24/10/19

Ευρωβουλευτής πέταξε τα σοκολατάκια των Τούρκων: «Δεν δέχομαι δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων»


Το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter


Τα σοκολατάκια που είχαν φέρει για κέρασμα στην ευρωβουλή, Τούρκοι βουλευτές, πέταξε ο Ιταλός ακροδεξιός βουλευτής Άνγκελο Τζιόκα, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην στρατιωτική εισβολή στην Συρία κατά των Κούρδων.

«Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων και στηρίζουν την τρομοκρατία», είπε ο Άνγκελο Τζιόκκα που προέρχεται από το κόμμα του ακροδεξιού πολιτικού Ματέο Σαλβίνι, και είναι γνωστός για τις δράσεις του ενάντια στην ΕΕ και στους μετανάστες.

Ο Τζιόκα κατά την γενική συνέλευση ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία, πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα Τούρκοι βουλευτές και τα πέταξε κάτω.

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής μάλιστα, κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο τουίττερ τις στιγμές κατά τις οποίες πέταξε κάτω το κουτί με τα σοκολατάκια. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Τζιόκα έβαλε και υπέρτιτλο «Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: crashonline.gr

4 σχόλια:

  1. Αν δεν ήταν μόνο σοκολατάκια και ήταν κάποιο άλλο «δώρο», που συνήθως στέλνουν οι Τούρκοι σε όλους τους Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ή του Συμβουλίου της Ευρώπης, θα έκανε το ίδιο;
    Σταθερή και γνωστή η τακτική των Τούρκων στα διεθνή forum, επί σειρά ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Stathis,

      Λέγοντας «κάποιο άλλο δώρο» εννοείς μήπως κάτι υγρό & πρόθυμο από τα λιβάδια της Ουκρανίας; Απ’ αυτά τα «δώρα» που αφού τα δεχτεί ο παραλήπτης, δέχεται και συγχαρητήρια επιστολή με συνημμένο αρχείο βίντεο (της τελετής παράδοσης - παραλαβής του «δώρου») και αναλυτικές οδηγίες προς ναυτιλομένους; Τέτοιο «δώρο» εννοείς;…

      …ε, Στρασβούργο είναι αυτό! Αν δεν έχει τέτοια «δώρα» εκεί, που θα έχει;

      Διαγραφή
  2. Οι Ελληνες ?? Θα ταφαγαν..σαν ξελυγωμενοι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό το πέταμα των κερασμάτων... αλλά η ENI το έβαλε στα ποδιά. Τον μάγκα δεν πρέπει να τον κάνουν μόνο συμβολικά αλλά και στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.