1/10/19

Διαβάστε και δώστε το μήνυμα που πρέπει στους πολιτικούς


12 σχόλια:

  1. Μην κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας , αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα και μια μόνο είναι η λύση. ...... Μια λύση την οποία θα έδινε ένας Παπαδόπουλος !!!! Δεν είμαι οπαδός του αλλά μόνο κάτι τέτοιοι αρχηγοί θα έδιναν λύση! !!!!
    Αυτή είναι η δική μου απάντηση !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καλεντερίδη,

    Μην το ταλαιπωρούμε το θέμα. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική της Ελλάδας, στα πλαίσια της "τελικής λύσης" του δημογραφικού.

    Όποιος θέλει να κόψει το ρεύμα, κάνει ακριβώς τα αντίθετα από την Ελλάδα. Όποιος θέλει να δει πώς πεφτουν οι ροές, παραδείγματα υπάρχουν και σε Αυστραλία και σε Ιταλία μέχρι πρότινος. Με 2 λόγια. Πέφτουν, όταν τους κόβεις το όνειρο ότι θα περάσουν καλύτερα από ό,τι αν μείνουν εκεί που είναι.

    H ελληνική κυβέρνηση, ανακοινώνοντας, γρηγορότερο άσυλο, γρηγορότερη μεταφορά στην ενδοχώρα, ξενοδοχεία, γιατρούς, ψυχολόγους, νοικιασμένα σπίτια, κλπ, είναι σα να έβαλε ταμπέλα στην πόρτα "ΕΔΩ το καλό και γρήγορο άσυλο, ανοίξαμε και σας περιμένουμε".

    Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, όπως βάλατε εδώ:
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/10/blog-post_38.html

    υπάρχει ρεκόρ αφίξεων Σύρων και Αφγανών. Δηλαδή, ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Παρεμπιπτόντως, για τον ΟΗΕ, οι Αφγανοί θεωρούνται πρόσφυγες και περιμένουν και την Ελλάδα να τους φερθεί ανάλογα:

    https://www.unhcr.org/afghanistan.html

    Η Ελληνική κυβέρνηση, ΔΕΝ είναι ηλίθια ούτε αποτελείται από παιδάκια (έχουν μέσα και τον άλλοτε λαλίστατο κ. Γεωργιάδη, που ξέρει πολύ καλά τι σταματάει τις ροές).

    Τα πράγματα είναι απλά. Στον Τιτανικό, οι βάρκες χωρούσαν τους μισούς. Σώθηκαν οι μισοί, γιατί δεν άφησαν και τους άλλους μισούς να ανέβουν στις βάρκες, παρά το ότι ήταν "απάνθρωπο" και ενάντια στην υποχρέωση του Δίκαιου της Θάλασσας που λέει πως πρέπει να συντρέχεις ναυαγούς.

    Η Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια θέση, με την κυβέρνηση να παίζει το ρόλο του "χτυπάτε με κι ας κλαίω".

    H Αυστρία, το 2015 πήρε 65000 και μετά είπε "δε μπορώ άλλο, τελείωσε, εμείς δεν παίρνουμε άλλους". Η Ουγγαρία έβαζε και φυλακή όποιον έμπαινε παράνομα.

    Τρόποι υπάρχουν, αλλά η Ελλάδα ΔΕ θέλει, γιατί δε μπορεί ένα ΜΠΛΕ ΠΑΣΟΚ, να ασκήσει ΔΕΞΙΑ πολιτικής. Και το κυριότερο, η ΝΔ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ. Τους θέλει κι αυτή για το δημογραφικό και τους βλέπει κι αυτή ως εν δυνάμει ψηφοφόρους, που δεν πρέπει να πάρει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Αν η Ελλάδα, βγάλει ανακοίνωση, πως πλέον θα πηγαίνουν μόνο σε ακατοίκητα νησιά, θα μένουν εκεί όλοι μέχρι την απέλασή τους ή το άσυλο και ταυτόχρονα επιμηκύνει το χρόνο απόδοσης ασύλου και διώξει τις ΜΚΟ, θα δείτε αν πέφτουν οι ροές ή όχι. Συν μια διοικητική ποινή για πάρανομη είσοδο στη χώρα (το είχε κάνει ο Μπερλουσκόνι, θα έρχονται με iphone και θα απελαύνονται χωρίς).

