2/11/19

Το βίντεο αυτό να το δουν οι σιτεμένες προβοκατόρισσες της... Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ασχημόνησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

«Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη / τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά»

«Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη / τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά»
Κοιτάξτε αυτή την γιαγιά, την Ελληνίδα της Βορείου Ηπείρου, της Νότιας Αλβανίας κατά τον π. υπουργό Παιδείας της Ελλάδας, του κ. Φίλη, πώς ξεθάβει τα κόκκαλα ενός Έλληνα που σκοτώθηκε στο μέτωπο της Ηπείρου, τότε που ο Ελληνικός λαός είπε το υπερήφανο ΟΧΙ εναντίον του εισβολέα.
Κοιτάξτε την με τι ευλάβεια τυλίγει τα κόκκαλα του Έλληνα πολεμιστή στην ελληνική σημαία, αυτήν που μας λένε διάφοροι και διάφορες ότι είναι ένα πανί που μπορεί όποιος του καπνίσει να την προσβάλλει και να την καίει.
Κοιτάξτε τα βλέμματα των παιδιών, με τι δέος παρακολουθούν την ιεροτελεστία.
Ακούστε τον ηπειρώτικο σκοπό, το μοιρολόι πάνω στον τάφο του Έλληνα στρατιώτης που έπεσε μαχόμενος για να υπερασπιστεί τα σύνορα της Ελλάδας, απέναντι στον εισβολέα. Αυτά τα σύνορα που δεν είμαστε άξιοι να προστατέψουμε απέναντι στο σχέδιο του Ερντογάν να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια μουσουλμανική χώρα, χρησιμοποιώντας κατά τ' άλλα αθώους ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ζητούν μια καλύτερη ζωή.
Και μετά απ' όλα αυτά, αναλογιστείτε την προβοκάτσια της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου δεν ήθελαν μόνο να χλευάσουν την παρέλαση, αλλά και τη σημαία.
Και μετά από όλα αυτά σκεφτείτε αν έχει μέλλον τούτος ο τόπος.

9 σχόλια:

  1. Και να το δουν Σαββα το βιντεο πάλι δεν θα καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις παρελασεις τις εχουν μολυνει εδω και παρα πολυ καιρο ΟΛΟΙ οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ. Το να γινονται θεμα οι νεολαιοι (του συριζα? απο που προκυπτει αυτο?) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ (οι πατουληδες για παραδειγμα επαιζαν με το κινητο την ωρα της παρελασης, ο αλλος στα τρικαλα εφτιαξε εξεδρα για δυο ατομα, ενα κουτι και ανεβηκε πανω μαζι με την καραμανλη της ΝΔ. Και γενικα ολο το βρωμικο διεφθαρμενο πολιτικο συστημα, ΜΟΛΥΝΕΙ τις παρελασεις και οτιδηποτε λαικο και πατριωτικο. ΥΓ. Αν γινει πολεμος, οι γονεις και τα αδερφια αυτων των παιδιων που εκαναν αυτη την πραξη, ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. Ισχυει το ιδιο για τους γραβατακηδες επισημους διεφθαρμενους απατεωνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ambition,

      "Το να γινονται θεμα οι νεολαιοι (του συριζα? απο που προκυπτει αυτο?)".
      Ρε φιλαράκο, και κάνεις σχόλιο και είσαι και αδιάβαστος.
      Εδώ πεταχτήκαν οι φλέβες των δημοσιογράφων της Αυγής και της Εφ.Συν. από το γκάρισμα και εσύ δεν πήρες χαμπάρι; Όλο το εθνομηδενιστικό μπλοκ τις έπλεξε στεφάνι για την παρτσακλότητα. Αυτά τα μπάζα που δεν σεβάστηκαν τους χιλιάδες παρισταμένους που πήγαν να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες του '40 (κι όχι στο Πατουλαίϊκο), είναι ότι πιο "ευγενές" έχει να επιδήξει το Τσιπραίϊκο.

      Τώρα αν τέτοιου είδους ταγάρια θα υπερασπιστούν την πατρίδα όταν βρεθεί σε κίνδυνο, δεν θα ποντάριζα πάνω από 0.60€.
      Το πολύ πολύ να κάναν τα ίδια καραγκιοζιλίκια και στα μεμέτια για να τα φιλέψουν κάνα σουτζούκ λουκούμ.

