10/10/19

"Πρωϊνο: Κρουασάν με σοκολάτα και γάλα ή τσάι. ( καθημερινά)


Εβδομαδιαίο μενού γεύματος : 3 γεύματα κρέατος (λουκάνικο μοσχαρίσιο, μπιφτέκια και κοτόπουλο συνοδευόμενα με ρύζι).
3 γεύματα με όσπρια (φακόρυζο και φασολάδα συνοδευόμενα με ελιές)
Εβδομαδιαίο μενού δείπνου: Συνδυασμός βραστού αυγού με ντάκο, ελιές και αγγούρι κατά περίπτωση. (Το γεύμα και το δείπνο συνοδεύεται από αραβική πίτα ενώ στο συσσίτιο περιλαμβάνονται και 2,5 λίτρα νερού εμφιαλωμένου ανά άτομα για την κάλυψη της ημερήσιας ανάγκης)
Ειδικό μενού υπάρχει για βρέφη και παιδιά (0-6 μηνών και 6-12 ) θηλάζουσες και διαβητικούς."
- Αν νομίζετε ότι περιγράφω το μενού κάποιου πολυτελούς resort hotel πλανάσθε πλάνην οικτράν. Αυτό είναι το εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα που διατίθεται στους "μετανάστες" της Μόριας, δυνάμει της σύμβασης μεταξύ της 98ης Ανωτέρας Διοίκησης Εθνοφυλακής 'Αρχιπελάγους και Ένωσης Εταιρειών Μαζικής Εστίασης και στο πλαίσιο παροχής πλήρους διατροφής (πρωινό-γεύμα-δείπνο) 13.060 ατόμων για διάστημα 7 ημερών αντί του ποσού των... 499.234,50 ευρώ!!!

Δεν θα σχολιάσω αυτή τη φορά.. αλλά παρακαλώ τους αγαπητούς φιλοξενούμενους μας, αν έχετε έστω και την παραμικρη αμφιβολία ότι οι μουσακάδες και τα φιλέτα που σας χορηγούμε δεν τηρούν τις προδιαγραφές του Κορανίου και του Χαλάλ σας ή δεν είναι του γούστου σας, μην τα πετάξετε πάλι..στα σκουπίδια. Μα τον Αλαχ σας αμαρτία είναι...Δεν γνωρίζω, αν αυτοί που σας κουβάλησαν εδώ σας πληροφόρησαν, αλλά ξέρετε σ αυτή την Χώρα που σας φιλοξενεί το 40% του πληθυσμού της, πένεται ή υποσιτίζεται.
Γιαυτό καλοί μου άνθρωποι ..ελεήστε μας!!




8 σχόλια:

  1. αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί....μην ξεχνάμε ότι ο Θεός αγάπη εστί, και ότι ο ίδιος αρχηγός της Πίστεώς μας , ο Χριστός, υπήρξε πρόσφυγας...γιατί τέτοια ξενοφοβία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ εν αθεία αδερφέ, εγώ είμαι αμαρτωλός. Άρα έχω και την πολυτέλεια να είμαι ξενοφοβικός. Μόνο ο Χριστός αναμάρτητος. Εσείς άλλο από το να ειρωνεύεστε τους χριστιανούς στο ίντερνετ, δεν έχετε τίποτα καλύτερο να πείτε; Εσείς που δεν είστε ξενοφοβικός, πόσους καημένους πρόσφυγες έχετε στο σπίτι σας; Κανέναν! Γιατί αν είχατε, δε είχατε χρόνο για να λέτε βλακείες στο ίντερνετ, δε θα προλαβαίνατε να περιποιείστε τους φιλοξενούμενούς σας.

      Διαγραφή
    2. Αυτοι δεν ειναι προσφυγες. Προσφυγες ειναι καποιος ο οποιος ζητα καταφυγιο σε γειτονικες χωρες. Αυτοι εδω ειναι εισβολεις ανηκοντες στην εγκληματικη γενοκτονικη σεχτα του Ισλαμ, του μεγαλυτερου εχθρου των Ελληνων, που μας καταδυναστευει εδω κακι1500 χρονια

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι χαλάλ, αφού και το λουκάνικο είναι μοσχαρίσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως το ποσό του μισού εκ. ευρώ έχει λογική ... αντιστοιχεί σε 5,5€ κατά άτομο την ημέρα για γεύμα και δείπνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λέει 500 χιλ. τη βδομάδα κοστίζει να τρώνε 13.000 άτομα. Αν κάνει 5 Ε το άτομο την ημέρα βγαίνει το ποσό αυτό.

      Διαγραφή
  4. Αλλα δεν εχει λογικη οταν μετα τα μνημονια κανεις δεν ηλθε στην Ελλαδα ξενος η ντοπιος να δωσει μεγαλοψυχα τα λεφτα του για τα ιδια γευματα και παροχες στους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορει τα γευματα για τους πενοντες 'προσφυγες και μεταναστες' να ειναι λουκουλεια αλλα βρε παιδια χαθηκε ενα Χιλτον,ενα Αθενς Παλλας για να σερβιριστουν ;. Μηπως νομιζουμε οτι ειναι Ελληνες που ψαχνουν στα σκουπιδια και καθονται στα σκαλια καμιας πορτας για να φανε αυτο που ισως εχουν βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.