19/10/19

Ο νέος Έλληνας πρέσβης στο Κίεβο εξέφρασε την ελληνική αλληλεγγύη στην ουκρανική εδαφική ακεραιότητα



Τοποθετήθηκε στην Ουκρανία νέος Έλληνας πρεσβευτή, ο κ. Βασίλειος Μπορνόβας, ο οποίος συναντήθηκε χθες με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών της χώρας κι. Ολένα Ζερκάλ.

Στα πλαίσια της συνάντησης, ο Έλληνας πρεσβευτής εξέφρασε την απεριόριστη υποστήριξη της Ελλάδας στην εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.

Ο πρεσβευτής δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «Μια τέτοια στάση στηρίζεται στη δέσμευση του διεθνούς δικαίου ως βάση των διεθνών σχέσεων.» Επιπλέον σημείωσε το θετικό ρόλο των πολυάριθμων εθνοτικών ελληνικών κοινοτήτων στην Ουκρανία για την οικοδόμηση φιλικών σχέσεων με την Ελλάδα.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν αμοιβαίο ενδιαφέρον για την ενίσχυση της συνεργασίας κατά την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου για να εγγυηθούν την ελευθερία της ναυσιπλοΐας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Η υφυπουργός Ολένα Ζερκάλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη την για την αποκατάσταση 100 Ουκρανών παιδιών από το Ντονμπάς αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ptisidiastima.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτες τις ανοησιες κανεις αν δεν εχεις επιγνωση της συνολικης καταστασης ..κι ως συνηθως μετα τρεχεις στα βουνα ..Ουτε το κοροιδο δεν κανουν..
    Πληρης ανεπαρκεια με φρου φρου και τζαμπα φαγητα και σουρτα φερτα..και μισθοι..ταχα κατι εκαναν. Δεν ειναι μακρυα ο καιρος που ..πρωτοι οι ανεγκεφαλοι ιδιοι ετρεξαν πριν ολων να σκισουν ..τον Ασαντ !! Ουτε τοτε εκαναν την παπια εστω. Και θαρθει τωρα ωρα..να παρακαλανε τον ..Ασαντ να μην τους φτυσει απο πανω εως κατω...σαν ηλιθιους κι οχι θαυμαστους οπως το παιζουν για μασες.Οσο για την ..Ουκρανια ..τωρα που φευγουν οι ..Ατλαντες μακρυα..ουδεις γνωριζει το μελλον ..κι αν δεν γινει αλλα Ασαντ.. μια κακη τρυπα στο νερο. Βρε να παρει..ουτε την παπια δεν κανουν οι πανηγυρτζηδες καραγκιοζηδες.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.