23/10/19

Μεταναστευτικό: «Κόκκινος» Οκτώβρης με χιλιάδες αφίξεις - Έδιωξαν 380 μετανάστες από τα Βρασνά



Περισσότεροι από 5.000 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν τις τελευταίες 15 ημέρες στα νησιά - Επεισοδιακή νύχτα στα Βρασνά με κατοίκους να διώχνουν 380 άτομα που μεταφέρθηκαν από τη Σάμο - Στις Βρυξέλλες ο Κουμουτσάκος για να συναντήσει τον Μαργαρίτη Σχοινά και την επίτροπο αρμόδια για τη μεταναστευτική πολιτική

Στο «κόκκινο» παραμένει το μεταναστευτικό καθώς από τη μια συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στα νησιά και από την άλλη εντείνονται οι αντιδράσεις κατοίκων της ηπειρωτικής Ελλάδας που διαφωνούν με τις μετεγκαταστάσεις ατόμων από τα νησιά στις ήδη επιβαρημένες περιοχές τους.

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για το μεταναστευτικό, Γιώργος Κουμουτσάκος, μεταβαίνει στις Βρυξέλλες προκειμένου σε συναντήσεις που θα έχει με τον Αντιπρόεδρο της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά και την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων, αρμόδια και για τη μεταναστευτική πολιτική, Ίλβα Γιόχανσον, να συζητήσει τις προοπτικές του μεταναστευτικού/προσφυγικού σε συνέχεια των συμπερασμάτων της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

Συνεχίζονται οι αφίξεις στα νησιά

Τις τελευταίες 15 ημέρες έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περισσότεροι από 5.000 μετανάστες και πρόσφυγες με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να προχωρά σχέδιο για την μετακίνηση τις επόμενες 3-4 εβδομάδες τουλάχιστον 3.000 ατόμων από τα κέντρα υποδοχής των νησιών εκτός από τους περίπου 800 που μεταφέρθηκαν από Σάμο και Μυτιλήνη, την Τρίτη.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι την Δευτέρα και την Τρίτη, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, είτε διασώθηκαν από το Λιμενικό είτε αποβιβάστηκαν μόνοι τους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 1.218 άτομα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο αριθμός των μεταναστών που έφτασε στα πέντε νησιά που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος ήταν 2.214 άτομα ενώ το διάστημα 7-13 Οκτωβρίου ο αριθμός τους ήταν 1.649 άτομα.

Σημειώνεται ότι ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας του 2018 με τις περισσότερες αφίξεις με τους επιτελείς να αγωνιούν για μια παρόμοια εξέλιξη και φέτος με τα νησιά να έχουν ήδη αρνητικό ρεκόρ τετραετίας για τον αριθμό όσων βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας - περίπου 34.500.

Στα Βρασνά οι κάτοικοι έδιωξαν περίπου 380 μετανάστες και πρόσφυγες

Η μετακίνηση των ατόμων από τα νησιά, ωστόσο, προκαλεί αντιδράσεις σε περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας όπως για παράδειγμα στα Βρασνά όπου οδηγήθηκαν 380 από τους μετανάστες και πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν από τη Σάμο, την Τρίτη.

Οι κάτοικοι της περιοχής από νωρίς το απόγευμα απέκλεισαν κομβικά σημεία του χωριού τους με σκοπό να εμποδίσουν την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων που θα μετέφεραν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στην περιοχή.


Η αντίδραση των κατοίκων είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάσταση ισχυρής αστυνομικής δύναμης εντός και πέριξ των Βρασνών. Στις 12 τα μεσάνυχτα έφτασαν έξω από τα Βρασνά εννέα τουριστικά λεωφορεία με 380 μετανάστες και πρόσφυγες, προερχόμενους από τη Σάμο.

Οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν εγκατασταθεί στην περιοχή, κατέστρωσαν σχέδιο για να παρακαμφθούν τα μπλόκα των κατοίκων και να φτάσουν με ασφάλεια οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα ξενοδοχεία που θα τους φιλοξενούσαν.

