5/10/19

Αβραμόπουλος : ¨Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία…¨

Τουρκία, ΕΕ, Γερμανία και Γαλλία σχολίασαν σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος-Επίτροπος αρμόδιος για την μετανάστευση, ανέφερε πως κατά το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε ο αριθμός των ασυντακτων μεταναστών προς την Ελλάδα, πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να εμποδιστούν αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν από την Τουρκία προς τα  εκεί και είπε πως “Ιδιαίτερα την ώρα που συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις, για όλα αυτά που έκανε η Τουρκία, είμαστε ευγνώμονες. Είναι αναπόφευκτο οι αρχές της Τουρκίας συνεργαστούν με τις αρχές της Ελλάδας. Αυτό θα το εξετάσω αύριο μαζί με την Ελληνική κυβέρνηση.”

Αβραμόπουλος και Τσαβούσογλου αγκαλιά στην Άγκυρα …

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου, ο αρμόδιος για τη μετανάστευση Επίτροπος Αβραμόπουλος, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ και ο πρέσβης της Γαλλίας της Άγκυρας στην Άγκυρα Τσαρλς Φριγιε ο οποίος εκπροσωπούσε τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας που ακύρωσε την επίσκεψή του στην Άγκυρα, λόγω της επίθεσης που έγινε σε αστυνομικούς στο Παρίσι, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Vilayetler Evi στο Γκιολμπασι, για να εξετάσουν το θέμα της μετανάστευσης.
Μιλώντας πριν από την συνάντηση ο Αβραμόπουλος είπε ότι η επίσκεψη των Γερμανών και Γάλλων αξιωματούχων στην Άγκυρα αποτελεί απόδειξη πως συνεχίζεται η συνεργασία με την Τουρκία για την διαχείριση του θέματος της  μετανάστευσης.
Ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως ” Εξ ονόματος της ΕΕ,  ευχαριστώ την Τουρκία για την φιλοξενία και την γενναιοδωρία της με την οποία υποδέχθηκε περίπου 4 εκατομμύρια Σύριους. 25.000 Σύριους από την Τουρκία τους εγκαταστήσαμε στην ΕΕ. Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ που προορίζονται για χρήση για τους πρόσφυγες στην Τουρκία. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε χέρι με χέρι με τις τουρκικές αρχές σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο εξετάζοντας τις δυσκολίες του μεταναστευτικού θέματος. Αυτό είναι το κοινό μας συμφέρον.
…..
Είτε το δεχόμαστε είτε όχι βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι άνθρωποι κινούνται.
……
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους με αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα να προσεγγίσουμε τις προκλήσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Αυτό είναι προς το κοινό συμφέρον όλων μας. Για την αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης, αποτελεί δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού με τους Τούρκους φίλους μας και επίσης να είμαστε δίπλα και να υποστηρίξουμε την Τουρκία στο ανθρωπιστική της αποστολή, που αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα.”.
…….

https://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-ab-almanya-ve-fransa-ile-goc-sorununu-12491826/
3/10/2019
Σχ : Παρόμοιες πρέπει να ήταν και οι δηλώσεις που έκαναν οι ηγεμόνες των Βαλκανίων που ήταν φόρου υποτελείς στον σουλτάνο. “Πολυχρονεμένε, κυρίαρχε Ανατολής και Δύσης, ο Αλλάχ να σου δίνει χρόνια πολλά κ.τ.λ.
Είχε δεν είχε ο Ερντογάν, τους μάζεψε στην ποδιά του και τους κάνει ότι θέλει… Η Τουρκία είναι μία από τις πηγές του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Η Τουρκία βγάζει ένα κάρο χρήματα από αυτή την ιστορία. Και οι ηγέτες της Ευρώπης φτάνουν να την επαινούν δημόσια για αυτό και να της δίνουν και χρήματα…

20 σχόλια:

  1. "Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ που προορίζονται για χρήση για τους πρόσφυγες στην Τουρκία."

