29/10/19

Διακωμωδούν την παρέλαση: Εθνική και ηθική κατάπτωση


Δεν έχει τέλος η ηθική και κοινωνική παρακμή της χώρας. Μαθητές του Λυκείου Χαλκηδόνας διακωμωδούν τη παρέλαση. Η κατάντια μας δεν περιγράφεται. Είναι εικόνες αυτές από Έλληνες μαθητές;
Δεν ντρέπονται λίγο; Τέτοια ντροπή; Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση έχει πιάσει τελείως πάτο.
Αν υπάρχει Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας ακόμα πρέπει σε μαθητές και καθηγητές να επιβληθούν οι μέγιστες δυνατές ποινές. Η εικόνα αυτή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για το ελληνικό σχολείο και την παιδεία μας. Θα φτάσουμε να βγάζουμε γενίτσαρους και όχι Έλληνες μαθητές με φρόνημα και συνείδηση. Στους μαθητές αξίζει το λιγότερο αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος όπως λέγαμε κάποτε.
Για τη συνέχεια DefenceReview

29 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι έναν οικογενειάρχη πάνω στο μέτωπο, μέσα στο κρύο, πατέρα, να σκέφτεται την γυναίκα του και τα παιδιά του που άμα πεθάνει θα πεινάσουν, να θυσιάζει την ζωή του για το τόπο του και μετά σκέφτομαι πως θα ένιωθε όταν θα έβλεπε αυτό το έκτρωμα να βρομίζει την ημέρα της μνήμης της θυσίας του.

    Περίμενα να δω κάτι λάθος αλλά αυτό που είδα με ανατρίχιασε και δε μπορώ να το εξηγήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άθλιο θέαμα.
    Να απαγορευτεί να παρελάσει ξανά στο μέλλον το σχολείο που μαθήτριες του διακωμώδησαν την Εθνική Εορτή και να τιμωρηθούν οι επιβλέποντες καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τα παιδια ειναι παιδια....οι μαλακες που χειροκροτουν....αυτοι ειναι το παραδειγμα τους και απο αυτους ξεκιναει η καταπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παύση και απόλυση του Διευθυνταρά και του καρνάβαλου Γυμναστή. Αποβολή για πάντα από οποιοδήποτε σχολείο του "πουταναριού" και του "πουσταριού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια των πιο πάνω φίλων είναι πολύ ήπια! !!!!!
    Κατ εμέ φέρε την ευθύνη το υπουργείο παιδείας διαχρονικά !!!!!
    Εγώ , για την ομάδα αυτή θα πω ότι ήταν ένα τσούρμο από βόδια , τα οποία για λίγο σηκώθηκαν στα δύο πόδια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποβολή από όλα τα σχολεία της χώρας εφ όρου ζωής. Όσο για τους καθηγητές που επέτρεψαν αυτο το εξάμβλωμα να απολυθούν (χωρίς αποζημείωση) και να τους απαγορευτεί να ξαναπροσληφθουν στο Δημόσιο ακόμη και σαν βοηθοί σκουπιδιάρη.
    Έτσι σφίγγουν οι κωλοι. Χρειάζεται όμως αρχ@δι@ για να πάρεις και να εφαρμόσεις τέτοιες αποφάσεις.
    Δεν το βλέπω να γίνεται. Πιθανόν τα όνειρα των γονέων αυτών των παιδιών είναι να τους δουν Πρωθυπουργούς μια μέρα στην Ελλάδα αν ακόμη υπάρχει σαν κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πως εκπαιδεύουν τα Τουρκόπουλα στην Τουρκία:

    1) "Ημέρα Δημοκρατίας Ατατούρκ"

    https://www.youtube.com/watch?v=yhKe9R10EiM

    2)Το εμβατήριο της Σμύρνης,ύμνος στο Κεμάλ! Αφιερωμένο στο δικό μας υπ.Παιδείας.

    https://www.youtube.com/watch?v=mqq3qKM7TwM

    Ανθίζουν τα λουλούδια στα βουνά της Σμύρνης
    Ο χρυσός ήλιος ρίχνει τις πλεξούδες του
    Σαν τον αέρα φεύγουν οι ηττημένοι εχθροί
    Μπράβο Μουσταφά Κεμάλ Πασά μπράβο
    Σε πολύτιμους λίθους θα γραφτεί το όνομα σου

    Στα βουνά της Σμύρνης έμεινα
    Έγραψα στο βιβλίο αυτούς που θυσιάστηκαν
    Αγκάλιασα τα ορφανά παιδάκια
    Καημένη μάνα αυτή ήταν η μοίρα μου
    Το αίμα μου να θυσιαστεί για την ωραία πατρίδα

