16/10/19

Και οι Τουρκικές Αερογραμμές (THY) στο καραβάνι των Τούρκων νεοναζί που στηρίζουν την "Πηγή Αίματος" - Εμπάργκο από τους Έλληνες από χθες

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα Ahval αλιεύσαμε την είδηση και την παρουσιάζουμε στους Έλληνες που σέβονται το εαυτό τους και την πατρίδα τους.
Ιδού και τα τεκμήρια:

Asker selamına THY ekibi de katıldı
Türkiye Milli Takımı'nın TSK'ye destek için verdiği asker selamı giderek yayılıyor. Tartışmalara da neden olan asker selamına bu kez Türk Hava Yolları'nın uçuş ekibi de katıldı. 
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye Demokratik Güçleri'nin denetimindeki Fırat'ın doğusuna yönelik askeri harekata, asker selamı vererek destek vermesiyle ilgili tartışmalar yayılıyor. Bir yandan da TSK'ye asker selamı desteği de devam ediyor. Türk Hava Yolları uçuş ekibi asker selamı vererek Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.
Türk Hava Yolları kabin ve kokpit ekibinden asker selamı 🇹🇷🙏

THY pilotlarından Gürkan Özel ve uçuşta görevli ekip uçuş sonrası asker selamı vererek operasyondaki askerlerimize destek mesajı verdi 👏👏🇹🇷@TK_TR
Resmi Twitter'da görüntüle
HavArenaMedya adlı kişinin diğer Tweetlerini gör
Airport'un haberine göre, Türk Hava Yolları pilotlarından Gürkan Özel'in sosyal medya hesabından, 'Vatanımızın ve milletimizin yıkılmaz bekçisi, Barışın teminatı  Şanlı Türk Ordumuza Selam' olsun notuyla paylaşıldı.
Türkiye takımı, Arnavutluk maçında olduğu gibi Fransa maçında da gol sevincini asker selamı vererek yaşamıştı. Konu Avrupa'daki futbol camiasında tepkilere de neden olmuştu.


Asker selamı veren Türk futbolculardan biri de Ozan Kabak'tı. Schalke oyuncusuna da tepkiler vardı. Schalke yöneticileri, asker selamı veren Ozan Kabak ile bu konuyu konuşup bu tür şeylerden uzak durmalarını talep edeceğini açıklamıştı. 

19 σχόλια:

  1. Απ' αυτά που βλέπει κανείς, δεν μένει καμμία αμφιβολία ότι η Τουρκία έχει κυλήσει στον ολοκληρωτισμό. Είναι ζήτημα χρόνου ν' απαγορευθούν και τ' άλλα κόμματα, πλην τού AKP, όπως ακριβώς έγινε στην Γερμανία με το NSDAP.

    H ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Ερντογάν στον ρόλο τού Χίτλερ και την ΕΕ σ' αυτόν τού Τσάμπερλαιν. Τ' αποτελέσματα είναι γνωστά, μονάχα που την φορά αυτή δεν θα έχουν την έκταση ενός παγκοσμίου, αλλά περιορισμένου πολέμου, μέσα στην δίνη τού οποίου θα ευρεθεί και η χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε ότι οι ποδοσφαιριστές ,οι αθλητές και οι αεροσυνοδοί ενήργησαν παρά την θέληση τους από τον φόβο του φασίστα προέδρου :

      Διαγραφή
    2. Imagine what direction we have taken.....

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/geetha/813033_apisteyto-ethniko-skandalo-pn-vazei-ta-spitia-kai-i-pa-tin-epiplosi-gia

      Διαγραφή
    3. @ ΕΥΦΗΜΙΑΝΟΣ

      Ο στρατιωτικός χαιρετισμός, τόσο σε ποδοσφαιριστές, όσο και σε αεροσυνοδούς, είναι μάλλον ασυνήθιστος, ακόμη και στην Τουρκία. Αυτό είναι μία παρατήρηση, που λέει πολλά.

