13/11/19

Μισό λεπτό, να σου εξηγήσω 2 πραγματάκια, παλικάρι μου,

 επειδή ο αστυνομικός διευθυντής δεν μπορεί να τα εξηγήσει όπως πρέπει, έχοντας τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους στο σβέρκο του:
1. Το πανεπιστήμιο ΔΕΝ ανήκει ούτε σε σένα, ούτε στους φοιτητές. 
Μέχρι τώρα δεν έχεις πληρώσει ούτε 1 ευρώ για τη συντήρηση και λειτουργία του, εγώ, ο απλός πολίτης τα πληρώνω για να βάλεις τίποτα άλλο εκτός από σκατά στην κεφάλα σου. 
Αν δεν το μπορείς αυτό το γεγονός, είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις και να πας να δοκιμάσεις την πραγματικότητα ξεφορτώνοντας φορτηγά, όπως τόσοι άλλοι συνομήλικοί σου που στηρίζουν τις οικογένειές τους.
2. Η Κυβέρνηση που αποκαλείς "φασιστική" είχε εξαγγείλει ακριβώς τι θα πράξει με τα πανεπιστήμια και ο Ελληνικός Λαός ενέκρινε το πρόγραμμά της. Προς τιμή της, πράττει ακριβώς αυτό που υποσχέθηκε. Είσαι ελεύθερος να μεταπείσεις τους συμπολίτες σου, ώστε την επόμενη φορά να ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τότε, τουμπεκί ψιλοκομμένο, σιλ βου πλαί.

3. Το πανεπιστήμιο είναι περιουσία ΜΟΥ και περιουσία κάθε άλλου φορολογούμενου Έλληνα. Το έχουμε χρυσοπληρώσει για να σπουδάσουν σε αυτό τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονά μας. Ποιος είσαι ΕΣΥ που αποφασίζεις να το καταστρέψεις για να δείξεις ότι είσαι αντράκι και από την άλλη να ζητάς άσυλο ατιμωρησίας; Ποιος είσαι εσύ που θα τρομοκρατείς το παιδί μου, που το μόνο που θέλει είναι να σπουδάσει, για να επιβάλλεις την αποψάρα σου και να μπάσεις ένα σωρό εγκληματίες μέσα σε αυτό;

4. Αν ο πατέρας σου είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν σε έμαθε ποτέ να ζεις σαν μονάδα μέσα σε ένα Κοινωνικό σύνολο, σεβόμενος τους κανόνες του, εγώ δεν είμαι και το λάθος να με εξισώνεις με τον πατέρα σου θα σου κοστίσει ακριβά. Για μένα δεν είσαι πρίγκηπας, ένας αληταράς είσαι!
5. Εάν αμφισβητείς τη Δημοκρατία, ετοιμάσου για την καρπαζιά της αμφισβήτησής σου από τη Δημοκρατία.
6. Εάν ακόμα πιστεύεις ότι "η Χούντα δεν τελείωσε το '73" (το '74 τελείωσε αστοιχείωτε βλακέντιε), θα έπρεπε να κάνεις αυτή τη χειρονομία σε έναν αστυνομικό της Χούντας, για να δεις που θα έψαχνες να βρεις το δάχτυλό σου.
Μάζεψε λοιπόν τα κουβαδάκια σου κι αν θέλεις να το παίξεις μάγκας, πάγαινε στη μανούλα σου να απαιτήσεις ό,τι γουστάρεις. Μην το κάνεις όμως σε ξένους ανθρώπους, γιατί δεν θα προλαβαίνεις να μετράς καρπαζιές στη ζωή σου
Κεφτέ!!
ΥΓ. Θα παρακαλουσα τους χρυσαυγίτες και λοιπούς ακροδεξιιούς να μη χαίρονται ιδιαίτερα, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΎΣ Η ΜΠΆΛΑ ΟΣΟΝΟΎΠΩ!!

9 σχόλια:

  1. Σύντροφε έχεις δίκιο, αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα.
    Βλέπεις εδώ και σαράντα χρόνια, όσο πάνε γίνονται χειρότερα ζώα.
    Μήν κοιτάς εσύ που το πηγαίνεις το γράμμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο,

    Και που να άκουγες τότε εμένα στην θρυλική Σχολή Μηχανικού το 1964 να βλαστημώ (εκτός των συνήθων αυτοσχεδίαζα),τόσο που ο Ιωάννης Π. έλεγε - "Νίκο κλείσε τον οχετό σου!

    Μου θυμίζεις εκείνους που μετά από πολλές δικές μου υποχωρήσεις, δοκίμαζαν να τα βάλουν μαζί μου και όταν τους έκανα - "αεροπόρους" - και μετά τους έπνιγα λίγο χάρις στο Judo, αρχιζαν να διαμαρτύρονται πως και γιατί εγώ τόσο καλό παιδί να τους τσαλακώνω. Kαι να σκεφθείς, σαν σεβόμενος το Judo, δεν τους έδερνα αλλά μόνο τους τρόμαζα.

    Βλέπεις ο "ψάρακας" Κώστας Κάπος [ακούς εκεί να τον έχουν βάλει σε τόσο σπουδαία δουλειά να φιάξει ομοίωμα άρματος μάχης και αυτός μαζί με τους άλλους ψάρακες να λουφάρει!] χρησιμοποιεί την γλώσσα την δικιά σου και των δικών σου παιδιών, την γλώσσα Διονυσίου Κλαυδιανού της ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ την εργοταξιακή!