    Οι Αυστραλοί, τι είπαν; Υποχρεωτική κράτηση σε κλειστά κέντρα στα Νησιά των Χριστουγέννων και οι λαθραίοι δε θα δουν ποτέ την ηπειρωτική Αυστραλία.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_Island_Detention_Centre

    H Ελλάδα, δόξα τω Θεώ, ακατοίκητα νησιά, έχει εκατοντάδες! Βούληση δεν έχει. Πρώτη φορά βλέπω τόσο απαθή λαό, μπροστά στον αφανισμό του. Τελικά, όντως, κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Η λύση, στον εξαιρετικά επικίνδυνο εποικισμό της Ελλάδος, είναι η δημιουργία κέντρων "φιλοξενίας" σε ακατοίκητα νησιά, αντιγραφή της πολιτικής της Αυστραλίας.

      2)Δυστυχώς είναι θέμα χρόνου η εγκληματικότητα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, όπου η ανεργία και η φτώχεια ήδη μαστίζουν τον σημαντικό μέρος του εγχώριου πληθυσμού, να εκτιναχθεί σε νέα ύψη.
      Εργασία προφανώς δεν υπάρχει για τα εκατομμύρια των αλλοδαπών εποίκων, που οι κυβερνήσεις μας γενναιόδωρα εγκαθιστούν και στην ενδοχώρα.
      Το μέλλον φαίνεται να μας επιφυλάσσει πολυάριθμες ταραχές, κλοπές, ληστείες, βιασμούς, φόνους, ακόμα και αυτονομιστικά κινήματα.
      (Καρποί της πολιτικής "των ανοικτών συνόρων".)

      3)Ηθικοί αυτουργοί, για τα δεινά που θα τραβήξει η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός, θα είναι οι κυβερνήσεις που συναίνεσαν ή και συνήργησαν στο εποικισμό της χώρας μας, καθώς και τα ΜΜΕ που, με την ατέλειωτη προπαγάνδα τους, υποστήριξαν επί πολλά χρόνια τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος, διά της δημογραφικής της αλλοίωσης μέσω του εποικισμού της και όχι μόνο.

      Διαγραφή
    2. Αυτο το τρομερο που ειπες για εναν ΑΠΑΘΗ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ...ειναι ολο κι ολο το θεμα.
      Προτεινω στο ιστολογιο να γραψει ενα αρθρο με συτον τον τιτλο. Ας καλεσει και ψυχολογους να πουν κατι η ανθρωπολογους κλπ..Πρεπει να το βλεπει καθε μερα ο κοσμος αυτο μπροστα στα ματια του τι κανει.Ας γραφεται ενα αρθρο την βδομαδα.Πρεπει να το χωνεψει ο κοσμος τι του συμβαινει τελικα. Διοτι τετοια βλαβη δεν ξαναγινε .
      .Αυτη η απαθεια ουτε στο Πακισταν δεν υπαρχει.Ειναι ψυχιατρικη βλαβη μεγαλη.
      ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ...Τρομερο...

      Διαγραφή
    3. @ Δημητρης Κ.

      Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις απλά λίγα λόγια περί του “ΑΠΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ” και περί του ηθικοί αυτουργοί.
      Αποκαλούμε απαθή λαό έναν λαό που έχει σχεδόν 10 χρόνια μνημόνια (μνημόνια για τις τράπεζες και όχι το ανέκδοτο “μαζί τα φάγαμε” σωστά;) στην πλάτη του. Μνημόνια που του τα επιβάλανε, αυτοκτονίες, μεγάλη ανεργία, αστέγους, να μην έχει να φάει-ρεύμα-νερό-θέρμανση, να πληρώνει (για να μην του το κατασχέσουν) ενοίκιο (χαράτσι) για το σπίτι του και κ.λ.π., συν το γεγονός ότι ο λαός αυτός είναι πολίτης & υπήκοος της αυτοκρατορίας των βρυξελλών (όχι της Αθήνας). Και τέλος η κυβέρνηση αυτού του λαού να είναι πιόνια-υπάλληλοι-εντολοδόχοι αυτής της αυτοκρατορίας των βρυξελλών, άρα προδότες και ανθέλληνες (1_το “ο ελληνικός λαός βγάζει κυβέρνηση” είναι ανέκδοτο και 2_είδαμε και το δημοψήφισμα του 2015).

