26/10/19

Βόμβα!!! Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς των ΗΠΑ ζήτησαν επίσημα στοιχεία για λογαριασμούς μελών της οικογένειας Ερντογάν από 7 χώρες

Με βάση δημοσιεύματα ΜΜΜΕ των ΗΠΑ, "Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς των ΗΠΑ ζήτησαν επίσημα στοιχεία για λογαριασμούς μελών της οικογένειας Ερντογάν από 7 χώρες".
Επίσης ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Lindsey Graham ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι μαζί με άλλους γερουσιαστές θα υποβάλει στο Κογκρέσο σχέδιο νόμου για επιβολή κυρώσεων στις ΗΠΑ. Το πακέτο κυρώσεων θα περιλαμβάνει κυρώσεις για την υπόθεση της Halkbank, για μεταφορά αμυντικής τεχνολογίας, για το θέμα των S-400, για απαγόρευση εισόδου σε πολιτικά πρόσωπα και για έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης του Ερντογάν.
Για το θέμα αυτό ο Τούρκος δημοσιογράφος Sebahattin Önkibar, ανέφερε ότι "επιδιώκεται ορισμένες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η CIA, να μετατραπούν σε στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το αμερικανικό κράτος".
Ο Sebahattin Önkibar, μέσω του καναλιού που διαθέτει στο Youtube, ανέφερε κι αυτός με τη σειρά του, επικαλούμενος πηγές από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, ότι "Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς των ΗΠΑ ζήτησαν επίσημα στοιχεία για λογαριασμούς μελών της οικογένειας Ερντογάν από 7 χώρες".
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος οι χώρες από τις οποίες ζητήθηκαν στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας Ερντογάν είναι η Ελβετία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, το Κατάρ, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία και η Κίνα.
Με τη σειρά του ο γερουσιαστής του Όρεγκον, Ron Wyden, μέσα από το λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter) ανέφερε ότι έχει αρχίσει ανάκριση για την υπόθεση της Halkbank, στην οποία εμπλέκονται κορυφαίοι υπουργοί αλλά και ο ίδιος ο Ερντογάν.
Πηγή: krdnews

3 σχόλια:

  1. Και τι έγινε δηλαδή? Θα του κάνουν ντα που άρχισαν την έρευνα? Έχασε η Βενετιά βελόνι! Για την ακρίβεια βέβαια η Βενετιά έχασε πολύ περισσότερα και πλέον δεν της δίνει κανένας καμία σημασία, πλην ημών. Είναι, βλέπεις, κι οι τροφοδότες λογαριασμοί στα τζάκια, αλλά σιγά σιγά στερεύουν κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα λάχανα. Δείτε ποτέ ξεκίνησε η έρευνα για τη Halkbank. Τωρα θυμηθηκαν να ξητησουν στοιχεια? Ντορος να γινεται.
    Η υπόθεση αρχίζει να γίνεται χειρότερη και από την υπόθεση Novartis στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δεύτερο αστείο...χαχαχαχα!!! πλάκα έχει η Σια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.