      @ NikoApelles

      "Απίστευτο εθνικό σκάνδαλο". Δεν υπάρχουν απίστευτα εθνικά, ή άλλα σκάνδαλά στην Ελλάδα. Εδώ βρίσκει πλήρη εφαρμογή η ρήση τού Oscar Wilde "I can believe anything, provided that it is quite incredible".

      Διαγραφή
  2. Μερικές χρήσιμες παρατηρήσεις (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) :

    - Η Turkish Airlines, δεν είναι απλά μία εταιρεία αερογραμμών για Ευρωπαϊκούς προορισμούς - ας είμαστε ρεαλιστές, η Turkish Airlines, πετάει σε όλο τον κόσμο. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κι οι πιο ρομαντικοί θα θυμούνται ότι πριν μερικές δεκαετίες το ίδιο έκανε και η Olympic που πετούσε τακτικά δρομολόγια Αμερική & Αυστραλία (στο 99% των περιπτώσεων βέβαια, με ΖΗΜΙΑ αφού τα αεροπλάνα ήταν μισογεμάτα ή άδεια, αλλά η πολιτική της εταιρείας ήταν να συνεχίζονται οι πτήσεις με ΖΗΜΙΑ, για «επίδειξη Σημαίας»).

    - Η Turkish Airlines, τα τελευταία 10 χρόνια, έχει κάνει άλματα (ας είναι καλά οι κρατικές επιχορηγήσεις βέβαια και τα ναρκοδολάρια / πετροδολάρια που εξασφαλίζει ο θείος Tayyip) και όχι μόνο η εταιρεία, αλλά και οι υποδομές για την εμπορική αεροπλοΐα (και τον τουρισμό). Χαρακτηριστικά αναφέρω πως τα καθαρά κέρδη της σχέση με την δική μας Aegean (που πλέον θεωρείται εθνικός αερομεταφορέας) είναι 300% περισσότερα, με αυξητικές τάσεις.

    Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, την χρονιά 2015 - 2016 εργαζόταν στην Turkish Airlines περί τους 140 Έλληνες χειριστές (κυβερνήτες ή συγκυβερνήτες) και οι προβλέψεις ήταν πως τα επόμενα χρόνια η Τουρκική αγορά θα προσέλκυε ακόμη περισσότερους Έλληνες πολίτες επαγγελματίες χειριστές airliner αεροσκαφών. Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο (για μία εταιρεία επιπέδου Turkish Airlines με στόλο εκατοντάδων αεροσκαφών) λαμβάνοντας υπ΄ όψη τους ακόλουθους τρεις παράγοντες:

    A) Η διεθνής «αεροπορική γλώσσα» είναι η Αγγλική. Αυτό σημαίνει πως ένας επαγγελματίας χειριστής (άρα και γνώστης της Αγγλικής) δεν χρειάζεται να γνωρίζει την τοπική γλώσσα (πχ Τουρκικά, Ρωσικά κλπ) για να εργαστεί σε μία αεροπορική εταιρεία - εφόσον φυσικά κατέχει τα απαραίτητα επαγγελματικά προσόντα.

    Β) Τα αεροπορικά επαγγέλματα είναι η επένδυση του μέλλοντος. Να ληφθεί υπόψη πως οι ανάγκες σε επαγγελματίες χειριστές αεροσκαφών (κυβερνήτες / συγκυβερνήτες) για την επόμενη δεκαετία ΜΟΝΟ για Ευρώπη, ξεπερνούν τις 800 χιλιάδες θέσεις εργασίας (κι αυτό ΜΟΝΟ για πιλότους, χωρίς καν να λαμβάνουμε υπόψη αεροσυνοδούς και φροντιστές)! Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλά επαγγέλματα και μάλιστα πολύ καλοπληρωμένα (αν και πολύ απαιτητικά επίσης) που έχουν αυξητικές τάσεις.

