16/10/19

Η Δήμαρχος Πεντέλης αποκαλύπτει πόσο "ανήλικοι" είναι οι Αφγανοί που θα έρθουν στο Αμαλία Φλέμινγκ


Επιστολή προς τους Βουλευτές Βορείου Τομέα Αττικής, τον Περιφερειάρχη Αττικής και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Βόρειου Τομέα Αττικής, αναφορικά με το θέμα της επιχειρούμενης μεταφοράς από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 100 μεταναστών/προσφύγων στην πτέρυγα του νοσοκομείου Μπόμπολα στα Μελίσσια, απέστειλε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

Αξίζει να επισημανθεί από την επιστολή το ζήτημα της κυβερνητικής μυστικότητας και ιδίως η ηλικιακή ομάδα των λαθρομεταναστών, άρενες όλοι και δηλώνοντες ηλικία 16-20 ετών δίχως χαρτιά, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για παιδιά αλλά και πως αν όντως υπάρχουν και ανήλικοι, σε λίγο καιρό δε θα είναι.

Στην επιστολή της η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να σας ενημερώσω επίσημα και με απόλυτη σαφήνεια για τις θέσεις μας σχετικά με τη επιχειρούμενη μεταφορά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 100 μεταναστών/προσφύγων στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην πτέρυγα του νοσοκομείου Μπόμπολα στα Μελίσσια.

Σε συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, μας γνωστοποιήθηκε για πρώτη φορά επίσημα, η πρόθεση του Υπουργείου του να μεταφέρει 100 εφήβους μετανάστες από το Αφγανιστάν, ηλικίας κατά δήλωσή τους, 16 – 20 ετών, σχεδόν στο σύνολό τους άρρενες, στο χώρο του Νοσοκομείου Μπόμπολα, μέσα στο κέντρο των Μελισσίων.
Για τη συνέχεια Freepen

6 σχόλια:

  1. 20 χρονῶν "ἀνήλικοι"; _Στήν Ἑλλάδα ψηφίζουν ἀπό τά 17 καί θεωροῦνται ἐνήλικοι - καί κατά τό ποινικό δίκαιο.
    Καί κάτι ἀκόμη: Εἴμαστε πολύ λίγοι (λέει) γιά νά εἴμαστε διχασμένοι.
    Ἀλλά εἴμαστε τόσοι πολλοί οἱ Ἕλληνες, ὥστε νά γίνουμε στήν Ἑλλάδα "πολυπολιτισμική κοινωνία";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είστε ρατσιστές. Μπορεί για παράδειγμα στο Αφγανιστάν, μέχρι τα 35 να θεωρείσαι ανήλικος. Που ξέρετε εσείς τι ισχύει εκεί στο Αποκεφαλιστάν; Ξέρετε; Δεν ξέρετε.

      Εγώ λέω πως πρέπει να σεβαστούμε τα ήθη και τα έθιμα του κάθε κατατρεγμένου πολιτικού πρόσφυγα που ήρθε από το Γιδογαμιστάν και θέλει να ενταχθεί ομαλά κι απροβλημάτιστα στην φιλόξενη κοινωνία μας. Να του δώσουμε και μια καλή θέση CEO με 4-5 χιλιάρικα το μήνα να μην πλήττει, να του δώσουμε και μια 3όροφη μεζονέτα με κήπο και πισίνα να’ χει το παιδί ένα κεραμίδι πάνω από το κεφαλάκι του, να του δώσουμε και μια Playmate γκόμενα να ξεμπουκώνει τα χοντράδια κι αν είναι και καλή κοπέλα (παρθένα οπωσδήποτε) να κάνει φαμίλια το παιδί με 10-15 μελλοντικά τζιχαντάκια, να μπει στον ίσιο το δρόμο του ενός και μοναδικού Θεού «Αλλα’ου άκμπαρ!» Άλλωστε, αν το καλοσκεφτείτε, όλοι αυτοί αποτελούν πραγματική επένδυση για τη χώρα αφού έχουν στο CV τους marketing skills στον ποιμενισμό, hobby την κτηνοβασία και είναι βέβαιον πως θα αποδώσουν την υπεραξία του skillset τους στο κράτος - το οποίο φυσικά οφείλει θα βρει πόρους για να διαθέσει τα χρηματικά ποσά για τις συντάξεις του κάθε ευγενώς αγωνιζομένου (πρώην) αποκεφαλιστή.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. "ἀσυνόδευτοι άνήλικοι Ἀφγανοί": τό νέο πιό σύντομο ἀνέκδοτο.

