24/10/19

Τζιχαντιστές σύμμαχοι του Ερντογάν πανηγυρίζουν πάνω από πτώμα Κούρδισσας που έχουν ακρωτηριάσει - Βίντεο με σκληρές εικόνες


Τζιχαντιστές μισθοφόροι της Τουρκίας ποδοπατάνε και ακρωτηριάζουν πτώματα στρατιωτίνων των κουρδικών Μονάδων Προστασίας Γυναικών (YPJ) στη βορειοανατολική Συρία.


Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα δημοσιογράφος του Reuters, ο τζιχαντιστής που βιντεοσκοπεί πανηγυρίζει, φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ! Ο Αλλάχ είναι ο Κύριός μου και αυτοί δεν έχουν Κύριο. Αυτή είναι μια από τις πόρνες σας που μας στείλατε».

Τη νεκρή Κούρδισσα ποδοπατάνε Σύροι τζιχαντιστές-συμμαχοι των τουρκικών στρατευμάτων και την ακρωτηριάζουν.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δείχνει μια άλλη Κούρδισσα στρατιωτίνα να έχει πιαστεί αιχμάλωτη. Την έχουν καθισμένη στο έδαφος, ενώ ένας ακούγεται να λέει: «Έπιασα αυτή τη γουρούνα αιχμάλωτη».

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

8 σχόλια:

  1. υπάρχει σύνδεσμος για το βίντεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Σάββα,

      Μια που μιλάμε για βίντεο, ρίξε μια ματιά και στο ακόλουθο που φαίνεται να είναι ορκωμοσία Τούρκων (;) αστυνομικών με κάτι που δείχνει να είναι Ναζιστικοί χαιρετισμοί (;) εν μέσω αξύριστων ορκ που ουρλιάζουν «Αλλα’ ου άκμπαρ».

      https://twitter.com/GiranOzcan/status/1185883340492169219

      Διαγραφή
  2. Το έχω γράψει στο παρελθόν, το ξαναγράφω σήμερα. Άμεση χορήγηση ενός ψαλιδιού κλαδέματος (κατά προτίμηση σκουριασμένου) ανά διμοιρία ΠΖ. Λαμβάνοντας υπ όψη το πολύ χαμηλό κόστους αγοράς των εργαλείων, οι Δκτες Μονάδων μπορούν να καλύψουν το κόστος από το ΤΑΠ της Μοίρας / Τάγματος ή έστω να δεχτούν ευγενική χορηγία από το τοπικό κατάστημα χρωμάτων & σιδηρικών. Τα εργαλεία αυτά (ένα ανά διμοιρία ΠΖ) θα φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα για να κόβονται τα δάκτυλα και τα αρχίδια ΟΛΩΝ των συλληφθέντων Τούρκων / Τουρκογενών αιχμαλώτων κατά την περίοδο των επιχειρήσεων. Η διαδικασία θα λαμβάνει χώρα άμεσα (μερίμνη των επικεφαλής Ανθλγών & Λοχιών) έτσι ώστε να εξασφαλίζεται πως οι αιχμάλωτοι να ακρωτηριάζονται από τα πρώτα λεπτά της σύλληψής των και να προωθούνται περιτετμημένοι. Δεν προβλέπεται ταφή των περιτετμημένων μελών ενώ η συλλογή περιτετμημένων Τουρκικών δακτύλων ως σουβενίρ κρίνεται ως προαιρετική κατόπιν προφορικής άδειας από την Σημαία. Τέλος, να μην προβλέπεται ΚΑΜΙΑ παροχή Α’ βοηθειών & υγειονομική περίθαλψη στους Τούρκους / Τουρκογενείς αιχμαλώτους που θα υποστούν ακρωτηριασμό δακτύλων και όρχεων με χρήση ψαλιδιού κλαδέματος - εναλλακτικά μπορεί να τους χορηγηθεί μία καραμέλα με γεύση βατόμουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Assad must go!!! Προφανως για να πνευσει ο αερας της τζιχαντοελευθεριας ........Και αυτα τα σκατα τα υποστηριζει το Αμερικα ετσι? Ρε αει στο διαολο απατεωνες προτεσταντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα του 'προοδευτισμού' και του 'πολυπολιτισμού', εξοπλισμοί δεν γίνονται, εκπαίδευση νεοσυλλέκτων δεν γίνεται (τα στρατόπεδα εκπαίδευσης μετατρέπονται σε ισλαμικά χωριά), αντί για γεννήσεις προωθούνται οι εκτρώσεις, η 'διαφορετικότητα' εξυμνείται, και τα σύνορα είναι διάπλατα ανοικτά, για να εποικιστεί η χώρα μας από όποιον θέλει.

