22/10/19

Τότε ο έλεγχος θα έχει χαθεί


‪Σύμφωνα με τον ορισμό για τους πρόσφυγες που δίνουν οι ΜΚΟ, κάμποσα δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη έχουν «προσφυγικό προφίλ».

Ξέρετε τί θα γίνει αν όλοι αυτοί μάθουν ότι στην Ελλάδα τους δίνεται δωρεάν διαμονή σε σπίτι ή ξενοδοχείο και ημερήσιο επίδομα που ξεπερνά το μηνιάτικο που παίρνουν στον τόπο τους;‬

 Για αυτό υπάρχουν τα σύνορα που τόσοι πολλοί βάλθηκαν να μας πείσουν ότι πρέπει να καταργηθούν. Για να μην μας ποδοπατήσουν όλοι αυτοί, αν αποφασίσουν να έλθουν κατά δω.

 Και να θυμάστε ότι στο τέλος θα γίνει επίκληση συνόρων όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, αλλά τότε θα είναι αργά.

Ο έλεγχος θα έχει χαθεί.

Αναστάσιος Λαυρέντζος

6 σχόλια:

  1. Να μπει στο Σύνταγμα ότι όσοι αλλοεθνείς μπήκαν μετά το 1990 στην Ελλάδα δεν μπορούν να ξεπεράσουν ποτέ το 10% του πληθυσμού των Ελλήνων. Έτσι θα έχουμε πάτημα το Σύνταγμα ότι δεν δεχόμαστε άλλους και θα απελαύνονται όσοι έχουν ήδη υπερβεί το όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειδα ομως καμια ΜΚΟ να παει σε Αφρικη και Ασια να προσπαθησει να 'μαθει' τους ντοπιους οτι η υπερπαραγωγη παιδιων τους βυθιζει περισσοτερο στην φτωχια.
    Αυτο που εκανε η Γκαντι και ο Μαο στις υπερπληθυσμιακες χωρες τους ωστε να ελεγχθει ο υπερπληθυσμος.
    Αφου εχουμε τις ΜΚΟ τι τις χρειαζομαστε τις κυβερνησεις ;.
    Το επαγγελμα του μελλοντος ποσα χρονια σπουδων χρειαζεται και σε ποιο ΑΕΙ υπαρχουν εδρες ΜΚΟ ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιάς (22 Οκτωβρίου 2019 5.58μμ)
      Στην Αφρική έχουν πάει κατ επανάληψη δυο ΜΚΟ. Οι γιατροί δίχως σύνορα, και οι γιατροί του κόσμου. Εκεί πρόσφεραν ιατρικές υπηρεσίες.
      Οι ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις) δεν είναι επιστημονικός τομέας και για αυτό δεν υπάρχουν έδρες στα ΑΕΙ
      Η ΜΚΟ έχει στελέχη με επιστημονικές ειδικότητες αντίστοιχες με το αντικείμενο δράσης της οργάνωσης
      Κυβέρνηση και ΜΚΟ είναι δυο τελείως διαφορετικές έννοιες .΄Η μια ούτε αντικαθιστά την άλλη, όυτε είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους.
      Οι κυβερνήσεις ασκούν εξουσία.Κυβερνήσεις δεν χρειάζονται χώρες η περιοχές όπου οι σχέσεις των πολιτών ρυθμίζονται με ένα αναρχικό ή αντιεξουσιαστικό τρόπο.

      Διαγραφή
  3. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μην τρελαθουμε τελειως...και τι ειναι αυτες οι ΜΚΟ ??!!
    Στα ...αυτα μας τι λενε.!!
    Κι εμεις λεμε αλλα !! Δηλ.τι ??
    Θα ...μας δειρουν ??
    Και γιατι να μην τις σακατεψουμε εμεις ?? Καταργουνται ολες !! Ετσι γουσταρουμε !!Συλαμβανονται ολοι.!! Κουμαντο στην χωρα τους.!! Εδω ειναι αλλη.!! Ανθρωπισμοι κι αηδιες...Μαθημα θα μας κανουν ? Ξερουν πιο πολλα απο μας ?? Απο που κι ως που ?? Εχουν θεικη εντολη ??Ας την φερουν.!! Τους ψηφισε κανεις ?? Οχι...Και τι..ερχεται μια κωλοομαδουλα απ την Ισπανια πχ..εδω ...και τι θελει ?? Να μας πρηξει ολα ?? Απο που κι ως που ?? Δηλ.μαζευτηκαν δεκα ...τροβαδουροι και καθηστε καλα ολοι ?? Σιγα βρε !!! Ουτε καν να ασχοληθουμε αλλο..Να πανε σπιτι τους να ..σωζουν οτι θελουν.!! Νταβαδες ειναι ?? Σιγα μην σπασει το ...μανικιουρ !! Δεν θαχει καλη ιδεα για μας ο κοσμος ?? Παψε !! Και θαχει γιαυτα τα ..αποβλητα ?? Σε τελικη αναλυση..στα ...αυτα μας !! Κι εμεις το ιδιο και βαλε.!! Θα μας κανουν μαθηματα οι ...συμπεθερες κι οι συμπεθεροι που τις κυβερνουν ?? Αντε βρε ..καρακαξες απ το χωριο !!!
    Νομιζω το καναμε μπαουλο το χαστουκι και τα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ("ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ"¨) ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΑΣ (REAL ESTATE BUILDING BUSINESS)
    ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ 2002: https://www.kathimerini.gr/119290/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/o-omilos-soros-sthn-ellada-me-etaireia-akinhtwn

    "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 22.05.2002
    "O Ομιλος Σόρος στην Ελλάδα με εταιρεία ακινήτων
    Εταιρεία επενδύσεων στο real estate πρόκειται να ιδρύσει στην Ελλάδα, ο όμιλος Soros Real Estate Partners, που αποτελεί τον «βραχίονα» του γνωστού μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, στην παγκόσμια αγορά ακινήτων. Βασικός μέτοχος στη νέα εταιρεία θα είναι η Soros Real Estate Investors, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο επιχειρηματίας κ. Παναγιώτης Μίχαλος, ο οποίος θα ελέγχει και μειοψηφικό πακέτο στο σχήμα. …."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.