      Διαγραφή
  3. Να θυμισουμε τον Θ ΠΑΓΚΑΛΟ που ζητησε να μας πουν οτι την σημαια στα ΙΜΙΑ περεσυρε ο...αερας?? Οτι η σημαια ειναι το φετιχ των...ηλιθιων? Οτι ο Ελληνικος λαος ειναι μαλακας??τον σημιτη που ρωτουσε τους αρχηγους αν ειναι κακο που κατεβασαν την σημαια μας οι τουρκοι???Τους υπερηφανους εθνοπατερες- εθνομαρτυρες που μαρτυρησαν υπογγραφοντας καθε μνημονιο που τους υπαγορευαν οι δανειστες,και τελικα ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να θυμισουμε τον Θ ΠΑΓΚΑΛΟ που ζητησε να μας πουν οτι την σημαια στα ΙΜΙΑ περεσυρε ο...αερας?? Οτι η σημαια ειναι το φετιχ των...ηλιθιων? Οτι ο Ελληνικος λαος ειναι μαλακας??τον σημιτη που ρωτουσε τους αρχηγους αν ειναι κακο που κατεβασαν την σημαια μας οι τουρκοι???Τους υπερηφανους εθνοπατερες- εθνομαρτυρες που μαρτυρησαν υπογγραφοντας καθε μνημονιο που τους υπαγορευαν οι δανειστες,και τελικα ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ???Αυτο πειραξε τους εθνικα υπερηφανους ελληνες???Το δαχτυλο της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ??Το οτι μας αποκαλουν ,ουζοποτες,πουτανιαρηδες,τεμπεληδες δεν πειραξε τους εθνικα υπερηφανους??Το οτι χρεωκοπησαμε υπερηφανα εθνικως εαυτους αλλα και τις επομενες γεννες των απογονων μας δεν λεει τιποτα???Θυμαται κανεις τις εθνικα υπερηφανες μαναδες των ΕΠΟΠ και λοιπων στελεχων του ΠΟΛ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ,ΟΤΑΝ απεπελεε φραεγατα για περιπολιες 2500 χιλιομετρα μακραν απο το πεδιο φανταστικων ναυμαχιων στον ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ,το μαυρο δακρυ οπου εχυναν κι απαιτουσαν ματαιωση της αποστολης μη τυχει και πεσειι κανας πυραυλος στοα κεφαλια των τρυφερων βλασταριων τους??? Νομιζαν πως η καταταξη στο πολ ναυτικο ειχε μοναδικο σκοπο το βολεμα ,το εφαξ και την συνταξη ???Τωρα μας πηρε ο πονος για την σημαια!!!!!!Οχι ,η ΣΗΜΑιΑ ειναι το καλυμα για το ξεβρακωμα του Ελληνικου λαου που εδωσε 80% των ψηφων του στους πολιτικους δολοφονους του εδω και 10 χρονια.τΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΑς,αυτο ΕΝΟΧΛΗΣΕ και οχι η υποχωρηση σε ολα τα θεματα της ελληνικης κοινωνιας ,εσωτερικα και εξωτερικα.Καταντησαμε τηνχωρα χρεοδουλοπαροικια,προτεκτορατο του καθε κερατα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σα να βλέπεις εικόνες από ένα παράλληλο σύμπαν, μιας Ελλάδας που δεν πέρασε τη μεταπολίτευση του γρήγορου πλουτισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ταϋγέτη.

    ...χρησιμοποιώντας κατά τ' άλλα αθώους ανθρώπους....

    Ὄχι καὶ ὅλοι,ὅπως τὸ ὑπονοεῖτε, ἀθῶοι κύριε Καλεντερίδη.
    Πέντε ἀθῶοι(;) καὶ 1005 πράκτορες φανατικοὶ ἰσλαμιστὲς ὄργανα τῆς Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παρελάσεις δεν έχουν σχέση με τους διεφθαρμένους πολιτικούς και κανένας πολιτικός δεν μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους αυτούς, που έμπρακτα δείξανε την αγάπη τους για την πατρίδα. Όλοι όσοι σκοτώθηκαν ή τραυματιστηκαν, το έκαναν για να είμαστε ελεύθεροι και να ορίζουμε το Έθνος μας μόνοι μας (εάν αποτύχαμε δεν ευθύνονται αυτοί, αλλά εμείς) .Το έκαναν γιατι η πατρίδα ήταν πάνω απ'ολα. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, για να τους τιμήσουμε, αλλά και για να μην χάσουμε την ελπίδα, όλοι εμείς οι αποτυχημενοι,ότι κάποια μέρα αυτή η πατρίδα ίσως γίνει και σωστό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μετανοησαν κ. Τζενη ..ισως.
      Μετανοησαν ?? Στο περιβαλον μου ..ουτε 6%...Στο δικο σας ?

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.