    Μπράβο Μουσταφά Κεμάλ Πασά μπράβο
    Σε πολύτιμους λίθους θα γραφτεί το όνομα σου

    Γιός Τούρκου είμαι θέλω να πεθάνω
    Και από αγκάθια να είναι το χώμα δεν μασάω
    Να ντραπούν από τον Θεό όσοι λιποψύχησαν
    Μπράβο Μουσταφά Κεμάλ Πασά μπράβο
    Σε πολύτιμους λίθους θα γραφτεί το όνομα σου

    https://www.onalert.gr/ellinotourkika/To_embathrio_ths_Smyrnhsymnos_sto_KemalAfieromeno_sto_diko_mas_ypPaideias/88310/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρουν και δεν φαντάζονται τα παιδάκια αυτά , ότι η ζωή τους όλη θα είναι αυτό ακριβώς που μας έδειξαν. Ούτε να τα λυπάσαι πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα μαθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είλικρινά ἀπορῶ τί σχόλιο θά κάνουν ὁρισμένοι ...
    Ρωτῆστε τους ντέ οἱ δημοσιογράφοι! Γιατί δέν τούς ρωτᾶτε παρά μόνο ὅταν τό περιμένουν, γιά θέματα ἐθνικοῦ φρο-νή-μα-τος; Περιμένετε νά διαμορφώσουν "γραμμή" καί ξύλινη γλῶσσα; Φτάνει πιά ἡ τόση "δημοσιογραφική" σας "εὐγένεια"!

    _Κυρία μου, ἀπό δῶ ὁ γνωστός δημοσιογράφος κος Τάδε.
    _Μέ συγχωρεῖτε πολύ, ἀλλά δέν σᾶς γνωρίζω....
    _Μά κυρία μου ἐγώ εἶμαι γνωστός ὄχι γι'αὐτά πού γράφω, ἀλλά γι' αὐτά πού δέν γράφω!
    Ρομαντικές ἐποχές τότε....
    Τώρα οὔτε ρωτᾶνε κάν! Πῶς ἄρα νά γράψουνε κάποια ἀληθινή ἄποψη, ἐκτός ἀπό αὐτήν τῆς προγραμματισμένης στρωτῆς ξύλινης γλώσσας;
    Φτάνει πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα που η ελπίδα δεν πεθαίνει τελευταία, μα άλλωστε ποιος νοιάζεται για τα παιδιά, άβουλα και χωρίς προσωπικότητα τα θελουν, όλοι οι διαπλεκόμενοι, πολιτικοί, δικαστές, παπαδαριό, και εκπαιδευτικοί. Μα πάνω απ' όλα οι τραπεζίτες των πετρελαϊκών που είναι και πίσω από τη πολεμική βιομηχανία, άλλωστε γι' αυτό έγινε κι ο 1ος Π.Π. και ο 2ος Π.Π. ε¡ χωρίς το φανατισμό των ψυχής στους μαθητές, από το νηπιαγωγείο ακόμα, πως θα διατηρούν αναμμένα τα κάρβουνα της μνησικακίας μεταξύ των λαών. Άκου κει κρίμα γιορτάζουμε από τη μί την αντίσταση στους εισβολείς, κι από την άλλη να να συνδράμουμε τη Κύπρο με τα καταχομενα εδάφη της από τη Τουρκία, στο να συμμετέχει σε μια στρατηγική συμμαχία με μια χώρα που διατηρεί στρατεύματα σε κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη, πια η διαφορά με την πολιτική ηθική των ΝΑΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο και στα παιδιά και σ' αυτούς που τα χειροκρότησαν, σκεψουν να λέγαμε και ΝΕΟ ΟΧΙ, στη στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς κύριοι...,δεν έχετε καταλάβει τί έχει συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρό κράτος με κοινωνικές ευαισθησίες θα έστελνε όλα αυτά τα καλόπαιδα για κοινωνική εργασία ενός έτους σε κανένα άσυλο ανιάτων. Έτσι θα τους μαθαίνανε να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία και να μην βλέπουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σαν αντικείμενο δημόσιου χλευασμού. Έτσι τουλάχιστον θα τους φερόταν σε κάποια δημοκρατία της Σκανδιναβίας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο του σχεδίου από την αποχαύνωση.Το μόνο που μπορούμε να απαιτήσουμε είναι να ταυτοποιηθούνε τα παιδιά,να μπουζουριαστούνε,να μάθουμε σε ποιά οργάνωση ανοίκουν και ποιός οργάνωσε το δρώμενο.Να συλληφθεί και ο οργανωτής και την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό εφόσον η κοινωνία αφυπνιστεί να υπάρξουν οι συνέπειες από τον κόσμο..Δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά μας.Αστυνομικός δεν υπήρχε στο χώρο της παρέλασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα παιδιά θέλουν να ακουστούν ότι υποφέρουν στο σχολείο γιατί εμείς οι μεγάλοι κοιμόμαστε. Έπρεπε να παρέλαυναν και όλοι οι μασόνοι του υπουργείου Παιδείας για να τους δει λίγο το Φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια τέτοια πράξη είναι φανερό ότι στρέφεται έργω εξύβριση και με εχθροπάθεια έναντι άλλων που εορτάζουν κάτι το οποίο θεωρούν σημαντικό.

