1/10/19

Ὑπουργὸς Ἄμυνας: «Ἀναμένονται στὴν Ἑλλάδα τζιχαντιστές! Δὲν μὲ ἀφήνουν οἱ ΜΚΟ νὰ μπῶ στὰ στρατόπεδα μεταναστῶν νὰ δῶ τί γίνεται»!



 Ὁμολογία ποὺ σοκάρει ἀπὸ τὸν Ὑπουργὸ Ἐθνικῆς Ἄμυνας! Ἂν ἐσεῖς κ. Παναγιωτόπουλε δὲν μπορεῖτε νὰ ἐλέγξετε τὶς δομὲς φιλοξενίας ἐμεῖς οἱ πολίτες τί πρέπει νὰ κάνουμε;;
Δὲν ντρέπεστε νὰ λέτε δημοσίως ὅτι δὲν ἔχετε κατορθώσει νὰ ἔχετε γνώση τῆς κατάστασης; Ἂν δὲν μπορεῖ νὰ ἐλέγξει τὰ πράγματα ὁ Ὑπουργὸς Ἄμυνας ἀπὸ ποιὸν νὰ περιμένουμε νὰ μᾶς προστατεύση στὸ ὑπ’ ἀριθμὸν 1 πρόβλημα ἐθνικῆς ἀσφάλειας πού ἀντιμετωπίζει σήμερα ἡ Πατρίδα μας;

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr

8 σχόλια:

  1. Στους πολέμους, κατά κανόνα τρέχουν να σωθούν, αυτοί που χάνουν τον πόλεμο. Ποιοι χάνουν τον πόλεμο στη Συρία τα τελευτία χρόνια; Οι τζιχαντιστές. Καλά, οι δηλώσεις για ΜΚΟ μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να έχουν γίνει, που έχει καταλυθεί το κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If this job is too hard for you Mr.Panayiotopoulos then simply resign. There are others capable of performing the duties of a Secretary of Defence.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν επιτρεπουν οι ...οργανωσεις !! Σε εθνικο εδαφος !!! Οκ ειναι εκ βαθρων ανοητος.( ακομη κι ετσι ναταν αυτα δεν λεγονται δημοσια.Ειναι εκ βαθρων ανοητος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητοι είναι αυτοί που βάζουν λόγια στο στόμα του υπουργού και όσοι τυχόν καταπίνουν αμάσητες τις ψευδείς ειδήσεις. Κάνε τον κόπο να ακούσεις τί είπε ο ίδιος πριν σχολιάσεις!

      Διαγραφή
  4. Όταν ακούω τέτοια γελοία πράγματα από στόμα υπουργού, ένα μόνο μπορώ να πω ........ Βρε άι στο διάολο πρωί πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με λίγα λόγια, αυτό που ακούσαμε είναι μία σαφής ομολογία πως οι Αρχές της χώρας, ΔΕΝ μπορούν να επιβάλουν έλεγχο (ή δεν θέλουν) εντός της επικράτειας. Εάν αυτό δεν είναι αποδοχή και ομολογία Ήττας, τότε τι είναι;

    Ο κος Παναγιωτόπουλος όταν ανέλαβε το ΥπΕθΑ, δεν ήταν δα και κανένα πρωτοκλασάτο στέλεχος στη ΝΔ. Στην πραγματικότητα ήταν ο μόνος που δέχθηκε να αναλάβει τη θέση, αφού άλλοι ευρισκόμενοι υψηλότερα στην ιεραρχία του κόμματος, είχαν αρνηθεί μη θέλοντας να ρισκάρουν το βιογραφικό τους και την πολιτική τους καριέρα. Αναρωτιέμαι λοιπόν, εάν οι δηλώσεις του δεν είναι προϊόν απλής ανοησίας ή ακολουθεί εντολές του κου Πρωθυπουργού και μία εθνική γραμμή που εμείς δεν γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως, τέτοιες ηττοπαθείς δηλώσεις και μάλιστα από στόμα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν εκπέμπουν σοβαρότητα προς τα «έξω».

    Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η Αστυνομία, δηλαδή η αρμόδια Υπηρεσία για την επιβολή του Νόμου εντός της Ελληνικής επικράτειας, δεν μπορεί ή δεν θέλει να επιβάλει την Νομιμότητα σε ορισμένες περιοχές πχ στα Εξάρχεια. Τώρα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Στράτευμα, ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ δια του αρμοδίου Υπουργού πως δεν έχουν καν έλεγχο της κατάστασης και μάλιστα σε περίοδο Ειρήνης! Εάν οι δηλώσεις του Υπουργού είναι ειλικρινείς (που δεν θέλω καν να το πιστεύω) αυτό συνιστά λόγο για «timeout και αλλαγή». Και ούτε καν στον πάγκο! Κατευθείαν αποδυτήρια και στο σπίτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ένας, έστω και κακόπιστος κατάλαβε αυτά που του προσάπτετε, τότε έχουμε πρόβλημα κατανόησης. Είπε ότι όταν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την περιουσία των ΕΔ, (μιλάμε για στρατόπεδα που δεν λειτουργούσαν ) δεν του άρεσαν οι απαντήσεις και ετοιμάζεται για τα περαιτέρω. Από πού ως πού δεν μπορεί να μπεί, ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Chris,

      Στο ανωτέρω απόσπασμα βίντεο, από το σημείο 02:15 και μετά, ο ΥπΕθΑ κος Παναγιωτόπουλος ακούγεται να λέει τα ακόλουθα:

      - «…οι ΜΚΟ μπήκαν (στην Ελλάδα) να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούνε κατά ένα τρόπο που δεν είναι και απολύτως γνωστός…»

      - «…εγώ αυτή τη στιγμή ως ΥπΕθΑ είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Άμυνας που είναι τα στρατόπεδα…»

      - «…υπάρχουνε στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες, στα οποία γίνονται εργασίες (από τις ΜΚΟ) για τις οποίες εγώ δεν ξέρω τίποτα. Αν ζητήσω να πάω να μάθω, θα μου πούνε δεν είναι δική σου δουλειά…»

      - «…αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να μπω στο στρατόπεδο χωρίς να ζητήσω την άδεια κανενός, να δω τι γίνεται με το περιουσιακό στοιχείο (το στρατόπεδο) του ΥπΕθΑ…»

      Εφόσον ο κος Παναγιωτόπουλος μιλάει σωστά τα Ελληνικά και υπό την προϋπόθεση πως κι εμείς κατανοούμε επίσης σωστά τον προφορικό του λόγο, τότε δια στόματος ΥπΕθΑ διαπιστώνουμε τα εξής:

      1) Οι ΜΚΟ λειτουργούν εντός των (Ελληνικών) στρατοπέδων ως ‘κράτος εν κράτει’ και «με τρόπο που δεν είναι απολύτως γνωστός στο ΥπΕθΑ» και κατ’ επέκταση στο Ελληνικό κράτος,

      2) Η πρόσβαση τόσο σε πληροφορίες όσο κι ως φυσική παρουσία του Υπουργού εντός χώρου στρατοπέδων (που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του ΥπΕθΑ και τμήμα της Ελληνικής επικράτειας), είναι πολύ περιορισμένη - ίσως ακόμη και ‘απαγορευμένη’,

      3) Μη έχοντας τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης ο κος Παναγιωτόπουλος, εξέφρασε την ιδέα να εισέλθει «χωρίς άδεια» εντός χώρων στρατοπέδων για τα οποία ενώ κανονικά θα έπρεπε να κατέχει την απόλυτη κυριότητα, προς το παρόν - κατά δήλωσή του - ελέγχονται από περίεργες ΜΚΟ που «δρουν με τρόπο μη απολύτως γνωστό» (άρα πιθανώς ύποπτο).

      Αυτό που καταλαβαίνουν οι περισσότεροι από τις απαντήσεις του κου Παναγιωτόπουλου, είναι το εξής: «…οι ΜΚΟ λειτουργούν ως ‘κράτος εν κράτει’, δεν δίνουν λογαριασμό στο ΥπΕθΑ κι ο Υπουργός παριστάνει πως έχει έλεγχο ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί καν να επισκεφθεί τους χώρους χωρίς να του το επιτρέψουν οι ΜΚΟ…».

      Δεν θέλω να πιστέψω πως ένας Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν μπορεί να έχει πλήρη ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει στα στρατόπεδα και δεν θέλω να πιστέψω πως ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (μέλη των ΜΚΟ) μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να σαμποτάρουν τη ροή πληροφοριών προς τον Υπουργό ή να απαγορεύουν τη φυσική πρόσβαση του σε χώρο που ανήκει στο ΥπΕθΑ. Δεν θέλω καν να το διανοηθώ πως συμβαίνει, όμως αυτό που ακούγεται από τα χείλη του Υπουργού, αυτό ακριβώς δείχνει - πως οι ΜΚΟ παίζουν το ζουρνά και το ΥπΕθΑ χορεύει στο ρυθμό. Επαναλαμβάνω, δεν υποστηρίζω πως έτσι συμβαίνει, αλλά τι ακούγεται να λέει ο κος Παναγιωτόπουλος.

      Είμαι «κακόπιστος»;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.