12/11/19

Δείτε ποιοι και πώς προπαγανδίζουν υπέρ της εισβολής αλλοδαπών στην Ελλάδα - Διεθνής οργανισμός μετανάστευσης: Ξενοδοχεία με πισίνα για μετανάστες στην Ελλάδα

Μανώλης Γαλάνης

Εκεί, όπως και σε άλλα καταλύματα της ηπειρωτικής Ελλάδας, υλοποιείται το πρόγραμμα «Φιλοξενία» - Βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων παρουσιάζονται οι ιστορίες δύο οικογενειών από τη Συρία και την Ερυθραία 

Ξενοδοχείο με πισίνα δίπλα στο απέραντο ελληνικό γαλάζιο, ατμοσφαιρική μουσική και πανοραμικές λήψεις από drone ενώ οι πρόσφυγες ένοικοι περπατούν ξέγνοιαστοι στην αμμουδιά μια ανάσα από το κύμα. Δεν πρόκειται για το νέο σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αλλά για το τελευταίο σποτ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), που παρουσιάζει τις συνθήκες φιλοξενίας στην Ελλάδα!Πρόκειται για μία υποδειγματική προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, την οποία θα ζήλευαν οι επιτελείς του υπουργείου Τουρισμού, μέσω της παρουσίασης ξενοδοχειακής μονάδας της Εύβοιας, στην οποία φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες. Εκεί, όπως και σε άλλα καταλύματα της ηπειρωτικής Ελλάδας, υλοποιείται το πρόγραμμα «Φιλοξενία» του ΔΟΜ, η στέγαση δηλαδή των μεταναστών και προσφύγων, που μεταφέρονται από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο αποσυμφόρησης τους στην ενδοχώρα.
FILOXENIA project
Στο συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων παρουσιάζονται οι ιστορίες δύο οικογενειών από τη Συρία και την Ερυθραία αντίστοιχα, οι οποίες εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τις υψηλού επιπέδου παροχές των ξενοδοχείων, που διαμένουν. «Μέσω του προγράμματος “Φιλοξενία” ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε προσωρινά καταλύματα σε ευάλωτα άτομα που έρχονται από τα νησιά. Εχουμε παράσχει στέγαση σε περισσότερους από 6.000 ευάλωτους μετανάστες και πρόσφυγες», αναφέρεται στο βίντεο.
xe1
Ο Ahmad και η κόρη του Rodyana είναι από τη Συρία. Έφτασαν στη Λέσβο τον Μάρτιο του 2018 και αυτή τη στιγμή μένουν σε ξενοδοχείο. Όπως περιγράφει ο 46χρονος Ahmad, “όταν φτάσαμε στην Ελλάδα, μας μετέφεραν εδώ σε αυτό το ξενοδοχείο και μας φέρθηκαν πραγματικά καλά. Η ψυχολογία μας άλλαξε άμεσα και αγαπήσαμε την Ελλάδα περισσότερο. Στη Λέσβο δεν είχαμε ιδέα τι θα συνέβαινε στο μέλλον. Θέλω τα παιδιά μου να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Οσο για μένα, δούλευα σε πεντάστερα εστιατόρια και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι σε αυτόν τον τομέα είτε εδώ είτε σε κάποια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης”. Από την πλευρά της η Rodyana λέει ότι “όταν έφυγα για την Αθήνα ένιωσα καλύτερα και εδώ είναι πολύ καλοί, πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν και ναι μπορώ να πω ότι αυτό είναι Ευρώπη”.

Στις εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης στο ξενοδοχείο της Αθήνας όπου μένουν αναφέρεται και ο Mohamad από την Ερυθραία, ο οποίος με τη σύζυγό του Amena έφτασε στην Κω το 2018 από το Σουδάν. “Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά και είμαστε συγκλονισμένοι από όλες αυτές τις ανέσεις. Ζούμε σε ένα αξιοπρεπές μέρος με ιατρικές υπηρεσίες. Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης μας έχει βοηθήσει και το ξενοδοχείο είναι υψηλής ποιότητας”.

xe4
xe5
xw3
Πηγή: Πρώτο Θέμα

15 σχόλια:

