16/10/19

Τιμωρήστε τους παραδειγματικά - Ξεκίνησε η έρευνα για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Τούρκων διεθνών η UEFA



Οι πιέσεις που δέχτηκε η UEFA, εξαιτίας του στρατιωτικού χαιρετισμού των παικτών της Εθνικής Τουρκίας στα ματς των προκριματικών του Euro 2020, με Αλβανία και Γαλλία, απέφεραν αποτέλεσμα.
Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη πειθαρχικής έρευνας, από το αποτέλεσμα της οποίας το επόμενο διάστημα θα διαπιστωθεί εάν θα υποβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία ή, όχι...


Το θέμα πήρε πολιτική προέκταση, λόγω και των γεγονότων στη Συρία, με φορείς του ποδοσφαίρου, αλλά και αξιωματούχουν ευρωπαϊκών κρατών (Ιταλία, Γαλλία) να ζητούν την παρέμβαση της UEFA στην υπόθεση και την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία.

Την αρχή έκανε ο Ιταλός υπουργός αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, που ζήτησε την αλλαγή έδρας του τελικού του Champions League (έχει οριστεί στην Κωνσταντινούπολη τον Μάιο του 2020), ενώ… τη σκυτάλη πήρε και η ομόλογός του της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινεάνου, η οποία με tweet κάλεσε την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να τιμωρήσει παραδειγματικά την Τουρκία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA την Τετάρτη (16/10) αναφέρει: «Αγώνες Τουρκία - Αλβανία και Γαλλία - Τουρκία . Ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα.

Έχει διοριστεί επιθεωρητής για να την έναρξη πειθαρχικών ερευνών σχετικά με την συμπεριφορά των παικτών της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας στους αγώνες των προκριματικών του Εuro 2020 με Αλβανία στις 11 Οκτωβρίου και Γαλλία στις 14 Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες σχετικά με την έρευνα θα είναι διαθέσιμες εντός του προσεχούς διαστήματος.»


ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. Η γελοιοτης και η υποκιρισια στο υψιστο μεγαλειο της.
    Η ΟΥΕΦΑ σε πολλες προηγουμενες απλες περιπτωσεις το ιδιο βραδυ εστελνε αποκλεισμους και προστιμα στις ομαδες.
    Τωρα αρχιζει ερευνες που στοιχηματιζω οτι θα τελειωσουν την προηγουμενη ημερα που ο ερντογκαν θα σταματησει τις σφαγες αφου θα εχει 'πετυχει' τους σχεδιασμους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.