Στις 3:30 τα ξημερώματα τα τουριστικά λεωφορεία είχαν φτάσει μπροστά σε δύο από τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενούσαν τα 380 άτομα. Μια νέα εξέλιξη ανέτρεψε τον σχεδιασμό της Αστυνομίας. Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων, υπό τις πιέσεις των κατοίκων της περιοχής, αρνήθηκαν να δεχτούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι συναρμόδιοι φορείς αποφάσισαν οι 380 αιτούντες άσυλο να μεταφερθούν αλλού. Στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης των μεταναστών και των προσφύγων οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι των Βρασνών ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Στη Βόρεια Εύβοια τελικά τα 380 άτομα

Σε κατασκήνωση στη Βόρεια Εύβοια μεταφέρονται τελικά οι περίπου 380 αιτούντες άσυλο από τη Σάμο, οι οποίοι χτες είχαν ως προορισμό τα Βρασνά του δήμου Βόλβης, αλλά δεν κατάφεραν να εγκατασταθούν, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με αντιδράσεις των κατοίκων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σήμερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πήρε την απόφαση να μεταφέρει τα 380 άτομα (στην πλειονότητά τους οικογένειες από Συρία, Ιράκ, Παλαιστίνη και Αφγανιστάν), στην Εύβοια, όπου θα διαμείνουν σε μικρά παραθαλάσσια διαμερίσματα της κατασκήνωσης.

Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι κατανοούν πως ο δήμος Βόλβης φιλοξενεί ήδη πολλούς αιτούντες άσυλο, ωστόσο διευκρινίζουν ότι η διαμονή τους σε ξενοδοχεία αποφασίστηκε έπειτα από την υπογραφή ιδιωτικών συμβάσεων με τους ιδιοκτήτες τους και δεν δημιουργεί πρόβλημα στην τουριστική περίοδο, καθώς θα έχει διάρκεια έξι μηνών. Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι από τη μια συζητάμε για κακές συνθήκες στα νησιά και από την άλλη δεν έχουμε πού να πάμε τους αιτούντες άσυλο, γιατί οι τοπικές κοινωνίες στην ενδοχώρα δεν τους θέλουν. Προσθέτουν δε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι να γίνει ισοκατανομή των προσφύγων σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο οι περιφερειάρχες δεν έχουν στείλει ακόμα καμία πρόταση για χώρους φιλοξενίας, όπως είχαν συμφωνήσει σε σύσκεψη με τον υπουργό.

Την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ξενοδοχεία που προτίθενται να φιλοξενήσουν αιτούντες άσυλο και, μέχρι να ολοκληρωθεί, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναζητά θέσεις σε συνεννόηση με ξενοδόχους που είχαν φιλοξενήσει άτομα στο παρελθόν. Επιπλέον, το υπουργείο εξετάζει τη δυνατότητα να μετατρέψει βιομηχανικούς χώρους και εργοστάσια σε χώρους φιλοξενίας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

12 σχόλια:

  1. Διώξτε ἀπὸ τὰ νησιά, δῶστε τὸ σωστὸ μήνυμα, ἀνοίξαμε καὶ σᾶς περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1/2

      Αγαπητέ συμπατριώτη,
      Το γράφω εδώ και ένα μήνα, πως η πολιτική αυτή, θα λειτουργούσε ως ΚΡΑΧΤΗΣ. Δε χρειάζεται να είσαι μάντης, κοινή λογική είναι. Όταν η πλειοψηφία των ροών είναι προσφυγική (άσχετα με το τι λέει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, ψευδόμενος) και εσύ τους μεταφέρεις γρήγορα σε σπίτια και ξενοδοχεία και τους αποδίδεις γρήγορα το άσυλο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα έρθουν περισσότεροι!

      Έχω δει πολλές πολιτικές οπερέτες στην Ιταλία, αλλά τέτοια θεατρική παράσταση σαν αυτή που δίνει η ελληνική κυβέρνηση, ποτέ! Πρώτα βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει αυτό που θέλει να ακούσει ο μέσος Έλληνας: "το πρόβλημα δεν είναι προσφυγικό, είναι μεταναστευτικό και οι Σύροι είναι μόνο 2%". Ζητωκραυγάζει από κάτι το αφελές πλήθος: "Μπράβο, Κυριάκο, επιτέλους, είπες τα πράγματα όπως είναι! Σωθήκαμε!".