      Και σε αυτόν τον “ΑΠΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ” τα τελευταία χρόνια η αυτοκρατορία των βρυξελλών (νέα τάξη-παγκοσμιοποίητες-.......) του επιβάλει δια ροπάλου τον βίαιο εποικισμό της Ελλάδας με εισαγόμενους (και επιδοτούμενους) πληθυσμούς. Ξεχνάμε όμως π.χ. το σχέδιο Coudenhove – Kalergi (που δεν είναι χθεσινό), το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ (όπου ανάγει την λαθρομετανάστευση σε ανθρώπινο δικαίωμα), τον φυτευτό εκ βρυξελλών (σε όλες τις επαρχίες της αυτοκρατορίας των βρυξελλών) αντιρατσιστικό νόμο, το “we need global governance and we need it fast” που μας λένε όλοι οι ηγέτες και κ.λ.π.

      Απαθής και ο Ελληνικός Στρατός, που οι στρατιωτικοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούνε να φυλάξουν τα σύνορα, κάτι που πρίν 15-20 χρόνια (πριν το 2000 χονδρικά) μπορούσαν να κάνουν; Ή μήπως πριν το 2000 δεν είχαμε πολέμους, λιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς στον πλανήτη Γη;
      Τι λες φταίει η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία - η κομματικοποίηση των στρατιωτικών – ο εκφυλισμός της ελληνικής κοινωνίας, κομμάτι της οποίας είναι ο Ελληνικός Στρατός ή μήπως άλλαξαν οι εντολές εκ άνω άραγε;

      Αυτό που γίνετε στην Ελλάδα (εποικισμός) δεν γίνετε μόνο εδώ. Γίνετε σε όλες τις επαρχίες της αυτοκρατορίας των βρυξελλών ή κάνω λάθος; Μήπως δεν γίνετε και στην Αμερική; (δες πολεμική για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό). Είπαμε παγκοσμιοποίηση. Στην Ελβετία πρίν μερικά χρόνια αλλάξαν το σύνταγμα, και το “όλοι οι Ελβετοί είναι ίσοι απέναντι στον νόμο” έγινε “όλοι οι Ελβετοί πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο”, το έπιασες το υπονοούμενο; Καλά οι Έλληνες είναι απαθείς αλλά και οι υπόλοιποι λαοί μια από τα ίδια; Η Βαυαρία έχει γεμίσει από μπούργκες (κάτι που πριν 10-15 χρόνια δεν το έβλεπες στους δρόμους), και πάει λέγοντας στις υπόλοιπες επαρχίες. Άμα υπάρχει κάποια εξαίρεση, π.χ. βλέπε Ουγγαρία, αυτό οφείλεται λόγω ότι κυβερνούν οι “φασίστες-ρατσιστές-κ.λ.π) και αυτό είναι work in progress για το σύστημα και την αυτοκρατορία των βρυξελλών.

      Ο Ελληνικός λαός και ο κάθε λαός σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ποτέ δεν μπορούσε και το δείχνει και η ιστορία. Ο λαός, απαθής ή μη, εκ των πραγμάτων και εκ φύσεως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ακολουθεί. Ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν έγινε κάτι αν δεν υπήρχαν ηγέτες-οργανώσεις-κόμματα (π.χ. Μέγας Αλέξανδρος, Ελληνική Επανάσταση του 1821, Ρωσική Επανάσταση 1917). Ο Ελληνικός λαός και ο κάθε λαός, φέρει ευθύνη μόνο στην περίπτωση που όταν εμφανιστεί ένας ηγέτης-οργάνωση-κόμμα δεν ακολουθήσει και μείνει απαθής.

      Το θέμα-πρόβλημα είναι πολιτικό, πολιτική και η λύση του μόνο από γνήσιους ηγέτες-οργανώσεις-κόμματα και όχι από ψυχολόγους και ανθρωπολόγους.
      Φιλικά.

      Διαγραφή
  3. https://www.protothema.gr/world/article/930864/iaponia-nigirianos-metanastis-pethane-se-kedro-kratisis-meta-apo-apergia-peinas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταϋγέτη.