  1. Το σχέδιο το έχει φτιάξει προ καιρού ο μηχανισμός της Τηρεσίας και του Μέττερνιχ που σχεδίαζαν τα Βαλκάνια να παραμείνουν Ισλαμικά.
    Ο αυτοερωτισμός της Ρωσίας και των ΗΠΑ είναι αποτέλεσμα του πορνογραφικού Γερμανικού και Βρετανικού διπλωματικού υλικού, με το οποίο έχουν γεμίσει τα μυαλά των Αμερικάνων και Ρώσων στρατηγιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα τους επιτρέπει να «διαφημίζουν» την παραμονή σε ξενοδοχεία. Αφού ανόητα σκεπτόμενοι «ρίχνουν χρήμα στην αγορά» κατά την προσφιλή πολιτικάντικη έκφραση. Το ότι για κάθε ένα ευρώ που ρίχνουν άλλα δέκα πάνε σε παράνομα κυκλώματα δεν φαίνεται να απασχολεί κανένα. Ούτε τον Διεθνή Οργανισμό (ΛΑΘΡΟ)Μετανάστευσης, ούτε τους επαγγελματίες «ανθρωπιστές». Λύση υπάρχει. Είναι εφικτή και είναι προτιμότερη από την αυτοκτονία μας στο όνομα ενός ανόητου «ανθρωπισμού». Θυμηθείτε στις επόμενες εκλογές κάθε πολιτικό που σας έφτυσε στα μούτρα είτε με αρνητικούς χαρακτηρισμούς, αλλά είτε και με επίκληση αδυναμίας να πάρει μέτρα. Αν ο οποιοσδήποτε πολιτικός επικαλεστεί αδυναμία τότε δεν χρειάζεται να είναι πλέον πολιτικός. Να θυμάστε είναι θέμα επιβίωσης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Έχουμε ένα ακήρυκτο πόλεμο κατά της Ελλάδος.
    Μία εισβολή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών καλυμμένη με το πέπλο, τον φερετζέ, του δήθεν "ανθρωπισμού", των δήθεν "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Τουρκία και σκοτεινές ΜΚΟ, μαζικά αλλοιώνουν δημογραφικά την Ελλάδα με σκοπό την μελλοντική διάλυση της.
    Οι περισσότεροι πολιτικοί μας συναινούν στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, με το να κάνουν τα στραβά μάτια, ή και με το να βοηθούν εμπράκτως τον εποικισμό της χώρας μας.
    Πολλά ΜΜΕ καθυβρίζουν όσους διαμαρτύρονται για την λαθρομετανάστευση, ενώ πονηρά χρησιμοποιούν εικόνες από ταλαιπωρημένα παιδάκια, για να προωθήσουν τον μαζικό εποικισμό της χώρας μας.
    Ο Ελληνικός λαός αποσβολωμένος από την οικονομική κρίση, την διαστροφή και την προπαγάνδα, ελάχιστα αντιδράει.

    2)Γιατί θέλουν να μεταλλαχθεί και ακολούθως να διαλυθεί η Ελλάδα?
    Η Τουρκία θέλει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Δυτική Θράκη έως την Καβάλα, την Κύπρο, το μισό Αιγαίο.
    Η Αλβανία θέλει την Θεσπρωτία, την Τσαμουριά.
    Τα Σκόπια, θέλουν την Μακεδονία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, (Σαλούν).
    Η Βουλγαρία θέλει έξοδο και λιμάνι στο Αιγαίο.
    Κάποιοι σύμμαχοι μας, προφανώς, θέλουν την Κρήτη, αλλά και αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια.

