14/11/19

Πηγαίνετε σε έρημο ιστορικό μοναστήρι 60 μουσουλμάνους και σας πείραξε το χοιρινό;


Το μπάρμπεκιου με χοιρινό τους μάρανε! Είναι λέει προσβολή στο θρησκευτικό τους αίσθημα. Εδώ, ρε υποκριτές, Ιησουίτες και Φαρισαίοι, προσβάλλετε ταυτόχρονα Χριστιανούς και Μουσουλμάνους! Άδειο να είναι και ό,τι νάναι, αρκεί να τους χώσετε μέσα!


Πηγαίνετε σε έρημο ιστορικό μοναστήρι 60 μουσουλμάνους και δίνετε την ιστορική Ι.Μ. Πορετσού που θα βλέπουν κάθε ημέρα το Καθολικό με τον Σταυρό του επάνω; Και σας πείραξε το χοιρινό; Που θα ζουν σε κελιά, όπου πότισαν οι τοίχοι τους από τις προσευχές των ασκητών ενοίκων τους; Τι λόγου σαδιστές είστε εσείς; Θέλετε να τους κάνετε από μουσουλμάνους, ορθόδοξους καλόγερους;

Εκτός και αν έχετε σκοπό να βγάλετε από παντού τους σταυρούς, να σκεπάσετε τις εικόνες και να βεβηλώσετε τον χριστιανικό χώρο με 7 φορές την ημέρα μουσουλμανικές προσευχές. Τίποτα δεν σέβεστε! Ούτε εμάς, αλλά ούτε και αυτούς!

Γεράσιμος Γερολυμάτος

9 σχόλια:

  1. Εκεί που νομίζεις ότι η μαλάκια σ'' αυτή τη χώρα έχει πιάσει ταβάνι έρχονται και σε διαψεύδουν και Δεξιοί και Αριστεροί. Όλοι στο ίδιο καζάνι.
    Δεν υπάρχει σωτηρία πια για την Ελλάδα. Θα σβήσει από το χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως το κάνουν για να τους προσηλυτίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονή Πορετσού: Πήγαν, είδαν και έφυγαν οι πρόσφυγες - «Καλύτερα στη Μόρια»
    καθώς βρέθηκαν σε ένα απομονωμένο σημείο, με το κρύο να είναι έντονο.

    https://www.protothema.gr/greece/article/945682/prosfugiko-apogoiteutikan-kai-efugan-oi-prosfuges-apo-ti-moni-poretsou/

    Πρόκειται για παρόμοια περίπτωση με της Lizzola, που είχα αναφέρει:

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/11/blog-post_466.html#more

    Μόνο και μόνο επειδή κάποιος τρέχει να "σώσει τη ζωή του, σαν τους Μικρασιάτες το 22", δεν πάει να πει πως δεν έχει και κάποια στάνταρντς ποιότητας! Σε πάνε στη Lizzola και πεθαίνεις από την ανία! Σε πάνε τώρα στο μοναστήρι στο μέσον του πουθενά, δε θα έχει και ίντερνετ, τι θα κάνεις; Θα καθήσεις να την πάθεις σαν τον πρόσφυγα στη Lizzola; Όχι! Είναι βαριά η προσφυγιά, αλλά όχι να πέσεις και κορόιδο!

    Παράπλευρο θύμα υποθέτω πως θα είναι και η τοπική μητρόπολη, που δε θα εισπράξει τα ενοίκια από το κράτος... Δεν πειράζει όμως! Τη θεάρεστη χειρονομία την έκανε και αυτό μετράει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο δειχνει και τις προθεσεις τους και το ..μελλον μας το κοντινο.
      Ηρθαν για το καλυτερο.Για τα καλα μας σπιτια..κι ολα οσα εχουμε και δεν ειχαν.Και θα τα ..παρουν ολα. Με το καλο η το...κακο !! Και τα λεφτα κι ολα.
      Και ας τρεξει ο λαος να κανει ...εκπολιτισμο σε βαρβαρους...Η θα ..εκβαρβαριστει ο ιδιος !!!
      Κι οι βαρβαροι δεν εχουν υπομονη αιωνων....τα μασανε ολα τακα τακα...και παραμενουν βαρβαροι.Αν ηταν αλλιως οι χωρες τους θαταν λουξ.. Αλλα χιλιαδες ετη δεν εγιναν.Ουτε και τωρα...

      Διαγραφή
    2. Εμ, βέβαια, κύριε Δημήτρη! Ο Μητροπολίτης Ηλείας, του οποίου διάβασα δήλωση, τους παραλληλίζει με το Χριστό, που η οικογένειά του έφυγε "στην προσφυγιά", στην Αίγυπτο. Ξεχνάει ο Σεβασμιώτατος, πως η Αίγυπτος, ήταν γεωγραφικά η αμέσως όμορη περιοχή. Δεν πήγε "πρόσφυγας", στην Ισπανία, ας πούμε, η οικογένεια του Χριστού. Πήγαν στην 1η περιοχή που θα τους έδιδε ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Αυτή είναι η έννοια του πραγματικού πρόσφυγα.

      Στην περίπτωση της Ελλάδας, ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να συγκριθεί με το παράδειγμα του Σεβασμιώτατου, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν κινδυνεύει στην Τουρκία. ΑΛΛΟ το ότι για τον ΟΗΕ, είσαι πρόσφυγας ακόμα κι αν περάσεις 15 χώρες. Πρόκειται για εμπαιγμό! Είναι προφανές πως είναι κατ ουσίαν, οικονομικοί πρόσφυγες που θέλουν να πάνε στην πλουσιότερη χώρα που μπορούν.

      Διαγραφή
  4. Το κανουν γιατι ειναι αντιχριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πάτος τελικά δεν έχει όρια. Απανταχού πατριώτες ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ τις ευθυνές σας. Ο καθένας από το μετερίζι του με αποφασιστικότητα να βγάλουμε το έθνος από τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείτε, ο Έλληνας είναι "ατίθασος και δυσκολοκυβέρνητος" (για όποιον θέλει να πιστεύει ότι η περίφημη δήλωση Κίσσινγκερ είναι αληθινή), είναι θέμα ημερών να γίνει μαζικός ξεσηκωμός...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.