31/10/19

Οι θεωρητικοί της παρτσακλότητας



Ή αλλιώς, η αποδόμηση του αριστερίζοντος (συχνά με τον μανδύα του φιλελεύθερου) ιδεοπολτού που έχει επιβληθεί στον δημόσιο λόγο...
Tο άρθρο δεν αφορά τις σιτεμένες κορασίδες τής (όπως αποδείχθηκε) νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που αυτογελοιοποιήθηκαν «παρελαύνοντας» σαν παρτσακλά. 

Συριζαίες είναι, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους, δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα. Αφορά τους, αρκετούς δυστυχώς, θεωρητικούς της «παρτσακλότητας» που τις υπερασπίστηκαν, άλλοι ενθουσιωδώς, κι άλλοι πιο συγκρατημένα αλλά με κατανόηση γι’ αυτό «που ήθελαν να πουν τα παιδιά».
Επειδή αυτός ο αριστερίζων (συχνά με τον μανδύα του φιλελεύθερου) ιδεοπολτός έχει επιβληθεί στον δημόσιο λόγο κι έχει επίσης διαμορφώσει μια τεχνική «ψαρώματος» του κοινού με περισπούδαστες αναλύσεις και σοφά γνωμικά, ότι τάχα μου πρέπει να «αφουγκραστούμε το μήνυμα» κάθε διαταραγμένου, αλλιώς είμαστε εθνίκια που έλεγε κι ο πρώην κύριος σύμβουλος και αυταρχικοί, ενώ αυτοί είναι η προοδευτικουριά και οι δημοκράτες, συγκέντρωσα τις «θέσεις» τους και τις αποδομώ, μία προς μία.



Για τη συνέχεια kourdistoportokali 





4 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά συνήθως τα άρθρα Τζήμερου.
    Δυστυχώς όμως εισήλθε στον δημόσιο βίο προσκαλώντας
    τήν Μέρκελ να διορθώσει τήν Ελλάδα με τα μνημόνια.
    Επ'αυτού ο Τζήμερος σιωπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε και τους 4 ηλίθιους που ψηφίζουν ως αστεία τέτοια άρθρα. Προφανώς τα συριζοτρολάκια πήραν τη γραμμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRAVO MALAKES-άσυλο θα δίνεται σε 6 αντί για 9 μήνες k επιπλέον όσοι «μονιμοποιούνται» θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν μαζί τους όλη τους την οικογένεια, ενώ το κράτος θα αναλαμβάνει και την εύρεση εργασίας(!) την ώρα που οι νέοι Έλληνες είναι άνεργοι και φεύγουν σωρηδόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την φυγή των νέων μας ,του μέλλοντος στην ουσία της Ελλάδας που φεύγει εγκαταλείποντας την (Ελλάδα) ας ψάξουμε τους λόγους ανάμεσα σε μας .
      Εμάς που με την ψήφο μας σκοτώσαμε την ελπίδα γι'αυτά τα παιδιά και την Ελλάδα μας .

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.