19/11/19

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ:«Να δίνεται έκπτωση 75% στα τιμολόγια σε εργαζόμενους & συνταξιούχους της ΔΕΗ»



Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης εμφανίστηκε λάβρος κατά του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
O κ. Αδαμίδης μίλησε για σχέδιο «καθαρής και βρώμικης ΔΕΗ» ενώ με προκλητικό τρόπο ζήτησε να διατηρηθεί η προνομιακή έκπτωση τιμολογίων ύψους 75% που ισχύει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ προκειμένου όπως είπε να μην πάνε σε ανταγωνιστικές εταιρείες.
Χαρακτηριστικά είπε «Είτε είναι εργαζόμενος στη ΔΕΗ είτε φαρμακοποιός έχει 30% στο ανταγωνιστικό τιμολόγιο. Θα τους οδηγήσετε  να αλλάξουν πάροχο. Μήπως θέλουμε τους εργαζόμενους να τους στείλουμε στους ανταγωνιστές;».
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως «τα προνόμια των εργαζομένων είναι οι εκατοντάδες νεκροί για να ηλεκτροδοτήσουν τη χώρα» ενώ σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού επικαλέστηκε στίχους του τραγουδιού της Χαρούλας Αλεξίου «άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει».

Για τη συνέχεια marketNews

1 σχόλιο:

  1. Why stop at electricity. Give 75% discount on phone bills to those working/worked at OTE. Give 75% discount on Taxes to those working/worked as public servants. The list is long and the taxpayers still have some money left.
    Right?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.