    ["ἀλβανός τουρίστας" ἦταν τό πλαιότερο ἀνέκδοτο, ὅταν ἐρχόντουσαν στήν Ἑλλάδα οἱ Ἀλβανοί ποινικοί κρατούμενοι....Τώρα αὐτοί θά πῆραν κάρτα μονίμου διαμονῆς, ἤ καί θά "ἑλληνοποιήθηκαν", καί θά ἔπαυσαν τόν "τουρισμό" ὡς ἀλλοδαποί....].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι εντυπωσιακος ο τροπος σκεψης του Χρυσοχοιδη κι αλλων υπουργων γυναικων κιολας ..οπως προκυπτει απο τρεις δηλωσεις δημαρχων που συνδιαλλεχτηκαν μαζι τους για το θεμα.Ειναι πανομοιοτυπος και πρωτοφανης σαν αποψη.Κατι σαν ..ελεω θεου ..εντολη δικτατορων !!
    "Πρεπει να ...μαθετε (!!) να ζειτε με τους προσφυγες για πολλα χρονια" λενε στο τελος ολοι σαν ...θεοι ..που αν παραβεις την θεικη εντολη αυτη..χαθηκες !! Δεν ειμαστε καλα..!! Παιρνουν χαπια !!!Αυτοι ειναι φανατικοι τζιχαντιστες !! Απο που πηραν εντολη τετοια ?? Τους εδωσε καθαρα κανεις τετοια εντολη απ τον λαο ?? Τοχαν στο προγραμμα καθαρα στις εκλογες και ειπε ο λαος οκ..καντε το ετσι ?? Παιδια αυτοι κανουν εν ψυχρω καταχρηση εξουσιας σαν φασιστες !! Στο στυλ ..ετσι γουσταρουμε ..!!! Κι αν ...δεν ..μαθουμε να ζουμε ...τι ??? Θα μας δειρουν ?? Τι θα μας κανουν δηλ .?? Μα καλα ..γιατι δεν απαντα κανεις σε τετοιο θρασος ..." θα μας κανετε ..τα τρια δυο "..!!!???,
    Γιατι δεν ..μαθαινει ο Χρυσοχοιδης να ζει σπιτι του με 200 απ αυτους να παρουμε μια ιδεα ?? Αυτος γιατι να μην ..μαθει ???
    Κυριοι αυτοι εδω ειναι παραφρονες..και καταχραστες μιας παρανοικης εξουσιας που δεν τους δωσαμε ποτε !! Ειναι αρρωστοι στον δρομο.Δεν καταλαβαινω στο ονομα ποιου δουλευουν και διαταζουν κιολας οτι θα μας ..δειρουν αν δεν υπακουσουμε !!! Οχι " δεν πρεπει " βρε κυριοι !!! Ετσι γουσταρουμε εμεις !!!! Καντε δημοψηφισμα αν θελετε !!! Αλλιως φυγετε απ εκει !!!
    Τι καθονται οι δημαρχοι κι ακουνε σαν κοτες και δεν τους πετανε στην μουρη το τραπεζι ?? Και μονο για την νοοτροπια τους διαβολε την ...διδακτικη !! Κανουν μαθηματα σε ολους τα ...λαμογια !!! Ελεος...Γεμισαμε αυτοκλητους καθηγητες παντογνωστες με ..μαστιγια στα χερια !!! Δεν ειμαστε καλα .καθολου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως γνήσιοι γη ελληναράδες θα έπρεπε να γνωρίζατε ότι στο Αφγανιστάν από την εποχή του μεγάλου Αλεξάνδρου, κάποιοι ακόμα μιλούν ελληνικά ίσως και καλύτερα από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.