    Γιατὶ τὰ βάζεις μὲ τὸν λαὸ;
    Ὁ λαὸς θὰ τοὺς στείλη πίσω ἤ θὰ τοὺς στείλη στὰ ξερονήσια;

    Ὁ λαὸς πῶς θὰ διαμαρτυρηθῆ δυνατὰ χωρὶς ἡγέτη καὶ ὀργάνωσι;
    Διὸτι σὲ ἐπίπεδο ἰδιωτικὸ μεταξὺ φίλων ἤ οἰκογενειῶν ὑπάρχει πολὺ μεγάλη ἀγανάκτησι καὶ λέγονται πράγματα ποὺ εἶναι ἐπικίνδυνα νὰ ἀναφερθοῦν ἐδῶ.
    Πολλοὶ ζητοῦν νὰ ἐπέμβη ὁ Στρατός,ὁ ὁποῖος ὡς φαίνεται.κοιμᾶται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνει και κάθεται ο Στρατός, γιατί μόλις λύσει κανα δεκαριά προβλήματα με την επέμβασή του, θα βγούν όλοι και θα πούν """""Μια λύση την οποία θα έδινε ένας Παπαδόπουλος !!!! Δεν είμαι οπαδός του αλλά μόνο κάτι τέτοιοι αρχηγοί θα έδιναν λύση! !!!!""""
      Αυτοί που κυβερνούν, όταν θέλουν μπορούν. Οταν δεν θέλουν, δεν μπορούν

      Διαγραφή
    2. Και για να μην πει ο κοσμος αυτα ...διοτι για ενα ονομα ζουμε...ας καει ολο ..το μαντρι και αυτοι οι ιδιοι με το ..
      κακο ονομα....

      Διαγραφή
    3. Θα σας εξηγήσω την αντίδρασή μου. Η Ελλάδα, έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα από το 2015 με το "προσφυγικό", σε βαθμό που δε συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα και λόγω μεγέθους και λόγω χρεωκοπίας. Μολοταύτα:
      1) Οι νησιώτες, ψήφισαν πολλάκις ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που ήδη είχαν δεν τι είχε έρθει. Οι της ηπειρωτικής Ελλάδας έχουν και μια δικαιολογία ότι "το πρόβλημα ήταν μακριά" και κοίταζαν το πορτοφόλι τους.
      2) 4 χρόνια μετά, η χώρα ξαναείχε εκλογές. Και στην ουσία, καταποντίστηκε η ΧΑ (και αυτό ήταν καλό) και όλοι πήγαν στη ΝΔ και στον πωλητή επιστολών του Ιησού. Η ΝΔ, από το 2015 και δώθε, κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προσφέρει καλές συνθήκες διαβίωσης στους λαθρομετανάστες. Δηλαδή ήταν βασιλικότερη του βασιλέως και απλά πετούσε καμιά κορώνα χωρίς όμως ουσία, γιατί δεν πρότεινε κάποιο αποτελεσματικό αποτρεπτικό σχέδιο. Μάλιστα, ο ίδιος ο αρχηγός της ΝΔ, υιοθέτησε τη φρασεολογία ΠΑΣΟΚ (και δη της κ. Άννας Νταλάρα), που αποκαλούσε τους λαθρομετανάστες "παράτυπους", κατά το γνωστό "δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, λαθραία είναι μόνο τα τσιγάρα". Περίμενε ο Έλληνας να αλλάξει κάτι δραματικά από τη ΝΔ;

      Στην αντίπερα όχθη της Αδριατικής, η Ιταλία ζει μια παρόμοια κατάσταση με την Ελλάδα ως προς το "προσφυγικό" (η Λιβύη είναι εμπόλεμη κοντά 10 χρόνια τώρα, συν ότι η Ιταλία είναι ο κοντινότερος προορισμός για οποιονδήποτε Αφρικανό, συμπεριλαμβανομένης της υποσαχάριας Αφρικής). Αν και οι ροές, ήταν πολύ μικρότερες (το 2015 που στην Ελλάδα έφτασαν 850.000, στην Ιταλία ήταν 220.000). Παρόλα αυτά, στην Ιταλία συνετελέστηκαν τεκτονικές αλλαγές. Αυτή τη στιγμή, ο Μπερλουσκόνι (που ήταν ασύγκριτα σκληρότερος στο θέμα από τη ΝΔ), είναι το μικρότερο κόμμα της "κεντροδεξιάς-δεξιας" και έχουν βγει 2 μεγαλύτερα κόμματα δεξιά. Δεν έγιναν οι Ιταλοί "φασίστες" ξαφνικά σε ποσοστό 40%. Κατάλαβαν απλά πως αν δεν ψηφίσουν κόμματα με καθαρά σκληρές θέσεις, δε θα έχουν αποτελέσματα.