    Γ) Εκατοντάδες Τούρκοι χειριστές της Turkish Airlines (που έτυχε να ήταν πρώην χειριστές της πολεμικής τους αεροπορίας) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να επιστρέψουν σε στρατιωτικά καθήκοντα για να καλύψουν τις ανάγκες της πολεμικής αεροπορίας τους μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2015 και τις διώξεις / φυλακίσεις των πιλότων τους.

    - H Turkish Airlines σήμερα, είναι φορέας εθνικής υπερηφάνειας για τους Τούρκους. Είναι το μέσο που μεταφέρει τη Σημαία τους σε κάθε σημείο του πλανήτη. Για τους Τούρκους σήμερα, η Turkish Airlines είναι ότι ήταν η Olympic για την Ελλάδα του 1960 και 1970 - μία «κινητή διαφήμιση» της χώρας. Το ότι φωτογραφήθηκε ένα «all-Turkish» πλήρωμα να χαιρετάει στρατιωτικά, ούτε να μας παραξενεύει θα πρέπει ούτε να μας φαίνεται άσχημο. Τούρκοι είναι, αγαπούν την πατρίδα τους όσο κι εμείς, καλώς ή κακώς έχουν διαπαιδαγωγηθεί να αισθάνονται «εθνικό τσαμπουκά» και όταν η χώρα τους επιτυγχάνει δυναμική & επιθετική εξωτερική πολιτική, το γουστάρουν. Ίσως το ίδιο να νιώθαμε κι εμείς εάν η εξωτερική μας πολιτική ήταν δυναμική και η Ελλάδα του σήμερα, δεν ήταν ουραγός και ζήτουλας.

    Τέλος, με αυτή τη προτροπή «…εμπάργκο από τους Έλληνες από χθες…» γέλασα πολύ! Πρώτον διότι αν είναι κάποιος να κάνει εμπάργκο στην Turkish Airlines, το κάνει από άποψη πχ «επειδή είναι Τουρκική» και το κάνει από πάντα - όχι απλώς τώρα που η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία! Δεύτερον, οι επιβάτες επιλέγουν αεροπορικές εταιρείες βάσει τιμής! Ας τσεκάρει ο «εθνικά υπερήφανος» Ελληνάρας τις τιμές που δίνουν οι άλλες εταιρείες για τους προορισμούς που η Turkish Airlines είναι άκρως ανταγωνιστική, μετά ας μετρήσει τα φραγκοδίφραγκα που έχει στη τσέπη, κι αν συνεχίζει να αισθάνεται «εθνικά υπερήφανος», ας τους μποϋκοτάρει με ουσιαστικό τρόπο! Όχι μόνο εντυπωσιακά λόγια του αέρα και παχιές δηλώσεις του πληκτρολογίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθες φρονω
      αν αρχισουν δρομολογια και εντος ελλαδος μαλλον οι λοιπες εταιρειες εγεαν κλπ πανε για κλεισιμο
      αυτο που γινεται στην ελλαδα δεν συμβαινει αλλου, για να βρεις εισητηριο απο θεσνικη ροδο , σε λιγο μονον οι εμιρηδες θα δυνανται.
      οι ελληνες μαλλον θα βολευτουν με αρματαγωγο.
      υγιαινετε

      Διαγραφή
    2. Όσες φορές έχω πάει στο εξωτερικό και παρ’ ότι οι τιμές της Τουρκικής εταιρίας είναι οι χαμηλότερες, ΟΥΔΕΠΟΤΕ την έχω χρησιμοποιήσει καί ούτε πρόκειται να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Ένας γνωστός μου ο οποίος είναι οικονομικά ευκατάστατος και σε σαφώς καλλίτερη οικονομική κατάσταση από εμένα χρησιμοποιεί σχεδόν πάντα την Τουρκική εταιρεία επειδή είναι φτηνότερη. Μία φορά του είπα ότι ποτέ δεν πετάω με την Τούρκικη και προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω παρά νά ενισχύσω την τούρκικη οικονομία. Την επόμενη φορά πού τον είδα είχε πετάξει πάλι με την Τουρκική. Τά πάντα είναι ζήτημα Συνείδησης και Τιμής (όχι της τιμής του προϊόντος).

