29/10/19

Εδώ μας χρωστάνε μια απάντηση όσοι λένε ότι δεν καταργείται μονομερώς! Ζάεφ: Σε κίνδυνο η Συμφωνία των Πρεσπών μετά το «όχι» της Ευρώπης

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά την άρνηση των Ευρωπαίων να δοθεί ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων στη Βόρεια Μακεδονία, όπως δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.
Σύμφωνα με τα όσα είπε, η εφαρμογή της συνδέεται άμεσα «με το άνοιγμα και το κλείσιμο των κεφαλαίων ένταξης. Υπάρχει σύνδεση, διότι οι Έλληνες φίλοι μας το δέχθηκαν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε λόγω του μέλλοντος που έχει η Βόρεια Μακεδονία με την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Όπως τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Euronews μέρος της αναγκαστικά θα παγώσει. «Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποιες διατάξεις, όμως τα δύο συνδέονται μεταξύ τους, διότι η διαδικασία εναλλαγής των κεφαλαίων σημαίνει ότι θα παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Μάλιστα, υποστήριξε ότι  ένα «ναι» από τους «28» θα αποτελούσε το κίνητρο, ώστε και η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία να συνεχίσουν στον σωστό δρόμο.
Πηγή: Philenews/ethnos.gr

2 σχόλια:

  1. Φτασαμε να μας εκβιαζει και ο αλβανοσκοπιανογυφτος. Το προδοτικο ντοπιο πολιτικο συστημα, θα κανει καποιο σχολιο ή εχει συνηθισει να ειναι στα τεσσερα και αδυνατει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδυνατει.!! Δεν κανει κου κου...σε κανεναν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.