20/11/19

116 χιλιάδες μετανάστες τον χρόνο είναι ίσο με 1.1% του πληθυσμού της Ελλάδας.

Εβδομάδα 38. 16-22 Σεπ. 2986 άνθρωποι
Εβδομάδα 39. 23-29 Σεπ. 3223 άνθρωποι
Εβδομάδα 40. 30 Σεπ – 6 Οκτ. 2242 άνθρωποι
Εβδομάδα 41. 7-13 Οκτ. 1776 άνθρωποι
Εβδομάδα 42. 14-20 Οκτ. 2220 άνθρωποι
Εβδομάδα 43. 21-27 Οκτ. 1625 άνθρωποι
Εβδομάδα 44. 28 Οκτ – 3 Νοε. 2416 άνθρωποι
Εβδομάδα 45. 4 – 10 Νοε. 1078 άνθρωποι
Εβδομάδα 46. 11-17 Νοε. 2444 άνθρωποι
Πηγή: Aegean Boat Report, μία Νορβηγική Μη Κυβερνητική Οργάνωση που παρακολουθεί και καταγράφει τις ροές. (Ευτυχώς, διότι οι ελληνικές κυβερνήσεις αγρόν αγοράζουν και σιωπή μας πουλάνε )

Μέσος εβδομαδιαίος όρος: 2.223
Τρέχων ετήσιος ρυθμός: 116 χιλιάδες
116 χιλιάδες τον χρόνο είναι ίσο με 1.1% του πληθυσμού της Ελλάδας. Τόσοι έρχονται με τους τρέχοντες ρυθμούς το 2019.
Η κυβέρνηση είπε ότι θα προωθήσει στην ενδοχώρα όχι περισσότερους από 1% του πληθυσμού κάθε περιφέρειας.
Για να μην ψάχνεστε: αν δεν υπήρχε κανένας ήδη και αρχίζαμε από το μηδέν, με αυτόν τον ρυθμό σε ένα χρόνο θα ξεπερνούσε το 1%. Τότε, θα είχαμε 1% σε κάθε περιφέρεια και από κει και πέρα θα το ξεπερνούσε. (Αρχή της Περιστεροφωλιάς, δείτε το 7ο βίντεο της σειράς βίντεο με τα Απλά Προβλήματα Λογικής και πάρτε σαν άσκηση την απόδειξη!).
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί το ζήτημα.

2 σχόλια:

  1. Γιά να μπορέσει πρέπει πρώτα να ΘΕΛΕΙ.
    Ομως είναι προφανές ότι δεν ΘΕΛΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο εξοργιστικό φαινόμενο είναι η υποκρισία των «φιλάνθρωπων». Υποχρεωτικά το κράτος έχει πεπερασμένους πόρους. Δεν συντρέχουν στον προϋπολογισμό του κράτους μας, ούτε το κράτος όπου γεννήθηκε ο λαθραίος, ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε ο ΟΗΕ. Με πεπερασμένους πόρους είσαι υποχρεωμένος να έχεις πεπερασμένες υποδομές και πεπερασμένες υπηρεσίες. Ακόμα και αν είσαι η Γερμανία. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ορισμένος αριθμός όπου οι υποδομές δεν θα επαρκούν και οι υπηρεσίες θα υποβαθμίζονται. Όλα είναι θέμα αριθμών. Αν υποθέσουμε έναν αριθμό 100000 πρόσθετων ανθρώπων τον χρόνο είναι αυτόματα δύο μεσαίες ελληνικές πόλεις. Ο οποιοσδήποτε πραγματικός φιλάνθρωπος που είναι σοβαρός με την συνείδησή του, θα πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζει πως, θα πρέπει να απαλλοτριωθούν χιλιάδες στρέμματα γης. Πρέπει να κατασκευαστούν μέσα σε 12 μήνες, δρόμοι, σπίτια, δίκτυα κοινής ωφέλειας, να στηθεί ένα μεγάλο νοσοκομείο, να προσληφθούν αρκετοί αστυνομικοί για ασφάλεια, δάσκαλοι, γιατροί, νοσηλευτές, δημόσιοι υπάλληλοι, να δημιουργηθούν δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας επιπλέον αυτών των μονίμων κατοίκων. Όλα αυτά με χρήματα των ανθρώπων που ήδη πληρώνουν φόρους. Και να μην υπονομευθεί το επίπεδο ζωής όλων μας. Για σκεφτείτε λίγο είναι ποτέ δυνατό; Βέβαια η ακόμα μεγαλύτερη υποκρισία είναι όταν λες πως νοιάζεσαι γι’ αυτούς και απλά παραδέχεσαι πως κάπου «εξαφανίζονται». Αφού ξέρεις πως δεν μπορείς να τους παρέχεις ένα μίνιμουμ διαβίωσης. Η ανέξοδη «φιλανθρωπία» συντηρεί μια «γέφυρα ανθρώπινης εκμετάλλευσης», ανάμεσα στην Αφρική την Ασία και την Ευρώπη που ονομάζεται Ελλάδα, έχει αυτό καμιά σχέση με ανθρωπισμό;-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.