      Δυστυχώς, οι σημερινοί Νεοέλληνες μετράνε τά πάντα αποκλειστικά με το χρήμα. Όλα τά άλλα είναι ανύπαρκτα. Γι’ αυτό έχουμε φτάσει σήμερα σ’ αυτό το σημείο της παρακμής.

      Διαγραφή
    3. Οι Τουρκικές Αερογραμμές δεν είναι φθηνότερες. Για ν' αποφανθεί κανείς για κάτι τέτοιο, πρέπει να συγκρίνει ορισμένο προορισμό σε δεδομένο χρόνο. Π.χ., όποτε συνέκρινα τιμές για μετάβαση στην Σαγκάη, η Emirates μέσω Dubai ήταν φθηνότερη από την THY μέσω Κ/πόλεως.

      Το να δείχνει κανείς τον πατριωτισμό σου μη χρησιμοποιώντας την THY είναι απλώς ανοησία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να τον δείξει, όπως ν' αφήσει το πληκτρολόγιο και τον πατριωτισμό τού καναπέ και ν' ασχοληθεί με τα κοινά, πέραν των ατομικών του συμφερόντων, ψηφίζοντας ανθρώπους επειδή είναι ικανοί και όχι επειδή θα τον εξυπηρετήσουν. Αν κάναμε αυτό τόσα χρόνια, δεν θα είχαμε καταντήσει στα σημερινά χάλια.

      @ Pointman

      Για την ΟΑ, επί Ωνάση τουλάχιστον, κάνεις μεγάλο λάθος. Οι ζημιές της προέρχονταν, όπως και σε όλες τις ευρωπαϊκές εταιρείες, από τις πτήσεις εσωτερικού. Τις καλύπτουν με τα κέρδη απ' αυτές τού εξωτερικού. Ειδικά για τούς προορισμούς που αναφέρεις, ήτοι ΗΠΑ/Καναδά και Αυστραλία, ήσαν οι πλέον κερδοφόροι, διότι τα αεροπλάνα της πετούσαν με π΄νω από 60% πληρότητα, λόγω όχι μόνο ομογενών και άλλων Ελλήνων επιχειρηματιών, αλλά και ξένων επιβατών, οι οποίοι είχαν για παράδειγμα προορισμό την Σιγκαπούρη, ή την Μπανγκόκ, μέσω των οποίων οι ΟΑ πετούσαν για Αυστραλία. Οι ΟΑ είχαν γίνει in, όπως λένε οι ... μορφωμένοι και τα VIP άτομα προτιμούσαν αυτές και πετούσαν με άλλες μόνον όταν δεν έβρισκαν σ' αυτές θέσεις, ή δεν τούς εξυπηρετούσε το δρομολόγιο. Θα μπορούσα να γράψω ακόμη πολλά επ' αυτού, αλλά δεν είναι ο στόχος τού σχολιασμού μου (στην εδώ ανάρτηση) αυτός. Οι THY είναι όντως εξαιρετικής ποιότητος αερογραμμές, που πήραν τα πάνω τους, όταν κρατικοποιήθηκαν οι ΟΑ το 1975.

      Διαγραφή
    4. Κ.Αθηναιε παρε και το αλλο που συμφωνει με οσα λετε.." 720.000 στις 800.000 Ελληνοκυπριοι επισκευτηκαν την Β.Κυπρο ..φετος...κι αφησαν στους κατακτητες ..βιαστες..και Γεωτρυπανιστες Τουρκους...μονο απο πιστωτικες καρτες 12.000.000 ευρω...!!! Ξεχωρα τα μετρητα ..σε ταβερνες..ψωνια...κλπ !!! Δηλ. Σε σφαιρες που θα τους σκοτωσουν !! Στους μισθους των τεχνικων των γεωτρυπανων !! Στα καυσιμα των Φ-16 τους.!!! Ακουστε να δειτε ..αυτο λεγεται πληρως χυδαιος υλισμος...και δεν εχει καμμια σχεση με προοδο..αξιες..πολιτισμο..ητεχνες και πολιτικη.Αυτο απλα ειναι χυδαιο..Δεν υπαρχουν δικαιολογιες συμβατες με οποια λογικη.Κι αυτο γινεται καθε ..χρονο...μολις συνηλθαν απ τους ..βιασμους ...Πιο κατω δεν παει...

