11/10/19

Η «ταρίφα» είναι 3.500 ευρώ!...



Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του Γενικού Γραμματέα Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι, στη "ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση", ότι «η ταρίφα για να πάρει κάποιος διαβατήριο και άδεια παραμονής μέσα σε ένα μήνα είναι 3.500 ευρώ»...
Μιλώντας στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου, ο Ανουάρ Μπάκρι διευκρίνισε ότι υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις από την Υπηρεσία Ασύλου στην έκδοση των ειδικών ταξιδιωτικών εγγράφων για τους Σύρους πρόσφυγες που θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα. Ωστόσο, κατήγγειλε τις περιπτώσεις διεφθαρμένων υπαλλήλων στην υπηρεσία που με «άλλες» μεθόδους συμβάλλουν στην επίσπευση της όλης διαδικασίας.


Για τη συνέχεια nonews

5 σχόλια:

  1. Μα αν ταξιδέψουν σε άλλη χώρα, πώς θα λύσει η Ελλάδα το δημογραφικό και πώς θα ηδονίζεται ο πρωθυπουργός βλέποντας την Ελλάδα να γίνεται πολυπολιτισμική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ FOLOW YOR MIZA. ΥΓ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. Αυτοί είναι οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες που ευφραίνουν καρδία κυρίου πρωθυπουργού;

    https://youtu.be/FT4IA8xnwms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κομισιόν δίνει τα χρήματα στην ύπατη «αρπαχτία» του ΟΗΕ, που είναι ο εργοδότης των γκάνγκστερ των ΜΚΟ, που διασώζουν και κατευθύνουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που στέλνουν στην χώρα μας τα «συγκοινωνούντα»,οι γκάνγκστερς των δουλεμπόρων διακινητών. Έχουν κάνει την χώρα μας αποθήκη νεόδουλων και ανοίγουν την κάνουλα αναλόγως με τις ανάγκες τους σε φτηνά εργατικά χέρια. Μάλιστα τους βάζουν να λαδώσουν κιόλας με ταρίφες (3500-4000 Ευρώ) που τα τσεπώνει το δικό μας διεφθαρμένο και πουλημένο υπαλληλικό πολιτικό σύστημα. Επι «Σώριζα» εννοείτε πως έγινε το μέγα πάρτυ....Ποιός τα δημιουργεί όλα αυτά; Δεν φαίνεται; Μα φυσικά οι «εταίροι» μας οι Ευρωπαίοι. Το «μεταναστευτικό» ιστορικά θα είναι το έγκλημα που έπεται της «αποικιοκρατίας»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Γερμανία το 2015, με τη Μέρκελ που καλωσόριζε τους πρόσφυγες (στις φάμπρικες), έχει ευθύνη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη έχει το ελληνικό πολιτικό προσωπικό, που 1) άνοιξε τα σύνορα, 2) έκανε ό,τι μπορούσε για να γίνει ελκυστικό.

      Στη Βουλγαρία, δρουν παρακρατικοί και στα σύνορα είναι ο στρατός και όχι οι ΜΚΟ και τους έχουν φράχτη με πολύ συρματόπλεγμα και μετά τους κλέβουν και τους αφήνουν με το εσώρουχο στην Ελλάδα.

      Στην Ιταλία, όσο ήταν ο Σαλβίνι, οι ροές καταποντίστηκαν, γιατί πάρθηκαν σειρά εθνικών μέτρων. Μετά το Σαλβίνι, η νέα κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία της Μάλτας, όπου θεωρητικά μόνο το 10% θα μένει Ιταλία από όσους έρχονται με πλοία ΜΚΟ ή πολεμικά.

      Στην Ελλάδα, ο κεντροδεξιός (το δεξιός σε τριπλά εισαγωγικά) πρωθυπουργός, υπόσχεται γρηγορότερο άσυλο, πιο ανθρώπινη, αποσυμφορημένη Μόρια, ξενοδοχεία και διαμερίσματα και μετά απορεί κανείς πώς Οκτώβριο μήνα, ακόμα μπαίνουν 600 τη μέρα. Και σε όλα αυτά, δηλώνει πως χαίρεται να βλέπει την Ελλάδα να γίνεται πολυπολιτισμική.

      Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας που λέγεται Ελλάς.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.