      Το αφελές πλήθος δε θα ψάξει να βρει το ίδιο τα στοιχεία από τον ΟΗΕ. Άλλωστε ο κ. Μητσοτάκης μοιάζει τόσο έντιμος, δε θα έλεγε ποτέ ψέματα! Δυστυχώς όμως, οι ροές είναι προοσφυγικές και μόνο οι Σύροι είναι 25%.

      https://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean/location/5179

      Γιατί το είπε τότε αυτό ο κ. πρωθυπουργός; Γιατί ο Έλληνας ζει για συνθήματα και για να του χαιδεύουν τ αυτιά. Πες του αυτό που θέλει να ακούσει και μετά κάνε το αντίθετο. Θα έχεις κερδίσει χρόνο και πάντως θα τον έχεις βάλει σε σύγχιση.

      Την ίδια ώρα, ο Έλλην δε θα ψάξει να δει ποιοι παίρνουν άσυλο στην Ελλάδα, ώστε να δεί πως παίρνουν όλοι οι λαοί που ο ΟΗΕ θεωρεί προσφυγικούς, συμπεριλαμβανομένων Υεμένιων και Σομαλών (μετά ο Έλληνας απορεί που βλέπει έγχρωμους και παρηγοριέται πως αυτοί είναι λαθρομετανάστες, που ο κ. πρωθυπουργός θα διώξει! Άλλωστε το δήλωσε πως δεν έχει προσφυγικό πρόβλημα η Ελλάδα).

      Η κυβέρνηση μετά λέει πως θα εφαρμόζει αυστηρά τη συμφωνία με την Τουρκία. Αντ αυτού, κάνει μαζικές μεταφορές ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ (και όχι βεβαιωμένων προσφύγων, που όμως ούτως ή αλλώς είναι το 70-80%) στην ενδοχώρα, πράγμα που αυτομάτως τους ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ από τη συμφωνία για την Τουρκία, που περιλαμβάνει μόνο όσους μένουν στα νησιά.
      Δηλαδή, ο κ. Μητσοτάκης, τους ΕΞΑΙΡΕΙ από τη συμφωνία με την Τουρκία και ταυτόχρονα εποικίζει την ενδοχώρα.

      Διαγραφή
    2. 2/2

      Την ίδια στιγμή, όλως τυχαίως, βγαίνει και το ΣτΕ (θα με συγχωρέσετε για την καχυποψία μου ως προς το ανεξάρτητο της ελληνικής δικαιοσύνης) και λέει πως πρέπει να μεταφέρονται στην ενδοχώρα, γιατί είναι δυσανάλογο το βάρος που σηκώνουν τα νησιά.

      Φυσικά, η απόφαση αυτή του ΣτΕ, θα ήταν άσκοπη, αν η Ελλάδα χρησιμοποιούσε ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ νησιά για χοτ σποτ, αλλά ποιος έχασε το φιλότιμό του για να το βρει η ελληνική κυβέρνηση, που στην πραγματικότητα ΘΕΛΕΙ λαθρομετανάστες, ως λύση του δημογραφικού και κρύβεται πίσω από τον δήθεν ανθρωπισμό και τώρα και το ΣτΕ.
      Έτσι φτάσαμε στην τραγικωμική κατάσταση, όπου τον Αύγουστο μπήκαν στην Ελλάδα 4000, το Σεπτέμβριο 6000 και σύμφωνα με το άρθρο, σε 15 μέρες τον Οκτώβριο μπήκαν 5000! Δηλαδή, αντί να πέσουν οι ροές, είναι αναλογικά τον Οκτώβριο, οι ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ του Αυγούστου! Πράγμα που δε συμβαίνει κανονικά σε καμία χώρα! Και αυτό αποκαλείται "αποσυμφόρηση". Δηλαδή, βγάζω 2, μου έρχονται 4 και το λέω αποσυμφόρηση. Και κανείς δεν εξανίσταται να πει ότι κάποιος εμπαίζει έναν ολόκληρο λαό!

