18/10/19

Φραστική επίθεση κατά Τσίπρα για τη Συμφωνία Πρεσπών: «Γελάτε, κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε και στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» (Βίντεο)

Στόχος φραστικής επίθεσης έγινε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο αεροπλάνο, για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της ονομασία των Σκοπίων.
Φραστική επίθεση από μία γυναίκα δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο αεροπλάνο της επιστροφής από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα.
Η γυναίκα πλησίασε τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος καθόταν στο αεροπλάνο μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου, ρωτώντας αρχικά αν γνωρίζει τον Καραβίτη.
«Κάτι μου λέει» απάντησε ο κ. Τσίπρας, με τη γυναίκα να απαντά «α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά».
«Γελάτε, κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε και στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά», σημείωσε η ίδια, κατηγορώντας τον ότι καταπάτησε το Σύνταγμα.
«Μας τρέχατε προσαγωγές όλο το διάστημα, μας είπατε όχλο και φασίστες» είπε αναφερόμενη στις διαδηλώσεις για τη Μακεδονία και πρόσθεσε «ο χειρότερος φασίστας που γεννήθηκε, προδότης και καταδότης στην πατρίδα είστε εσείς».

Πηγή: philenews/sputniknews.gr

19 σχόλια:

  1. Μπράβο της! Επιτέλους βρέθηκε κάποια με γόνατα που τόλμησε να του τα σύρει έτσι όπως του αξίζει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να βλέπεις Τσίπρα και Αχτσιογλου με κατεβασμένα τα κεφάλια. Ελπίζω να βρεθούν στο μέλλον κι άλλοι που θα την μιμηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σου κοπελαρα!!!!!!! Ετσι οπως τα λες ειναι!!!!!! τα εχω συρει και εγω σε πολλους απο αυτους τους τιποτενιους προδοτες...Αλλα,ειναι πολυ αναισθητοι..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ο άλλος Τίποτα έρχεται και λέει Δεν θέλω να ακούω Δεν ντρέπεται λίγο προδότες όλοι προδότες και κρεμάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου κάνει όμως εντύπωση άλλοι Έλληνες δεν υπήρχαν μέσα στο σκάφος να ταχθούν υπέρ της κυρίας???? Μόνο στο facebook είμαστε όλοι λιοντάρια, στην πραγματική ζωή κοτούλες λυράτες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλωροι...φλουρια...φλουφληδες...φλαμεγκο...φλογερα...αντρες...μαγκακια...μαλι..γυαλι..και αντιντας απ το Αιβαλι..μην χαλασει και το μεζαμπλι..το ταγαρι ..τα μανον..τα μπατον..και τα Λουι Μπουιτον..και οι μπριτζολες.

      Διαγραφή
    2. Εγώ το βρίσκω τέρμα μη ουσιαστικό να πετύχω έναν πολιτικό και να τον στολίσω (έστω και κόσμια) με χαρακτηρισμούς. Που ακριβώς θα οφελήσει αυτό όλους μας; Δεν κοιταζόμαστε όλοι στον καθρέφτη; Εμείς τους δώσαμε αυτή την δύναμη. Είναι κλισέ αυτό που γράφω; Είναι αλλά είναι η αλήθεια. Το σάπιο βρίσκεται παντού γύρω σου και τα κουκούτσια περισσεύουν. Όταν όλοι λειτουργούμε για το ατομικό συμφέρον είναι φυσικό επόμενο τέτοια άτομα να έχουμε και να ψηφίζουμε και στην πολιτική. Είναι μεγάλη συζήτηση όλο αυτό και είναι ανούσιο να την συνεχίζω άλλωστε. Αυτά τα ολίγα.

