22/10/19

Εχθρός εκ των έσω – Έλληνες υποστηρίζουν την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία



Επιστολή Μουσουλμάνων της Θράκης υπέρ της «Πηγής της Ειρήνης»

Τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία υποστηρίζει το συμβούλιο της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από επιστολή, την οποία διαβάσαμε στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδαςGündem.

Η επιστολή κάνει μία εισαγωγή στο «πρόβλημα» που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες εξαιτίας «αυξανόμενων τρομοκρατικών ενεργειών», οι οποίες διαταράσσουν την ειρήνη και την τάξη πολλών χωρών και σύμφωνα με αυτή είναι η αιτία του πολέμου στη Συρία.

Η λύση για να παταχθεί η διασυνοριακή τρομοκρατία είναι η στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή της Ειρήνης» όπως αναφέρεται στην επιστολή του συμβουλίου της μειονότητας, το οποίο προσφωνεί την Τουρκία στον πρώτο πληθυντικό ως «πατρίδα μας».

«... επιθυμούμε η Πηγή της Ειρήνης να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των μαρτύρων», καταλήγει η επιστολή.



7 σχόλια:

  1. Ελάτε τώρα...μην κλείνουμε τα μάτια μας...είμαστε όλοι εχθροί εκ των έσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχεις καθόλου άδικο Μάριε.

      Διαγραφή
    2. μια ερώτηση : επειδή είναι έλληνες πολίτες είναι υποχρεωμένοι να μην υποστηρίζουν αυτό που έχουν στην καρδιά τους;
      Ή μήπως ΜΟΝΟ οι ελληνόψυχοι τούρκοι πολίτες έχουν αυτήν την ελευθερία;
      Σε κάθε περίπτωση, η ώρα της κρίσης ΚΑΙ γι΄αυτούς πλησιάζει καλπάζοντας. Κατά την οποία θα πρέπει όχι μόνο να πάρουν θέση με λόγια, αλλά με έργα...
      και τότε θα βρεθεί τρόπος να δούμε "πόσ' απίδια πιάνει ο σάκος τους.."
      Αλλά γιατί μας ενοχλεί ο τουρκόψυχος της Θράκης που στο κάτω - κάτω έχει τους λόγους του να είναι πιστός στα πάτριά του και δεν μας ενοχλεί το γεγονός ότι κατά την άφιξη του τουρκομογγόλου διασκεδαστή στην Αθήνα, " πλείστων κορασίδων τα εφήβαια ανασκίρτησαν υποκείμενα εις την ηδονή της οράσεώς του.." ;;;
      γιατί δεν μας ενοχλεί ότι τα περισσότερα νησιά που δέχονται την εισβολή των αγνώστων στοιχείων ψευδοπροσφύγων είχαν ψηφίσει με πολύ υψηλά ποσοστά τον δηλωμένο τουρκολάγνο και τις ανθελληνικές του θέσεις στις προηγούμενες εκλογές;;; (κατά τύχη πλήθος αυτών - των τώρα διαμαρτυρόμενων - ψωνίζει στα κατεχόμενα Μικρασιατικά παράλια, χρηματοδοτώντας τις "επιχειρήσεις αίματος" του Ταγίπ).
      Οι ευθύνες ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ είναι τεράστιες...αλλά όπως προείπα "ο καιρός γαρ εγγύς"...
      Όταν κυλήσουν τα πρώτα κεφάλια στις πόλεις μας (από τις ματσέτες των ταλαιπωρημένων "προσφύγων" και "μεταναστών" που απλώς περιμένουν το σύνθημα), όταν πεταχτεί το πρώτο συντριβάνι αίματος από τα σφαδάζοντα ακέφαλα σώματα, θα συνέλθουμε μονομιάς !!!
      αλαχού ακ μπααααάρ

      Διαγραφή
  2. Τουλαχιστον βαλτε το Ελληνες πολιτες σε παρενθεση.
    Ας μην γελοιοποιουμεθα κανοντας τους τυφλους και τους κουφους αφου αυτοι διατρανωνουν σε καθε ευκαιρεια οτι αισθανονται τουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    Κακό του κεφαλιού στους Τουρκολάγνους πολίτες αυτής εδώ της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.