      Διαγραφή
    5. Αλλα ..δεν ειχαν λεφτα να αγορασουν 10 μεταχειρισμενα εστω μαχητικα..ουτε 40 τανκς...ουτε μια τορπιλακατο...( για τζετ σκι ειχαν)...

      Διαγραφή
  3. Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η Ελληνική βλακεία είναι ανώτερη απ την ξένη που έλεγε ο Αϊνσταϊν. Ρε κακόμοιροι ψευτοπροοδευτικάντηδες, μέχρι να αποφασίσετε αν οι Τούρκοι χαιρετούν στρατιωτικά με το ζόρι απ τον Ερντογάν, μπορείτε να μαζευτείτε λίγο γιατί υποχρεωμένοι ή όχι οι τουρκλέρ έτσι και κάνουν κανένα ντού θα κλάψουνε μανούλες; Ή μήπως όταν βομβάρδιζε ο Χίτλερ έπρεπε να σκεφτούμε τους Γερμανούς που δεν συμφωνούσαν μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την πρωτη στιγμη που θα βρεθεί κάποιος στην τουρκια θα διαπιστώσει την καλλιέργεια του εθνικισμού.. Δεν υπαρχει γέφυρα,αρχαιολογικός χώρος κλπ κλπ που να μην κυματίζει μια τεράστιων διαστάσεων τουρκική σημαία...Ακομη και ο απλός κόσμος (οχι στην κουρδική ενδοχώρα φυςικα),εαν μιληςει κανεις μαζι τους θα καταλαβει οτι διακατέχεται απο αυτον τον εθνικισμό .Φυσικα το καλλιεργούν συστηματικά ολοι οι φορεις
    Απο μια μεριά ομως τους ζηλεύω ,με την έννοια οτι λενε την λέξη πατρίδα καιτην νοιωθουν ..σε αντιθεςη με μας..που με τέτοια ξεπούλημα που γινεται,δεν ξερω τι θα εχει απομείνει μετα απο λιγα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ορφεας.
      Πληρης αντιγραφη της αμερικανικης νοοτροπιας περι πατριωτισμου.
      Ακομα και οι οικοι ανοχης εχουν αναρτημενη την αμερικανικη σημαια,το δε πολιτικο συστημα
      της τουρκιας ευρισκεται σε πληρη ομοφωνια στα εξωτερικα θεματα,θυμι9ζω ερμπακαν,ινονου,εβρεν στην περιοδο του κυπριακου.

      Διαγραφή
    2. «…πληρης αντιγραφη της αμερικανικης νοοτροπιας περι πατριωτισμου ακομα και οι οικοι ανοχης εχουν αναρτημενη την αμερικανικη σημαια…»

      @ Ναιας,

      Τον πατριωτισμό ΔΕΝ το εφηύραν οι Αμερικάνοι - απλώς έκαναν πράξη (και διαφήμισαν επί δεκαετίες μέσω της βιομηχανίας του θεάματος aka Hollywood) αυτό που οφείλει να κάνει κάθε κράτος: Να δώσει στους πολίτες του το δικαίωμα να αισθάνονται υπερήφανοι για την χώρα τους. Ο μέσος Αμερικάνος - ακόμη κι ο πλέον αδιάφορος για την πολιτική - θεωρεί την Αμερικανική σημαία ως αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του, του τρόπου ζωής του, των όσων πιστεύει - ότι κι αν πιστεύει. Ο Αμερικάνος, ακόμη κι όταν διαδηλώνει ΚΑΤΑ της κυβέρνησης της χώρας του, ακόμη κι όταν συγκρούεται με δυνάμεις ασφαλείας… κουβαλάει πάνω του την Αμερικανική σημαία.