      Το σκεπτικό της ΝΔ, ήταν το εξής "θα πούμε τα περί ανθρωπισμού, θα πάρουμε κάμποσες χιλιάδες θα τους πάμε ενδοχώρα και θα το πούμε αποσυμφόρηση. Θα πιάσουν τα κρύα, οι ροές θα πέσουν, θα ησυχάσει ο κόσμος, θα ξεχαστεί. Μετά το Μάιο θα ξαναρχίσουν, θα φορτώσουμε πάλι καμιά 30.000 χιλιάδες μέχρι τον άλλο Σεπτέμβριο, το λύσαμε το δημογραφικό".

      Στο μόνο που έπεσαν έξω και "ξεβρακώθηκαν", είναι στο ότι ο Οκτώβριος φέτος έχει ασυνήθιστη καλοκαιρία και έτσι τα νούμερα τους προδίδουν.

      Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας ασύλου, από το 2013 έχουν εξεταστεί 180.000 αιτήσεις ασύλου (περίπου οι μισές ευδοκίμησαν) και επεστράφησαν στην Τουρκία 1600. Δηλαδή έμειναν 178.400, ΣΥΝ άγνωστο πόσοι δεν έχουν ακόμα καταληκτική απόφαση, συν όσοι μπήκαν από το Σεπτέμβριο και δώθε, που δεν συμπεριλαμβάνονται.
      http://asylo.gov.gr/wp-content/uploads/2019/09/Greek_Asylum_Service_data_August_2019_gr.pdf

      Δηλαδή, ένας αριθμός όσος 3 φορές ο ελληνικός στρατός ξηράς έχει μείνει από το 2013 στην Ελλάδα, οι περισσότεροι σε νεαρές ηλικίες και η Ελλάδα συνεχίζει ΑΤΑΡΑΧΗ την "ανθρωπιστική πολιτική" ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (!) επί κεντροδεξιάς (το δεξιά σε τριπλά εισαγωγικά) κυβέρνησης Μητσοτάκη.

      Τελικά, ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ. Ο Τουργκούτ Οζάλ θα γελάει από τον τάφο.

      Διαγραφή
  2. Απίστευτα πράγματα δεν θέλει κανείς να εφαρμόσει τον νόμο να απελασει τους λαθρομετανάστες και να κλείσει τα σύνορα έλεος δηλαδή με τους ανίκανους της κυβέρνησης έλεος πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται περί ανικανότητας, αγαπητέ. Ακόμη και ο ανίκανος, αν του φέρεις τα στοιχεία με τους αριθμούς και δει πως Αύγουστο μήνα μπήκαν 4000 και σε 15 μέρες του Οκτωβρίου μπήκαν 5000, καταλαβαίνει πως αυτό που κάνει ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ την "αποσυμφόρηση". Πρόκειται για ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς ο Oraculum έχει δίκιο. Είναι προφανές, και διγλωσσια υπάρχει επί του θέματος, και σαφής πολιτική βούληση για επικοισμο της χώρας. Αλίμονο, κυρίως, στην επόμενη γενιά. Θα μιλάμε όχι για Ελλάδα ή Έλληνες, αλλά για ένα πολυεθνικό κρατίδιο, πιθανόν, εν τέλει, διαμελισμενο. Οι δε επιφανείς θα βγαίνουν σιγά σιγά προς τα έξω. Ειδικά με τη διεθνιστικη λογική που καλλιεργούν στις νέες γενιές, τον μανιασμενο τους ευρωπαισμο, χωρίς δικλείδες ασφαλείας, ανιστορικότητα και άλλα καλά της παγκοσμιοποίησης, θα πάψουν και να ενδιαφέρονται επί της ουσίας. Ήδη συμβαίνει αυτό. Ελπίζω σε θαύμα.