    Ευμένης Καρδιανός

    Υ.Σ. Ο Ευμένης Καρδιανός ήταν Στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και μεγάλο "μούτρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Nikolaos / κυρ Ευμένη,

      Ο Ευμένης Καρδιανός αν και κατείχε το αξίωμα του «στρατηγού» (ίππαρχος για να είμαστε ακριβείς), δεν ήταν αυτό που οι περισσότεροι φαντάζονται - δεν είχε πολεμική εμπειρία ούτε είχε οδηγήσει στράτευμα σε μάχη. Άρα λοιπόν, ο βαθμός / αξίωμα που έφερε ήταν εντελώς τυπικό - για να δείξει περισσότερο την θέση τους στην πυραμίδα των αξιωματούχων πέριξ του Αλεξάνδρου.

      Όμως, αν και ο Ευμένης Καρδιανός δεν ήταν ατό που θα λέγαμε σήμερα «μπαρουτοκαπνισμένος», κατείχε την σημαντικότατη θέση του γενικού διευθυντή του «Γραφείου Τύπου» (κατ’ αναλογία με τα σημερινά δεδομένα) του Αλεξάνδρου. Ήταν δηλαδή αυτός που ήλεγχε σχεδόν τα πάντα, ο «εξ’ απορρήτων» του Αλεξάνδρου. Αυτό του έδινε τρομακτική δύναμη - κάτι που δεν είχαν ούτε εμπειροπόλεμοι αξιωματικοί του στρατεύματος.

      Βεβαίως, για να αναρριχηθεί στην θέση αυτή ο Ευμένης Καρδιανός, σημαίνει πως ήταν μεγάλη λέρα και είχε την ικανότητα να ελίσσεται με επιτυχία. Αυτό φαίνεται και στα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο του Αλεξάνδρου όταν σε συνεργασία με τον Πτολεμαίο (κυρίως), κατάφερε και διατήρησε τέτοιες ισορροπίες που θα τον έφερναν (ή αυτούς που ήταν σύμμαχοί του) σε ευνοϊκότερη θέση έναντι άλλων διεκδικητών της αυτοκρατορίας. Αν και δεν έχει αποδειχθεί μετά πάσης βεβαιότητας από τους σημερινούς Ιστορικούς η παραποιημένη καταγραφή των γεγονότων (από τον Ευμένη Καρδιανό) λίγο πριν τον θάνατο του Αλεξάνδρου με ύποπτο σκοπό, εν τούτοις υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία που είναι σχεδόν αδύνατο να εξιχνιαστούν 2500 χρόνια μετά - αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος της πιθανής (ή έστω φημολογούμενης) εμπλοκής μερικών εκ των Μακεδόνων στρατηγών στο θάνατο του Αλεξάνδρου.

      Συμπερασμα; Ναι, πράγματι μεγάλη λέρα ο Ευμένης Καρδιανός

      Διαγραφή
  3. Ο μακαρίτης Ρένος Αποστολίδης έλεγε πως αηδίασε διότι στο Μάτι που είχε πάει για μπάνιο ακουγε τους μαθητές ενός σχολείου που είχαν πάει εκεί για εκδρομή να λένε την λέξη "Μαλάκα" και να την επαναλαμβάνουν πολλές φορές ad finitum.

    Εγώ έχω ακούσει κοπέλα να λέει σε άλλη κοπέλα -"Ρε Μαλάκω.......!!!

    Άφησε τι ακούω στον δρόμο από νέους πολύ πιο αξιοπρεπείς στην εμφάνιση από τον γεννάτο και κοτσιδάτο ντινγκιτάνγκο της φωτογραφίας.

    Έλα, μην θίγεσαι τόσο εύκολα από τους ακριβείς και σωστούς χαρακτηρισμούς του Συναδέλφου Κώστα Κάπου. Το νόημα της αναρτήσεώς του είναι πολύ σωστό!

    Νομίζω πως πρέπει να θυμώνεις περισσότερο γιατί ενώ τον είχαν εμπιστευθεί και του είχαν αναθέσει μια πολύ σοβαρή και υπεύθυνη εργασία, "λουφαρε" και το είχε πάρει αψήφιστα αδιαφορόντας!

    Τι διάολο ΥΕΑΜ ήταν?

    Ευμένης Καρδιανός
    τέως Χαλύβδινος Δεκανεύς ΥΕΑΜ 66ης ΕΣΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Χρήστε... βρε Χρήστε...
      Γι'αυτό σου είπα...
      Μπάσε με σε καμιά ΜΚΟ.
      Μην είσαι μοναχοφάης.

      Διαγραφή
    2. Σύντροφε,
      μην απολογείσαι :)

      Αυτή τη δουλειά είσαι ικανός να κάνεις, αυτή κάνεις.

      Θα δεις ότι κάποια στιγμή θα σε κάνω κεντρικό ήρωα στους αναγνώστες του ινφογνώμονα με τον δικό μου τρόπο.

      Θα δώσω επιπλέον νόημα στη μίζερη ζωή σου:)

      Γιατί ... αυτό αξίζει στο είδος που αντιπροσωπεύεις!!!

      Τικ τακ, τικ τακ...

      Διαγραφή
  4. Ρε Μυροβόλε, του κατέβασες το στριγκάκι, και είναι ακριβό. Κάθε ΜΚΟ που σέβεται τον εαυτό της, χρησιμοποιεί μόνο το Savoir Vivre. Και γιατί έτσι μόνο ένα μέλος της, ένας συνταξιούχος κατά αρχική δήλωσή του, μπορεί να συμπληρώσει το εισόδημά του, περαν των 0,60 του ευρώ ανα ανάρτηση ανθελληνικού κειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Chris,
    ο σύντροφος Χρήστος είναι φίλος μου και στηρίζω τις επιλογές του.
    Γιατί καμιά... δουλειά δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.