      Στις ΗΠΑ υπάρχει το εξής περίεργο: Μπορεί να βρεις (και είναι πολλά εκατομμύρια) πολίτες που διαφωνούν απόλυτα με την στρατιωτική δράση που αναλαμβάνει σε κάθε σημείο του Πλανήτη ο στρατός τους, αυτούς που ΔΕΝ θέλουν τη χώρα τους να λειτουργεί ως παγκόσμιος νταής, αλλά αισθάνονται πατριώτες και κρεμούν με υπερηφάνεια την αστερόεσσα σε ιστό στον κήπο τους. Μπορεί να βρεις εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες που είναι 3ης, 2ης ή ακόμη και 1ης γενιάς μετανάστες από άλλες χώρες και όταν βλέπουν την Αμερικανική Σημαία, αισθάνονται υπερηφάνεια, επειδή ακριβώς νιώθουν τμήμα αυτού του συνόλου…

      …σε αντίθεση, στην Ελλάδα (μια που για την δική μας πατρίδα συζητούμε) η μόδα που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια, είναι ο φόβος για την Σημαία – στην πραγματικότητα είναι ο φόβος για το τι θα πούν οι άλλοι που θα μας δουν να φέρουμε τη Σημαία. Και δεν μιλώ φυσικά για τις επίσημες εκδηλώσεις, τις παρελάσεις και τα «ταρατατζουμ-ταρατατζούμ» όπου ή όταν γίνουν. Μιλώ για το φαινόμενο όχι μόνο να διστάζει (ή ακόμη και να ντρέπεται) κάποιος να φορέσει την Ελληνική Σημαία ή να την αναρτήσει έξω από το σπίτι του μην τυχόν και τον αποκαλέσουν «φασίστα», ή να γίνει στόχος (με την έννοια του κινδύνου για την σωματική του ακεραιότητα) των δήθεν «αναρχικών» και των απανταχού αριστερο-πουστρο κινούμενων κέντρων. Για παράδειγμα, εάν κάποιος Αμερικάνος πάρει μια Αμερικανική σημαία και κυκλοφορήσει στην πιο κακόφημη γειτονιά των ΗΠΑ, δεν θα κινδυνεύσει λόγω της σημαίας - ίσως ακόμη και κάποιος κοπρίτης εγκληματίας, να το σεβαστεί κιόλας και να μην του κάνει κακό. Σε αντίθεση, εάν κάποιος φορέσει ένα T-shirt με την γαλανόλευκη και διασχίσει τα Εξάρχεια, το λιγότερο που θα συμβεί είναι να τον ξεβρακώσουν και να τον κρεμάσουν ανάποδα από τους στύλους της ΔΕΗ, ενώ ρισκάρει ακόμη και να εισπράξει και καμιά μαχαιριά.

      Αυτό λοιπόν που συμβαίνει στη Τουρκία είναι (κατά την ταπεινή άποψή μου) το σωστό, το πρέπον κι αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς επίσης – όχι μόνο για του κόσμου τα μάτια και για το «δήθεν», αλλά επειδή το πιστεύουμε μέσα από την καρδιά μας. Δεν έχω ζήσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Τουρκία, δεν είμαι ειδικός στον τρόπο ζωής, τα ήθη και τα έθιμα των Τούρκων, δεν είμαι αρμόδιος να τους αναλύσω. Οι εμπειρίες μου από την Τουρκία είναι (προς το παρόν) μόνο στο επίπεδο τουρισμού λίγων ημερών και του παρατηρητή. Όμως, αυτό που είδα - και συμφωνώ απόλυτα με τον «Ορφέα» παραπάνω - είναι πως οι Τούρκοι καλλιεργούν τον πατριωτισμό και την αγάπη για την Σημαία τους. Παντού (ΠΑΝΤΟΥ!!!) υπάρχουν κρεμασμένες Τουρκικές σημαίες - κοκκινίζει ο τόπος! Και δεν σου κρύβω, πως όταν το είδα, μέσα μου ζήλεψα (με την καλή έννοια) αυτή την αγάπη που έχουν για την πατρίδα τους, ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να απολογούνται ή να νιώθουν ένοχοι για αυτό.