      Διαγραφή
    3. Θα κοιταμε των Ψαρων την ολομαυρη ραχη..?? Οκ...Οτι αποφευγουμε τωρα ..το μπαμ...θα γινει εκατο φορες μπαμ σε λιγο.
      Αν γινουν 150 βιασμοι στο Συνταγμα..δημοσια ..θαχει ματι ?? Κι ολα αυτα ..για ενα ..γενατι οτι δεν καναμε λαθος στις ψηφους ?? Ακυβερνητη πολιτεια..που ασχολειται με τα ..τυπικα στην κηδεια..
      Στα Βρασνα ξεσηκωθηκαν και τους εδιωξαν..Δεν ελυσαν βεβαια ολο το θεμα αλλα εδειξαν πως νικας ..Τι θα κανουν ?? Θα βαλουν φυλακη ολη την χωρα ?? Εκατο ατομα ?? Διοτι τοσοι λιγοι μας κανουν τον καμποσο !! Αυτο που με τρελενει ειναι οτι αυτοι οι λιγοι ειναι ανεμελοι..σιγουροι 100% οτι ειμαστε μακακες ολοι !!! Μας εχουν για σκουπιδια ανθρωπων !!! Σιγουροι 100% ..!!!! Δεν αντεχεται αυτο !!!! Μας θεωρουν..γυναικουλες ολους ...αυτες οι γυναικες !!!! Αυτοι οι τρωμαλεοι φλουφληδες στα παντα !!! Δεν αντεχεται αυτο ...Θεωρουν οπως λεει ο Ουρακολουμ οτι ουτε ..προσθεση δεν μπορουμε να κανουμε !!! Οτι μας κουβαλουν νερο με σιτα ..και δεν βλεπουμε την διαρροη !!! Τοσο μακακες μας θεωρουν !!!! Ολους...!!! Σαλευει ο νους πως μας βλεπουν !! Σαν μιρμηγκια !!! Δεν αντεχεται οχι...Παλια εκλειναν δρομους για ποδοσφαιρικες ομαδες !!! Γινοταν της Ποπης για μπαλα !!! Τωρα σταυρωνουν την χωρα απ ακρου σε ακρο..και δεν κουνιεται φυλο ???!!!! Δηλ.μπορουν να αρχισουν να πυροβολουν γερους στο δρομο και να κοιταμε ?? Στο ονομα ποιας ατιμης ιδεας ολα αυτα ?? Οι απατεωνες στο συνολο της ζωης τους ..κανουν.ανθρωπισμο ??? Που τον ..εμαθαν ??? Που ?? Πιαστε τους εναν εναν !! Ποιος και που ??? Στα λομπυ με τις γλωσσες ?? Ποιος τους διδαξε και τι ?? Γιατι κολησε η βελονα ολων φανατικα σαν των τζιχαντιστων ?? Ολων !! Ειτε απ εδω ειτε απ εκει σαν μανιακοι επιτιθενται με κολπα.Σαν να παιρνουν χαπια ! Δεν αντεχεται..οχι...οχι..οχι..

      Διαγραφή
    4. Αμ, αυτό είναι, κύριε Δημήτρη! Αν όλη η Ελλάδα ήταν Βρασνά, θα αναγκάζονταν να αλλάξουν πολιτική. Αλλά τα Βρασνά είναι η εξαίρεση. Ο Κικέρωνας έλεγε "salus populi, suprema lex" (το καλό του λαού είναι ο υπέρτατος νόμος). Αυτό στη μη δημοκρατική Ρώμη. Στη "δημοκρατική" Ελλάδα, η βούληση, συχνά χωρίς λαική εντολή, του πρωθυπουργού, είναι ο υπέρτατος νόμος. Γιατί σου λέει "έτσι κι αλλιώς, δεν έχω άλλο κόμμα στα δεξιά μου να φοβάμαι πως θα μου πάρει ψήφους. Θα φωνάξουν, αλλά θα βρεθούν μετά προ τετελεσμένου. Άπαξ και εγκατασταθούν, μετά φώναζε όσο θες".

      O Έλληνας, περιμένει να του κλείσει τα σύνορα, πρωθυπουργός που δηλώνει αυτοβούλως πως του αρέσει να βλέπει την Ελλάδα να γίνεται πολυπολιτισμική... Σα να περιμένεις από πυρομανή να σου σβήσει πυρκαγιά...

      Βέβαια, με τα μυαλά αυτά, ο Ορμπάν, ο Μπορίσωφ και ο Σαλβίνι, είναι ακροδεξιοί...