    Οι φρικτές εικόνες των βασανιστηρίων, των ακρωτηριασμών, των βιασμών και των εκτελέσεων δεν είναι κάτι καινούργιο, όσον αφορά τον πολιτισμό των γειτόνων μας.
    Γενοκτονίες, εθνοκαθάρσεις, εκτοπίσεις, σφαγές είναι η παράδοση τους και εντάσσεται στα ήθη και έθιμα τους.

    Είναι προφανώς θέμα χρόνου το πότε οι Τούρκοι θα θελήσουν υλοποιήσουν τα όνειρα τους, δηλαδή την 'Γαλάζια Πατρίδα', να τηρήσουν τον 'Εθνικό Όρκο' τους, να επιβάλλουν με την βία τα 'δίκαια' τους, σύμφωνα με τις ευφάνταστες ερμηνείες που έχουν για το Διεθνές Δίκαιο.
    Τότε θα μετανιώσουμε πικρά που δεν κάναμε εξοπλισμούς, που οι στρατιώτες μας είναι ανεκπαίδευτοι, πως ο στρατός μας είναι μικρός (γιατί αποδεκατιστήκαμε μόνοι μας με τις εκτρώσεις και τις 'ιδεοληψίες'), και που αντικαταστήσαμε Ελληνικό πληθυσμό με Μουσουλμάνους.
    (Προφανώς είναι στο DNA των Τούρκων να κάνουν εκτεταμένες σφαγές του αμάχων πληθυσμών, βιασμούς γυναικών, βασανισμούς και ακρωτηριασμούς αιχμαλώτων, κ.λ.π..)

    Οι εκφυλισμένοι μέχρι το κόκαλο πολιτικοί μας έκαναν ότι μπορούσαν για να καταστρέψουν και διαβρώσουν το Ελληνικό Έθνος. Κτύπησαν με λύσσα το έθνος μας στις ρίζες του, δηλαδή την ομογένεια του, την θρησκεία του, την γλώσσα του, τον θεσμό της οικογένειας, την ιστορία του, τα ήθη και έθιμα του.
    Ενώ κατά τον Ηρόδοτο, "Το Ελληνικόν, εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον, και θεών ιδρύματά τε κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα", διαπιστώνουμε πως ο Αφελληνισμός, Αποχριστιανισμός και Διαστροφή ήταν η ατζέντα που εφάρμοσαν.

    Για να μην βρεθούμε λοιπόν και εμείς στην θέση της κατακρεουργημένης Κούρδισας, πρέπει η χώρα να αλλάξει την καταστροφική πορεία της, που είναι κατευθείαν προς τον 'Τάρταρο'.
    Το Ελληνικό έθνος πρέπει να οπωσδήποτε άμεσα να αναδιοργανωθεί, να εξοπλισθεί, να προχωρήσει με βάση υγιείς αρχές, αυτές της αγάπης προς την Πατρίδα και τον Χριστό, ώστε να μπορέσει δυναμικά να αγωνισθεί, ώστε να σωθεί από τις τεράστιες εξωτερικές και εσωτερικές απειλές που αντιμετωπίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φιλαράκι θα ζωστώ χειροβομβίδες και θα τους κόψω κομμάτια την τελευταία θα τη δέσω στο λαιμό μου ώστε αν ποτέ με πιάσουν νεκρό και πάνε να με αποκεφαλίσουν να τους πάρω μαζί μου ...Μιλάμε για ζώα μουσουλμάνους

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.