17/10/19

Ακατάλληλος για Δήμαρχος ή επικίνδυνος για τη Θράκη ο Εμμανουήλ Τσέπελης;

Φαίνεται πως ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης δεν έμεινε μόνο στις για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους προεκλογικές φωτογραφίες και στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του με πρωτοκλασάτα στελέχη του DEB αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του.Θυμίζω πως από τους πρώτους ανθρώπους που δέχτηκε στο γραφείο ως Δήμαρχος Ξάνθης ήταν ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής ο οποίος Πρόξενος αμέσως μετά σε ανακοίνωση του αναφέρθηκε στη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Iskece χωρίς αυτό να ενοχλήσει τον Δήμαρχο μας.
Προφανώς όμως ο κ. Τσέπελης έχει αρχίσει να ξεπληρώνει τα γραμμάτια της εκλογής του αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα και αδιάψευστες εικόνες, πρόσφατα παραβρέθηκε στην τελετή εγκαινίων που οργάνωσε ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) για το παράρτημα του στην Ξάνθη.
Όπως αναφέρει το TOYRKIKANEA.GR, «στην τελετή εγκαινίων μετείχαν ο πρόεδρος του BTAYTD Χουσεΐν Μπαλτατζή, ο πρόξενος της Τουρκίας Μουράτ Ομερογλου, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσεπελης, οι αντιδήμαρχοι Σουχα Χαλιλογλου, Σαμπαν Μπαντακ και Λεβέντ Καραοσμαν, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Χουσεΐν Μποσταντζι, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβιν Χαιρουλλαχ, η πρόεδρος του DEB Τσιντεμ Ασαφογλου, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, η Σιμπέλ Οσμανογλου ως εκπρόσωπος του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζαν Αχμετογλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Σεντατ Χασάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης Σαδίκ Σαδίκ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμονων του Μειονοτικου Λυκείου Ξάνθης Ερχαν Χουσεΐν Αλή, και άλλοι καλεσμένοι.»
Μόνο ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ έλειπε δηλαδή για να είναι εκεί όλοι όσοι εξυπηρετούν συμφέροντα της Τουρκίας στη Θράκη. Τι σημαίνει αυτό; Μα είναι τόσο απλό. Με την παρουσία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Δήμαρχος Ξάνθης ουσιαστικά νομιμοποιεί την ανθελληνική δράση όλων αυτών των ανθρώπων στη Θράκη και βέβαια νομιμοποιεί και τον αυτοαποκαλούμενο «εκλεγμένο Μουφτή Ξάνθης».
Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ «ήδη στο υπουργείο εξωτερικών έχουν ενημερωθεί για το συμβάν και υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία και οργή για την κίνηση αυτή του Δημάρχου Ξάνθης» αν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δούμε και στην πράξη.
Προσωπική δήλωση του ιδιοκτήτη του XANTHINET.GR Σεμπαϊδήν Καραχότζα για το συγκεκριμένο θέμα:
«Αν ο κ. Τσέπελης δεν αντιλαμβάνεται τις συνέπιεες που μπορεί να έχουν αυτού του είδους οι πρακτικές τότε είναι ακατάλληλος για Δήμαρχος, αν όμως τις αντιλαμβάνεται και παρόλα αυτά τις συνεχίζει τότε είναι επικίνδυνος για τον τόπο».
Σ. Καραχότζα

1 σχόλιο:

  1. το φεσι κυριε δημαρχε
    το φεσι σας
    σας επεσε η το κρυβετε.
    τι φοβαστε? κοτζαμ κοτζαμπασης πραμα να ντρεπεται να δηλωνει οτι τουρκεψε?
    τουρκος με ελληνικο ονομα?
    αυτο κι αν ειναι γεγονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.