    3)Ενώ η χώρα βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, μέρος της ελίτ της χώρας μας, καθώς και εκφυλισμένοι πολιτικοί μας, προωθούν την πολυπολιτισμικότητα, τον ισλαμισμό, την αθεϊα και την ανωμαλία. Διαστρέφουν τα βιβλία της Ιστορίας και των Θρησκευτικών, καταδιώκουν την Ορθόδοξη Εκκλησία, διακωμωδούν τα υγιεί ήθη και έθιμα μας.
    Διαλύουν, με κάθε δυνατό τρόπο, τα χαρακτηριστικά του έθνους μας, το ομόαιμον, το ομόθρησκον, το ομότροπον και το ομόγλωσσον.
    Γιατί άραγε έχουν αυτή την 'στάση', αυτό το μίσος κατά του Ελληνικού Έθνους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτόν τον κατάπτυστο Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (δηλαδή κατάργησης των συνόρων) επικαλείται ο υπουργός Άμυνας (;) για να δικαιολογηθεί ότι δεν μπορεί να ελέγξει τι συμβαίνει με τους λάθρο σε πρώην στρατόπεδα που παραχώρησε το υπουργείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμενετε σε 4 χρονια...τις εκλογες...!!!!! Θα γινει της Ποπης...τοτε.!!! "
    " Αστο...για αυριο "..!!!!!
    Μεχρι τοτε...παμε για ψαρεμα...
    Μπορει να κοπει η Αλασκα απ την Αμερικη με σεισμο...
    Εχουμε ανετο χρονο.
    Θα εκδικηθουμε ....τοτε !!!
    Ας μαζεψουμε ..δυναμεις ...για τοτε !! Θα γινει τω καιρω εκεινω....γης Μαδιαμ...!!! Νικησαμε και στον Μαραθωνα..αναβαλοντας ολα για 4 ετη..!!! Ειπαμε στα κοροιδα τους Περσες ...' Παιδια ταιμ αουτ 4 χρονια...θα σας σκισουμε ...μετα "...!!!
    Και μη χειροτερα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποδοχή των "καημένων των προσφύγων" επί Ρέντσι. Και μετά απορεί κανείς που μπήκαν 150.000+.

    - Ξενοδοχείο 4 αστέρων. Δημοσιογράφος πήγε με κρυφή κάμερα να μιλήσει (επειδή στην Ιταλία υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι-ρεπόρτερς και όχι απλά πληρωμένες κομματικές γραφίδες, όπως στην Ελλάδα). Είναι στη Βενετία, τους μετέφεραν από τη Σικελία. Παραπονιούνται ότι στη Σικελία ήταν καλύτερα, γιατί είχαν ίντερνετ, ενώ στη Βενετία δεν τους έχουν και έχουν μόνο τηλεόραση για να περνούν την ώρα τους. Ο ένας επίσης θέλει να τους πάνε όργανα γυμναστικής, γιατί βαριέται (κάνει χαρακτηριστικές κινησείς με τα χέρια).

    https://youtu.be/6RvOSsVfRrA


    - Ξενάγηση από τον ίδιο το Σαλβίνι, στο Hotel Villa Sikania, που ο Ρέντσι έβαζε "καημένους πρόσφυγες", με κόστος (για τον Ιταλό) 35 ευρώ το κεφάλι, τη μέρα:

    https://www.youtube.com/watch?v=01-tiMjZLrY

    - Άλλο 4στερο. O πρόσφυγας προς το τέλος λέει "it is very nice".
    https://youtu.be/NIYcdQRJ2Ac

    - Διαμαρτυρία "καημένων προσφύγων" για τις απάνθρωπες συνθήκες σε χοτ σποτ (πάντα επί Ρέντσι). Σημείωση: Στις ίδιες τέντες, το κράτος έβαζε να ζουν οι Ιταλοί σεισμόπληκτοι από τη Λ' Άκουιλα:

    https://www.youtube.com/watch?v=GA3DwrvzXGM

    Αυτή είναι η "προσφυγιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ είναι διαμαρτυρία στη Ρώμη, λαθρομεταναστών (επί Σαλβίνι), που φωνάζουν "άδεια παραμονής ΤΩΡΑ (subito) και "casa per tutti" (σπίτι για όλους).

    https://youtu.be/9amTFh5vA2c

    Γιατί αυτά τους διατάζουν οι αριστεροί να λένε και να κάνουν, που τους έχουν ψηφοφόρους (μόλις νομιμοποιηθούν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιες απαντήσεις ως προς το «μίσος κατά του Ελληνισμού» δίνει αυτό το άρθρο:
    Ο αφανισμός των ευρωπαϊκών εθνών και οι Homo Dei
    https://aperopia.fr/10-2019/o-afanismos-ton-eyropaikon-ethnon-kai-oi-homo-dei

