24/11/19

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 23/11/2019

2 σχόλια:

  1. Δεν αντέχω άλλο να διαβάζω συνέχεια για τους λαθρομεταναστες και αυτή η γελοία ΝΔ με αυτόν τον βλακα Μητσοτάκη, χειρότεροι από τον Σύριζα, να μην αντιδρούν καθόλου !!!!! Όλος ο λαός έτοιμος να εκραγεί να αυτοί το μόνο που δείχνουν σε εμάς είναι η ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Oct 7, 2019

    https://www.youtube.com/watch?v=0LBflYzWTlQ

    2)Εάν ήξερα αυτές τις απόψεις του πριν από τις εκλογές δεν θα τον ψήφιζα. Δεν ψήφισα ΝΔ για να ακολουθήσει την εθνομηδενιστική εξωτερική πολιτική του Σύριζα.
    Στις επόμενες εκλογές, προφανώς θα υπάρξει σημαντικό πολιτικό κόστος για την ΝΔ, αλλά φαίνεται πως δεν τον ενδιαφέρει. Προφανώς, ο Σύριζα και η ΝΔ λειτουργούν συμπληρωματικά, εφαρμόζοντας υπερεθνικές ατζέντες.

    3)Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με την ανωτέρω δήλωση του, είπε στην Βουλή πως είναι 'υπερήφανος που η Ελλάδα μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική χώρα'.
    Άρα είναι, 'deep down', υπέρ της πολιτικής των ανοικτών συνόρων, υπέρ του εποικισμού και της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος, υπέρ της μεταφοράς, εγκατάστασης και επιδότησης των μουσουλμάνων εποίκων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και κατά των κέντρων κράτησης σε ερημονήσια, όπως γίνεται στην Αυστραλία, όπου και αυτά να ευρίσκονται.
    Διά αυτόν τον λόγο φαίνεται πως δεν παίρνονται ουσιαστικά μέτρα αποτροπής, αλλά μόνο 'προσχηματικά' μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης.

    4)Κάποια στιγμή, όταν η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο (και οπωσδήποτε θα έρθει αυτή η ώρα), θα ζητηθούν ευθύνες από τον πολιτικό κόσμο, για την άθλια κατάντια της χώρας μας. Δεν θα ήθελα να είμαι τότε στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.