    Η πράξη πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά διότι αν όχι, τότε την επόμενη φορά θα δούμε κάποιες "βαρεμένες" να παρεισφρύουν για παράδειγμα σε θρησκευτικές τελετές γιατί όχι και εντός ιερών χώρων και με έργω εξύβριση να χλευάζουν τους όποιους πιστούς παρευρίσκονται σε όποια θρησκεία και να ανήκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα παιδιά έχουνε γονείς, έχουνε δασκάλους, έχουνε δημοσία τηλεόραση, μην είστε υποκριτές και ψάχνετε την τιμάρια των παιδιών για να εξιλεωθείτε για όσα κάνατε , όσους στηρίζατε, και όσους ψηφίζατε τόσα χρόνια, τα παιδιά είναι οι τελευταίοι ένοχοι, και όσα (παιδιά) βλέπω στο βίντεο μάλλον δεν έχουνε ψηφιση ακόμα.
    Πρώτοι υπεύθυνοι είναι οι γονείς, μετά οι δάσκαλοι και καθηγητές, μετά το εκπαιδευτικό σύστημα, μετά η δημόσια τηλεόραση, και τελευταία τα παιδιά.
    Τα παιδιά έχουνε πρότυπα, παίρνουνε παραδείγματα από κόπου για το τι θα κάνουνε και πως θα συμπεριφερθούν, πριν τους ρίξετε το ανάθεμα κυταχτητε στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, δεν ήταν μαθήτριες από σχολεία τις περιοχής, αλλά μπήκαν "σφηνα" ανάμεσα σε δύο σχολεία.Μαλλον έτσι είναι, γιατί οι παραστατες της σημαίας είναι 5 και όχι 8-9. Η κοπέλα που κάνει την σημαιοφόρο, ήταν και αυτή μέλος του "σόου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από ότι φαίνεται ήταν καλοσχεδιασμένη "τρολιά" και δεν ήταν μαθητές του σχολείου αλλά παρείσφρυσαν στη σειρά της παρέλασης.

    Πηγές:
    https://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/202835/se-katalipsi-oi-mathites-toy-2oy-gel-halkidonas-gia-kopsimo

    https://www.filadelfia-xalkidona.gr/2019/10/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Κεραμέως της λέσχης Μπίλντερμπεργκ είπε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα παιδιά έχουνε γονείς, έχουνε δασκάλους, έχουνε δημοσία τηλεόραση, μην είστε υποκριτές και ψάχνετε την τιμάρια των παιδιών για να εξιλεωθείτε για όσα κάνατε , όσους στηρίζατε, και όσους ψηφίζατε τόσα χρόνια, τα παιδιά είναι οι τελευταίοι ένοχοι, και όσα (παιδιά) βλέπω στο βίντεο μάλλον δεν έχουνε ψηφιση ακόμα.
    Πρώτοι υπεύθυνοι είναι οι γονείς, μετά οι δάσκαλοι και καθηγητές, μετά το εκπαιδευτικό σύστημα, μετά η δημόσια τηλεόραση, και τελευταία τα παιδιά.
    Τα παιδιά έχουνε πρότυπα, παίρνουνε παραδείγματα από κόπου για το τι θα κάνουνε και πως θα συμπεριφερθούν, πριν τους ρίξετε το ανάθεμα κυταχτητε στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ειναι παιδια. Δεν ειναι απο σχολειο. Το ζουμ το δειχνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κ.Αθανασιάδη είστε ελεύθερος να πάτε να κάνετε αντίστοιχο δρώμενο,αν έχετε πρόβλημα με το Ισραήλ σε κάποια εκδήλωση τους.Μπορείτε να πάρετε μαζί σας και τα κοριτσάκια που υπερασπιζόσαστε.Αν τα αφήσει ο χειριστής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσω η Ακαδημια Αθηνων βραβευσε τον .... ΝΤΡΑΓΚΙ (δια χειρος ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ), τι περιμενετε απο τα παιδια ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν ήταν μαθήτριες οι συγκεκριμένες. Απλά μπήκαν στην παρέλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.