      Διαγραφή
    5. Μεγαλο λαθος να νομιζεις οτι η κυβερνηση ειναι ανικανη. Ειναι πιθινια οργανα της παγκοσμιοποιησης που υπακουοθν σε εντολες τω ανωθεν και εκτος. Προδιδουν την πατριδα τους και το Ελληνικο συνταγμα. Πρεπει να φυγουν το συντομοτερο δυνατον. Χρειαζομαστε Εθνικη πολιτικη τερμα τα ψεματα.

      Διαγραφή
  3. 1)Ενώ η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος απειλείται από την Τουρκία, την Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ υπήρξε και σκληρότατη Βουλγαρική κατοχή της Ανατολικής Μακεδονίας επί του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, η πολιτική των Ελληνικών κυβερνήσεων, αυτή των "ανοικτών συνόρων" και της "ελεύθερης μόνιμης μαζικής εγκατάστασης" και της μετέπειτα σταδιακής απόδοσης Ελληνικής υπηκοότητας, σε εκατομμύρια αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, (οι περισσότεροι των οποίων είναι αλλόθρησκοι), είναι το μεγαλύτερο σε εξέλιξη έγκλημα, κατά του Ελληνικού Έθνους, από το 1821.

    2)Η Ελλάδα θα μετατραπεί σταδιακά σε μία πολυεθνική 'Γιουγκοσλαβία', σε ένα πολυθρησκευτικό 'Λίβανο', και είναι προφανές πως βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο να ακολουθήσει ο διαμελισμός της, όταν σε μεγάλες παραμεθόριες περιοχές της, οι αλλόφυλες ή και αλλόθρησκες μειονότητες (οι οποίες είναι παντελώς αδύνατο να αφομοιωθούν), θα καταστούν σταδιακά πλειοψηφία και θα ζητήσουν με δημοψηφίσματα (ή με τα όπλα) αυτοδιάθεση.


    3)"Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος."

    "Πάντοτε αμετάβλητοι οι σχοινοβάται ούτοι οι Αθίγγανοι, οι γελωτοποιοί ούτοι πίθηκοι (καλώ δε ούτω τους λεγομένους πολιτικούς). Μαύροι χαλκείς κατασκευάζοντες δεσμά δια τους λαούς εν τη βαθυζόφω σκοτία του αιωνίου εργαστηρίου των."

    "Θα έλεγε τις ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες, διά να αποδειχθή, ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν."

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης


    4)“In the beginning of a change the patriot is a scarce man, and brave, and hated and scorned. When his cause succeeds, the timid join him, for then it costs nothing to be a patriot.”

    “It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled.”

    “It's better to keep your mouth shut and appear stupid than open it and remove all doubt”

    “A half-truth is the most cowardly of lies.”

    “Politicians and diapers must be changed often, and for the same reason.”

    “Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.”

    “Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”

    “A clear conscience is the sure sign of a bad memory.”

    “Get your facts first, and then you can distort them as much as you please.”

    “If voting made any difference they wouldn't let us do it.”

    “It takes your enemy and your friend, working together, to hurt you to the heart: the one to slander you and the other to get the news to you.”

    “Never let the truth get in the way of a good story.”

    “To a man with a hammer, everything looks like a nail.”

    “If you want me to give you a two-hour presentation, I am ready today. If you want only a five-minute speech, it will take me two weeks to prepare.”

    “Necessity is the mother of taking chances.”

    “If a person offends you, and you are in doubt as to whether it was intentional or not, do not resort to extreme measures; simply watch your chance, and hit him with a brick.”

    ― Mark Twain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Guys enough!!! We write and we write for what????? ACTION NOW!
    Something very simple, CALLING FOR A MONTH EVERY DAY the offices of ND, Mitsotaki and his ministers until they get it. 10 hrs a day their phones should not stop ringing. We could easily find their cell phone numbers as well. 10,000 calls a day. That's our goal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχέδιο της εξαφάνισης του Ελληνισμού είναι πλεον εντός Ελλάδας. Αφού εξαφανησαν τον Ελληνισμό γύρω από την Ελλάδα τώρα εργάζονται εντός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.