    Εκτός των γεωπολιτικών σχεδιασμών, η λεγόμενη Υπέρ-τάξη που κινεί τα νήματα, ενοχλείται με την έννοια του «ανθρώπινου Προσώπου» όπως προσδιορίζεται στο ελληνο-χριστιανικό πνεύμα, που είναι ταυτισμένο με την έννοια της ελευθερίας και της βούλησης και δεν ταιριάζει με μελλοντικές κοινωνίες ελεγχόμενων ανθρώπων, όπως και με την άθεη κοσμοθεωρία που είναι διαδεδομένη στην Δύση ότι είμαστε κάτι σαν «βιολογικές μηχανές» και η μετεξέλιξη του ανθρώπου όπως και η αθανασία θα έρθει μέσω της τεχνολογίας, μέσω της μηχανικής ευφυϊας στην χρήση των «εκλεκτών».
    Το αρχαίο ελληνικό πνεύμα όπως και το χριστιανικό, βλέπει την εξέλιξη ως αύξηση σοφίας και αρετής.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις τι πιστευει ο μεσος Ελληνας..Σχεδον θεοποιησε την τεχνολογια ..σαν την απολυτη λυση των παντων...σαν κατι φυσιολογικο που θα του διανεμουν αβιαστα..απλοχερα. στοργικα..μεγαλοψυχα..διαρκως καλυτερο ..οι ..Ευσπλαχνοι δημιουργοι της..οι ιδιοκτητες της τεχνολογιας..οι ελεγκτες της .. Αλλα τοσο χαζοι δεν ειναι σαν τους πιστευοντες στα παραμυθια της Χαλιμας.
      Γιατι να θεοποιησουν τους χαζους ?? Κι οχι τον εαυτο τους ?? Οι χαζοι θα πουν το ..ευκολο..: Για τα λεφτα !!!
      Αλλα γιαυτο ειναι χαζοι...αφου δεν ειδαν ακομη οτι ολα τα λεφτα ταχουν οι ελεγκτες ..και σε χρημα..και σε ορυκτα..και σε χρυσο και Σμυρνα..και σε μηχανες που κοβουν οτι ναναι..οσο ναναι..κι οποτε ναναι ..
      Σιγα μην δωσουν την τεχνολογια την αληθινη στα μπροκολα..οπως μας λενε.
      Η χωρα δεχεται επιθεση μεσα εξω..σε οτι εχτισαν εκεινα τα λαμπρα μυαλα οι προγονοι μας..κι ενορχηστρωσε ο Χριστος σε μια κατευθυνση πνευματικη σαν το βελος μιας πινακιδας στον δρομο..

      Διαγραφή
    2. Ουρακουλουμ διαβασε αυτο το αρθρο της Απεροπιας που λεει η Μαρια..για το χομο ντει..

      Διαγραφή
    3. Το άρθρο της Χ.Μπουκουβάλα περιγράφει την κατάσταση δίνοντας σήμα κινδύνου για τον ελληνισμό ώστε να κινητοποιηθεί γιατί πριν το καταλάβουμε ο εποικισμός θα έχει φτάσει σε μη αναστρέψιμο σημείο, υπερβαίνοντάς μας με ποιοτικό τρόπο (νέες ηλικίες και μεγάλη γεννητικότητα), αλλά σταδιακά και ποσοτικό.Είναι ένα πολύ καλό άρθρο ως προς τα στοιχεία που παραθέτει και την δυναμική που πρέπει να δείξουμε με δεδομένο και το τρόπο που αντέδρασαν πάντα οι Έλληνες.
      Διαφωνώ σε 2-3 σημεία όπως την βεβαιότητα ότι η έξοδος από την Ε.Ε. και η επιστροφή στην δραχμή θα ωφελήσει στην δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είμαστε όλοι πολιτικοί ή γεωπολιτικοί αναλυτές ούτε οικονομολόγοι, επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε ντε φάκτο γι αυτά τα θέματα. Ας θυμηθούμε το φιάσκο με τις ηλεκτρονικές οικονομικές μονάδες του Βαρουφάκη που υποτίθεται ότι θα μας επέστρεφαν σε εθνικό νόμισμα. Η Ελλάδα είναι πλήρως εξαρτημένη από εισαγωγή πρώτων υλών μηχανημάτων και πετρελαίου, τα οποία πιθανόν δεν θα δεχόταν κανείς να πληρωθεί με ένα αμφιβόλου αξίας νόμισμα, και η έλλειψή τους θα μας μετέτρεπε σε τριτοκοσμική χώρα, που σε συνδυασμό με τις ορδές των μουσουλμάνων θα έφερνε το χάος και πιθανή επίθεση της Τουρκίας.
      Θα μου πεις, είναι δυνατόν να αφήσουν οι Ευρωπαίοι τα 'κεκτημένα' τους μετά τα δάνεια και τις δεσμεύεις των πάντων;Θα αφήσουν τον Ερντογάν να πάρει την μερίδα του λέοντος;
      Ναι είναι δυνατόν να μας αφήσουν να μπούμε σε νέες εθνικές περιπέτειες για ένα διάστημα προς 'σωφρονισμό', και στη συνέχεια να έρθουν οι μεγάλες δυνάμεις ως διαιτητές και ως τελικοί διαχειριστές, αφού θα έχουμε πάρει το μάθημά μας, και θα έχουμε κατρακυλίσει άλλα 10 σκαλοπάτια ως προς την οικονομική κατάσταση της χώρας.
      Επομένως αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες, παρ΄όλο που ξέρουμε ότι η Ε.Ε. με τις ψηφισμένες Συνθήκες και διατάξεις καλύπτει την άνομη δράση των ΜΚΟ του Σόρος, όπως και άλλα πράγματα π.χ. την ψήφιση του λεγόμενου αντιρατσιστικού Νόμου, και προφανώς θα θέλαμε να απαλλαγούμε από αυτά και την γενικότερη καταδυναστεία της.
      Ως προς τα υπόλοιπα θέματα που πραγματεύεται η συγκεκριμένη ερευνήτρια, μπορούμε να ακούσουμε μια πολύ καλή συνέντευξη στην ΕΤ3 που έχει στην πρώτη σελίδα του ιστολογίου. Όσα λέει είναι διαδεδομένα στο εξωτερικό και άρχισαν να προβάλλονται τον τελευταίο καιρό και στην Ελλάδα από κανάλια όπως το History Channel και National G.

