14/11/19

"Αλληλέγγυοι" μετέφεραν σε κτίριο του Πολυτεχνείου 50 μετανάστες


Οι μετανάστες αυτοί διέμεναν σε κατειλημμένο κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας
Περίπου πενήντα μετανάστες εγκατέστησαν αιφνιδιαστικά μέσα στο κτίριο Γκίνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ομάδες αλληλέγγυων. Οι μετανάστες αυτοί διέμεναν σε κατειλημμένο κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας το οποίος εκκενώθηκε το πρωί της Τρίτης από την αστυνομία. 

 Το κτίριο βρίσκεται στο ιστορικό συγκρότημα της οδού Πατησίων, και σε αυτό φιλοξενούνται ορισμένες δραστηριότητες της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών. Τα προηγούμενα χρόνια τελούσε υπό κατάληψη.

 Πηγή: skai.gr





4 σχόλια:

  1. Kράτος εν κράτει οι αλληλέγγυοι τελικά είτε με ή χωρίς γραβάτα ο εκάστοτε πρώτος των υπουργών της άμοιρης Ελλάδας μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το Ελληνικό κράτος είναι ανάξιο να διευθέτηση την όλη κατάσταση ή γιατί δεν θέλει ξύλο γιατί είναι ανίκανο !!!! Και έτσι ο σοφός λαός λέει, ήτανε στραβό τ'αμπέλι το έφαγε και ο γάιδαρος !!!!
    Ας δούμε ότι το πρόβλημα είναι αλλού !!!! Στην Βουλγαρία θα τους είχαν βγάλει τα νύχια, ούτε σαν αυτούς δεν είμαστε! !! Εκεί μας έφτασαν οι άχρηστοι πολιτικοί μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔούλα τους αναβαθμίζει, τους πάει σε μοναστήρια, σε πανεπιστημιακές αίθουσες και ποιός ξέρει που αλλού θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ: Κρατος μειωμενης εθνικης κυριαρχιας. Ακομα και μεσα στην Αθηνα !!!! Και ετοιμαζονται να "εορτασουν" τα 200 χρονια "αμεξαρτησιας" του ψευτορωμεικου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.