      Διαγραφή
  6. 1)Η ΕΛΑΣ χρησιμοποίησε λίγους ακραίους και διέλυσε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
    Jan 21, 2019

    Proto Thema

    https://www.youtube.com/watch?v=i6B_5ngJPP4

    2)Ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που βγαίνουν από το κτίριο της Βουλής;
    Jan 22, 2019

    Proto Thema

    Δείτε εικόνες από τη Βουλή την ώρα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία - Ενώ η ΕΛ.ΑΣ κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών τρεις κουκουλοφόροι περιδιαβαίνουν στο προαύλιο του κοινοβουλίου ανάμεσα στους άντρες των ΜΑΤ

    https://www.youtube.com/watch?v=q0dYUCHXHfs

    https://www.protothema.gr/greece/article/857708/poioi-einai-oi-koukouloforoi-pou-vgainoun-apo-to-ktirio-tis-voulis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντροπή για τη διατύπωση...άκου ."στόχος φραστικής επίθεσης...' σιγά μη του 'ρίξε και βόμβες ναπάλμ... εμ,...έτσι γίνεται η δημοσιογραφία και τα αναδημοσιεύει ο κύριος Σάββας...διάλογος ευγενέστατος με επιχειρήματα.....μην αναδημοσιεύεις κ. Σάββα, ό,τι σου υπαγορεύει το κολλητιλήκι σου με τον Χατζηνινικολάου και τα φερέφωνα της πολιτικής ορθότητας....σιγά μη το δημοσιεύσεις το σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλώνω εγκάρδιος θαυμαστής της πρώην υπιυργου μας Αχτσιογλιυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο της ο Θεός να την έχει πάντα καλά. Από το στόμα της και στου Θεού το αυτί Εύχομαι σύντομα να μπει στη φυλακή. Εύχομαι να υπάρξουν πολλές τέτοιες Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες και να του τη λένε συνέχεια τι προδότης είναι και ότι τον περιμένει Σύντομα φυλακή. Το παλιό τομάρι που μας πούλησε. Τελικώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος που να μην είναι φιλόζωος Και να δέρνει τέτοια πλάσματα. Ζητώ συγνώμη στα ζώα και σε όλα τα άλλα πλάσματα. Είμαι έξω φρενών με αυτή την κατάσταση από τη συμφωνία των Πρεσπών. Νίκος Μόναχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρώτα το διάβασα Έπειτα το σχολίασα με πολλά μπράβο στην κυρία Έπειτα διάβασα τα σχόλια και στο τέλος είδα το βίντεο. Μπράβο της και πάλι είναι καταπληκτική. και Ναι δυστυχώς για τρεις ώρες Ταξίδεψε Με έναν προδότη. Νίκος Μόναχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στην κύρια, όχι ένα αλλά Χίλια μπράβο !!!!
    Κάτι τέτοια άτομα μου δίνουν κουράγιο ότι αυτή η χώρα θα σωθεί !!!!!
    Και πάλι μπράβο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ κι'εγώ και επαινώ την άξια αυτή Ελληνίδα. Όλοι οι προδότες, πολιτικοί και στρατιωτικοί, πρέπει κάποτε να δικαστούν, για όλες τις επαίσχυντες και προδοτικές συμφωνίες που έκαναν σε βάρος του Κράτους και του Έθνους των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχει σειρα κι ο Κουλης..μην βιαζεστε ..αλυσιδα παει το πραγμα..Σε λιγο θα ανοιγετε το πρωι τα παραθυρα κι εκατο κεφαλια απ το Αφγανισταν θαναι στο τζαμι..σαν την Λερναια Υδρα...Κατα συρροην προδοσια..Θελουμε μεγαλες φυλακες..μακρυναρια...Οι ζωντανοι βεβαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε να δεχτώ το ξέσπασμα της κυρίας! Που ήταν όμως ο κάθε Μακεδονομάχος όταν η περιοχή πριν την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ονομαζόταν κανονικότατα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?? Ακόμα και ελληνικά βιβλία γεωγραφίας, ελληνικοί χάρτες και ελληνικές εγκυκλοπαίδειες Μακεδονία την ανέφεραν. Έβλεπες τον χάρτη των Βαλκανίων και έβρισκες 2 Μακεδονίες μια στην Ελλάδα και μια στην Γιουγκοσλαβία!!! Και όλο αυτό με δική μας αποδοχή. Ακόμα και το αλφάβητό τους το δεχτήκαμε ως Μακεδονικό κυριλλικό! Λοιπόν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.