      Διαγραφή
  9. Να συμπληρώσω ότι όλα αυτά που (τυχαία;;) προβάλλονται συνήθως σε περίεργες περιόδους όπως την Μ.Εβδομάδα, αποσκοπούν στην εξοικείωση με όλες αυτές τις έννοιες και μεθόδους 'εξέλιξης' όπως η χρήση μικροτσίπ και εμφυτευμάτων στο ανθρώπινο σώμα, με σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας, που θα προβληθεί ως μέσο τεχνολογικής εξέλιξης αφού θα σου δίνει άλλου είδους δυνατότητες.Γίνονται ήδη αυτά όπως σύνδεση του μικροτσίπ του χεριού με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα προσπαθήσω να βρω το βίντεο.
    Υπάρχει όμως και ένας ακόμα στόχος που είναι η αλλαγή της αντίληψης ως προς το τι σημαίνει Άνθρωπος.
    Δηλ. ακόμα και αν κάποια είναι ανεφάρμοστα (ή γίνουν κάποια στιγμή) όπως η 'μεταφόρτωση' των εμπειριών του εγκεφάλου σε ένα ψηφιακό αρχείο ώστε να 'αναβιώσει' μέσα σε ένα αναλλοίωτο μηχανικό σώμα, ο σκοπός τους είναι να θεωρηθεί ότι ο άνθρωπος και κατά συνέπεια η ανθρώπινη συνείδηση, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σύνολο γνώσεων εμπειριών συναισθημάτων και επιθυμιών, που θα αποθηκευτούν και θα παραμείνουν αιώνια. Ούτε λόγος για Θεό, πνευματική φύση του ανθρώπου, ψυχή και μετά θάνατον ζωή στην αιωνιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι αδυνατον Μαρια να γινει οτι λεμε.Να μαθουν,να επεξεργαστουν,να συντοβιστουν ,να αντιδρασουν ολοι μαζι μεγαλοι αριθμοι ατομων και μαλιστα οταν το ρολοι τρεχει.Εως χθες σκορποχωρι..με ανομοια ολα . Σκεψη..γνωση..βιτσια..συνηθειες ετων..κλπ.
    Απολυτως αδυνατον.
    Αρα οτι λεμε αφορα η εναν ανθρωπο...η μια μικρη ομαδα.Δεν ακουγεται καλα ισως..αλλα αυτο ειναι η πραγματικοτητα.Η λογικη καταληξη.Αν η προθεση ειναι καλη ..δεν υπαρχει θεμα.Αν οχι ..υπαρχει.
    Η χωρα δεν γλυτωνει απ τους πολλους με τιποτε.
    Η αλλη εκδοχη ειναι παλι εξω απ τους πολλους. Διεθνες λαθος ολεθριο.Δεν ειναι απιθανο.Ισια ισια..ειναι το πιο πιθανον σε τοση ..υβρη...και αλλαζονια και υπερεκτιμηση εαυτων.Ο ασταθμητος παραγων Χ...του χρονου και του τοπου.Επειδη τελειοτητα υπαρχει μονο στον Ουρανο.
    Συνηθως αυτο ειναι οδυνηρο πολυ...αλλα δινει διεξοδο.
