20/10/19

«Άρχισαν τα όργανα» στην Αλεξάνδρεια: Μαχαίρια και όπλα από μετανάστες – ισχυρή αστυνομική δύναμη


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, κάποιοι μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων της Αλεξάνδρειας επιχείρησαν να εισέλθουν σε μαγαζί της πόλης για ποτό. Δεν τους επιτράπηκε η είσοδος με αποτέλεσμα να βγάλουν μαχαίρια και όπλο σε πολίτες του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου (!). Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρενόχλησαν κοπέλες από τον συνοικισμό που ήταν έξω εκείνη τη στιγμή.
Ξεκίνησε επεισόδιο μπροστά στο ΚΤΕΛ της Αλεξάνδρειας. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μπροστά στην είσοδο του hot spot με πετροπόλεμο και πολλά αντικείμενα που εκτοξευόταν.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο, έκλεισαν την κυκλοφορία του δρόμου για να μην υπάρξει τραυματισμός οδηγών των διερχόμενων οχημάτων ενώ είδαμε και 4-5 χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Ακούστηκαν και πυροβολισμοί στον αέρα.
Περίπου στις 3 τη νύχτα πολίτες έσπασαν την πόρτα και παράθυρα στο δημαρχείο κάνοντας συμβολική διαμαρτυρία προς την δημοτική αρχή για να απομακρυνθεί το hot spot από την πόλη μας.

6 σχόλια:

  1. Όλα αυτά τα χρόνια, που το ανύπαρκτο κράτος αδυνατεί να προστατεύσει τούς πολίτες του και που, ως φαίνεται, οι πολιτικοί όλου τού φάσματος συμπράττουν στην παράδοση τής Ελλάδας στον κάθε Αφροασιάτη κάφρο, αλλά και Αλβανούς και άλλους εγκληματίες λαθροεισβολείς, όλα αυτά τα χρόνια, λέω, νιώθω σαν να με βιάζουν. Και ο πρωθυπουργός τής χώρας καμαρώνει την Ελλάδα, που εξελίσσεται σε κράτος πολυπολιτισμικό.

    Αλήθεια, πόσοι ξέρουν για την καταστροφή π.χ. τής Σουηδίας; Πόσοι νοιάζονται για το αύριο και το αύριο των παιδιών των κυρίως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσθέσω κάτι που έχει πέσει τουλάχιστον 5 φορές στην αντίληψή μου. Στις λαικές αγορές όπου υπάρχουν και πάγκοι με εργαλεία, βλέπω λαθρομετανάστες να αγοράζουν μαχαίρια -όχι κουζινομάχαιρα, αλλά μαχαίρες χασάπηδων και να αστεΐζονται μεταξύ τους με κινήσεις σφαγής αντιπάλου. Σταματούν το παιχνίδι, όταν αντιλαμβάνονται πως τους κοιτάζει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πουμε στον ζοφο ..κατι ευθυμα..αλλα αληθινα δυνατο στην ερμηνεια του για μας ??
    " φτασαμε στο σημειο ...να επαναστατουν οι ..γυφτοι " ....κι εμεις αγρον αγοραζοντες.!!!!!
    Τοση ξεφτιλα ??
    Ας βαλουμε 10 γυφτους αρχηγους...κατι θα γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο κόσμος νιωθει ότι απειλείται πρέπει να απειλήσει και αν η πολιτεία το παίζει Κινέζος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του
    Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.