31/10/19

"Αυτή την απάντηση αναγκάσθηκε να δώσει ο Μεταξάς "

12 σχόλια:

  1. «…αυτή τη δήλωση αναγκάστηκε να κάνει η μη-επαρκώς-ερωτεύσιμη που ντύθηκε σαν παπαρούνα…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην κρινεται την κυρια και τα λεγομενα της.να κρινεται την δια της σιωπης αποδοχη των λενομενο της απο τα παρισταμενα προβατα...που σημειωτεον βρισκουν την λαλια τους την εκφραστικοτητα τους στην ανωνυμια των πληκτρολογιων στην καλυτερη περιπτωση.στο δια ταυτα αν απαιρνε το μαθηματης απο τους παρισταμενους (εντονες διαμαρτυριες) θα το σκεφτοταν να το επαναλαβει.η σιωπη συνιστα και αποδοχη.πρεπει και εμεις με τον τροπο μας να αντιστεκομαστε,να εκφραζομαστε,να μιλαμε,να μη φοβομαστε.καλη η κριτικη εκ του ασφαλους αλλα καλυτερη η αντιδραση και η αμφισβητηση εστω με γιουχαισμα.ρε παιδια ελεος..αντιδραστε..εχουμε καταντησει ερμαια των σταλινιστων λενινιστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε θα καθαρισουν τον χωρο της παιδιας επιτελους απο αυτα τα παρασιτα ? Δεν καταλαβαινουν οτι απο εκει ξεκιναει το κακο ? και αυτο το ζωντανο που βγηκε να πει αυτες τις μαλακιες λογω κακης παιδιας καταντησε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «…ποτε θα καθαρισουν τον χωρο της παιδιας …»

      @ JohnZ,

      Όταν θα μάθεις να γράφεις την Παιδεία με «ει» και κεφαλαίο «Π», κι όταν θα γράφεις με τόνους και Ελληνικά σημεία στίξης «;» αντί «?», τότε θα είμαστε σε καλό δρόμο. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, προτείνω να μείνεις μακριά από το πληκτρολόγιο, αφού αποτελείς μέρος του προβλήματος.

      Διαγραφή
    2. Μπορει να ειμαι ανορθογραφος αλλα τουλαχιστον δεν δικαιολογεισα ποτε τη δολοφονια του Κατσιφα απο τους RENEA οπως εσυ , βιαστικες να μας πεις κιολας οτι αυτα παθαινει οποιος τα βαζει με τις αρχες παρομοιαζοντας τους ανανδρους φονιαδες με την ΕΚΑΜ, ενω δεν ηξερες καν αν ειχε πραγματι οπλο οταν εγινε το περιστατικο , αφηνοντας στα σχολια σου διαφορα ερωτηματικα για το ποιος ηταν ο Κατσιφας ,οπως καταλαβαινεις λοιπον ανθρωποι σαν και εσενα αποτελουν μεγαλυτερο προβλημα για την Ελλαδα απο καποιον που εχει διαπραξει το εγκλημα της ανορθογραφιας , αν δε σου αρεσει λοιπον ο τροπος που γραφω ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ !Ασχολησου με τον εαυτο σου και σταματα να κραζεις τον κοσμο εδω μεσα , θα σε κανει εξυπνοτερο.

      Διαγραφή
  4. Εξακολουθούν και υπάρχουν αναμεσά μας όλα αυτά τα σιχαμερά μορμολύκεια, οι αηδείς σαρανταποδαρούσες, τα μαμούνια, τα μαϊμούδια, τα πνευματικά ανάπηρα, τα ελεεινά αθύρματα τα τσιρκομπάχαλα, που ξερνούν χολή, εμετό και δηλητήριο, τα νεκρο-ζώντανα σαπωνοποιημένα πτώματα, οι μούμιες, τα "ζόμπι" με την σακατεμένη μαύρη σαν το πηχτό σκοτάδι-το έρεβος, την άβυσσο "ψυχή" του νεοραγιά, του δουλόφρονος, του προσκυνημένου, του σακάτη, του νενέκου ,.. ως πότε;
    Σαν την μέδουσα Γοργώ, δεν χρειάζεται κάτι άλλο... αρκεί ένα Περσέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ανησυχείτε. Η "δημοκρατία" σας είναι "ισχυρή"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κοπριτούλα που προφανώς μισεί την Ελλάδα, επαναλαμβάνει όσα, εδώ και 70 χρόνια, επαναλαμβάνουν τα αριστερά μίσθαρνα της περιοχής της. Γνωστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ἄν εἶχε "ἀναγκασθεί" ὁ Μεταξάς, νά πῆ τό Ὄχι στό..."μνημόνιο" πού τοῦ παρουσίασε ὁ Ἰταλός Πρέσβης, τότε
    1ον) τόν ἀνάγκασε ὁ Ἐλληνικός Λαός καί αὐτός, σάν δειλός δικτάτορας, χωρίς σχέδιο, ὑπέκυψε στό Λαό, καί...ὄρθωσε τό ἀνάστημά του, τοῦ δειλοῦ δικτάτορα, κατά τοῦ Ἄξονα!!!
    2ον) ἄρα εἶναι πολύ "μάγκας" ὁ Τσίπρας πού ἀντιστάθηκε ὄχι στό μνημόνιο, ἀλλά στόν Ἑλληνικό Λαό καί ....δέν ἀναγκάσθηκε, ἀλλά μέ τήν καρδιά του ἔκανε τό ὅχι μας, Ναί!
    Αὐτά κι ἄν εἶναι... πολιτικές ἀντιληψεις!

    Λίγο ἀκόμη καί θα πρότεινε ἡ κόκκινη ὁμιλήτρια, νά ἀναγκάσουμε ὡς Ἐλληνικός Λαός, μαγικά, τόν Κυριάκο Μητσοτάκη νά πῆ Ὄχι!

    Μά γίνεται νά ἀναγκασθῆ ἕνας Μητσοτάκης νά πῆ "Ὄχι"; Νά πῆ "ναί", μάλιστα. "Ἀναγκάζεται" στό Ναί ὅπως κι ὁ Τσίπρας! Κι ἄν λέῃ ὁ Λαός ἀλλιῶς; Τόν ἀλλάζουνε! Δημοκρατικά!

    Ὁ Μεταξάς μόνο ἀναγκάσθηκε στό Ὄχι! Καί συνέπεσε καί τό εἶπε κι ὁ Λαός. Καί ὁ δικτάτορας δέν ἄλλαξε τόν Λαό. Πέθανε στόν ἀγῶνα. Παράξενα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ηλιθιότητες.χαζά γκομενάκια
    https://youtu.be/NSJRz-2afek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά οι ντομάτες μπορεί να είναι ακριβές αυτή την εποχή, δεν βρέθηκε όμως ένας να της πετάξει δυο αυγά να σταματήσει την παπαρολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δόξα και Τιμή στον πραγματικό Εθνάρχη, Μέγιστο Πατριώτη, Εθνικό μας Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά !!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!
    (άριστα όλα τα πιο πάνω σχόλια, μπράβο παιδιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.