      Στην Ελλάδα, εγώ ξέρω τουλάχιστον ένα "σκληρό δεξιό" κόμμα και ένα φιλελεύθερο με πολύ σκληρότερες θέσιες από αυτές της ΝΔ, που πήραν, 0,5-0,7%. Θα μου πείτε "ήταν ντέρμπυ με το ΣΥΡΙΖΑ, έπρεπε όλοι να βοηθήσουμε τη ΝΔ". Δεν ήταν ντέρμπυ... Όλα τα γκάλοπ μιλούσαν για 10 μονάδες διαφορά.

      Το γεγονός και μόνο πως στην Ελλάδα φτάνουν ακόμα και Αλγερινοί, ενώ απέναντι τους έχουν Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, σε πολύ μικρότερη απόσταση, θα έπρεπε να βάζει σε σκέψεις τον Έλληνα για το τι είδους "μεταναστευτική πολιτική" έχει.

      Διαγραφή
    4. Υπαρχει χαωδης διαφορα πολιτικης επαρκειας πολιτη σε δημοκρατια αναμεσα σε Ελληνα κι Ιταλο.Ο πρωτος ειναι ερασιτεχνης θεατρινος..Παντα κατι παριστανει πως ειναι ανωτερο ενω ειναι κατωτερο .Δεν λεει ποτε ..ειμαι πιο κατω μεν αλλα θα σκιστω να ανεβω.Δεν ειναι κακο αυτο.Κακο ειναι να θελεις φρου φρου κι αρωματα χωρις ουτε να τα αξιζεις ουτε να προσπαθεις ! Φυσικα στις ηλικιες τις μεγαλες κι ειναι μεγαλοι αριθμοι..υπαρχει και χαος μορφωτικο και ιστορικη πειρα αλλη.Ηταν θσνασιμο το λαθος πουδωσαν ευμαρεια σε κοσμο ανετοιμο γιαυτην.Τον εκαναν να μην προσπαθει και μονο να απαιτει ακομη κι οσα δεν αξιζε.Η Λεσβος πχ.αν θυμαμαι καλα οπως και.η Κρητη εχουν μεγαλα ποσοστα οπαδων των κσταστροφικων πολιτικων.Η πρωτη τωρα υποφερει σκληρα απ αυτες.Κι αν δεις καλα και τωρα δεν πολυχτυπιεται η κοινωνια της γιαυτα.Λεει μονο παρτε τους διπλα.Δεν λεει ..θα σας παρει ο διαβολος ολους !! Κι αυτο γιατι και στην συμφορα κοιτσζει τι μπορει να κερδισει.!!! Ουτε εαυτον κοιτα ουτε την χωρα ολη !!!Και οι τοπικοι της αρχοντες αξιοθρηνητοι ειναι. Τραυλιζουν για ισορροπιες ..γλυφουν και το πολιτικο συστημα που ευθυνεται γιαυτα.
      Υπαρχει η οχι χαωδης διαφορα με Ιταλια ?? Εννοω συνειδησης πολιτη υπευθυνου ?? Υπαρχει.!! Κι ομως αυτος ο ..κατωτερος πολιτης ...Απαιτει ναχει οτι ο Ιταλος σε δικαιωματα !! Παριστανει οτι ειναι ιδιοι πολιτες με τους Ιταλους !! Νοιωθει ισος ..Οχι ομως στις υποχρεωσεις του σαν υπευθυνου πολιτη.Αλλα μονο στα κερδη του.Επειδη φορεσε τζην..και γυαλια ρεημπαν..και αγορασε Φιατ.Ρουχα δηλ. Ηθελε να παριστανει κατι που δεν ειναι.Θεατρο δηλ.Οχι αληθινος κοσμος αλλα ψευτικος.

      Διαγραφή
  5. https://www.protothema.gr/blogs/dimitris-kammenos/article/930687/o-thanatos-ton-ethnon-kraton-me-to-sumfono-ethnikis-autoktonias-tou-oie/
    Διεθνής συμφωνία κατά τῶν ἀρχῶν τοῦ ΟΗΕ, προωθεῖται ἀπό τόν ΟΗΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.