12/10/19

Ο Erdogan καλεί τους αξιωματούχους της Τουρκίας να οδηγούν μόνον VW Passat


Για να ενισχύσει το νέο εργοστάσιο της VW έξω από τη Σμύρνη

Μετά την απόφαση της VW Group να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στην Τουρκία, ο πρόεδρος της χώρας Recep Tayyip Erdogan κάλεσε τους αξιωματούχους της χώρας να οδηγούν μόνον VW Passat, τα οποία θα φτιάχνονται στο νέο αυτό εργοστάσιο.
Προηγουμένως, ο Τούρκος Πρόεδρος είχε φροντίσει να δώσει γη και ύδωρ στην VW για να επιλέξει τη χώρα του για το νέο της εργοστάσιο, έναντι της Βουλγαρίας που ήταν ο επόμενος πιο «δυνατός» υποψήφιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Bloomberg, ο Erdogan διέταξε τους αξιωματούχους του κόμματός του μόλις λήξουν οι συμβάσεις μίσθωσης που έχουν, να προτιμήσουν VW Passat για να δώσουν έτσι το μήνυμα στους πολίτες, αλλά και σε άλλους κρατικούς λειτουργούς να πάρουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Για τη συνέχεια Drive.gr

2 σχόλια:

  1. Ενα γερο εμπαργκο κατα των γερμανικων προιοντων, θα ηταν οτι πρεπει. Ειδικα, μετα απο 10 χρονια κατοχης, της χωρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται κανένα, μα κανένα εμπάργκο σε γερμανικά προϊόντα. Καλώ να κάνουμε κάτι πιο έξυπνο. Όλοι όσοι έχουν προσβάσεις σε διαμένοντες στην Γερμανία να τους στείλουν το δημοσίευμα αλλά ταυτόχρονα να τους θυμίσουν την ιστορία πίσω από τον “σκαραβαίο” την δεκαετία του ‘30. Γύρω στο 1937 το μοντέλο που δημιούργησε την φίρμα εγκαινιάστηκε από τον Χίτλερ αφού ήταν το επιστέγμασμα της προσπάθειας των Ναζί για ένα “λαϊκό αυτοκίνητο”. Ένα απλοποιημένο μοντέλο σκαραβαίου συμμετείχε στις μάχες και στην εθνοκάθαρση του Ανατολικού Μετώπου. Ας καλέσουμε τους Γερμανούς αν δεν θέλουν να ξαναζήσουν την ιστορία αυτή να ματαιώσουν τα σχέδια της αυτοκινητοβιομηχανίας τους. Μπορούν να στηθούν μονάδες παραγωγής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο κάτω-κάτω όλη η Ανατολική Ευρώπη έχει ακόμα βιομηχανικά κουφάρια, εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό και χαμηλά μεροκάματα. Είναι ανοησία να τρέφεις τις μωροφιλοδοξίες ενός μεγαλομανούς ανόητου. Οι Γερμανοί ξέρουν τις συνέπειες. Όλοι μας ξέρουμε τις συνέπειες και δεν πρέπει να αφήσουμε να εξελιχθεί η κατάσταση. Αν κάποιος Γερμανός νομίζει πως οι φόβοι αυτοί είναι υπερβολικοί θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε πως η Τουρκία έχει πρόσβαση με πυραυλική τεχνολογία από το Πακιστάν και ο Ερντογάν επίσημα έχει εκφράσει απορία γιατί μια οποιαδήποτε χώρα δεν μπορεί να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Για την Ελλάδα δεν χρειάζεται τα πυρηνικά όπλα αλλά για μεγαλύτερες χώρες όπως η Γερμανία η Γαλλία ή η Ρωσία... Ας έχουν υπόψιν οι Γερμανοί πως όλες τους οι δουλειές εκεί μπορεί στο κοντινό μέλλον να γυρίσουν εις βάρος της πατρίδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.