    'Προορίζονται' για τους 'πρόσφυγες' ή στην πραγματικότητα ανοήτως χρηματοδοτούν την Ισλαμική Τουρκία να κτίσει πυρηνικά εργοστάσια και να αποκτήσει πυρηνικά όπλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός εδώ ο προδοτης θέλει κρέμασμα πρώτος πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς για την Ελλάδα. ... Έχει πολλούς σαν κι εσένα !!! Κάποτε το ΠΑΣΟΚ γριζαρε τα Ίμια, τώρα σαν ηλιθιος δημόσια ευχαρίστησες τον Τούρκο !!!! Η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί το θέμα των μεταναστών σε βάρος των Κούρδων !!!!
    Τι σε νοιάζει εσένα. ...... Ο μισθός να πέφτει !!!!
    Η χώρα μας γι αυτό θα πάει και κάθε μέρα προς το χειρότερο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τούτη η χώρα που ανεμίζει τους αμέτρητους γραικύλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Αβραμόπουλε και λοιποί ομοιδεάτες συνοδοιπόροι .
    Ένα είναι βέβαιον και κανείς όπου κι'αν ανήκει κ υπηρετεί δέν εξαιρείται .
    Η ιστορία θα σας κρίνει κ θα σας κατατάξει εκεί που αρμόζει .
    Όπως κατέταξε τον Π.Κουντουριώτη ,τον Ιωαν.Καποδίστρια ,τον Πήλιο Γούση ,τον Τσολάκογλου κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποτε, πολυ παλια τον ειχα σε εκτιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχέδιο της λαθρομετανάστευσης,κρυμμένο πίσω απο προσφυγικές κρίσεις με αυθαίρετες νομικίστικες ερμηνείες, δημιουργήθηκε απο τον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο (βλέπε Ευρώπη και Αμερική) στοχεύοντας σε μία μορφή μοντέρνας δουλείας έτσι ώστε να εμποδιστεί η μεταφορά των επιχειρήσεων εκεί όπου η εργασία κοστίζει λιγότερο (π.χ. Κίνα). Δημιουργούνται έτσι οι προϋποθέσεις και οι ευκαιρίες για φτηνή πειθήνια εργασία (στα όρια της δουλείας) μέσα στον δυτικό κόσμο ή γύρω από αυτόν, και εισήχθη σε εφαρμογή η παγκόσμια κοινωνία όπου οι πληθυσμοί και οι κατά τόπον κοινωνίες θα αλλοιωθούν (ή θα αφανιστούν) χάριν του κέρδους! Το τούρκικο άνομο «κράτος» και παρακράτος (δουλέμποροι κ.λ.π.) κερδίζουν τα ψιλά της υπόθεσης λαθρομετανάστευση-αποθήκευση νεόδουλων-παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και του κέρδους. Τα χοντρά τα κερδίζου και θα τα κερδίσουν ακόμα περισσότερο και στο μέλλον οι άρχοντες αυτού του κόσμου, οι οποίοι έχουν προσλάβει το προσωπικό πολιτικό,δημοσιογραφικό και άλλο.., το οποίο φέρνει το αποτρόπαιο σχέδιο εις πέρας. Βλέπε λοιπόν κόμματα τύπου «Σώριζα» με δήθεν ανθρωπιστικές, αντιρατσιστικές ευαισθησίες που έκανε ως και εκλογική πελατεία απο φουκαράδες που ελπίζουν να μείνουν στην Ευρώπη, βλέπε τις εμμετικές ΜΚΟ που ηγούνται της χειραγώγησης και μεταφοράς ανθρώπων (πολλοί απο τους οποίους χάνονται σαν έρμα στο δρόμο..), βλέπε υπαλληλίσκους τύπου Αβραμόπουλου (και όχι μόνο), βλέπε τα σήριαλ της δήθεν δημοσιογραφικής κάλυψης που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, βλέπε το μαντρόσκυλο του ΝΑΤΟ (Τουρκία) που ανέλαβε στην πράξη τον σχεδιασμό... Όλοι αυτοί δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα, γιατι απλούστατα είναι αυτοί οι ίδιοι που το δημιουργούν και το φέρνουν εις πέρας! Το ελάχιστο είναι να μην τρώμε το δούλεμα που μας κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος ειναι αλλος ενας κοινοβουλευτικος δημοκρατης (νεοδημοκρατης) που ξεπουλα την πατριδα μας. Αυτος εχει βημα να μιλα παντου και να προπαγανδιζει οτι η δημοκρατικη προδοσια στον κυνοβουλευτισμο ειναι ατιμωρητη και αμοιβεται. Αυτους ψηφιζεται δημοκρατες, και σαν υποκριτες που εισαστε φιμωνετε την φωνη των Ελληνων Εθνικιστων, της Χρυσης Αυγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Αὐτὸς Νεοδημοκράτης;
      Ἀπὸ τὴν ΚΝΕ ξεκίνησε.