      Διαγραφή
    3. Ετσι ακριβώς είναι η κατάσταση με τον πατριωτισμό και τις σημαίες στην Τουρκία.Δύο φορές που επισκέφτηκα τουριστικά απο Κωνσταντινούπολη μέχρι Κουσάντασι μου έκανε τρομερή εντύπωση -το παντού σημαίες ακόμη και κουρτίνες σε σπίτια με την ημισέληνο.Απεναντίας επιστρέφοντας στην Ελλάδα στους Κήπους με λύπη αντίκρισα σκισμένη την γαλανόλευκη αν ενθυμούμαι καλά στο Ελληνικό τελωνείο η στον Αστυνομικό σταθμό...

      Διαγραφή
    4. σκισμενη καλα. αφου δεν ηταν καμμενη.και αφου δεν καηκε κ;ι η αστυνομι και το τελωνειο ...ακομη παλι καλα.
      συμφνω με τους ανωτερω.ακομη κια στα εμπορικα πλοια στα λιμανια , εχουν τεραστιες σημαιες.κανενα αλλο βαπορι δεν εχω δει ετσι.

      Διαγραφή
  5. Ἡ ντροπή καί το αἶσχος γιά τήν χώρα μας, ξεκινά ἀπο το διεφθαρμένο κομματικό σύστημα ἀπαιδείας ὃπου έκεῖ καλλιεργεῖται συστηματικά ὁ φανατικός ἀνθελληνισμός ! Πληρωνουμε γιά μία παιδεία πού μᾶς θάβει καί δουλεύει δουλικά γιά ξενα συμφέροντα ! Ἓνα ἀπό τά παιδιά μου ὃταν σπούδαζε στα ΤΕΙ, πῆγε μιά μερα στήν σχολή του με μπλουζάκι πού εἶχε ἐπάνω τήν Ἑλληνική σημαῖα. Ἀμέσως τόν πλαισίωσαν οἱ κομματικες συμμοριες τῆς Ἀριστερᾶς καί μόλις που καταφερε να ξεφύγει ! Αὐτοί πού πῆραν φτυχεῖα ( ἀπό τό φτύνω...) καί με τίς κομματικές μεθόδους, διδάσκουν σήμερα σε΄σχολεῖα και ἒχουν γινει ἓνα με ὁποιον μπαίνει λαθραία στήν χώρα διότι γι΄αυτούς ὁ Ἓλληνας μόνον ἀδικεῖ !!! Χρειάζονται μεγάλες πλημμῦρες για να καθαρισουν τα σκατά τοῦ Αὐγεία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατάσταση θυμίζει Β' ΠΠ όπου μέχρι να επιτεθεί στη Γαλλία ο Χίτλερ, οι δυτικοί έκαναν πώς δεν έβλεπαν. Το ίδιο κάνουν και τώρα.

    Τούρκος καλός μόνο... μετανοημένος
    αλλά τέτοιες εποχές δύσκολα γιατί ''εἶδον τὸν ἀσεβῆ ὑπερυψούμενον καὶ ἐπαιρόμενον ὡς τὰς κέδρους τοῦ Λιβάνου· 36 καὶ παρῆλθον, καὶ ἰδοὺ οὐκ ἦν, καὶ ἐζήτησα αὐτόν, καὶ οὐχ εὑρέθη ὁ τόπος αὐτοῦ.'' Ψαλμός 36,36

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.