    Στο βαθος των πραγματων υπαρχει το Υψιστο λογισμικο των παντων..ο Θεος.Και δεν λαθευει ποτε.Αυτο ελειπε να χασει απο ..πινεζες το προγραμμα του...υπερφιαλες πινεζες..κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιλαμβάνομαι Δημήτρη απόλυτα όσα λες και μπορώ να πω ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Κατά πρώτον δεν συντονιζόμαστε δεν οργανωνόμαστε ή ακόμα και αδιαφορούμε, και κατά δεύτερον ακόμα και στην περίπτωση που υπάρξει δυνατή αντίδραση όπως έγινε με την Συμφωνία των Πρεσπών με τα μεγάλα Συλλαλητήρια και την κινητοποίηση καθολικά στην χώρα μετά από 8 χρόνια αδράνειας (μετά το 2011), πάλι δυστυχώς δεν έγινε δυνατόν να αλλάξουμε τα πράγματα.
      Το θέμα του εποικισμού όμως είναι πραγματικά ένα θέμα ζωής και θανάτου. Πρόκειται για την βιολογική πλέον επιβίωση και όχι απλώς την οικονομική επιβίωση ή ακόμα και την εθνική ζημιά με τα θέματα των γκρίζων ζωνών ή του ξεπουλήματος της Μακεδονίας κτλ.. (που φυσικά έχουν και αυτά τεράστια σημασία).
      Γι αυτό είπα σε άλλο σχόλιο ότι με ανησυχεί ο εποικισμός των νησιών. Δεν το είπα με την έννοια ότι πρέπει να τους φέρουμε ανάμεσα στα σπίτια μας διασπείροντάς τους σε όλη την επικράτεια (ούτε κατά διάνοια για χίλιους δύο λόγους), αλλά με την έννοια ότι πρέπει ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
      Αν κουβαλάνε συνεχώς χιλιάδες μουσουλμάνους σε νησιά και δεν τους βλέπουμε (ήδη τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχουν γεμίσει), ενώ θα φέρνουν λίγους-λίγους και και σε όλη τη χώρα, το πράγμα θα έρθει πιο ύπουλα και πιο 'ανώδυνα'.
      Να μην ανοίξουμε 'μόδα' με τα νησιά μας. Ας τ΄αφήσουμε τα νησιά μας να παραμένουν ελληνικά γιατί απ΄αυτά εξαρτάται και η κυριαρχική μας δύναμη στο Αιγαίο, και ότι απορρέει απ΄αυτό.
      Το να τους πας στα νησιά σημαίνει αποσυμφόρηση των σημείων που τους έχουν σήμερα, άρα μια 'εκτόνωση της βαλβίδας', ώστε μπορέσουν να φέρουν και άλλους!
      Είναι χειρότερη η αποσυμφόρηση γιατί οι κάτοικοι θα εφησυχάσουν, θα σταματήσουν οι κινητοποιήσεις. Θα μας πουν ότι βρέθηκε η λύση, τα πράγματα είναι υπό έλεγχο, θα τους πηγαίνουν σε ακατοίκητες περιοχές και νησιά δημιουργώντας σιγά σιγά όλες τις υποδομές και θα ξυπνήσουμε μια μέρα με εκατομμύρια μουσουλμάνους. Καλύτερα να βλέπουμε με τα μάτια μας και μπροστά μας αυτό που γίνεται όπως και τις συνέπειες μήπως ξεσηκωθούμε έστω σε τοπικό επίπεδο και το αποτρέψουμε. Ήδη σε κάποια μέρη το κάνουν.
      Διαφορετικά θα περιμένουμε όπως είπες μήπως μας λυπηθεί ο Θεός. Αλλά και αυτό θα γίνει μόνο αν εμείς μετανιώσουμε για τον υλιστικό τρόπο ζωής μας και τον φιλοτομαρισμό των τελευταίων δεκαετιών, και αγωνιστούμε πραγματικά για τα ιερά και τα όσια του γένους μας πάντα με τη βοήθειά Του.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.