27/10/19

Μάνος Καραγιάννης: Το ισραηλινό μοντέλο μπορεί να μας διδάξει πολλά


Το ισραηλινό μοντέλο, που έχει παντρέψει την εθνική ασφάλεια με την ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη, και παράγει από μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα έως συστήματα για κυβερνοπόλεμο, μας δείχνει πως μια μικρή χώρα μπορεί μέσω της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης να αναπτύξει ισχυρή αμυντική βιομηχανία που δεν απομυζά τα λεφτά των φορολογουμένων, δηλώνει στο liberal.gr ο Μάνος Καραγιάννης από το King’s College London, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να μάθει πολλά από τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ, προκειμένου να αντισταθμίσει το ποσοτικό μειονέκτημα έναντι της Τουρκίας.

Για τη συνέχεια Liberal

9 σχόλια:

  1. Ναι...αλλά Θεού θέλοντος...αν με πιάνετε...
    Γιατί τρεχόντως, ο Θεός δίνει προτεραιότητα στην τουρκία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχναει να μας πει ο καλιτεχνης οτι το Ισραηλ εχει Πρωθυπουργους κυριως μπαρουτοκαπνισμενους Αποστρατους Στρατηγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω εκλεισαν τα ναυπηγεια οι Γερμανοι σε συνεργασια με τους εντοπιους εντολοδοχους (αληθεια γιατι σκοτωσε η 17 Ν τον "εχθρο" του λαου Περρατικο?). Ουτε σκαφη δεν ναυπηγουμε πλεον !!!! Τι συζηταμε τωρα.....Εξυπναδες του Liberal αλλα για την ταμβακιερα κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κάπου πρέπει να ξαναρχίσουμε. Ξαναρχίζουμε λοιπόν από την πίεση προς τους κυβερνώντες, να κοιτάξουν πρωτα απ' όλα τί μπορεί να γίνει εδώ.

      Διαγραφή
  4. Έτσι κι αλλιώς Ρομποτική έχει καταντήσει η παιδεία, με τόσα χρόνια σπουδής εκτόνωσης των ενστίκτων εις βαρος της λογικής του Λόγου, λ.χ. στρατηγική συμμαχία θύτη-Ισραηλ-Παλαιστινη και θύμα-Κύπρος-Κατεχομενα με πατρόνα τη μαμά. Ε! πως να μη νομιμοποιούν τους γάμους με τα ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι κι αλλιώς Ρομποτική έχει καταντήσει η παιδεία, με τόσα χρόνια σπουδής εκτόνωσης των ενστίκτων εις βαρος της λογικής του Λόγου, λ.χ. στρατηγική συμμαχία θύτη-Ισραηλ-Παλαιστινη και θύμα-Κύπρος-Κατεχομενα με πατρόνα τη μαμά. Ε! πως να μη νομιμοποιούν τους γάμους με τα ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι κι αλλιώς Ρομποτική έχει καταντήσει η παιδεία, με τόσα χρόνια σπουδής εκτόνωσης των ενστίκτων εις βαρος της λογικής του Λόγου, λ.χ. στρατηγική συμμαχία θύτη-Ισραηλ-Παλαιστινη και θύμα-Κύπρος-Κατεχομενα με πατρόνα τη μαμά. Ε! πως να μη νομιμοποιούν τους γάμους με τα ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.