      Διαγραφή
  9. Καλά, εὐνουχίζονται μόνοι τους ὁρισμένοι, ὅταν περνοῦν ἀπό τό διπλωματικό σῶμα...
    ἤ περνοῦν λίγα παραπάνω χρόνια στήν "Εὐρώπη";
    Ἄκουσε τόν ἑαυτό του τί εἶπε; Εἶπε:
    " Εξ ονόματος της ΕΕ, ευχαριστώ την Τουρκία για την φιλοξενία και την γενναιοδωρία της με την οποία υποδέχθηκε περίπου 4 εκατομμύρια Σύριους. 25.000 Σύριους από την Τουρκία τους εγκαταστήσαμε στην ΕΕ. Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ ..... συνεργαζόμαστε χέρι με χέρι με τις τουρκικές αρχές ....δυσκολίες του μεταναστευτικού θέματος. .....το κοινό μας συμφέρον

    Δηλαδή,
    _ἐνῶ ἡ Τουρκία μαζί μέ ἀνόητες (ἤ χρηματισθεῖσες...) δυτικές ὑπηρεσίες,
    ἔφτιαξε τό ΙΣΙΣ, τό πρόβλημα στήν Συρία καί τούς πρόσφυγες, τήν εὐγνωμωνοῦμε ὡς Εὐρωπαῖοι!
    Ἔ ὄχι δά!
    _Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ....., ἄρα γιατί εὐγνωμωνοῦμε; Καί ποῦ τάχα πῆγαν τά χρήματα τῆς Εὐρώπης; Μήπως καί σέ ὅπλα γιά τήν Τουρκία;

    _Ἄ, ὥστε μεταναστευτικό ἦταν καί εἶναι τὀ κύριο πρόβλημα καί ὄχι προσφυγικό.
    Ἀλλά τότε γιατί νά πάρουμε μετανάστες, καί νά μήν τούς βοηθᾶμε στόν τόπο τους, μέ Εὐρωπαϊκές ἐπενδύσεις ; - Ἄν εἴχαμε δώσει τά 5,8 δίς Εὐρω τῶν Εὐρωπαίων φορολογουμένων, δηλαδή καί τῶν Ἐλλήνων φορολογουμενων, στίς χῶρες προελεύσεως τῶν προσφύγων,
    π.χ. μέ ἕνα διεθνές ἐπιτόπιο (Εὐρωπαϊκό-ΗΠΑ-Ρωσία) πρόγραμμα οἰκονομικῶν ἐνισχύσεων, καί μάλιστα καί στήν Συρία τοῦ Ἄσσαντ,
    π.χ. μέ Εὐρωπαϊκό-ΗΠΑ-Ρωσία στρατό ἐπιτοπίως,
    γιά νά μή γίνουν παρατράγουδα ἀπό Τούρκους-τζιχαντιστές,
    τότε δέν θά ὑπῆρχε παρά μόνο προσφυγικό πρόβλημα ἀπό Ἀφγανιστάν καί ἀπό Ἰράκ, στό 1 εἰκοστό τοῦ σημερινοῦ προβλήματος. Ὑποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Μπράβο στὸν Ἰταλὸ.
      Πλησιάζει νὰ ξεσπάση κάτι πολὺ ἄσχημο στὴν Εὐρώπη.Ἐτοιμαστῆτε διότι αὐτὴν τὴν φορὰ τὸ Ἰσλάμ δὲν θέλει νὰ σταματήσει ἔξω ἀπὸ τὴν Βιέννη.

      Διαγραφή
    2. Ήταν Ευρωβουλευτής της Λέγκας, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 5 Ιουνίου 2016 (1 μέρα πριν την ημερομηνία ανάρτησης του βίντεο, το οποίο είναι προγενέστερο φυσικά).

      Διαγραφή
  11. Ποσα καθαρματα εχουν μαζευτει σ"αυτο τον τοπο πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έίσαι και πολύ μαλάκας ρε αβραμόπουλε. Χαίρομαι αφάνταστα για την αποστρατεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.