοκκινα ολα...και φρεσκα...Χαζευω πριν παω για να μαζεψω ροδια στο χωραφι σε τελαρα...Δεν εχω Αλβανους εργατες...αλλα δυστυχως ολη την οικογενεια....Δεν ξερω 100% αν θα πληρωθω απ τους εμπορους..Ειναι ρισκο μεγαλο.
    .θανασιμο..Καλημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.