22/10/19

Υπεύθυνοι γι' αυτό έγκλημα πολέμου οι Ερντογάν και Ακάρ - Ένας εισαγγελέας από την Ευρώπη δεν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψής τους;

Ο δεκατριάχρονος Mihemed Hemîd κατακάηκε κατά τους βομβαρδισμούς της πόλης Σερεκάνιγιε (Ρας αλ Αΐν) από τον τουρκικό στρατό, πιθανόν από απαγορευμένα βλήματα λευκού φωσφόρου.
Η Τουρκία επαναλαμβάνει τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις και τα εγκλήματα πολέμου, γιατί ποτέ δεν καταδικάστηκε για τη γενοκτονία των χριστιανικών λαών της Ανατολής, την εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, τις βόμβες ναπάλμ που έριξε στην Κύπρο το 1964 και το 1974...
Γι' αυτό σήμερα προχωράει ακάθεκτος και διαπράττει εγκλήματα πολέμου ο Ερντογάν, με το υποχείριό του, Χουλουσί Ακάρ.
Ο μικρός  M νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ντόχου, στο Νότιο Κουρδιστάν (Β. Ιράκ) και με εντολή του ηγέτη των Κούρδων, Μεσούτ Μπαρζανί, πρόκειται να μεταφερθεί σύντομα στη Γαλλία, για θεραπεία.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα από όργαναν των Η.Ε. για τη χρήση χημικών από τους Τούρκους στην επιχείρηση "Πηγή Αίματος" και όχι ειρήνης, τη στιγμή που η Οργάνωση Διεθνούς Αμνηστείας έχει αναφέρει σε σχετική έκθεσή της ότι στην επίθεση της Τουρκίας χρησιμοποιήθηαν απαγορευμένα χημικά όπλα.
Πηγή: BasNews 

3 σχόλια:

  1. Ποιος εισαγγελεας,Σαββα μου θα τολμησει να ενοχλησει τον ερντογκαν εκτος και αν ζει σε αλλο πλανητη.
    Εδω δεν τολμανε οι θλιβεροι 'ηγετες' αμερικης και ρωσιας να ψελλισουν κουβεντα και ο σουλτανος οχι απλως τους αγνοει αλλα τους ξεφτιλιζει κιολας,ιδιως τον τραμπ-ακουλα.
    Του αλλουνου του το φυλαει για αργοτερα το χουνερι.
    Οσο για τους ευρωπαιους σκουληκανθρωπους η φροντιδα τους ειναι ποτε θα γινουν οι γαμοι του ταδε πρωθυπουργου με τον αγαπημενο του και πως θα λυσουν το προβλημα της τεκνοποιησης ωστε η ευτυχια τους να ολοκληρωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Ένας εισαγγελέας από την Ευρώπη δεν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψής τους;<

    Ασφαλώς θα εκδώσει, όπως εξέδωσε για τούς Αμερικανούς και Βρετανούς για τον βομβαρδισμό τής ανοχύρωτης πόλης Δρέσδης με εμπρυστικές βόμβες ναπάλμ (1945), για τούς Γάλλους για τα βασανιστήρια και λοιπά όργια, που έκαναν στην Αλγερία αρχές τής δεκαετίας τού '50, για τούς Άγγλους για τον απαγχονισμό ανηλίκων στην Κύπρο, για τούς Αμερικανούς για χρήση χημικών και όχι μόνο στο Βιετνάμ κλπ., για τον Θάτσι, αρχηγό τού UCK, για πληθώρα εγκλημάτων και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων κλπ. Λίγη υπομονή μονάχα. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο το θεμα ειναι ο δικαστικος κλητηρας..Δεν παει κανεις ...
    Λειπει και μια παρεδρος με ασθενεια..πηγε να φτιαξει γαλατοπιτα στην μανα της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.